Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1826 Postautor: Łoptymista » 29 listopada 2005, o 15:41

Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem się, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka. :twisted:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1827 Postautor: Gelo » 29 listopada 2005, o 15:43

Łoptymista pisze:Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem się, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka. :twisted:

No właśnie też jestem zszokowany - bo chyba masz na myśli tego zawodnika, ktorego właśnie potwierdziłem przez komórę :twisted: .

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1828 Postautor: Łoptymista » 29 listopada 2005, o 15:47

Gelo pisze:
Łoptymista pisze:Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem się, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka. :twisted:

No właśnie też jestem zszokowany - bo chyba masz na myśli tego zawodnika, ktorego właśnie potwierdziłem przez komórę :twisted: .

Gdybys odpisywal mi na gg to byc moze udaloby nam sie skonfrontowac i zweryfkowac nasze wersje. Nie zmuszaj mnie do odbycia dlugiej pieszej wyprawy do Ciebie. :evil:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1829 Postautor: Gelo » 29 listopada 2005, o 15:49

W sumie konfrontacja jest zbędna - skoro mowa o niespodziance, wiadomo ze chodzi o... :wink:

Snys
Zawodowiec

#1830 Postautor: Snys » 29 listopada 2005, o 15:53

szybko piszcie o kogo chodzi :lol:

max3
Zawodowiec

#1831 Postautor: max3 » 29 listopada 2005, o 15:55

To mozecie zdradzic o kogo chodzi???????

Pebas
Szkółkowicz

#1832 Postautor: Pebas » 29 listopada 2005, o 15:56

ale z was ...... jak jeden z drugim nie wiedzieli i ktos pisal ze wie to od razu zjebka. a teraz cos sie dowiedzial jeden z drugim i juz zmiana gadki. mowicie co wiecie albo nie piszcie. ja stawiam na swista.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1833 Postautor: Torsen » 29 listopada 2005, o 16:01

Łoptymista pisze:Sport masowy jest ciagle znakomitą formą promocji

Żużel sportem masowym? No teraz to dałeś :lol: :lol: Z całym szacunkiem, impreza masowa ze sportem masowym ma tyle wspólnego, co kamień węgielny z węglem kamiennym.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1834 Postautor: Łoptymista » 29 listopada 2005, o 16:05

Torsen pisze:
Łoptymista pisze:Sport masowy jest ciagle znakomitą formą promocji

Żużel sportem masowym? No teraz to dałeś :lol: :lol: Z całym szacunkiem, impreza masowa ze sportem masowym ma tyle wspólnego, co kamień węgielny z węglem kamiennym.

No masz racje. Ale przez kilka godzin nikt tego nie wylapal.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1835 Postautor: kilar » 29 listopada 2005, o 16:25

"tata Marcina powiedzial, ze ..." plotka goni plotke, wszyscy sa dogadani tylko oprocz Knappa, to ni widu ni slychu nic o nich. Moze spojrzec na to z innej strony: dogadany z TZ nie oznacza, ze tylko z TZ. Rownie dobrze taki zuzlowuiec moze byc dogadany z Krosnem, Gnieznem, Ostrowem itd, w koncu podpisze kontrakt z jednym z klubow, a na pozostale kladzie **** chociaz byl juz dogadany z innymi.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1836 Postautor: Łoptymista » 29 listopada 2005, o 16:31

Moze spojrzec na to z innej strony: dogadany z TZ nie oznacza, ze tylko z TZ

Wyjątkowo się z Tobą zgadzam. Chociaż trzeba uczciwie przyznać, że w poprzednim okresie transferowym nawet dogadtywanie się szło jak po grudzie. Teraz kiedy znany jest regulamin rozgrywek sprawy powinny nabrać tempa i oby wszystko dobrze sie skonczylo.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#1837 Postautor: auganoff » 29 listopada 2005, o 16:42

Ja tam jestem cierpliwy i się nie podniecam. W ostatnim TŻ Grześ powiedział, że Staszek mówił mu, iż najbliżej mu do Lublina, a jak wyszło wszyscy wiemy. Będzie kontrakt - będzie szał.
Wracając do Messinga - właśnie zauważyłem, że zakontraktowała go Rospiggarna. To o niczym nie świadczy, ale przecież za podpis nikt mu jeszcze kasy nie da - co nam szkodzi go zakontraktować i zaprosić na 2-3 mecze na początku sezonu? Moim zdaniem nic.

Zastanawiam się jeszcze nad niejakim Jonasem Davidssonem - średnia powyżej 2pkt w Elitserien daje do myślenia. Za nim są między innymi Lee, Sullivan, Kasprzak, Iversen, Andersen czy Klingberg. Całkiem o nim cicho, co wydaje mi się podejrzane. :wink:

Awatar użytkownika
Troll
Kontakt:

#1838 Postautor: Troll » 29 listopada 2005, o 17:17

Panowie wiedzący, napiszcie, czy ów dogadany zawodnik znajduje się na liście ankiety tego tematu.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1839 Postautor: papi » 29 listopada 2005, o 17:30

ja bym postawil na 3 obcokrajowcow, w tym 1 juniora. Nie bedzie Lee, wiec najpowazniejszymi kandydatami sa moim zdaniem Joonas i Ferjan. W seniorach mamy Knappa, najprawdopodobniej bedzie Jelen, chyba Rempala :roll: Widzialbym tu jeszcze Burze i Piszcza. A z juniorow, no coz, caly czas te same nazwiska. Chcialbym Lindgrena, ale rzeczywiscie nie wydaje sie to zbyt prawdopodobne :? Myslalem ze Smolinski bedzie jeszcze juniorem, niestety rocznik '84 :? Chociaz jesli bylyby problemy ze znalezieniem solidnego zawodnika to chyba bym postawil na Martina, nawert jako seniora :P

