RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 30 lipca 2010
Re: RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 30 lipca 2010
nie wpisywalem sie na czacie ale nóż mi sie w kieszeni otwierał - dzieki meesha za relację. a przy ravajasie popłakalem sie ze smiechu - "starty sprzedały mecz" - doskonałe. Bedę to powtarzał - nazwiskowo mamy sklad na 1 ligę - Miszkolc, Rybnik i Poznań - w zasięgu. Trzeba wygrać jak najwyzej u siebie z Łodzią i potem bronić tego u nich. Piła i Ostrów jak najbardziej do pykniecia, tym bardziej ze oba tory chyba naszym leżą.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2010, o 01:48 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Gelo pisze:dzieki meesha za relację.
Mnie nie ma za co, to Cooper ze starszaków się wykosztował na telefon
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Powiem jedno czuje sie obrzygany postawa naszych zawodnikow gdzie to tyle wygrywac na wyjezdzie <bleeeeeeee>
;);)
gratulacje fajny wyjazd
gratulacje fajny wyjazd
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
Kopara niekiepska, ale i tak trzeba było się trzymac krawężnika żeby cos ujechać.
Oczywiscie jak to w Rawiczu, tracilismy nieco punktów po wąskich wyjsciach gospodarzy z 1 łuku gdy nasi szukali uj wie czego pod bandą. Ale zważywszy na naszą ogromną przewagę, dodało to tylko zawodom nieco dramaturgii:p
Brakowalo tych wyjazdowych emocji i kołatania serca bo nasi miazdzyli od 1 biegu
Szkoda ze jeszcze wiecej pkt nie natłukł Tadek bo 2 razy tracił 2 pozycję zostawiony za plecami przez prowadzącego parę (Dryml zostawił go bezczelnie, mało nie spowodował Tadka upadku, zakładając się na niego w wejsciu w 2 łuk). A jak raz Baran super go wyprowadził i puścił przed siebie to znowu Marcinkowski się obalił gdzieś daleko z tyłu i była powtórka.
Z naszych najbardziej podobał mi się Puzon, widać że przewyższał innych (Barana techniką, Drymla dopasowaniem sprzętu) i gładko sunął po wirażach w lubelskim stylu, szerzej niż inni. W 15 biegu pewnie prowadził, ale na wyjściu z ostatniego łuku zanotował defekt (ponoc "pana") i nie wybronił się przez zblizająca sie banda
Oczywiscie jak to w Rawiczu, tracilismy nieco punktów po wąskich wyjsciach gospodarzy z 1 łuku gdy nasi szukali uj wie czego pod bandą. Ale zważywszy na naszą ogromną przewagę, dodało to tylko zawodom nieco dramaturgii:p
Brakowalo tych wyjazdowych emocji i kołatania serca bo nasi miazdzyli od 1 biegu
Z naszych najbardziej podobał mi się Puzon, widać że przewyższał innych (Barana techniką, Drymla dopasowaniem sprzętu) i gładko sunął po wirażach w lubelskim stylu, szerzej niż inni. W 15 biegu pewnie prowadził, ale na wyjściu z ostatniego łuku zanotował defekt (ponoc "pana") i nie wybronił się przez zblizająca sie banda
Nareszcie wszystko zagrało to i wynik przerósł wszelkie oczekiwania. Tor nam podpasował idealnie i wykorzystaliśmy to jak należy. Sweetman pokazał dużą klasę w biegu z Baranem gdy nie puścili szarżującego Gołubowskiego. Dla Tadzia było trochę za przyczepnie i trochę pechowo ale i tak ładny wynik.
Mecz w sumie nudny bo nasze wygrane nie zostawiały żadnych złudzeń kto rządzi na torze. Jeden Gołubowskij wiosny nie uczynił i było szybko po rybach.
Mecz w sumie nudny bo nasze wygrane nie zostawiały żadnych złudzeń kto rządzi na torze. Jeden Gołubowskij wiosny nie uczynił i było szybko po rybach.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Czy z Puzonem wszystko w porządku po upadku?
No i jak Rymel? Bo cos mocno skromnie jak na niego. No i czy rzeczywiscie bedzie w niedziele ?
Wszystko ok, od razu wstał. Niefartownie złapał gume na wyjściu z ostatniego wirażu i go troche pod bandę powiozło.
ps. Wczoraj przed meczem w parkingu Rymel mówił że dzisiaj jedzie do Berwick, po czym Rempała się zapytał gdzie jeździ w niedziele. Na co Adrian odpowiedział że przylatuje na Krosno
Ale nie wiem czy to prawda bo jak to powiedział to nawet Rempała dziwną minę zrobił
ps. Wczoraj przed meczem w parkingu Rymel mówił że dzisiaj jedzie do Berwick, po czym Rempała się zapytał gdzie jeździ w niedziele. Na co Adrian odpowiedział że przylatuje na Krosno
"Życie to jazda"
jezeli przyjedzie - to ja tez robie dziwną minę w tym momencie 
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
a właściwie EUR ;]
a właściwie EUR ;]
mogą być i funty. czyli co - bijemy się z Grudziadzem o rekordowy wynik w tym roku? 
Gdzie jest Ravajas?harry pisze:Mecz w sumie nudny bo nasze wygrane nie zostawiały żadnych złudzeń kto rządzi na torze.
Gdzie jest to nie wiem ale na pewno nie było go na meczu w Krośnie ani w Rawiczu.

