Treningi
Re: Treningi
Klub zapewnia że trening na 100% o 17, ale ja już w te ich zapewnienia nie wierzę. Z Baranem też zapewniali a jak wyszło to każdy widział.

- stefanzdzialek
- Senior
Coś się dzieje, ale betonu to na dziś raczej nie zrobią
[img][IMG]http://imageshack.us/a/img59/5183/zdjcie0116nr.th.jpg[/img][/img]
[img][IMG]http://imageshack.us/a/img545/8761/zdjcie0115mu.th.jpg[/img][/img]
[img][IMG]http://imageshack.us/a/img33/4746/zdjcie0117tx.th.jpg[/img][/img]
[img][IMG]http://imageshack.us/a/img59/5183/zdjcie0116nr.th.jpg[/img][/img]
[img][IMG]http://imageshack.us/a/img545/8761/zdjcie0115mu.th.jpg[/img][/img]
[img][IMG]http://imageshack.us/a/img33/4746/zdjcie0117tx.th.jpg[/img][/img]
polewaczka od rana i ciagnik takze wszystko na dobrej drodze 
- rafal13056
i ile to ma tak schnąc
Wszystko to co jest dzisiaj robione powinno być zrobione w poniedziałek. We wtorek to przynajmniej szkółkowicze powinni już trenować. W następnym tygodniu (we wtorek) jest egzamin na licencję Ż i z tego co słyszałem Oskar chciałby wziąć w nim udział. Ale jak, skoro nie miał szans jeszcze wyjechać na lubelski tor? Początki nieobecności "Ziółka" w klubie i nikt niczego nie ogarnia.
rafal13056 pisze:i ile to ma tak schnąc
A może tak maszynę z Zielonej...
wszyscy zawodnicy i trener juz na stadionie motory rozlozone 
Ej, redaktor Wieczerzak twierdzi, że wczoraj był trening:
www.dziennikwschodni.pl

Kod: Zaznacz cały
Decydujące o ostatecznym składzie będą treningi, jakie trener Marian Wardzała przeprowadzi przed zawodami. Pierwszy odbył się wczoraj, drugi zaplanowano na dziś. www.dziennikwschodni.pl
trening czyni mistrza.
Jak to często bywa tekst do jutrzejszej gazety, a wrzucony dziś do internetu bez edycji "czasowej" ;p
Ale prorokuje, że trening będzie dziś. Też nieźle
Ale prorokuje, że trening będzie dziś. Też nieźle
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- rafal13056
to trening o 14 czy 15
ciężko sprawdzić kilka postów wcześniej, na górze strony?
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Dzięki naszemu klubowi znalazłem się w takim stanie psychicznym, że kompletnie wyparłem ze świadomości termin "trening w Lublinie". Gdyby jednak trening się rozpoczął to proszę o informację na forum. Postaram się przyjść, bo będzie to dla mnie znakomity element terapii przeciwstawny metodzie jaką klub stosuje wobec mnie, a którą można określić leczeniem z żużla.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Trening jest o 17
- rafal13056
kto jest z zawodników na stadionie
rafal13056 pisze:kto jest z zawodników na stadionie
Ale piszesz szyfrem.
k - Karol?
t - Trojan?
o - nie mam pojęcia
... chyba, że chciałeś zapytać ... a do tego służy taki o znaczek "?"
Walczmy z analfabetyzmem na forum
pav pisze:o - nie mam pojęcia
Pewnie Oskar
http://imageshack.us/photo/my-images/59 ... 116nr.jpg/
Nie wiedziałem, że mamy ciągnik sterowany falami radiowymi
Nie wiedziałem, że mamy ciągnik sterowany falami radiowymi
Jutro też trenujemy? Czy tylko dziś?
jutro hapening ma byc o 12 
Zobaczcie jakim składem pojechał Rzeszów sparing w Ostrowie. Czy nie można było dogadać takiego spotkania u nas?
jerry78 pisze:A czy klub już zrealizował wszystkie zalecenia p. Kowalskiego? Bo ta zeszło-piątkowa licencja była podobno strasznie naciągana i niemal wybłagana.
