List otwarty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
JAG
Senior

#76 Postautor: JAG » 17 października 2005, o 13:32

motorlublin pisze:"Tajne" , konkurencyjne spotkanie i imprezowanie częsci fan klubu z kilkoma zawodnikami i działaczami na czele z chorym J. Siwkiem w Płouszowicach w sobotę o godz. 17,00 jest potwierdzeniem mojej tezy. Nic dobrego dla lubelskiego żużla to nie wróży.

spotkanie nie było tajne ale fanklubowe wobec tego nie widze powodu dla którego mielismy o tym trąbic przed obcymi osobami.i nie widzę w tym zagrożenia dla lubelskiego speedwaya.
:),czasami :(

wojteko
Senior

#77 Postautor: wojteko » 17 października 2005, o 14:13

motorlublin pisze:"Tajne" , konkurencyjne spotkanie i imprezowanie częsci fan klubu z kilkoma zawodnikami i działaczami na czele z chorym J. Siwkiem w Płouszowicach w sobotę o godz. 17,00 jest potwierdzeniem mojej tezy. Nic dobrego dla lubelskiego żużla to nie wróży.

Ty koles.....ze wzgledu na szacunek dla Ciebie i z paru innych powodów niezastosuje chwytow "ponizej pasa" co do twojej osoby, jak to Ty zrobiles............oj nieladnie, nieladnie strzelac tak z ucha nieznajac szczegolow............
Moze nam tu obecnym cos zredagujesz tez z tej wspomnianej "konkurencji" :?: Grac tak do jednej bramki .....niewypada :!: :|
Ostatnio zmieniony 17 października 2005, o 15:06 przez wojteko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#78 Postautor: mikas » 17 października 2005, o 14:20

Nie no teraz to już pan panie Maćku chyba zdecydowanie przesadza. Fan Klub zorganizował zakończenie sezonu dla zawodników, którzy reprezentowali nasz klub w sezonie 2005. Chcieliśmy im podziękować za sezon (mimo że nienajlepszy). Chcieliśmy żeby Lublin dobrze im sie kojarzył i aby dobrze zapamiętali nasz klub, aby chcieli do Lublina wracać i mieli stąd miłe wspomnienia. Niektórzy zawodnicy sami mówili,że nigdzie nie zostali tak przyjęci jak w Lublinie i bardzo podoba im sie w Lublinie także za naszą sprawą (i nie chodzi tylko o sobotnie zakonczenie sezonu, ale podejście do nich przez cały sezon). Mówili że takie miłe i sympatyczne podejście ze strony kibiców jest też jedenym z czynników,ktory powoduje że chcieliby jeździć w Lublinie w przyszłości. A Ty próbujesz wmówić nam że organizując zakończenie sezonu zawodnikom działamy na szkode klubu?? Litości.

Możesz też wyjaśnić nam dlaczego nic dobrego taka sytuacja dla klubu nie wróży??

edit:

Aha i o jakiej deklarowanej pomocy kibiców mówisz? Jeśli jacyś kibice deklarowali pomoc i sie nie wywiązali to już nie nasza wina. Do nas jako do Fan Klubu nikt z klubu sie o pomoc nie zgłaszał i nic nie deklarowaliśmy, usłyszeliśmy za to od Pana Kołodzieja w jego roszczeniowej postawie,że my sami powinniśmy przyjść do klubu i zadeklarowac pomoc. Ze powinniśmy sie domyśleć sami,że na tor w razie deszczu będa rozkładane folie i powinniśmy sami zaoferować pomoc w jej rozkładaniu. A skąd my mieliśmy wiedzieć że taka pomoc będzie potrzebna?? Jasnowidzami nie jesteśmy. Ale w przyszłości nie wykluczamy pomocy panu Kołodziejowi ale musimy być o tym, że taka pomoc jest potrzebna wczesniej poinformowani a nie z miejsca atakowani że powinniśmy sami sie zapytać czy pomocy nie trzeba. Nie może też ta pomoc polegać na tym,że będziemy popierać bezprawne działania klubu uderzające w zwykłych kibiców (tym bardziej że jak wiadmo przed naszą interwencja w sprawie karnetów byli równi i równiejsi czego nikt nie potrafił racjonalnie wytłumaczyć niestety).Wszystko musi funkcjonowac na zdrowych zasadach.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#79 Postautor: motorlublin » 17 października 2005, o 15:54

wojteko pisze:

Ty koles.....ze wzgledu na szacunek dla Ciebie i z paru innych powodów niezastosuje chwytow "ponizej pasa" co do twojej osoby, jak to Ty zrobiles............oj nieladnie, nieladnie strzelac tak z ucha nieznajac szczegolow............
Moze nam tu obecnym cos zredagujesz tez z tej wspomnianej "konkurencji" :?: Grac tak do jednej bramki .....niewypada :!: :|

Szanowny Kolego. Nie przypominam sobie ,że jesteśmy na TY...?!!!Szczegóły znam. Niewypada pisać...

