zuzel.info

Lubelskie Forum Żużlowe
Dzisiaj jest 18 września 2020, o 21:57

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 754 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 531 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Post: 30 kwietnia 2005, o 10:57 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 marca 2005, o 09:39
Posty: 2084
Lokalizacja: Lublin
sting126 pisze:
ciekawa sprawa bo u mnie jest godzina przy kazdym poscie... Co wiecej wczoraj tez sie wyswietlala poprawnie...

ja tez miałem wczoraj i dzis rano tez, ale po ostatniej zmianie grafiki forum zniknęła godzina, wtedy co Shack usunął ten czat na dole :lol:


Na górę
 Tytuł:
Post: 30 kwietnia 2005, o 10:57 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 kwietnia 2003, o 15:01
Posty: 3187
Lokalizacja: Lublin
Już każdy może sobie zmienic w swoim profilu format daty i ustawić jak chce.

_________________
MOTOR LUBLIN
Obrazek


Na górę
 Tytuł:
Post: 30 kwietnia 2005, o 11:02 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 marca 2004, o 23:44
Posty: 7445
Lokalizacja: Lublin
Nie dawajcie Mikasowi moderatora, bo to forum zejdzie na psy :D :P :wink:

Jeśli chodzi o godzinę to u mnie wszystko OK. Mam tylko pytanie do Shacka kiedy skończy majstrować przy tym forum, bo co nie wejdę to inaczej wygląda :wink: I co znaczą te kreski pod postem i dlaczego inni mają 100% a ja koło 40 (to dobrze czy źle) :?: :?: 8)

EDIT:
O widÄ™ ze kresek juz nie ma :)

_________________
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...


Na górę
 Tytuł:
Post: 30 kwietnia 2005, o 11:06 
Offline
Administrator

Rejestracja: 10 sierpnia 2002, o 20:45
Posty: 1820
Lokalizacja: Lublin
Juz koniec majstrowania :)

Jesli chodzi o kreski to jakies tam wspołczynniki ile kto pisze w stosunku do czasu itp :lol: :lol: Moge znajeźć i wyjasnić na czym to polega :) Pod postem juz ich nie ma. Są w profilu :) Meesha Ty tez modem bedziesz :twisted:

[ Dodano: 30 Kwi 2005 12:07 pm ]
Level: poziom usera jest oparty na ilosci postow przez niego napisanych.

HP: reprezentuje aktywnosc usera. max hp oparte jest na levelu,
obecne ho oparte jest na tym jak czesto user postuje.

MP: pokazuje jak szybko user postuje. Max mp jest oparte na levelu,
kazdy post kosztuje mp, z mp czasem mp regeneruje sie

Exp: pokazuje ile user musi napisac postow aby osiagnac nastepny level.


Na górę
 Tytuł:
Post: 30 kwietnia 2005, o 11:16 
Offline
Senior

Rejestracja: 6 kwietnia 2004, o 17:51
Posty: 992
Lokalizacja: Lublin
Z tą godziną to jakas paranoja, wczoraj mialem niepoprawną, dzis też. Wiec zmienilem sobie w panelu i....zniknela na amen.... :shock:

ps. juz ok 8) :P


Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2005, o 14:46 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

Na górę
 Tytuł:
Post: 30 kwietnia 2005, o 12:36 
Offline
Kadrowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 marca 2004, o 14:45
Posty: 1712
Lokalizacja: 081//022
Trochę OT, bo do MODÓW a nie ADMINÓW, ale co tam...
Meesha śmiałeś się z mikasa, a sam dostąpiłeś tego zaszczytu, teraz to dopiero forum zejdzie na psy :wink: :lol: :lol:

A tak poważnie do najszczersze gratulacje dla nowych modów (i wyrazy współczucia :wink: )

_________________
Obrazek


Na górę
 Tytuł:
Post: 30 kwietnia 2005, o 16:35 
Offline
Senior

Rejestracja: 4 kwietnia 2004, o 12:03
Posty: 654
Lokalizacja: Lublin
Proponuję, zamiast wyświetlania wszystkich nicków moderatorów, dać grupę Moderatorzy (jako link) i pod tym linkiem niech znajduja sie nicki moderatorow, mysle ze to lepiej wyglada.


