Skład na sezon 2006
- Łoptymista
- Trener
Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem się, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka. 
Åoptymista pisze:Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem siÄ™, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka.
No właśnie też jestem zszokowany - bo chyba masz na myśli tego zawodnika, ktorego właśnie potwierdziłem przez komórę
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:Åoptymista pisze:Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem siÄ™, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka.
No właśnie też jestem zszokowany - bo chyba masz na myśli tego zawodnika, ktorego właśnie potwierdziłem przez komórę.
Gdybys odpisywal mi na gg to byc moze udaloby nam sie skonfrontowac i zweryfkowac nasze wersje. Nie zmuszaj mnie do odbycia dlugiej pieszej wyprawy do Ciebie.
- Łoptymista
- Trener
Torsen pisze:Åoptymista pisze:Sport masowy jest ciagle znakomitÄ… formÄ… promocji
Żużel sportem masowym? No teraz to dałeś![]()
Z całym szacunkiem, impreza masowa ze sportem masowym ma tyle wspólnego, co kamień węgielny z węglem kamiennym.
No masz racje. Ale przez kilka godzin nikt tego nie wylapal.
"tata Marcina powiedzial, ze ..." plotka goni plotke, wszyscy sa dogadani tylko oprocz Knappa, to ni widu ni slychu nic o nich. Moze spojrzec na to z innej strony: dogadany z TZ nie oznacza, ze tylko z TZ. Rownie dobrze taki zuzlowuiec moze byc dogadany z Krosnem, Gnieznem, Ostrowem itd, w koncu podpisze kontrakt z jednym z klubow, a na pozostale kladzie **** chociaz byl juz dogadany z innymi.
- Łoptymista
- Trener
Moze spojrzec na to z innej strony: dogadany z TZ nie oznacza, ze tylko z TZ
Wyjątkowo się z Tobą zgadzam. Chociaż trzeba uczciwie przyznać, że w poprzednim okresie transferowym nawet dogadtywanie się szło jak po grudzie. Teraz kiedy znany jest regulamin rozgrywek sprawy powinny nabrać tempa i oby wszystko dobrze sie skonczylo.
Ja tam jestem cierpliwy i się nie podniecam. W ostatnim TŻ Grześ powiedział, że Staszek mówił mu, iż najbliżej mu do Lublina, a jak wyszło wszyscy wiemy. Będzie kontrakt - będzie szał.
Wracając do Messinga - właśnie zauważyłem, że zakontraktowała go Rospiggarna. To o niczym nie świadczy, ale przecież za podpis nikt mu jeszcze kasy nie da - co nam szkodzi go zakontraktować i zaprosić na 2-3 mecze na początku sezonu? Moim zdaniem nic.
Zastanawiam się jeszcze nad niejakim Jonasem Davidssonem - średnia powyżej 2pkt w Elitserien daje do myślenia. Za nim są między innymi Lee, Sullivan, Kasprzak, Iversen, Andersen czy Klingberg. Całkiem o nim cicho, co wydaje mi się podejrzane.
Wracając do Messinga - właśnie zauważyłem, że zakontraktowała go Rospiggarna. To o niczym nie świadczy, ale przecież za podpis nikt mu jeszcze kasy nie da - co nam szkodzi go zakontraktować i zaprosić na 2-3 mecze na początku sezonu? Moim zdaniem nic.
Zastanawiam się jeszcze nad niejakim Jonasem Davidssonem - średnia powyżej 2pkt w Elitserien daje do myślenia. Za nim są między innymi Lee, Sullivan, Kasprzak, Iversen, Andersen czy Klingberg. Całkiem o nim cicho, co wydaje mi się podejrzane.
ja bym postawil na 3 obcokrajowcow, w tym 1 juniora. Nie bedzie Lee, wiec najpowazniejszymi kandydatami sa moim zdaniem Joonas i Ferjan. W seniorach mamy Knappa, najprawdopodobniej bedzie Jelen, chyba Rempala
Widzialbym tu jeszcze Burze i Piszcza. A z juniorow, no coz, caly czas te same nazwiska. Chcialbym Lindgrena, ale rzeczywiscie nie wydaje sie to zbyt prawdopodobne
Myslalem ze Smolinski bedzie jeszcze juniorem, niestety rocznik '84
Chociaz jesli bylyby problemy ze znalezieniem solidnego zawodnika to chyba bym postawil na Martina, nawert jako seniora 
Kurcze, ja tez cos wiem, ale nie moge powiedziec, bo obiecalem. I to w dodatku nie wiem chyba tego samego co Lopty i Gelo, tylko chodzi o jeszcze kogos innego. A najgorsze w tym wszystkim to jest to, ze nie moge powiedziec, a jak pozniej bedzie juz wszystko wiadomo, to nikt mi nie uwierzy, ze wiedzialem wczesniej. I zadnej taniej bajery nie bedzie. I wcale nie wyjde na jakiegos fajnego. 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Sorry za OT ale w sumie to tez dotyczy potencjalnego kandydata do skladu tż. Pytanie kieruje do kogos zwiazanego z klubem- Gawrzyk, harry?? Ile ( tak przynjamniej procentowo) zmniejszyly sie wymagania Piszcza w porównaniu z poprzednim sezonem. To tak zeby tak czarno na bialym dowiedziec sie co ten nowy regulamin daje.
No panowie mam dla was informacje. Staszka Burzy w TŻecie choćby nie wiem jak byście chcieli to w tym sezonie nie zobaczycie!!
Dziś podpisał kontrakt z Unią
DziÅ› w siedzibie Å»SSA Unia Tarnów kontakt na kolejny sezon startów w barwach Mistrza Polski podpisaÅ‚ wychowanek Jaskółek StanisÅ‚aw Burza. Dla „BurzyÅ„skiego” bÄ™dzie to dziewiÄ…ty sezon jazdy w macierzystym klubie. Jest on kolejnym zawodnikiem po Tony Rickardssonie i Marcinie Rempale, który zdecydowaÅ‚ siÄ™ pozostać w Tarnowie. Oto, co po podpisaniu kontaktu powiedziaÅ‚ StanisÅ‚aw Burza:
„Po zmianach regulaminowych, jakie zaszÅ‚y w ostatnich dniach, zdecydowaÅ‚em siÄ™ podpisać kontakt w Tarnowie i pozostać w Unii na kolejny sezon. Regulamin, jaki dziÅ› zostaÅ‚ zatwierdzony przez GKSÅ» daje mi miejsce w skÅ‚adzie. Już wkrótce zaczynam przygotowanie do sezonu 2006, aby w marcu być w jak najlepszej dyspozycji”.
http://www.unia.tarnow.pl
/edit
pav troche mnie ubiegłeś hehe
Dziś podpisał kontrakt z Unią
DziÅ› w siedzibie Å»SSA Unia Tarnów kontakt na kolejny sezon startów w barwach Mistrza Polski podpisaÅ‚ wychowanek Jaskółek StanisÅ‚aw Burza. Dla „BurzyÅ„skiego” bÄ™dzie to dziewiÄ…ty sezon jazdy w macierzystym klubie. Jest on kolejnym zawodnikiem po Tony Rickardssonie i Marcinie Rempale, który zdecydowaÅ‚ siÄ™ pozostać w Tarnowie. Oto, co po podpisaniu kontaktu powiedziaÅ‚ StanisÅ‚aw Burza:
„Po zmianach regulaminowych, jakie zaszÅ‚y w ostatnich dniach, zdecydowaÅ‚em siÄ™ podpisać kontakt w Tarnowie i pozostać w Unii na kolejny sezon. Regulamin, jaki dziÅ› zostaÅ‚ zatwierdzony przez GKSÅ» daje mi miejsce w skÅ‚adzie. Już wkrótce zaczynam przygotowanie do sezonu 2006, aby w marcu być w jak najlepszej dyspozycji”.
http://www.unia.tarnow.pl
/edit
pav troche mnie ubiegłeś hehe