Skoro od piątku nie zrobiono nic na stadionie i dopiero dzisiaj przypomniano sobie o zaleceniach odnośnie toru, to jak sędzia w niedziele przyczepi się do jakiegoś niezrealizowanego punktu (a jest ich sporo) dostaniemy na dzień dobry 0:40 i tyle w temacie.
Druga sprawa to zatwierdzenie Woodwarda. Czy ktoś coś robi w tej sprawie? Został jutro ostatni dzień, no chyba, że z powodu wygody i nieróbstwa jedziemy polskim składem. Wcale bym się nie zdziwił, bo samo się nic nie zrobi.
Myślę, że tak daleko by się sędzia nie posunął. Jeśli czegoś nie zrobili przy torze co powinno być zrobione, sędzia pewnie to przekaże do związku. I dopiero PZM, który w tym roku zapowiedział bezwzględną walkę z niebezpiecznymi torami, będzie wyciągał konsekwencje. A te to zapewne kary finansowe. Walkower jest za naprawdę ciężkie sprawki.
Ktoś jeszcze tutaj pisał cały czas o komisarzu w pierwszej lidze. Dauga pewnie przyjedzie bez komisarza. Oni są trochę z innej bajki. Ale ja również spodziewam się, że każdy kto będzie chciał u nas powalczyć (i będzie miał o co), czyli Gdańsk, Grudziądz, Ostrów i Łódź poproszą o komisarza. Taki owoc ciężkiej pracy w ostatnich latach.
Będzie jakaś relacja z treningu? Karol daje radę?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Z tego co zdołałem się dowiedzieć na treningu to na 100% jedzie Cam i jeszcze jutro się dowiemy czy Trojan czy Kudriaszow .Osobiście wolałbym 2-go ,Trojan dla mnie nie ma siły na pełne 4 rundki na naszym torze.
ps. Karolek pojechał chyba ze 3 razy i zantował defekcik,a ze ma zaplecze sprzętowe jakie ma to resztę sobie dopowiedzcie sami
ps. Karolek pojechał chyba ze 3 razy i zantował defekcik,a ze ma zaplecze sprzętowe jakie ma to resztę sobie dopowiedzcie sami
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Nie byłem do końca, nie notowałem kto z kim i jak wygrywał, jednak z moich obserwacji wynika:
Jeleniewski - prezentował się najlepiej, szybkie starty, szybki na trasie
Miesiąc - dobre starty (zwłaszcza jak na niego) i chyba najszybszy z trenujących zawodników
Kuciapa - najsłabyszy z tej trójki, aczkolwiek nie odstawał za bardzo
Trojanowski - słabo, startując z Kudriaszowem i Łukaszewskim 2x bodajże wygrał, jednak...
Kudriaszow - szybki na trasie, nie jezdzi jak Filinow, starty porównywalne z Trojanowskim (2x później z nim start wygrał)
Baran - cośtam jeździł i tyle, w pierwszym starcie mało się nie wpakował w prowadzącego Trojana
Łukaszewski - całkiem pozytywnie, nie tak zachowawczo jak w ubiegłym sezonie, przyzwoite starty, na dystansie nie odstawał bardzo
Madej - nie tak tragicznie jak się spodziewałem, troche go rzucało na wyjściu z 1 wirażu (po tym jak tor wyglądał się nie dziwie), ale opanował motor
Kostro - tradycyjnie na rozpoczęcie sezonu upadek na 1 łuku (tylko tym razem nie poszedł w bande), ale wszystko ok
Podsumowując:
za Barana i Trojana - Woodward i Kudriashow.
Odnoszę wrażenie, że Ci dwaj krajowi jeźdźcy poczuli się zbyt pewni w skłądzie i nie do końca są przygotowani do sezonu.
