Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Przypominam o "dziennikarzach", którzy na Rune Holtę wołali Rysiek.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Tajski zamiast Tai, a na Kostygova Kostyga. Ten to dopiero przegina, sam wszystkich poprzezywal i najgorsze, ze jak slysze, to sie przyjmuje. 
go! pisze:Tajski zamiast Tai, a na Kostygova Kostyga. Ten to dopiero przegina, sam wszystkich poprzezywal i najgorsze, ze jak slysze, to sie przyjmuje.
Też zgrzytam zębami na tego "Tajskiego". Szczyt żenady. Ostatnio zauważyłem też, że te same pajace, które mówią o Holcie "Norweg z polskim paszportem (słusznie, bo on z polskością nie ma nic wspólnego, nawet nie mówi po polsku) walą otwartym tekstem, że "Madsen chce zostać Polakiem".
To było jakiś czas temu więc nie pamiętam dokładnie ale podejrzewam, że wszystkie możliwe formy były w użyciu.grzesieck pisze:Hayden pisze:W innym meczu Sparty w nsport mój ulubieniec kol. Łopaciński z Vaclava zrobił i Wacława, i Wacka, i Wacusia i Waszkę(?) i to dopiero było przegięcie.
jezeli mowil Waszek Milik to wszystko jest ok, jezeli Waszka Milik to nie, bo to bledna odmiana :)
Motor mocny
Niestety nigdzie nie widać transmisji z interesującego nas meczu Wolverhampton - Kings Lynn...
Na Eleven 2 dzis jeden z dwoch bedzie. Niestety nigdzie sie nie moge doczytac ktory.
Wedlug oficjalnej strony Eleven dzisiaj zadnej transmisji nie ma.
Moze cos na bt sport bedzie. Sciagnijcie sobie apke Mobdro( trzeba sciagnac ze strony) i tam w zakladce sport sa wszystkie kanaly.
$korzen$ pisze:Wedlug oficjalnej strony Eleven dzisiaj zadnej transmisji nie ma.
Ale Eleven 2
Ja tam w ich programie widze dzis zuzel na zywo

https://www.elevensports.pl/channel/elevensports2
Tutaj nic o tym nie ma, polecam tramisje sprawdzac na stronie powyzej, teleman czasami klamie :)
Tutaj nic o tym nie ma, polecam tramisje sprawdzac na stronie powyzej, teleman czasami klamie :)
Na elektronicznym przewodniku po kanałach w tv mam na Eleven Sports2 żużel / liga angielska o 20:25
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Nie wiedziałem ze Karczmarz jeździ w drużynie z Gniezna...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Nie wiedziałem ze Karczmarz jeździ w drużynie z Gniezna...
Twierdzil ze to zawodnicy z Grudziądza...
no to Gniezno robi niespodziankę, ale by było jakby Rybnik poleciał :)
Żenujący jest poziom wiedzy ekspertów z Polsatu niby nie ma Śwista a poziom ten sam. Obawiam się ze tylko na początku tak Gniezno stawia opór a z biegiem czasu Rybnik dojdzie do przewagi.
Ostatnio zmieniony 9 września 2018, o 15:00 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Plus nie wiem po co komu informacje o podprowadzających ale okej ;)
Najgorsze jest to, ze po raz kolejny w tym sezonie jestem kibicem Startu 
- _piotrusss
- Kadrowicz
Żużel w TV
Dwóch komentatorów... załapali po kilku sekundach, że jeden z zawodników zjechał z toru i z 3:3 zmieniło się na 2:4. W międzyczasie realizatorzy odpowiedzialni za rewolucyjną technologię wyniku na żywo podczas biegu, zmieniają z 3:3 na 1:4. Martwi jedynie brak Śwista. Ogólnie Polsat potrzebuje już tylko jednego transferu - Łopaciński! Będą mieli kompletną ekipę!
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Perez pisze:Ja pierwszy raz :)
Pierwszy raz jak Łódź z playoffów wyganiali.
Głupie uczucie. Hej Start !!!
Ja prdle !
Dobrze, że w Rybniku też niektórzy tracą formę, Batchelor już drugi mecz cieniuje. I to jeszcze dał się objechać Gale jak leszcz.
Czy ktoś mógłby spisać ten piękny monolog o "kompetencjach społecznych"?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
po 9 biegach Gniezno prowadzi 2 punktami
Ale ten Gała to kompletny brak techniki. Jechał nie lepiej niz Masters w tym sezonie.