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
No i dupa zbita. Szkoda ze Burzy nie bedzie u nas. Niestety nowe zmiany w regulaminie spowoduja ze w swoich klubach zostana byc moze jeszcze i tacy zawodnicy jak Huszcza, Jankowski i J. Rempała. Trzeba wiec troche sie sprezyc i finalizowac rozmowy.
I do niektorych: przestancie pisac smieszne nazwiska jak Johansson czy Bager, bo zaczynam sie zastanawiac w ktorej lidze jezdzimy. Jak mamy cos osiagnac to trzeba byc powaznym.
I do niektorych: przestancie pisac smieszne nazwiska jak Johansson czy Bager, bo zaczynam sie zastanawiac w ktorej lidze jezdzimy. Jak mamy cos osiagnac to trzeba byc powaznym.

Gelo pisze:No panowie mam dla was informacje. Staszka Burzy w TŻecie choćby nie wiem jak byście chcieli to w tym sezonie nie zobaczycie!!
uff... co za ulga
No no ... jak was tak szczęście będzie trzymało to (odpukać) może być tak że wszyscy planowi zawodnicy was ominą i co to wtedy będzie ?
Oczywiście wam tego nie zycze

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Jaga pisze:Gelo pisze:No panowie mam dla was informacje. Staszka Burzy w TŻecie choćby nie wiem jak byście chcieli to w tym sezonie nie zobaczycie!!
uff... co za ulga
No no ... jak was tak szczęście będzie trzymało to (odpukać) może być tak że wszyscy planowi zawodnicy was ominą i co to wtedy będzie ?
Bedziemy jeżdzić swoimi cieniasami, których mamy pod dostatkiem - importowanych nam nie trzeba
No to trzeba sie nastawic na wzmocnienie typu Jurczynski, Osumek. O Rempale proponuje zapomniec, a jezeli i Huszcza nie przyjdzie to przyszly sezon nie bedzie sie roznil zbyt wiele od tego.
Ciekawy jestem czy G.Knapp nie pluje sobie teraz w morde, ze podpisal tak szybko z Lublinem, bo przeciez jak narazie jedyne o co mozemy walczyc to o utrzymanie.
Ciekawy jestem czy G.Knapp nie pluje sobie teraz w morde, ze podpisal tak szybko z Lublinem, bo przeciez jak narazie jedyne o co mozemy walczyc to o utrzymanie.