Jeleniewski - prezentował się najlepiej, szybkie starty, szybki na trasie
Miesiąc - dobre starty (zwłaszcza jak na niego) i chyba najszybszy z trenujących zawodników
Kuciapa - najsłabyszy z tej trójki, aczkolwiek nie odstawał za bardzo
Trojanowski - słabo, startując z Kudriaszowem i Łukaszewskim 2x bodajże wygrał, jednak...
Kudriaszow - szybki na trasie, nie jezdzi jak Filinow, starty porównywalne z Trojanowskim (2x później z nim start wygrał)
Baran - cośtam jeździł i tyle, w pierwszym starcie mało się nie wpakował w prowadzącego Trojana
Łukaszewski - całkiem pozytywnie, nie tak zachowawczo jak w ubiegłym sezonie, przyzwoite starty, na dystansie nie odstawał bardzo
Madej - nie tak tragicznie jak się spodziewałem, troche go rzucało na wyjściu z 1 wirażu (po tym jak tor wyglądał się nie dziwie), ale opanował motor
Kostro - tradycyjnie na rozpoczęcie sezonu upadek na 1 łuku (tylko tym razem nie poszedł w bande), ale wszystko ok
Podsumowując:
za Barana i Trojana - Woodward i Kudriashow.
Odnoszę wrażenie, że Ci dwaj krajowi jeźdźcy poczuli się zbyt pewni w skłądzie i nie do końca są przygotowani do sezonu.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Zgadzam się z przedmówcą.
Wyglądało to tak:
Jeleniewski, Łukaszewski, Kuciapa
Jeleniewski, Kuciapa, Łukaszewski
Trojanowski, Kudriashov, Baran
Baran, Kudriashov, Trojanowski
Kudriashov, Baran d1, Trojanowski
Jeleniewski, Miesiąc, Kuciapa
Później ponownie na starcie Baran, Kudriashov, Trojanowski, ale upadek Rafała na pierwszym wirażu i później poszedłem.
Trzeba też wspomnieć, że w pierwszej serii wyżej wymieniona trójka wystartowała i na prostej na wyjściu z pierwszego wirażu, Trojanowski dziwnie wolno, Baran zahaczył o tylne koło tego pierwszego i dzwon, Kudriashov położył motocykl, ale lekko uderzył w Karola.
Jeśli chodzi o Madeja to myślałem, że będzie tragedia, ale z każdym kółkiem jeździł odważniej. Widać że chłopakowi brakuje doświadczenia, ale jak potrenuje dużo w Lublinie to chociaż u nas może jakieś punkty urwie.
Jeśli chodzi o mecz w niedzielę, to trener będzie miał ból głowy co do wyboru pomiędzy Trojanowski/Baran/Kudriashov. Mam tylko nadzieję, że Woodward pojawi się 28 kwietnia w Lublinie.
Wyglądało to tak:
Jeleniewski, Łukaszewski, Kuciapa
Trojanowski, Kudriashov, Baran
Baran, Kudriashov, Trojanowski
Kudriashov, Baran d1, Trojanowski
Później ponownie na starcie Baran, Kudriashov, Trojanowski, ale upadek Rafała na pierwszym wirażu i później poszedłem.
Trzeba też wspomnieć, że w pierwszej serii wyżej wymieniona trójka wystartowała i na prostej na wyjściu z pierwszego wirażu, Trojanowski dziwnie wolno, Baran zahaczył o tylne koło tego pierwszego i dzwon, Kudriashov położył motocykl, ale lekko uderzył w Karola.
Jeśli chodzi o Madeja to myślałem, że będzie tragedia, ale z każdym kółkiem jeździł odważniej. Widać że chłopakowi brakuje doświadczenia, ale jak potrenuje dużo w Lublinie to chociaż u nas może jakieś punkty urwie.
Jeśli chodzi o mecz w niedzielę, to trener będzie miał ból głowy co do wyboru pomiędzy Trojanowski/Baran/Kudriashov. Mam tylko nadzieję, że Woodward pojawi się 28 kwietnia w Lublinie.
MOTOR LUBLIN