Tomek Piszcz
Re: Tomek Piszcz
Zdaje się,że źle zrozumiałeś moją wypowiedź i palnąłeś bez sensu.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Gawrzyk pisze:zrozumialem ze mu sie nie oplaca jezdzic w polsce bo bedzie miec wiecej zawodow w anglii. no ale bedzie mu sie oplacac jakby klub mu oplacal przeloty.
źle?
dlatego pytam czy juz zna stawki za punkt jakie dostanie, skoro juz mowi ze mu sie nie oplaca..
źle rozumiesz opłacalność jazdy w Polsce (2 liga) i w Anglii (premiere ligue) ,więc twoje pytanie jest bezzasadne.Inną kwestią jest opłacalność jazdy w Lblinie w ostatnich latach i respektowanie postanowień kontraktów przez ten klub w stosunku do zawodników.
Który z zawodników tu jeżdżących czegoś się dorobił w ostatnich dwóch sezonach oprócz długów,ugody,czczych obietnic czy mówiąc brzydko smrodu ?
W Lublinie to jak na razie dobrze wychodzi ale żużel amatorski,jak każdy zawodnik jeździ za swoje pieniądze.W tym jesteśmy mistrzami Polski.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
1500 zl za punkt. tez by sie nie oplacalo?
A uważasz,że Tomasz P.otrzyma ofertę z ekstraligi ? Wolne żarty.
Moje porównania nie dotyczyły ekstraligi lecz jazdy w Angielskiej Premiere Ligue i ewentualnej jazdy w 2 lidze w Lublinie.Wszedłeś do dyskusji nieczytając wcześniejszych postów, albo przeczytałeś je bez zrozumienia ,a w jednym z nich Gelo umieścił nazwisko Tomasza Piszcza w ewentualnym jego zdaniem składzie na 2 ligę w Lublinie.Stąd moja wypowiedź o opłacalności startów w Lublinie,ale w 2 lidze.
Chciałbym abyś sie odniósł do opłacalności jazdy zawodników w Tż Lublin w ostatnich 2 sezonach,czego nie uczyniłeś,więc ponawiam pytanie - Który z zawodników tu jeżdżących twoim zdaniem czegoś się dorobił w ostatnich dwóch sezonach oprócz długów i jak wyglądała kwestia realizacji postanowień umów kontraktowych w sektorze finansowym ?
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Gawrzyk pisze:chyba za wczesnie zwatpilem.
turniej podobno 12 pazdziernika :>
pewne to info? Masz może jeszcze jakieś informacje na temat tego turnieju? Pozdrawiam
Gawrzyk pisze:wystarczy wejsc w komunikaty pzm o licencjach i zobaczysz.
Liczyłem na twoje obiektywne zdanie,a nie odwołanie do wyroków granatowomarynarkowych.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- tezetomaniak
- Trener
Birmingham Brummies
1. Tomasz Piszcz (1,3,3,3,2*,2*) 14+2
2. Kyle Legault - ZZ
3. Jason Lyons (3,u,3,3,3) 12
4. James Birkinshaw (0,1,2*,0,2) 5+1
5. Craig Watson (3,3,2,3,3) 14
6. Jay Herne (d,1*,1,-) 2+1
7. Ben Taylor (1,0,2*,1,0,1*) 5+2
Isle of Wight Islanders
1. Jason Bunyan (0,3,2,1) 6
2. Cory Gathercole (2,2*,u,w) 4+1
3. Krzysztof Stojanowski (2,3,2,2,1) 10
4. Paul Fry (1*,0,1*,0) 2+2
5. Glen Phillips (2,1,1,0) 4
6. Andrew Bargh (3,0,0,-) 3
7. Richard Sweetman (2*,1*,2,1*,3,0) 9+3
niezły napieracz, jeszcze bedzie objawieniem sezonu
Regdal pisze:Chciałbym abyś sie odniósł do opłacalności jazdy zawodników w Tż Lublin w ostatnich 2 sezonach,czego nie uczyniłeś,więc ponawiam pytanie - Który z zawodników tu jeżdżących twoim zdaniem czegoś się dorobił w ostatnich dwóch sezonach oprócz długów i jak wyglądała kwestia realizacji postanowień umów kontraktowych w sektorze finansowym ?
Coś mi się tu nie zgadza.
A to nie było tak ,że aby przystąpić do rozgrywek w 2007 roku zawodnicy jeżdżący w 2006 musieli zostać spłaceni w 100%??? Bo inaczej klub nie dostał by licencji??? Coś pan tu kręci.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Pewno w grę weszły ugody.
Hans pisze:Pewno w grę weszły ugody.
Czyli obiecanki cacanki ...
