Kubbas pisze:Co to Darka to mysle ze jesli b.dobrze pojedzie z lotosem (moze nie odrazu komplet) i po walce przywiezie te 10-11 pkt. to bedzie super.
He 10-11 punktów zrobi, ale łącznie w dwumeczu....
Ps. DziÅ› leszczu nie masz szans
Pozdr.
Gawrzyk pisze:Maxx pisze:A Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?
nic. nawet gdyby robile teraz po 15 punktow to juz zdania o nim nie zmienie...
Maxx pisze:Gawrzyk pisze:Maxx pisze:A Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?
nic. nawet gdyby robile teraz po 15 punktow to juz zdania o nim nie zmienie...
No fakt, co zawalił to cofnąć się niestety nie da. Ale może chociaż spróbować ratować honor, o ile rzecz jasna zna takie pojęcie...
arek200 pisze:Szczerze powiedziawszy najlepiej by było gdyby Darek odniósł teraz kontuzjęOczywiście daleki jestem od tego żeby życzyć mu wypadku ani czegokolwiek złego, z drugiej jednak strony jeśli chodzi o dobro zespołu to można za niego by było puścić ZZ i niech Karlsson, Knapp i powiedzmy Franków czy ktokolwiek inny za niego jeżdżą. Nie jestem pewien kto jest z naszego klubu w pierwszej trójce na play-offy ale chyba Darek o ile pamiętam.
To tylko taki pomysł, ale nie życzę Darkowi niczego złego.
Krzyś pisze:Mam taki pomysł kolego - weź sobie zrób pętelkę i się powieś. To taki tylko pomysł i nie życzę Ci niczego złego. Nie wiem jak pozostali odczytają twój post ale dawno takiego kretynizmu nie przeczytałem. Nawet jakbym miał niespożyte poczucie humoru to i tak niezłym debilizmem się wykazałeś...
Carlito pisze:Shack pisze:Carlito pisze:z tego co widziałem to chyba coś było w sprzętach robione...także może coś z tego będzie...oby
jak za kazdym razem, cos sie połata, to sie cos od Tomka pożyczy, oczy sie zamydli
być może shack..być może
Gosia pisze:No prosze jakich my tu znawców mamy Co jeden to mądrzejszy Proponuje iść do Darka po zawodach może któregoś zatrudni jako menageramusi miec dobry bajer zeby go pozniej wciskac panienkom po zawodach :]
Shacku a skąd o tym wiesz czyżby Darek Ci taki bajer wciskał ???