Polonia Piła - Motor Lublin 17.07.2011
Re: Polonia Piła - Motor Lublin 17.07.2011
Szczerze mówiąc to podziwiam Piszcza, że mu się chce. Szans na skład żadnych a jedzie się poturlać w Gnieźnie.
Najgorsze, że w Pile Łukaszewski to nawet tyle nie zrobi co dzisiaj
Najgorsze, że w Pile Łukaszewski to nawet tyle nie zrobi co dzisiaj
pav dzięki za relację, dobrze by było jakbyś w skrócie określił jak kto się prezentował, bo cyferki nie mówią wszystkiego. 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Fakt. Można się przecież spodziewać, że najlepsi byli Łukaszewski i Piszcz...
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Proszę Cię, sama dobrze wiesz że jeden może nałapać punkty po czyichś fatalnych błędach, a drugi może zrobić tyle samo, ale dzięki świetnym startom i rozegraniu 1. łuku. Jeśli uważasz, że cyferki mówią wszystko o żużlu to nie podzielam twojego poglądu. Według cyferek to Baran w meczu z Piłą u nas pojechał bardzo przyzwoicie, a niewielu by tak ten występ oceniło. Podobnych przykładów jest więcej. Np. mecz Puzona z Kaskadem.
To skoro dziś nie było Woodarda i Steda to w niedziele możemy o nich pomarzyć ?
Absencja Woodwarda była usprawiedliwiona i jego od początku miało nie byc. W niedziele juz będzie.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
O forme Diaza nie musimy się martwić. Bardziej się boję o Gwiazdora i Handlarza.
a to juz po polsku nie mozna napisac? jakies nicki, ktore sobie wymysliles w trakcie pisania posta moga niewiele mowic pozostalym forumowiczom...
tzn. domyslam sie, ze Diaz = Woodward, bo Cameron Diaz - Cameron Woodward... <olaboga>, ale kto jest Gwiazdorem i Handlarzem to nie mam pojecia
tzn. domyslam sie, ze Diaz = Woodward, bo Cameron Diaz - Cameron Woodward... <olaboga>, ale kto jest Gwiazdorem i Handlarzem to nie mam pojecia
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gwiazdor=Baran
ale handlarz = Stead
edit. posta zastanawiałem sie o handlarza i tylko on przychodzi mi do głowy
ale handlarz = Stead
edit. posta zastanawiałem sie o handlarza i tylko on przychodzi mi do głowy
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
... zgadza się. Udzielił mi się Piątkowy wieczór
haha
to nie rozumiem dlaczego boisz sie Gigi o nich skoro zadnego z nich nie ma w awizowanym skladzie i w niedziele na 99% nie pojada
METHANOL ADVENTURE TEAM
Może właśnie dlatego się boi? 
OK, źle nawiązałem. Mea kulpa guys 
Czyli już wszystko jasne czego się spodziewałem że Stead JUŻ nie wystąpi w naszych barwach
Tylko nie wiem dlaczego P.Sprawka, klub to ukrywa przed mediami, kibicami ze trwa konflikt na linii klub-STEAD. Może dowiemy się po zakończeniu sezonu jak to P.Sprawka powiedział.
- niespokojny
- Trener
Trzeba sie pogodzic, ze nawet na papierze mamy 3 sklad w lidze i tyle. Sprawka chyba odstapil od zasady(bo gdzie ta kasa?) ''pieniadze leza na torze'' i teraz mamy tego efekt. Proctor pikuje, co widac po wynikach tego sparingu (m.in przegrana z Parysem
). Baran z lidera stal sie druga linia z olbrzymim KSMem, Puszakowski robi sie na 3 blizniaka i ma forme juniora, a Stead nie raczy ruszyc 4 liter z Anglii i pogniewal sie na wszystkich jak leci. 3 zawodnikow -liderow -pewniakow, na ktorych mial byc oparty sklad a dwoch siedzi na lawce
, jeden jedzie bo nie ma kto inny. Nie bedzie wzmocnienia to nawet Poznan z Magosim i Szewczykowskim beda robi dwucyfrowki z nami.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
pav4u pisze:o widze ze carlos baranni wie co robi..
odpocznie sobie w niedziele ...a potem natlucze punkciakow na rawiczach i innych krosnach w lbn
myślę, że nie natłucze, bo go nikt nie wstawi do składu. z rawiczami i krosnami można jechać nawet - nie wierzę, że przyszło mi to napisać - puzonami.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
pav pisze:Nie ma tu ani programow ani spikera wiec moga byc bledy.
3. Puzon, Mroczka, Baran, Parys
5. Andersen, Puzon, Baran, Cyfer
i jeszcze na koniec:
13. Zmarzlik, Piszcz, Baran, Parys
Koniec sparingu.
To daje nam odpowiedź na proste pytanie - Baran czy Puzon.
I mam nadzieję, że już do końca sezonu.
Niezależnie od tego czy wygramy w Pile czy nie, mam nadzieję, że Baran więcej w naszych barwach już nie pojedzie.
Brzytwa z Ciebie Istred 
Jeśli to miał być komplement to zarumieniłem się 
Piszcz - ze startu nie najgorzej, na trasie przyzwoicie, bardzo umiejetnie blokowal. Upadek nie z jego winy. Polozyl motocykl zeby ominac defektujacego Parysa. W biegu 13 wyprzedzil na trasie Barana a w kazdym nastepnym luku pahnialo gipsem.