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Właśnie dostałem odpowiedz od ludzi którzy sie na tym znają. Rok 2006 został wypłacony w całości. wszyscy zqawodnicy startujący w tym sezonie zostali spłaceni w 100%. Od razu mi sie wydawało że pan kreci.
niespokojny napisał(a):
A ja jeszcze dodam że w tym mijającym sezonie pewnie spłacono by i pozostałe zaległości ,gdyby
się dwóch zawodników nie postawiło,że chce już i teraz...a teraz nie mają nic, i ci co chcieli ugody i ci co niechcieli.
się dwóch zawodników nie postawiło,że chce już i teraz...a teraz nie mają nic, i ci co chcieli ugody i ci co niechcieli.
dumbli pisze:Właśnie dostałem odpowiedz od ludzi którzy sie na tym znają. Rok 2006 został wypłacony w całości. wszyscy zqawodnicy startujący w tym sezonie zostali spłaceni w 100%. Od razu mi sie wydawało że pan kreci.
Jacy to ludzie się na tym znają ? A może pół Lublina się na tym zna ?
Dla mnie w tej kwestii jedynie wiarygodna byłaby wypowiedź harrego,który wie kto w całości został spłacony a z kim,na jakich warunkach i na jaką kwotę podpisał ugodę aby klub mógł otrzymać licencję na starty w 1 lidze w sezonie 2007.Harry napisz jak to było naprawdę.
Mam kolejną dedykację dla wszystkich, którzy twierdzą że Tomasz Piszcz jest wolny.
http://www.birminghamspeedway.co.uk/extras/ytm_gallery/ytm.php?view=st3VZ69G6zQ&p=1
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Cz@rek pisze:A ja jeszcze dodam że w tym mijającym sezonie pewnie spłacono by i pozostałe zaległości ,gdyby
Chciałbym cię widzieć jak pracujesz nie odbierając za to wynagrodzenia.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:dumbli pisze:Właśnie dostałem odpowiedz od ludzi którzy sie na tym znają. Rok 2006 został wypłacony w całości. wszyscy zqawodnicy startujący w tym sezonie zostali spłaceni w 100%. Od razu mi sie wydawało że pan kreci.
Jacy to ludzie się na tym znają ? A może pół Lublina się na tym zna ?
Dla mnie w tej kwestii jedynie wiarygodna byłaby wypowiedź harrego,który wie kto w całości został spłacony a z kim,na jakich warunkach i na jaką kwotę podpisał ugodę aby klub mógł otrzymać licencję na starty w 1 lidze w sezonie 2007.Harry napisz jak to było naprawdę.
odpowiedz dostałem własnie od harrego. Wyraznie mi powiedział ze zawodnicy którzy startowli w 2006 roku w całości zostali spłaceni bo zaden nie zgodzil się na ugode.
niespokojny napisał(a):
Gawrzyk pisze:gdzie procz 20% zawodowych zuzlowcow scigaja sie mechanicy
A oto dowod:
Niecodzienna zmiana w składzie Berwick Bandits. W sobotnim meczu Premier League z Redcar Bears za Węgra Norberta Magosiego pojedzie... jego mechanik!
Tamas Sike zastąpi w sobotę swojego doświadczonego kolegę. Sike latem pomagał Magosiemu przy sprzęcie w Anglii. Teraz dostanie szansę występu w meczu ligowym. - To będzie szansa dla Tamasa pokazania tego co umie - powiedział Peter Waite, szef Berwick.
(na podst. sportowefakty.pl)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
dumbli pisze:odpowiedz dostałem własnie od harrego. Wyraznie mi powiedział ze zawodnicy którzy startowli w 2006 roku w całości zostali spłaceni bo zaden nie zgodzil się na ugode.
W takim razie przypomnij harremu, że przed sezonem 2006 podpisano ugodę z Tomaszem P. za niespłacone zaległości z tytułu kontraktu na sezon 2005,postanowieniem tej ugody dług względem tego zawodnika miał być spłacony w trakcie sezonu 2006.(Jak wiadomo w sezonie 2006 Tomasz P.nie był związany kontraktem z klubem z Lublina).Niestety postanowienia tej ugody nie zostały zrealizowane,więc przed sezonem 2007 została zawarta kolejna ugoda z Tomaszem P.Gdyby Tomasz wówczas tej ugody nie podpisał prawdopodobnie wystąpiłyby ogromne problemy z uzyskaniem licencji na start TZ Lublin w sezonie 2007.To taki drobny szczegół o którym być może harry zapomniał tobie powiedzieć,ale to się zdarza,pamięć rzecz ludzka,czasami zawodzi.
Na koniec dodam,ze po sezonie 2007 długi względem Tomasza P. pozostały niespłacone,ale sprawa została "załatwiona" poprzez nieprzystąpienie do rozgrywek w sezonie 2008,czyli zawodnik został "wydymany" na kilkadziesiąt tysięcy złotych.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Czy pan nie rozumie co pan pisze? Napisał pan wcześniej ze od dwóch lat zawodnicy nie dostawali pieniedzy i się niedorobili. Smierdziało to mi ściemą. udowodniłem panu że pan bzdurzy bo zawodnicy ktorzy jeździli w 2006 roku zostali wypłaceni. A pan teraz wyjezdża z rokiem 2005. Umie pan liczyć lata czy się panu coś pomyliło? Oczywiście wiadomo jaką klapą się skonczył sezon 2007 ale czy to tylko klub jest temu winien? Zawodnicy nie mają sobie nic do zarzucenia?
niespokojny napisał(a):