Grzegorz Knapp
Witam wszystkich. Dawno mnie nie było, ale chciałbym napisać, że bardzo się cieszę z powodu powrotu Grześka do Lublina. Ewidentnie było widać brak rasowego fightera w naszych szeregach w minionym sezonie, a jestem przekonany, że Grzesiek nieco ożywi atmosferę w drużynie. Patrząc na zmiany, jakie mają miejsce we władzach TŻ-tu myślę, że jest szansa, abyśmy w przyszłym sezonie powalczyli o nieco wyższe cele niż tylko wegetacja w dole ligowej tabeli. Wiem, że jest jeszcze za wcześnie aby cokolwiek wyrokować, ale widać przynajmniej, że coś zaczyna się dziać. I dobrze! Aby tak dalej!
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Grzegorz Knapp,a co myślicie o tym, żeby wrócili do Lublina zawodnicy sprzed 2lat tzn. Dariusz Śledź,Lee Richardson,Daniel Jeleniewski,Tomasz Piszcz,Grzegorz Knapp.To w sumie nie był zły squad...Może tylko Śledzia zmienić to dobry zawodni, ale potrzebny jest ktoś młody.Może Rafał klimek??
-
Michael
-
Michael
Jak dla mnie Joonas moze jezdzic przez caly sezon we wszystkich spotkaniach, najlepiej jako jeden z dwoch obco w meczu (a tym drugim moze byc inny wojownik np. Loram
). Dodajac do tego fightera Grzecha mamy zuzlowa uczte na przyczepnych torach, ale tez... pewne problemy na torach twardych. Dlatego warto miec tez w skladzie paru startowcow - akurat na twarde tory i po to, zeby nasi wojownicy nie przeszkadzali sobie zaczynajac biegi na pozycji 3 i 4. Ale to temat o Grzesku wiec juz koncze o obcokrajowcach.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
mlotyfantz
- Kontakt:
oj coś mi sie wydaje że i tak Grzegorz Knapp nic nie zrobi w naszym klubie. Wolalbym żeby został w Grudziądzu tam jest jego miejsce!!
Tam z Staszkiem zibim oraz Robakiem byłby wstanie zawalczyć o ekstrakigę. A tak lublin Mając Rempałem i tak nic nie wywalczy w i lidze
Dla mnie Faworytem do spadku jest wlaśnie Lublin, Krosno, Gniezno a do awansu Ostrów Grudziądz oraz Zielona Góra. Srodek tabeli dla Rybnika
Tam z Staszkiem zibim oraz Robakiem byłby wstanie zawalczyć o ekstrakigę. A tak lublin Mając Rempałem i tak nic nie wywalczy w i lidze
Dla mnie Faworytem do spadku jest wlaśnie Lublin, Krosno, Gniezno a do awansu Ostrów Grudziądz oraz Zielona Góra. Srodek tabeli dla Rybnika
jankes88 może byś powiedział dlaczego napisałeś taką kolejność. Równie dobrze ja też moge napisać, że Lublin awansuje, w barażach Krosno, a Ostrów ledwie się utrzyma tylko dlatego że Grudziądz relegują z 1ligi, bo tak i już
lista wolnych seniorów: WardzaÅ‚a G. RempaÅ‚a Stojanowski Skórnicki Å. Jankowski MiÅ›kowiak Huszcza Franków Pietraszko Trojanowski Dym Pietrzyk TrumiÅ„ski M. CieÅ›lewicz MikoÅ‚ajczak JurczyÅ„ski
-
Zaratustra
- Kadrowicz
jankes88 pisze:Dla mnie Faworytem do spadku jest wlaśnie Lublin
No to masz ulubionego "faworyta"...do spadku
Grzesiek ma swojÄ… oficjalnÄ… stronÄ™ - http://www.knappracing.com
Shack pisze:Grzesiek ma swojÄ… oficjalnÄ… stronÄ™ - http://www.knappracing.com
no widze ze dla Grześka-Lublin jest b.ważny.....nawet w/w stronka "stoi" na Lubelskim "NET-land'dzie"