Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Ciekawe czy Fajfer dalej taki wyszczekany ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ale pamiętaj! On jest twardy i se radzi z presjo hejteruff
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Przemysław Pawlicki się chyba czegoś nałykał przed tym sezonem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
I to chyba na spółe z bratem ;)
Toruń gubi punkty, Wrocław też. Autostrada do wygrania rundy zasadniczej. Oby tak dalej :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
PePe i Madsen, piękna relacja się tworzy ;)
inna sprawa, że Leon odkąd pamiętam wymyślał, że nie czuje się dobrze, zawsze jest przygotowany na tłumaczenie gorszych występów
inna sprawa, że Leon odkąd pamiętam wymyślał, że nie czuje się dobrze, zawsze jest przygotowany na tłumaczenie gorszych występów
Adam Krużyński w wywiadzie zamieszczonym w Niezbędniku Żużlowym stwierdził, że zmiany w Toruniu mają wyeliminować piętę achillesową w postaci słabych meczów wyjazdowych.
No więc chyba się to nie udało, bo już na samym starcie sezonu strata punktów w Gorzowie i w Zielonej Górze. A już na początku czerwca dwumecz z Motorem.
No więc chyba się to nie udało, bo już na samym starcie sezonu strata punktów w Gorzowie i w Zielonej Górze. A już na początku czerwca dwumecz z Motorem.
A ja wam powiem, że
Słabsza postawa Emila mnie dziwi, ale nie szokuje od 2023 jest powolna tendencja spadkowa
Słabsza postawa Lamberta mnie nie dziwi, chłopak się rozwija ale to nie jest jakiś bardzo ostry liniowy trend i jego dyspozycja potrafi falować na przestrzeni lat. Proste.
Słabsza postawa Emila mnie dziwi, ale nie szokuje od 2023 jest powolna tendencja spadkowa
Słabsza postawa Lamberta mnie nie dziwi, chłopak się rozwija ale to nie jest jakiś bardzo ostry liniowy trend i jego dyspozycja potrafi falować na przestrzeni lat. Proste.
Zachowanie Pedersena robi się już karykaturalne. I niech mi nikt nie mówi, że "to po prostu NIcki". Chłop ma nierówno pod kopułą i trochę mu chyba status gwiazdy w łeb uderza.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jednak mimo wszystko te straty punktów u tak słabych rywali są zaskakujące.
Piękny to jest mecz teraz.
Po pierwsze dawno nie widziałem żeby ktoś tak spieprzył wyścig jak Jesper Knudsen bieg numer 5.
Dalej Nicki jedzie z Tungatem na juniora, przez cały bieg zamula, wiezie się środkiem toru i ma pretensje, że Rohan na niego nie patrzył. Cudna ekipa w tym Rybniku :D
Piękny to jest mecz teraz.
Po pierwsze dawno nie widziałem żeby ktoś tak spieprzył wyścig jak Jesper Knudsen bieg numer 5.
Dalej Nicki jedzie z Tungatem na juniora, przez cały bieg zamula, wiezie się środkiem toru i ma pretensje, że Rohan na niego nie patrzył. Cudna ekipa w tym Rybniku :D
Nie myślałem, ze kiedykolwiek to napiszę, ale Pawliccy są piękni.
Z czystą przyjemnością ogląda się ich na torze w tym roku
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Nie myślałem, ze kiedykolwiek to napiszę, ale Pawliccy są piękni.
U nich zawsze był problem nie z umiejętnościami a sprzętem. Na takich brejdakow jak w tym roku miło się patrzy.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Fajnie że się odnaleźli. Ale tak patrzę, oglądam to my jadąc zawsze " odpadami" mamy najbardziej wyrównaną ekipę. Amator wtpopa w zielonej i nie tylko tam, smarta też parę razy w mazak dostali. My tylko raz, dosłownie raz spektakularnie w Grudziądzu . Chyba " buk' rządzi;)
Pedersen to jednak jest nie do podrobienia.
