Żużel w TV
Re: Żużel w TV
To są ekstremalne pojeby.
Ruskie onuce. Brawo hipokryci.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Nie widzę zgrzytu między oglądaniem transmisji na ruskiej platformie i jeb*niu ruskiego rządu :)
Nie zaskoczyłeś mnie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ty mnie niestety również nie :) a teraz przejdźmy do żużla :)
Bardzo ciekawą plotkę opowiedział Krystian Plech we wczorajszym magazynie na kanale Marcina Musiała. Otóż Piła wygrała niedzielny mecz, bo w Ostrowie boksy gości późnym popołudniem nie są osłonięte od słońca, w odróżnieniu od boksów gospodarzy, skrytych w cieniu. W konsekwencji, przy ekstremalnej pogodzie, opony motocykli zawodników Polonii były cieplejsze, co korzystnie przełożyło się na uzyskiwaną prędkość, szczególnie na starcie.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Brzmi to nawet sensownie, pamiętam że kiedyś podgrzewanie opony było zakazane i karane wykluczeniem z biegu (takie sytuacje pewnie można zliczyc na palcach jednej ręki, ale coś mi świta że w jakimś DPŚ albo eliminacjach do GP ktoś złapał "w"). Teraz chyba już nie ma tego przepisu?
Pamiętam wykluczenie za grzanie opony w Lublinie. Czasy TŻ.
A w 2025 czy 2024 nie było jakiejś checy z grzaniem opon w Bydgoszczy? Że gdzieś były trzymane w ciepłym pomieszczeniu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:A w 2025 czy 2024 nie było jakiejś checy z grzaniem opon w Bydgoszczy? Że gdzieś były trzymane w ciepłym pomieszczeniu.
Było było. Też pamiętam. I później były chyba już znaczone opony. Ale tutaj kombinowania nie było w takim razie skoro jedni stali w cieniu drudzy na słońcu bo tak usytuowane są boksy ;-).
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'