Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rayallen

#526 Postautor: rayallen » 12 lipca 2004, o 15:19

Holywood no i na co przytaczasz te wypowiedzi???

Przecież one pochodza z komentarzy do newsa a nie z forum. A w tych komentarzach przeważnie wypowiadają się debile, którzy mają na rzeszowskim forum bana za chamstwo i inne tego typu rzeczy.

Chyba zapomniałeś, że kibic kibicowi nierówny. Akurat do tych fanów Stali co byli na meczu nie można mieć żadnych pretensji.

Gość

#527 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 15:23

a po to żeby taki mami-synek jak ty przestał lizać du... takim ćwokom jak Rzeszów !!!

myślałeś że ktoś z Rzeszowa na meczu coś takiego powie ? przeciez oni robili w majty już w drodze do Lublina.

Shack
Administrator

#528 Postautor: Shack » 12 lipca 2004, o 15:24

a wiecie po co Kaczmarek wołał Hanke ????????? az prosił o to spikera ?????????? wołał do z murawy jakby jakas katastrofa sie stała... dlatego ze dowiedzial sie ze w Gdańsku moze byc walkower dla GTŻ

rayallen

#529 Postautor: rayallen » 12 lipca 2004, o 15:28

Hollywood pisze:a po to żeby taki mami-synek jak ty przestał lizać du... takim ćwokom jak Rzeszów !!!

myślałeś że ktoś z Rzeszowa na meczu coś takiego powie ? przeciez oni robili w majty już w drodze do Lublina.

Śmieszny i przykry jesteś. Ale na szczeście to Twój problem nie mój. Przerzuc się na piłke nożną, bo do żużla to ty nie dorosłeś.

Wiem, że to wielka krzywda umiec przyznać się do tego, że ma się gorszy zespół i że to jest lizanie dupy, ale wolę lizac dupe niż prezentowac takie chamskie i prostackie podejście jak Ty.

łukasz

#530 Postautor: Å‚ukasz » 12 lipca 2004, o 15:31

szkoda ze kaczmarek tak leci z nami w hu... przeciez to on pomagal sciagnac do Lublina HANSA!!!

łukasz

#531 Postautor: Å‚ukasz » 12 lipca 2004, o 15:38

aha i jeszcze jedno...
to co robili nasi kibice to po prostu ŻENADA!!!
rozumiem przywitanie i kulturalny doping ale wymiana SZALIKOW I FLAG???????? jak rzeszow zaniosl flage na sektor sipmy to myslalem ze nasi ja spala a oni ja wywiesili... szkoda slow i to jeszcze jakby rzeszow mial jakis szacunek do nas a tu nic najezdzaja na nas na kazdym kroku a wy idziecie do nich na sektor i wlazicie im w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a po za tym to jakes same dzieci kilkunastoletnie ktore cos tam krzycza...
oj nie wiem czy to dobry pomysl bratac sie z ukraincami, juz nie pamietacie jak nas przyjeli u siebie,ile bylo ochrony i nie mozna bylo wyjsc z sektoru na druga strone. tak szybko puszczcie to w nie pamiec?
oczom nie wierzylem wczoraj na meczu... aj szkoda pisac

ermen
Zawodowiec

#532 Postautor: ermen » 12 lipca 2004, o 15:45

Hollywood brak słów na to co wypisujesz.
I ty uważasz się za kibica???
Wstyd mi za takich pseudo :oops:

Geest
Senior

#533 Postautor: Geest » 12 lipca 2004, o 15:45

Maxx pisze:Układ ala niegdysiejsze wschodnie RWPG :D

Rzeszowiakom Wszystko Pozostałym Gówno

co zas do wczorajszych wydarzen, to emocje raczej juz opadly, ale gorycz pozostaje. wczoraj dzialy sie rozne rzeczy, mam nadzieje, ze Dyrektor sie nie bedzie specjalnie przejmowal kibicami, wktory byli do tego stopnia wsciekli, ze krzyczeli co slina na jezyk przyniosla, albo po prostu bezmyslnie wtorowali innym w tym co tamci wykrzykiwali. byle jak byle z siebie wyrzzucic zlosc, niestety oberwalo sie niewinnym. a wiadomo, jak w gre wchodzi handel wynikiem to w pierwszej kolejnosci czesto bierze sie pod uwage zarzad, a dopiero potem mysli.
osobiscie wczoraj bylem w takim nastroju, ze mialem ochote to wszystko pier**** o beton i zostawic w cholere.
i ten tor, i zawodnicy, a na dokladke jeszcze nasze, kibicow, zachowanie.
mysle, ze po tym wszystkim powinno sie zorganizowac jakies spotkanie z kibicami, najlepiej przy okazji treningu. jest po prostu pare kwestii do wyjasnienia, a przede wszystkim trzeba by sprobowac odbudowac atmosfere, ktora sie zawalila jak kostki domina: zawodnicy-kibice-zarzad.... :cry: :cry: :cry: :cry: [/b]

Gość

#534 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 15:53

Ermen - puknij sie w główkę ptasi móżdżku !!!
Jak kibice z Rzeszowa napinajÄ… siÄ™ , bluzgajÄ… na nas , a mnie to wkur.... to ja jestem pseudo-kibiecem ?

Psudo-kibicem mogę nazwać ludzi których wali to co sie stalo wczoraj !
" Przegraliśmy i tyle " wy jesteście pseuo-kibicami , przyszliście na mecz obejżeliście porażke , i gówno was to obchodzi.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#535 Postautor: Scream » 12 lipca 2004, o 16:02

Bimmer pisze:Właśnie się dowiedziałem od osoby, która wie, co w trawie piszczy, że tor na mecz był spreparowany. To zmienia trochę postać rzeczy, jeśli chodzi o prace przeprowadzone tuż przed spotkaniem...

Pytanie tylko w jakim stopniu spreparowany. W Polsce nie ma klubu ktory by pod siebie nie przygotowal nawierzchni. Tak jest wszedzie. Dlaczego tyle pisalismy rok temu ze Stachyra podpowiedzial naszym ktoredy jechac.... bo tez maja tam swoje sciezki, ktore znaja tylko miejscowy, wiec tor nie jest na calej szerokosci rowny a wiec nieregulaminowy.
Ja wprawdzie na stadion dotarlem dopiero o 17 wiec nie widzialem jak to wygladalo wczensiej ale nie wierze ze moglo wygladac inaczej niz w poprzednich meczcah ??

Awatar użytkownika
michal85

#536 Postautor: michal85 » 12 lipca 2004, o 16:04

łukasz pisze:aha i jeszcze jedno...
to co robili nasi kibice to po prostu ŻENADA!!!
rozumiem przywitanie i kulturalny doping ale wymiana SZALIKOW I FLAG???????? jak rzeszow zaniosl flage na sektor sipmy to myslalem ze nasi ja spala a oni ja wywiesili... szkoda slow i to jeszcze jakby rzeszow mial jakis szacunek do nas a tu nic najezdzaja na nas na kazdym kroku a wy idziecie do nich na sektor i wlazicie im w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a po za tym to jakes same dzieci kilkunastoletnie ktore cos tam krzycza...
oj nie wiem czy to dobry pomysl bratac sie z ukraincami, juz nie pamietacie jak nas przyjeli u siebie,ile bylo ochrony i nie mozna bylo wyjsc z sektoru na druga strone. tak szybko puszczcie to w nie pamiec?
oczom nie wierzylem wczoraj na meczu... aj szkoda pisac

o jak sie ciesze, ze takich ludzi jak Ty jest w Lublinie bardzo malo...Wasi kibice pierwsza klasa - wielkie brawa! Gratulacje po meczu, wspolny doping, a nawet bicie nam brawo, gdy jechalismy przez miasto - cos pieknego! jeszcez raz brawo!

Na cale szczescie takich ludzi jak Hollywod czy niejaki lukasz w Lublinie nie jest duzo, o czym sie wczoraj przekonalem...Nie bede komentowal ich (Hollywooda, Lukasza)wypowiedzi ani po raz kolejny przekonywal, zeby nie czytac komentow pod newsami na naszej stronie, bo czynilem to juz chyba nie jeden raz na tym forum.
Co do meczu - chyba wszystko zostalo powiedziane, moze niektorzy sie przekonali, ze Rzeszow potrafi jezdzic na zuzlu ;)

Zapraszamy do Rzeszowa, dzieki LUBLIN!

ps ciekawe za co mielismy kupic ten mecz? My ledwo co mamy kase na oplacenie przyjazdu Charliego :lol:
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2004, o 16:17 przez michal85, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
pietras

#537 Postautor: pietras » 12 lipca 2004, o 16:11

[quote="GIGI"]Jesli to wszystko prawda to powiem otwarcie ze to JAWNE SKURWYSYŃSTWO!!!!!!

Dzis na torze nie decyduje juz sportowa walka!!!!! Płakac się chce!!!

PS> Sorki za ostre słowa ale inaczej nie da się tego okreslić!![/quo

Szukacie winnych wszędzie tylko nie w swojej drużynie. Popatrz co zrobili Śledź, Franków i Jeleniewski. To w ich słabej postawie należy szukać przyczyn porażki, a nie w jakichśch spiskach. Stal i tak miała zagwarantowaną I czwórkę (zwycięstwo Gdańska), więc mówienie o kupowaniu meczu jest całkiem bezpodstawne.

rayallen

#538 Postautor: rayallen » 12 lipca 2004, o 16:15

Hollywood pisze:Ermen - puknij sie w główkę ptasi móżdżku !!!
Jak kibice z Rzeszowa napinajÄ… siÄ™ , bluzgajÄ… na nas , a mnie to wkur.... to ja jestem pseudo-kibiecem ?

Buhahaha. Póki co wynik meczu wskazuje na to, że to my się napinalismy, a nie oni. Po drugie człowieku przestan obrażać i wyzywac innych, bo ja też Cię mogę od kretynów i idiotów powyzywac. I tak, dla mnie jesteś pseudokibicem. trzeba było brac na mecz bejsbola i lać rzeszowian, by im przetłumaczyć, by się nie napinali. Żenada...

hollywood pisze:Psudo-kibicem mogę nazwać ludzi których wali to co sie stalo wczoraj !
" Przegraliśmy i tyle " wy jesteście pseuo-kibicami , przyszliście na mecz obejżeliście porażke , i gówno was to obchodzi.

Taaa, Ty zaś jesteś wspaniałym kibicem, który bluzga drużyne przeciwną, wyzywa zespół od sprzedawczyków. Brawo!! Bierzmy wszyscy przykład z Hollywooda!

Geest
Senior

#539 Postautor: Geest » 12 lipca 2004, o 16:16

pajac kaczmarek to jedno, nasi 'gwiazzdorzy' to drugie. a kibice sie miotaja bo nie wiedza co maja w koncu myslec o tym wszystkim. dobrze, ze jeszcze w tym tygodniu wyjezdzam z Lublina, moze jak wroce to sie co nieco poprawi sytuacja...

max3
Zawodowiec

#540 Postautor: max3 » 12 lipca 2004, o 16:25

Do Kibicow z rzeszowa: Dlaczego nie mozecie zrozumiec ,ze marma ten mecz musiala wygrac .W gdansku czekali tylko na wynik z Lublina mecz rozpoaczal sie tam po meczu z Lublinem .Ktos napisal ,ze rzeszow nie ma pieniedzy ,ale jak by nie byli w pierwszej 4 to by po sezonie utoneli w dlugach.Sedzia w tym meczu nie mial nic do gadania .Obserwator po meczu baluje z dzialaczami z rzeszowa i na dodatek podkupili nam Karlssona i Frankowa .Dziwna rzecz razmem startowali dzien wczesniej w niemczech ,tam byli najlepszymi zawodnikami a w tym meczu jezdzili beznadziejnie, chyba jakis dzialacz z rzeszowa musial ich odwiedzidz podczas zawodow .

Karolina M.

#541 Postautor: Karolina M. » 12 lipca 2004, o 16:28

"Szukacie winnych wszędzie tylko nie w swojej drużynie. Popatrz co zrobili Śledź, Franków i Jeleniewski. To w ich słabej postawie należy szukać przyczyn porażki..."

O mój Boże czego wy tak pierd.....????? przeciez dobrze wiesz jak potrafi jechac Śledź i Franków! I masz rację, że pojechali źle tylko skąd wynikła ich postawa???? Czy nie uważasz, że gdyby Śledź jechał na swoim "normalnym" poziomie wygrałby z Miesiącem????