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
super sie oglada naszych zawodnikow jadacych tak jak wczoraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko zagrało, wszyscy robili co mogli i pokazalismy Rawiczowi ze sa zdecydowanie słabszym od nas zespołem!
tor przygotowany był nieregulaminowo stad zabiegi przedmeczowe w wykonaniu naszego kierownictwa;p
a ile bylo kłotni i lamentow ze strony gospodarzy;)
tor ogolnie był bardzo ciezki co podkreslali wszyscy zawodnicy, bardzo dziurawy,zwlaszcza na 2 łuku ale przyczepny a taki nasi jak widac lubia;)
mam nadzieje ze chłopaki uwierzyli ze potrafia wygrywac na wyjezdzie i pociagna to na kolejne mecze!!! no i ta radosc zawodnikow z wygranych tez byla rozczulajaca:)
Puszak zdrow i cały,motor mam nadz tez, jakos mi umkneło zeby o to zapytac;)
brawo druzyno!!!!!!!!!!!!!
no i wielkie dzieki dla wszystkich kibicow z ktorych niektorzy po raz drugi pokonali trase do Rawicza!!!!!warto było znow nieprzespac nocy;p
tor przygotowany był nieregulaminowo stad zabiegi przedmeczowe w wykonaniu naszego kierownictwa;p
tor ogolnie był bardzo ciezki co podkreslali wszyscy zawodnicy, bardzo dziurawy,zwlaszcza na 2 łuku ale przyczepny a taki nasi jak widac lubia;)
mam nadzieje ze chłopaki uwierzyli ze potrafia wygrywac na wyjezdzie i pociagna to na kolejne mecze!!! no i ta radosc zawodnikow z wygranych tez byla rozczulajaca:)
Puszak zdrow i cały,motor mam nadz tez, jakos mi umkneło zeby o to zapytac;)
brawo druzyno!!!!!!!!!!!!!
no i wielkie dzieki dla wszystkich kibicow z ktorych niektorzy po raz drugi pokonali trase do Rawicza!!!!!warto było znow nieprzespac nocy;p
Wkońcu wszyscy widzą, czują i słyszą jaka jest atmosfera w drużynie. Już pewnie nie będzie takich wydarzeń jak w tamtym roku gdy Messing i Piszcz nie chcieli jeździć. Dziś to Piszcz musi się nieźle namęczyć żeby dostać szanse jazdy w ważnym meczu.
JAG pisze:tor przygotowany był nieregulaminowo stad zabiegi przedmeczowe w wykonaniu naszego kierownictwa;p
O to, to, to, to
Jestem w siódmym niebie
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway pisze:A jak raz Baran super go wyprowadził i puścił przed siebie to znowu Marcinkowski się obalił gdzieś daleko z tyłu i była powtórka.
To była super akcja

Wszystko zostalo pewnie juz napisane - dodam tylko, ze w koncu pierwszy arz od kilku meczow widzialem ten "zeszloroczny" luz w jezdzie Barana - latal elegancko i w dodatku swietnie Tadka rozprowadzil na pierwszym luku (niestety bieg przerwany potem). Karol pierwszy bieg mial tylko nieudany, ledwo trzymal sie na motocyklu na prostych - zbyt mocny sprzet, cos jak Piszcz w zeszlym roku w Krosnie. Pozniej jednak male regulacje i rakieta nabrala dobrej trajektorii:)
Jako ciekawostka odnosnie nawierzchni - taka scena: po meczu paru zawodnikow (widzialem ze Dryml i Karol) wzielo sobie w rece troszke nawierzchni w rece, Karol ulepil z tego idealna kulke, ktora po rzuceniu jej do Tadzia nawet nie rozprysla sie w jego dloniach
Takze ktos tu chyba troszke przekombinowal z torem.
Jako ciekawostka odnosnie nawierzchni - taka scena: po meczu paru zawodnikow (widzialem ze Dryml i Karol) wzielo sobie w rece troszke nawierzchni w rece, Karol ulepil z tego idealna kulke, ktora po rzuceniu jej do Tadzia nawet nie rozprysla sie w jego dloniach
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
A czy jest ktoś szczęśliwym posiadaczem czasów wszystkich biegów wczorajszego meczu

-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
piv pisze:jak nie bylo?
Dryml Sprzedal mecz.
Rymel taki niewyrazny(na 2 linie moze byc)
Rempala jak zwykle na swoim poziomie.
Puzon zawalil nam ostatni bieg.
Tadek zrobil pkt na defektach.
Rysiek i Karol sie spasowali no bo ktos musial (ich i tak nikt nie lubi)
Eh z czym do 1 ligi. Lodz nas rozjedzie
proponuje - zmień dilera
- MikeMistrz
- Senior
Proponuję - połap się jak ktoś żartuje
.
harry pisze:Gdzie jest to nie wiem ale na pewno nie było go na meczu w Krośnie ani w Rawiczu.![]()
![]()
kurczę! jak pamiętają
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Speedway-Mati pisze:A czy jest ktoś szczęśliwym posiadaczem czasów wszystkich biegów wczorajszego meczu![]()
ja mam wszystkie czasy:):) zapisywałem i sie ma:):)
buby pisze:ja mam wszystkie czasy:):) zapisywałem i sie ma:):)
oni chyba bardziej te czasy chcieli
1 - 61,33
2 - 61,40
3 - 61,30
4 - 60,99
5 - 61,01
6 - 61,10
7 - 62,40
8 - 62,02
9 - 61,99
10 - 61,68