Richie Faulkner:
Pawliccy jeździć potrafią. Potencjał absolutny top światowy. Pech do sprzętu.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Trochę kombinacje, mieszanie sprzętem, leżanki na życzenie. Generalnie fajnie że wracają do żywych.
nie wiem czy pech, Piotr raczej był podejrzewany o oszczędzanie (także na mechanikach), z kolei Przemek znany z braku cierpliwości i przerzucania sprzętem. Zobaczymy czy to dłuższy trend, ale zmiany bardzo pozytywne
No i jest jeszcze Rohan Tungate. 5 spotkań w Elidze, mecze z Motorem, Apatorem, wyjazdy do Częstochowy i Grudziądza. I średnia 2.0. Chyba mało kto się spodziewał.
dokładnie, sezon długi, ale już można strzelać że niespodzianka sezonu będzie z Australii. Pytanie czy Kurtz czy Tungate, Rohan szokuje
papi pisze:dokładnie, sezon długi, ale już można strzelać że niespodzianka sezonu będzie z Australii. Pytanie czy Kurtz czy Tungate, Rohan szokuje
Jak niespodzianka to zdecydowanie Tungate, jeśli utrzyma formę. Każdy powtarzał że Kurtz świetny transfer, czy ktoś powiedział że Rohan będzie liderem Rybnika?
Zaskakująco fajny wywiad z Mrozkiem, z wyjątkiem pytania o Nickiego. Głupszej odpowiedzi dać chyba nie mógł. Nawet jak na Mrozka.
Ale wyjmując to pytanie o Pedersena to Mrozek wypadł naprawdę bardzo dobrze.
Ale wyjmując to pytanie o Pedersena to Mrozek wypadł naprawdę bardzo dobrze.
ogólnie jakiś śmieszkowy dziś magazyn :)
Mrozek wydaje się gościem, który skoczy za zawodnikami w ogień, a po prostu nie umie zawalczyć o własny interes. Bewley i Łaguta wiele mu zawdzięczają, a odwrócili się do niego plecami. Od dłuższego czasu powstrzymuje się od głupich komentarzy i wiele zyskał, pewnie raz na jakiś czas coś palnie, zwłaszcza jak dostanie mikrofon na żywo, ale dziś wypadł bardzo pozytywnie
Mrozek wydaje się gościem, który skoczy za zawodnikami w ogień, a po prostu nie umie zawalczyć o własny interes. Bewley i Łaguta wiele mu zawdzięczają, a odwrócili się do niego plecami. Od dłuższego czasu powstrzymuje się od głupich komentarzy i wiele zyskał, pewnie raz na jakiś czas coś palnie, zwłaszcza jak dostanie mikrofon na żywo, ale dziś wypadł bardzo pozytywnie
"Ja się pochwalę teraz, a nie lubię"
Marek Cieślak, Magazyn Ekstraligi, Canal +, Maj 2025
"To jest właśnie Michelsen, jak przychodzi trudny mecz, to chłopa nie ma. Tak było zawsze"
Marek Cieślak, Magazyn Ekstraligi, Canal+, Maj 2025
Debil, no po prostu debil
Marek Cieślak, Magazyn Ekstraligi, Canal +, Maj 2025
"To jest właśnie Michelsen, jak przychodzi trudny mecz, to chłopa nie ma. Tak było zawsze"
Marek Cieślak, Magazyn Ekstraligi, Canal+, Maj 2025
Debil, no po prostu debil
- tezetomaniak
- Trener
Po tym co było widać na przebitkach z boksu Pedersena to chyba rozwiązała się zagadka jego utraty wagi w zimie.
To ćpun :)
To ćpun :)
I jeszcze bardzo podoba mi sie to, co powiedział właśnie Malitowski.
Baron zjechał od góry do dołu juniorów Apatora. Może i słusznie. Ale Malitowski zauważył, że Staszewski przyszedł do Czewy i Karczewski z Ludwiczakiem nagle umieją jechać.
Baron trzeci sezon siedzi w Toruniu, a Lewandowski z Kawczynskim stoją w miejscu. Z Affeltem też nic nie wskórał.
Przypadek?
Baron zjechał od góry do dołu juniorów Apatora. Może i słusznie. Ale Malitowski zauważył, że Staszewski przyszedł do Czewy i Karczewski z Ludwiczakiem nagle umieją jechać.
Baron trzeci sezon siedzi w Toruniu, a Lewandowski z Kawczynskim stoją w miejscu. Z Affeltem też nic nie wskórał.
Przypadek?