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#81 Postautor: motorlublin » 17 października 2005, o 16:07

mikas pisze:Nie no teraz to już pan panie Maćku chyba zdecydowanie przesadza. Fan Klub zorganizował zakończenie sezonu dla zawodników, którzy reprezentowali nasz klub w sezonie 2005. Chcieliśmy im podziękować za sezon (mimo że nienajlepszy). Chcieliśmy żeby Lublin dobrze im sie kojarzył i aby dobrze zapamiętali nasz klub, aby chcieli do Lublina wracać i mieli stąd miłe wspomnienia. Niektórzy zawodnicy sami mówili,że nigdzie nie zostali tak przyjęci jak w Lublinie i bardzo podoba im sie w Lublinie także za naszą sprawą (i nie chodzi tylko o sobotnie zakonczenie sezonu, ale podejście do nich przez cały sezon). Mówili że takie miłe i sympatyczne podejście ze strony kibiców jest też jedenym z czynników,ktory powoduje że chcieliby jeździć w Lublinie w przyszłości. A Ty próbujesz wmówić nam że organizując zakończenie sezonu zawodnikom działamy na szkode klubu?? Litości.

Możesz też wyjaśnić nam dlaczego nic dobrego taka sytuacja dla klubu nie wróży??

edit:

Aha i o jakiej deklarowanej pomocy kibiców mówisz? Jeśli jacyś kibice deklarowali pomoc i sie nie wywiązali to już nie nasza wina. Do nas jako do Fan Klubu nikt z klubu sie o pomoc nie zgłaszał i nic nie deklarowaliśmy, usłyszeliśmy za to od Pana Kołodzieja w jego roszczeniowej postawie,że my sami powinniśmy przyjść do klubu i zadeklarowac pomoc. Ze powinniśmy sie domyśleć sami,że na tor w razie deszczu będa rozkładane folie i powinniśmy sami zaoferować pomoc w jej rozkładaniu. A skąd my mieliśmy wiedzieć że taka pomoc będzie potrzebna?? Jasnowidzami nie jesteśmy. Ale w przyszłości nie wykluczamy pomocy panu Kołodziejowi ale musimy być o tym, że taka pomoc jest potrzebna wczesniej poinformowani a nie z miejsca atakowani że powinniśmy sami sie zapytać czy pomocy nie trzeba. Nie może też ta pomoc polegać na tym,że będziemy popierać bezprawne działania klubu uderzające w zwykłych kibiców (tym bardziej że jak wiadmo przed naszą interwencja w sprawie karnetów byli równi i równiejsi czego nikt nie potrafił racjonalnie wytłumaczyć niestety).Wszystko musi funkcjonowac na zdrowych zasadach.

Mogę wyjaśnić:
Członkowie zarządu TŻ Sipma na czele z Prezesem Kępą byli bardzo zszokowani Waszym "tajnym" sobotnim spotkaniem akurat w tym dniu i o tej godzinie... Ciekawy zbieg okoliczności... :lol:
Sytuacja jest bardzo niesmaczna ze względu na fakt spotkania z Ambasadorem światowego żużla - Hansem Nielsenem oraz innymi zawodnikami organizowanym przez klub o godz 18. Organizując o 17,00 swoje spotkanie w tym samym dniu Fan Klub pokazał lekceważący stosunek do Nielsena i do klubu. Nie wypada organizować balangi na dzień przed zawodami. Resztę wniosków wyciąga i wyciągnie Zarząd klubu.
Zgadzam siÄ™ z jednym:Wszystko musi funkcjonowac na zdrowych zasadach.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#82 Postautor: motorlublin » 17 października 2005, o 16:10

sting126 pisze:Nie wiem czy zauwazyles, ale na forum do kazdego mowi sie na "Ty"...

Zauważyłem, że nie do każdego na forum mówi się : Ty Koleś...

wojteko
Senior

#83 Postautor: wojteko » 17 października 2005, o 16:16

motorlublin pisze: Nie przypominam sobie ,że jesteśmy na TY...??!!

jesli urazilem godnosc to sorry (tez mnie sie wydaje ze w necie peer TY jest dopuszczalnym zwrotem)............ :|
Szczegóły znam. Niewypada pisać...