Suchecki - pierwszy defekt daleko na koncu stawki. Drugi na prowadzeniu na 2 kolku. Ze startu bardzo dobrze. Szybki na trasie.
Pontus - pozytywnie. Jako jedyny wygral z Andersenem po walce przez 2 kolka potem mu odjechal.
Lukaszewski - rewelacyjne starty. W 8 biegu do konca 1 luku przed wszystkimi, nawet Andersenem. Po chwili ostatni po bojazliwej ucieczce pod bande.
Puzon - ze startu nie tak dobrze jak w zeszlym sezonie. W biegu z Andersenem przez 4 kolka go atakowal w bliskim kontakcie. Miejscowi obiektywni kibice komentowali, ze widac, ze jemu najbardziej zalezy na wyniku.
Baran - przyjechal ostatni 5 minut po wyznaczonej godzinie rozpoczecia. Nie byl gotowy na swoj 1 start, a wystartowal w nim dzieki interwencji trenera, ktory spowodowal przerwanie procedury startowej pozostalej trojki. W biegu tym zaliczyl tasme. W powtorce startowal 30 m za rywalami co nie znaczy, ze rowno z nimi. Zanim tasma poszla w gore przejechal juz dobre 10m. Punkt z tego biegu jak najbardziej nie do zaliczenia. Poza tym wystep przecietny. Bieg z Piszczem na granicy niepotrzebnego ryzyka.
Proctor - bardzo dobry dojazd do 30 metra. Gorzej na trasie. W 4 i 8 wyscigu tracil prowadzenie w trakcie biegu.
Miesiac - najmniej zapamietany przeze mnie ze wszystkich. Dobrze odpieral ataki na trasie.
Suchecki - pierwszy defekt daleko na koncu stawki. Drugi na prowadzeniu na 2 kolku. Ze startu bardzo dobrze. Szybki na trasie.
Pontus - pozytywnie. Jako jedyny wygral z Andersenem po walce przez 2 kolka potem mu odjechal.
Lukaszewski - rewelacyjne starty. W 8 biegu do konca 1 luku przed wszystkimi, nawet Andersenem. Po chwili ostatni po bojazliwej ucieczce pod bande.
Puzon - ze startu nie tak dobrze jak w zeszlym sezonie. W biegu z Andersenem przez 4 kolka go atakowal w bliskim kontakcie. Miejscowi obiektywni kibice komentowali, ze widac, ze jemu najbardziej zalezy na wyniku.
Baran - przyjechal ostatni 5 minut po wyznaczonej godzinie rozpoczecia. Nie byl gotowy na swoj 1 start, a wystartowal w nim dzieki interwencji trenera, ktory spowodowal przerwanie procedury startowej pozostalej trojki. W biegu tym zaliczyl tasme. W powtorce startowal 30 m za rywalami co nie znaczy, ze rowno z nimi. Zanim tasma poszla w gore przejechal juz dobre 10m. Punkt z tego biegu jak najbardziej nie do zaliczenia. Poza tym wystep przecietny. Bieg z Piszczem na granicy niepotrzebnego ryzyka.
Proctor - bardzo dobry dojazd do 30 metra. Gorzej na trasie. W 4 i 8 wyscigu tracil prowadzenie w trakcie biegu.
Miesiac - najmniej zapamietany przeze mnie ze wszystkich. Dobrze odpieral ataki na trasie.
grzesieck pisze:domyslam sie, ze Diaz = Woodward, bo Cameron Diaz - Cameron Woodward... <olaboga>, ale kto jest Gwiazdorem i Handlarzem to nie mam pojecia
"Gwiazdor" to w WueLKaPe "Mikołaj", znaczy się Curyło oczywiście <taki z poopy żarcik>
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
pav pisze:Baran - przyjechal ostatni 5 minut po wyznaczonej godzinie rozpoczecia. Nie byl gotowy na swoj 1 start, a wystartowal w nim dzieki interwencji trenera, ktory spowodowal przerwanie procedury startowej pozostalej trojki. W biegu tym zaliczyl tasme. W powtorce startowal 30 m za rywalami co nie znaczy, ze rowno z nimi. Zanim tasma poszla w gore przejechal juz dobre 10m. Punkt z tego biegu jak najbardziej nie do zaliczenia. Poza tym wystep przecietny. Bieg z Piszczem na granicy niepotrzebnego ryzyka.
Czy on to robi specjalnie, czy jemu po prostu tak jakos wychodzi?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
istred pisze:Niezależnie od tego czy wygramy w Pile czy nie, mam nadzieję, że Baran więcej w naszych barwach już nie pojedzie.
- Łoptymista
- Trener
Ale po co strzelac takiego dozywotniego focha i odstawiac kogos od skladu do konca swiata? Maja jechac ci, ktorzy sa w danej chwili najlepsi i tyle. Jelsi KB nagle zacznie latac tak jak smigal w tamtym roku tez bedzie chcieli go widziec poza druzyna? Ludzie, badzmy powazni.
Karol naprawdę latał w 2009 pod koniec sezonu. Wtedy w memoriale Nazimka objeżdżał świetnych zawodników. Wtedy też w Lublinie był niełapany.W tamtym roku jechał równo, na niezłym poziomie, ale nie był już taki "galacticos" jak w 2009 w sierpniu.