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1840 Postautor: Cooper » 29 listopada 2005, o 17:42

Kurcze, ja tez cos wiem, ale nie moge powiedziec, bo obiecalem. I to w dodatku nie wiem chyba tego samego co Lopty i Gelo, tylko chodzi o jeszcze kogos innego. A najgorsze w tym wszystkim to jest to, ze nie moge powiedziec, a jak pozniej bedzie juz wszystko wiadomo, to nikt mi nie uwierzy, ze wiedzialem wczesniej. I zadnej taniej bajery nie bedzie. I wcale nie wyjde na jakiegos fajnego. :|
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#1841 Postautor: kuba » 29 listopada 2005, o 17:56

Sorry za OT ale w sumie to tez dotyczy potencjalnego kandydata do skladu tż. Pytanie kieruje do kogos zwiazanego z klubem- Gawrzyk, harry?? Ile ( tak przynjamniej procentowo) zmniejszyly sie wymagania Piszcza w porównaniu z poprzednim sezonem. To tak zeby tak czarno na bialym dowiedziec sie co ten nowy regulamin daje.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1842 Postautor: Dobromir » 29 listopada 2005, o 18:08

Odnośnie juniorów z zagranicy oprócz Lindgrena to są dwaj zawodnicy którzy nieźle sobie w zeszłym sezonie radzili w 2 lidze a są jeszcze juniorami: Steen Jensen z Danii i Sebastian Alden ze szwecji. Nie obraził bym sie jakbym któregoś zobaczył u nas z 15 na plecach

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1844 Postautor: Jaga » 29 listopada 2005, o 18:19

No panowie mam dla was informacje. Staszka Burzy w TŻecie choćby nie wiem jak byście chcieli to w tym sezonie nie zobaczycie!!
Dziś podpisał kontrakt z Unią

DziÅ› w siedzibie Å»SSA Unia Tarnów kontakt na kolejny sezon startów w barwach Mistrza Polski podpisaÅ‚ wychowanek Jaskółek StanisÅ‚aw Burza. Dla „BurzyÅ„skiego” bÄ™dzie to dziewiÄ…ty sezon jazdy w macierzystym klubie. Jest on kolejnym zawodnikiem po Tony Rickardssonie i Marcinie Rempale, który zdecydowaÅ‚ siÄ™ pozostać w Tarnowie. Oto, co po podpisaniu kontaktu powiedziaÅ‚ StanisÅ‚aw Burza:

„Po zmianach regulaminowych, jakie zaszÅ‚y w ostatnich dniach, zdecydowaÅ‚em siÄ™ podpisać kontakt w Tarnowie i pozostać w Unii na kolejny sezon. Regulamin, jaki dziÅ› zostaÅ‚ zatwierdzony przez GKSÅ» daje mi miejsce w skÅ‚adzie. Już wkrótce zaczynam przygotowanie do sezonu 2006, aby w marcu być w jak najlepszej dyspozycji”.

http://www.unia.tarnow.pl

/edit
pav troche mnie ubiegłeś hehe ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1845 Postautor: wojtas » 29 listopada 2005, o 18:33

No i dupa zbita. Szkoda ze Burzy nie bedzie u nas. Niestety nowe zmiany w regulaminie spowoduja ze w swoich klubach zostana byc moze jeszcze i tacy zawodnicy jak Huszcza, Jankowski i J. Rempała. Trzeba wiec troche sie sprezyc i finalizowac rozmowy.
I do niektorych: przestancie pisac smieszne nazwiska jak Johansson czy Bager, bo zaczynam sie zastanawiac w ktorej lidze jezdzimy. Jak mamy cos osiagnac to trzeba byc powaznym. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1846 Postautor: Gelo » 29 listopada 2005, o 19:27

No panowie mam dla was informacje. Staszka Burzy w TŻecie choćby nie wiem jak byście chcieli to w tym sezonie nie zobaczycie!!

uff... co za ulga

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#1847 Postautor: Kiry » 29 listopada 2005, o 19:33

pav pisze:no to Staszka Burzę mamy z głowy :(
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=6745

uff, i całe szczęscie :)
teraz czs na kolejnych - Rempałe, Huszcze i tym podobnych
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1848 Postautor: Jaga » 29 listopada 2005, o 19:46

Gelo pisze:

uff... co za ulga

No no ... jak was tak szczęście będzie trzymało to (odpukać) może być tak że wszyscy planowi zawodnicy was ominą i co to wtedy będzie ? :P
Oczywiście wam tego nie zycze
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1849 Postautor: Gelo » 29 listopada 2005, o 19:49

Jaga pisze:
Gelo pisze:

uff... co za ulga

No no ... jak was tak szczęście będzie trzymało to (odpukać) może być tak że wszyscy planowi zawodnicy was ominą i co to wtedy będzie ? :P

Bedziemy jeżdzić swoimi cieniasami, których mamy pod dostatkiem - importowanych nam nie trzeba

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1850 Postautor: kilar » 29 listopada 2005, o 20:03

No to trzeba sie nastawic na wzmocnienie typu Jurczynski, Osumek. O Rempale proponuje zapomniec, a jezeli i Huszcza nie przyjdzie to przyszly sezon nie bedzie sie roznil zbyt wiele od tego.

Ciekawy jestem czy G.Knapp nie pluje sobie teraz w morde, ze podpisal tak szybko z Lublinem, bo przeciez jak narazie jedyne o co mozemy walczyc to o utrzymanie.