:shock: :shock: to az tak zle bylo :?: :?: ...........no niemow.......... "kiełbasiarz" sie pożygal ,czy co :?: :wink: a moze cos gorszego..... :?: :?: :oops:
P.S sorry za OT

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: mikas » 17 października 2005, o 16:16

motorlublin pisze:Mogę wyjaśnić:
Członkowie zarządu TŻ Sipma na czele z Prezesem Kępą byli bardzo zszokowani Waszym "tajnym" sobotnim spotkaniem akurat w tym dniu i o tej godzinie... Ciekawy zbieg okoliczności... :lol:
Sytuacja jest bardzo niesmaczna ze względu na fakt spotkania z Ambasadorem światowego żużla - Hansem Nielsenem oraz innymi zawodnikami organizowanym przez klub o godz 18. Organizując o 17,00 swoje spotkanie w tym samym dniu Fan Klub pokazał lekceważący stosunek do Nielsena i do klubu. Nie wypada organizować balangi na dzień przed zawodami. Resztę wniosków wyciąga i wyciągnie Zarząd klubu.
Zgadzam siÄ™ z jednym:Wszystko musi funkcjonowac na zdrowych zasadach.

Jak już ktoś wcześniej napisał, spotkanie było organizowane już dużo wcześniej (trzeba było np. zarezerwować miejsce spotkania wcześniej, bo na codzien odbywaja się tam w soboty wesela). Na początku również nikt nie podawał informacji o planowanym spotkaniu z Hansem w sobote, więc przenieśliśmy też spotkanie z niedzieli na sobote, aby nie kolidowało z Memoriałem. My wykazaliśmy ze swojej strony akurat dużo dobrej woli ale nie mogliśmy przewidzieć sytuacji, że w sobote będzie sie odbywało jeszcze spotkanie Hansa z kibicami, bo poprostu na początku nikt o tym opinii publicznej nie informował.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#86 Postautor: sadychor » 17 października 2005, o 16:27

Czym Nas starszysz kolego motorlublin :?: :?: Zarządem i Leszkiem Kępą :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D Ten drugi może prowadzić terror u siebie w firmie. Nam, KIBICOM, może skoczyć :twisted:
PS A jak tam balanga "Pod Kasztanami" :?:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#87 Postautor: motorlublin » 17 października 2005, o 16:28

Oczywiscie nie mam zamiaru dalej polemizować."Balangi" nie bylo,innych "atrakcji" nie było...Szkoda tylko ,że niektórzy zawodnicy nad ranem dotarli do domu!
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie założyć nowe stowarzyszenie np KS KIBIC Lublin.
Przepraszam,ale z mojej strony to koniec tematu :wink:

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#88 Postautor: motorlublin » 17 października 2005, o 16:31

wojteko pisze:
motorlublin pisze: Nie przypominam sobie ,że jesteśmy na TY...??!!

jesli urazilem godnosc to sorry (tez mnie sie wydaje ze w necie peer TY jest dopuszczalnym zwrotem)............ :|
Szczegóły znam. Niewypada pisać...

:shock: :shock: to az tak zle bylo :?: :?: ...........no niemow.......... "kiełbasiarz" sie pożygal ,czy co :?: :wink: a moze cos gorszego..... :?: :?: :oops:
P.S sorry za OT

Dopuszczalnym,ale na przyszłość Drogi Kolego - "Kolesia" to sobie na podwórku lub w Fan Klubie poszukaj...

wojteko
Senior

#89 Postautor: wojteko » 17 października 2005, o 16:31

motorlublin pisze:.....Przepraszam,ale z mojej strony to koniec tematu :wink:

alez niema za co :!: i tak jestes szanowany, nietylko przezemnie .......chyba :?: pzdr wojteko

motorlublin pisze:....na przyszłość Drogi Kolego - "Kolesia" to sobie na podwórku

przeciez napisalem "KoleÅ›" z pelna swiadomoscia i premedytacja :!: Jesli jeszcze tego niepojmujesz to dobrze ze zakonczyles temat :!:
Ostatnio zmieniony 17 października 2005, o 16:36 przez wojteko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#90 Postautor: sadychor » 17 października 2005, o 16:32

motorlublin pisze:(...)Szkoda tylko ,że niektórzy zawodnicy nad ranem dotarli do domu!
(...)

Co Ty wypisujesz misiu kolorowy :?: :?: Ostatni zawodnik odjechał dłuuuugo przed 23.
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#91 Postautor: grzesieck » 17 października 2005, o 16:35

motorlublin pisze:Oczywiscie nie mam zamiaru dalej polemizować."Balangi" nie bylo,innych "atrakcji" nie było...Szkoda tylko ,że niektórzy zawodnicy nad ranem dotarli do domu!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o jezu jezu jezu, co to teraz bedzie? dorosli faceci wracaja nad ranem do domu! pewnie na sile ktos ich tam trzymal...sprawa nadaje sie do "Uwagi" lub innej polsatowskiej lub tvn-owskiej szmiry.

