zuzel.info

Lubelskie Forum Żużlowe
Dzisiaj jest 21 listopada 2018, o 07:50

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 752 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 127 28 29 30 31 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 11 listopada 2016, o 13:50 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 stycznia 2004, o 21:11
Posty: 1376
Lokalizacja: Lublin
Jest ok

_________________
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 29 maja 2017, o 07:42 
Offline
Senior
Awatar użytkownika

Rejestracja: 6 maja 2009, o 11:29
Posty: 526
Lokalizacja: Lublin
Zauważyłam, że w dziale "Inne" zlikwidowano większość tematów. Czy są jakieś specjalne ku temu powody? Czy cenzura wykasowała część postów, czy posty te z powodu jakiejś awarii poleciały w kosmos? Przy okazji, czy nie da się nic zrobić z "emotikonami", które od dawna nie działają i czy jest jakaś strona klubowa tak jak kiedyś, czy tylko na fb? Z góry dziękuję za odp. :)


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 29 maja 2017, o 09:47 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 marca 2003, o 15:33
Posty: 1452
Lokalizacja: Warszawa/Lublin
http://kmcross.pl/

_________________
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 6 września 2017, o 11:54 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 września 2015, o 08:56
Posty: 74
Ile trzeba mieć postów żeby publikować bez potwierdzania przez adminów?


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 14 września 2017, o 20:29 
Offline
Senior
Awatar użytkownika

Rejestracja: 3 września 2009, o 21:41
Posty: 928
Bodajże 15

_________________
Czas na zmiany :]


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 26 października 2017, o 12:49 
Offline
Senior

Rejestracja: 5 października 2017, o 16:01
Posty: 530
Lokalizacja: Lublin
Podbijam bo pomimo 18 nadal wpadam w "akceptację". Jakieś oficjalne info na ten temat? Szukajka nie pomaga albo coś źle ogarniam.


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 1 listopada 2017, o 11:33 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 maja 2003, o 19:59
Posty: 5369
smiga juz normalnie czy nadal akceptacja jest potrzebna?

_________________
METHANOL ADVENTURE TEAM


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 1 listopada 2017, o 16:54 
Offline

Rejestracja: 18 sierpnia 2013, o 23:09
Posty: 99
Lokalizacja: Lublin
powyżej 20 wszystko działa


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 1 listopada 2017, o 16:56 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 maja 2003, o 19:59
Posty: 5369
a no i wszystko jasne, sting wprowadzil niepotrzebny zamet ;)

_________________
METHANOL ADVENTURE TEAM


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 1 listopada 2017, o 17:15 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 stycznia 2004, o 21:38
Posty: 5253
Lokalizacja: Lublin
Może przemyślicie odpuszczenie akceptowania postów? Przydałoby się trochę świeżości na forum.


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 1 listopada 2017, o 17:32 
Offline
Trener

Rejestracja: 7 lipca 2003, o 10:23
Posty: 3327
Od zawsze to mowie ;)


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 12 września 2018, o 15:27 
Online
Kadrowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 sierpnia 2011, o 10:55
Posty: 1976
Chciałbym stworzyć temat z kolejną rundą typera, ale nie mogę. Wyskakuje mi coś takiego.
Kod:
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]

Field 'topic_last_post_subject' doesn't have a default value [1364]

Podczas pobierania tej strony wystąpił błąd bazy danych. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem witryny.

Da się coś z tym zrobić?


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 24 września 2018, o 09:06 
Offline
Administrator

Rejestracja: 10 sierpnia 2002, o 20:45
Posty: 1820
Lokalizacja: Lublin
nie działa zakładanie tematów w każdym dziale. Postaramy się rozwiązać problem jak najszybciej


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 25 września 2018, o 08:25 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 stycznia 2004, o 21:11
Posty: 1376
Lokalizacja: Lublin
Nie wiem czy to jest związane z pracami nad naprawą problemów z zakładaniem tematów, ale forum przestało działać na Tapatalku.

_________________
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 25 września 2018, o 09:06 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 stycznia 2004, o 21:38
Posty: 5253
Lokalizacja: Lublin
To i ja dorzucę, że od kilku miesięcy na forum nie da się zalogować z telefonu. Nie tylko z taptalka, ale i z przeglądarki.


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 25 września 2018, o 09:07 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 5 listopada 2003, o 20:06
Posty: 3102
Lokalizacja: Lublin
Ja nie miałem problemu z logowaniem na forum przez chrome na komórce.

_________________
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 25 września 2018, o 09:17 
Offline
Administrator

Rejestracja: 10 sierpnia 2002, o 20:45
Posty: 1820
Lokalizacja: Lublin
taptalk jeszcze chwile, zmieniamy skrypt na nowszy.

logowanie musi działać

tematy nowe jeszcze nie, większy problem z bazą


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 25 września 2018, o 20:18 
Offline
Administrator

Rejestracja: 10 sierpnia 2002, o 20:45
Posty: 1820
Lokalizacja: Lublin
chyba powinno grać


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 25 września 2018, o 21:12 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 stycznia 2004, o 21:11
Posty: 1376
Lokalizacja: Lublin
Chyba jedynie awatary się nie wczytują, a tak to gra. Temat ze składem 2019 jest, Tapatalk śmiga ;) Dzięki

_________________
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 5 października 2018, o 20:09 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 stycznia 2004, o 21:38
Posty: 5253
Lokalizacja: Lublin
RadeKas pisze:
Ja nie miałem problemu z logowaniem na forum przez chrome na komórce.
Ja jak nie mogłem się zalogować z chroma tak nie mogę. Z innego telefonu też nie mogę. Po wpisaniu danych logowania pojawia mi się znów strona logowania, z tym że mój login pojawia się wśród użytkowników przeglądających forum.

Musiałem jakaś gównianą aplikację zainstalować. Przynajmniej działa.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Tytuł: Do adminów
Post: 6 października 2018, o 08:19 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 stycznia 2004, o 21:11
Posty: 1376
Lokalizacja: Lublin
Z internetu, może zadziała:
Cytuj:
I got a problem before, cant login to my phone g.chrome browser.

WhatI did is:
-Click the "3 dots" on g.chrome mobile version.
- Settings
- Data Saver
- set to OFF

Restart g.chrome

Ewentualnie sprawdź jak to działa w trybie incognito.

_________________
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 8 października 2018, o 09:00 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 stycznia 2004, o 21:38
Posty: 5253
Lokalizacja: Lublin
W trybie incognito działa :)


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 8 października 2018, o 09:05 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 stycznia 2004, o 21:11
Posty: 1376
Lokalizacja: Lublin
No to może coś Ci się scashowało w przeglądarce. Spróbuj poczyścić cashe/pliki tymczasowe/ciasteczka.

_________________
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 8 listopada 2018, o 19:03 
Offline
Senior
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 października 2003, o 15:08
Posty: 982
Lokalizacja: Lublin
Czy tylko mi się nie wyświetlają awatary użytkowników? (zarówno na komórce jak i w komputerze, na Chromie).

_________________
Obrazek


Na górę
 Tytuł: Re: Do adminów
Post: 8 listopada 2018, o 20:04 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 5 listopada 2003, o 20:06
Posty: 3102
Lokalizacja: Lublin
Mi się wyświetlają na komórce, ale nie na kompie.

_________________
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 752 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 127 28 29 30 31 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl