Zbigniew Suchecki
Re: Zbigniew Suchecki
tych ostatnich to jeszcze niedawno mozna bylo ogladac w Lublinie na stojacej JAWIE
, takze z tym rynkiem zbytu, w tamtym kierunku to pewnie bywa roznie.
Zbysio po treningu w Rzeszowie:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... z-tym-sza/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... z-tym-sza/
Motor mocny
I bardzo dobrze - niech poznaje tor w Pile.
Będzie miał okazje się sprawdzić na tle dość mocnej stawki.
Będzie miał okazje się sprawdzić na tle dość mocnej stawki.
Może mi ktoś napisać czemu w meczu z Polonią Piła nie jechał Zbycho? Nie mam czasu ostatnio na przeglądanie forum a nurtuje mnie to pytanie bo żal bylo patrzec na jazde Tomka. 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Poobijal sie w piatek na treningu.
Suchecki upadl na piatkowym treningu,mocno sie poobijal i to bylo przyczyna tego ze nie pojechal w meczu.
Ale na niedziele już bedzie gotów? Bo przy tym ksm jest niezbędny w szczegolnosci patrzac na jazde Tomka
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nie jest niezbedny jak pojedziemy dwoma polskimi juniorami
Jest neizbedny, chyba ze wywalamy ze skaldu i Puzona, i Barana.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
To rozumiem, ze Dzikowski tez sie nie nadaje na trenera i wystawil awizowany sklad, ktory przekracza dopuszczalny KSM ? ;]
owen1989 pisze:To rozumiem, ze Dzikowski tez sie nie nadaje na trenera i wystawil awizowany sklad, ktory przekracza dopuszczalny KSM ? ;]
Ale o czym ty piszesz a skąd wiesz ze niema w rękawie Asa gościa z ksm 2.50
Czasami zanim coś się napisze trzeba posłuchać wywiadu zanim się napisze ,dla przypomnienia mówił coś na temat juniorów ze jest kiepsko u nas tak czy nie?
A poza tym chłopina zdążył przyjechać a ty wymagasz od Niego cudu daj mu sie troche obeznac rozpoznać ,niech zobaczy na czym stoi!!!
Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2011, o 21:53 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Ale co wy sie na mnie rzucacie jak ja zdaje sobie sprawe, ze Dzikowski nie jest idiota i raczej potrafi liczyc. To Radekas cos probuje wmowic, ze musimy jechac bez Barana i Puzona jezeli mielibysmy wystawic sklad bez Sucheckiego/Piszcza.
A o ironii to chyba jeszcze w zyciu nie slyszeliscie...
Witam wszystkich forumowiczów. Od pewnego czasu przeglądam forum a dziś udało mi się zarejestrować.
Widziałem ten upadek Suchego i nie wyglądał ciekawie. Chociaż raz na treningu przydała się obecność Wilka, a raczej kłada bo odwiózł go do parku.
Widziałem ten upadek Suchego i nie wyglądał ciekawie. Chociaż raz na treningu przydała się obecność Wilka, a raczej kłada bo odwiózł go do parku.
owen1989 pisze:Nie jest niezbedny jak pojedziemy dwoma polskimi juniorami
owen1989 pisze:Ale co wy sie na mnie rzucacie jak ja zdaje sobie sprawe, ze Dzikowski nie jest idiota i raczej potrafi liczyc. To Radekas cos probuje wmowic, ze musimy jechac bez Barana i Puzona jezeli mielibysmy wystawic sklad bez Sucheckiego/Piszcza.
Z Twojego pierwszego posta, w kontekscie posta Pereza, wynika, ze chcesz jechac bez Suchego i Piszcza. A tak sie nie da bez wywalenia obu naszych 10KSMowcow. O to mi chodzilo.
Radze pisac jasniej o co chodzi po prostu.
edit: tak juz wiem, ze nie mialem racji. Jakby ktos chcial jeszcze pocytowac
Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2011, o 21:50 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Lubelski Węgiel KMŻ
1. Paweł Miesiąc
2. Simon Stead
3. Cameron Woodward
4. Karol Baran
5. Tyron Proctor
6. Mateusz Łukaszewski
Awizowany sklad na mecz w Rawiczu, z Baranem i bez Sucheckiego. Jak widac da sie.
1. Paweł Miesiąc
2. Simon Stead
3. Cameron Woodward
4. Karol Baran
5. Tyron Proctor
6. Mateusz Łukaszewski
Awizowany sklad na mecz w Rawiczu, z Baranem i bez Sucheckiego. Jak widac da sie.
Radekas chyba jest jeszcze w szoku po burzy 
Dobra bije sie w piers
.
Slabszy dzien, sorry za zamieszanie
.
Poza tym zwalam wine na GKSZ, O!
Slabszy dzien, sorry za zamieszanie
Poza tym zwalam wine na GKSZ, O!
Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2011, o 21:48 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Poza tym zwalam wine na GKSZ, O!
Lepiej na nowe tłumiki
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
A nawet 8+1 Zbyszek wykręcił. Całkiem przyzwoity wynik, ale jak się spojrzy na biegi to raz pokonał najskuteczniejszego zawodnika I Polskiej Ligi
a poza tym przywiózł tylko 2 razy Ago, resztę natłukł na duńskich ogórasach
http://www.espeedway.pl/news,dsl_holste ... 128,3.html
http://www.espeedway.pl/news,dsl_holste ... 128,3.html
- Łoptymista
- Trener
zawsze to lepiej niz puzon w swoich dunskich wystepach
Nie mialbym nic przeciwko takiemu dorobkowi w meczu z Ostrowem
Nie mialbym nic przeciwko takiemu dorobkowi w meczu z Ostrowem
Po dzisiejszym "genialnym" występie w Pile, jedno tylko ciśnie się na usta: "Kończ Waść, wstydu oszczędź"...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:Po dzisiejszym "genialnym" występie w Pile, jedno tylko ciśnie się na usta: "Kończ Waść, wstydu oszczędź"...
a Pusz to już nie powinien kończyć ? może nawet kariery ??