..."więc mówienie o kupowaniu meczu jest całkiem bezpodstawne..."

Brak mi po prostu słów. Teraz to Rzeszów jest najlepszą drużyna na świecie, przecież oni potrafią teraz wygrać z każdym :twisted: Nie mogę juz takiego pier... czytać! Rzeszów najlepszy!!!! :shock:

Gość

#542 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 16:29

Jak sie okazuje sÄ… kibice i panienki tj. rayallen.
Jak widzisz ray , jest grono kibiców którzy wiedzą o co chodzi , tylko Ci najwierniejsi mówią o nieczystościach tego spotkania , ty wychodzisz z tezą wygrali lepsi ! nie jesteś kibicem , lecz pseudo - Kubusiem Puchatkiem.

rayallen

#543 Postautor: rayallen » 12 lipca 2004, o 16:35

A Ty jesteÅ› kretynem

Póki co jest coś takiego jak domniemanie niewinności. Nie masz żadnych dowodów na to, że mecz był sprzedany.

Jedyna rzecz, z która się z Tobą zgadzam to pan Kaczmarek. Co najwyżej on mógł ocs ustawiać. ale co mają w takim razie do tego zawodnicy?

pozdro :]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#544 Postautor: mikas » 12 lipca 2004, o 16:37

Mecz w Gdansku skonczyl sie kolo 21.00 wiec grubo po zakonczeniu naszego meczu i sytuacje mozna bylo kontrolowac caly czas, co zreszta robił pan Kaczmarek. A Franków to myśle że za pieniądze za komplet punktów by mecz spokojnie odpuścił,wiec tak dużo pieniedzy Stal nie musialaby wylożyć. Ale nikt nikogo za rękę nie złapał i nie ma co krzyczeć,że mecz był sprzedany.
Faktem jest że niektórzy nasi zawodnicy zawiedli w kolejnym meczu i nie jest to na pewno dziełem przypadku tylko ich podejscia do swoich obowiązków.
Faktem jest też to że zachowanie pana Kaczmarka to była parodia. Nie mowiąc juz o tym że jak wogole może być tak że jedna drużyna opłaca sobie obserwatora, przeciez logicznym jest że jesli mu sie zapłaci to będzie podejmował decyzje na korzysc tego co zapłacił a nie przeciwnika. Przecież to jest jawne łapówkarstwo!!!! a przyzwolenie na to daje całe środowisko żużlowe.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2004, o 16:40 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gość

#545 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 16:38

Po cholera by Gawrzyk pisał reportaż " Rzeszów ten mecz musi wygrać " ???? on jest najbliżej klubu więc tego by nie zmyślał !!!
Zreszta popatrz sobie na wpisy starszych forumowiczów !

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#547 Postautor: mikas » 12 lipca 2004, o 16:52

K*** Sting jakbym był na meczu pierwszy raz to mogłbyś mi wciskac kit że to był przypadek, ale ja tych zawodników widziałem w akcji juz nie raz i nie trzeba byc jakimś niewiadomo jakim fachowcem żeby ocenic czy walczyli i czy dali z siebie wszystko. Ja wiem na co ich stać nawet jak im nie wyjdzie mecz i jak wygląda ich jazda. Wczoraj nie widziałem ŻADNEGO zaangażowania u niektórych zawodników, więc nie ma co mydlic ludziom oczu że wszystko było w porządku!!!!!!!!!!!!!
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gość

#548 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 17:00

Mikas ma kompletną racje , krytyka musi być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#550 Postautor: mikas » 12 lipca 2004, o 17:08

Ja mam w d*** czy ktos sprzedał czy nie sprzedał. Wymagam od zawodnika zaangażowania przez cały sezon i mam gdzies czy ma na czym jeździc czy nie. Dostał kase to ma mieć sprzęt i nie ma dyskusji że zatarł silnik albo inne tego typu wymówki. Szacunek kibicowi sie należy.
Tak Śledź wczoraj nie walczyl i Franków wczoraj nie walczył!!!!!!!!!!
Karlsson nie wyjechal na próbe toru i nawet jakby walnął wczoraj komplet to mnie to nie obchodzi. Wyjazd na tor przed meczem to jest jego psi obowiązek i nie ma dyskusji!!!!
MOTOR LUBLIN
Obrazek