EDIT:

widze, ze Sadychor juz napisal, ze wrocili przed 23, ech szkoda szkoda, ciekawie sie robilo ;]
Ostatnio zmieniony 17 października 2005, o 16:37 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#92 Postautor: _piotrusss » 17 października 2005, o 16:35

motorlublin pisze: z mojej strony to koniec tematu :wink:

Nie ma to jak narobić zamieszania, porzucac oskarżenia (bzdurne i bezpodstawne) i przy probie wyjaśnienia ich przez osoby oskarżone, napisac "z mojej strony koniec tematu..."
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

lucki73
Kontakt:

#93 Postautor: lucki73 » 17 października 2005, o 16:36

Maćku,
Postanowiłem, że nie będę pisywał na tym szacownym Forum, bo szkoda czasu na przekomarzanie się ze "stajennymi". Chciałbym tylko abyś wiedział, że jest tu wiele osób, które myślą podobnie do Ciebie. Adwokatom starej władzy, którzy plują od 1,5 miesiąca wokół jadem na wszystko co nie "stajenne" mówię: zachowujecie się jak zwolennicy komunizmu, mimo że był zły paplacie jak to było za tamtych czasów wspaniale. Żenujące przedstawienie fundowaliście i w tym wątku i w kilku innych, w których była mowa o nowym dyrektorze. I pomyśleć, że tak zachowują się ponoć najwierniejsi kibice. Ehh.

pzdr.
lucki73

PS. Panie Metalliczny i kilku innych Panów: nie było się co krygować jak pisałem, że Wasze poglądy są pochodną ilości postawionych Wam piwek przez wiadomą osobę. Opowieści o minionej sobocie tylko potwierdzają moje przypuszczenia :) :) :)

Amen. Obrzucajcie się wykwintnie gównem beze mnie.

PS2. Gelu, podziwiam cierpliwość.
Ostatnio zmieniony 17 października 2005, o 16:40 przez lucki73, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#95 Postautor: mikas » 17 października 2005, o 16:42

motorlublin pisze:Oczywiscie nie mam zamiaru dalej polemizować."Balangi" nie bylo,innych "atrakcji" nie było...Szkoda tylko ,że niektórzy zawodnicy nad ranem dotarli do domu!
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie założyć nowe stowarzyszenie np KS KIBIC Lublin.
Przepraszam,ale z mojej strony to koniec tematu :wink:

Tutaj to już przeginasz, zawodnicy którzy na drugi dzień jechali w Memoriale wyszli do domu dużo wcześniej niż nad ranem. Reszta tez do końca nie siedziała i wyszła na długo przed zakończeniem całej imprezy(ostatni goście wychodzili w okolicach godziny 3.00 ale wtedy to już dawno zawodników nie było). Do końca została tylko część kibiców, sponsorów klubu i działaczy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#96 Postautor: motorlublin » 17 października 2005, o 16:48

Między wyszyli ...............a dotarli jest mala różnica! Czytajcie uważnie co piszę.
O co walczę? O prawdę, uczciwość i dobro lubelskiego żużla.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#99 Postautor: mikas » 17 października 2005, o 16:53

lucki73 pisze:PS. Panie Metalliczny i kilku innych Panów: nie było się co krygować jak pisałem, że Wasze poglądy są pochodną ilości postawionych Wam piwek przez wiadomą osobę. Opowieści o minionej sobocie tylko potwierdzają moje przypuszczenia :) :) :)

Lucki obiecuje że jak sie spotkamy to to odszczekasz. Impreze organizował Fan Klub ze srodków własnych, wsparli nas też niektórzy sponsorzy klubu, którzy wspierali nasz klub oraz Fan Klub w tym i poprzednich sezonach,do których sami chodziliśmy z zaproszeniami i przy wręczaniu zaproszeń prosiliśmy o wsparcie organizacji imprezy (w miare możliwości, kto ile mógł i chciał, bez przymusu). Dyrektor Siwek zapłacił za impreze tyle ile każdy fanklubowicz mimo,że nie musial tego robić. Nigdy nam też piwa nie stawiał ani żadnego alkoholu, wieć zamknij jadaczke bo sie tylko kompromitujesz i bezpodstawnie próbujesz nas oczerniać.

Nie pozdrawiam, bo już przeginasz po całości z takimi oskarżeniami.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#100 Postautor: sadychor » 17 października 2005, o 16:53

motorlublin pisze:Między wyszyli ...............a dotarli jest mala różnica! Czytajcie uważnie co piszę.
O co walczę? O prawdę, uczciwość i dobro lubelskiego żużla.

Startuj do nagrody Sprawiedliwy Wśród Narodów. Beszczelnie wykorzystujesz złośliwość losu, która Cie dotkneła.
A Ty lucki73, ekonomisto z zacięciem prawnika, nagle utraciłeś zdolność do kalkulacji i znajomość prawa :?: Numer z karnetami nie przeszedł i żal ścisnął 4 litery KK-nomen omen klakierowi LK, którego byłeś oponentem.
Obrazek