Na górę
 Tytuł:
Post: 1 maja 2005, o 00:00 
Offline
Senior
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 listopada 2003, o 17:56
Posty: 884
Lokalizacja: Åšwidnik
gęby mi nie wchodzą

_________________
never ride faster than your angel can fly


Na górę
 Tytuł:
Post: 1 maja 2005, o 09:35 
Offline
Senior
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 stycznia 2004, o 13:31
Posty: 757
Lokalizacja: Lublin / Erie, PA
a teraz to na przyklad ja godzin nie widze :roll:

_________________
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!


Na górę
 Tytuł:
Post: 1 maja 2005, o 09:39 
Offline
Administrator

Rejestracja: 10 sierpnia 2002, o 20:45
Posty: 1820
Lokalizacja: Lublin
jeszcze raz w sprawie godziny --> wchodzimy do profilu i zmeniamy format daty.


Na górę
 Tytuł:
Post: 2 maja 2005, o 13:56 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 października 2003, o 15:08
Posty: 1183
Lokalizacja: Lublin
ja mam jedno pytanie:
jak osoba, ktora otrzymala 3 ostrzezenia i nie moze juz pisac ma otrzymac 3 pozostale upomnienia, ktore odbiora jej dostep do forum?

zwlaszcza, ze "Ostrzeżenia nie wygasają z upływem czasu"

dostanie ostrzezenia za to ze powoli czyta, czyta nie to co powinien, za dlugo siedzi na forum? :)

chyba, ze ja czegos tu nie rozumiem dlatego prosze o wyjasnienie...

P.S zeby nie bylo, ze jestem taki bystry to ten paradoks zauwazyl Geest ;)

_________________
Obrazek


Na górę
 Tytuł:
Post: 2 maja 2005, o 14:01 
Offline
Administrator

Rejestracja: 10 sierpnia 2002, o 20:45
Posty: 1820
Lokalizacja: Lublin
heh faktycznie :)


Na górę
 Tytuł:
Post: 2 maja 2005, o 16:55 
tak to jest jak sie wgrywa forum przema ;]

tez niedlugo zmieniam u siebie na 1,9 i mam pytanie do adminów czy musieli wgrywac baze od nowa czy tylko nadpisali pliki :P


Na górę
   
 Tytuł:
Post: 6 maja 2005, o 20:15 
Offline
Senior
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 listopada 2003, o 17:56
Posty: 884
Lokalizacja: Åšwidnik
dlaczego wysylajac obrazek z mojego komputera w panelu podpisu pojawia sie to co ponizej :?: :?

ps.rozmiar zgodny z wymogami

_________________
never ride faster than your angel can fly


Na górę
 Tytuł:
Post: 6 maja 2005, o 22:52 
hmm podobny problem byl kiedys z avkami na forach przema ale to trzeba bylo tylko na katalog avatars rzucic chamod 777 a jesli chodzi o podpis to albo jest nie włączone (w co wątpie) albo wielkośc pliku za duza ?? albo...


Na górę
   
 Tytuł:
Post: 6 maja 2005, o 22:56 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 marca 2003, o 15:33
Posty: 1493
Lokalizacja: Warszawa/Lublin
maestro76 pisze:
dlaczego wysylajac obrazek z mojego komputera w panelu podpisu pojawia sie to co ponizej :?: :?

ps.rozmiar zgodny z wymogami

Musisz wrzucić obrazek na jakiś serwer FTP. Potem wpisujesz normalnie w podpisie Obrazek. Wtedy też nie masz ograniczeń odnośnie rozmiaru i "wagi" tego obrazka.

_________________
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips


Na górę
 Tytuł:
Post: 6 maja 2005, o 23:27 
Offline
Senior

Rejestracja: 6 kwietnia 2004, o 17:51
Posty: 992
Lokalizacja: Lublin
No no, tylko nie przesadzajcie z długością tego podpisu bo znow bede klął w monitor :wink:


Ostatnio zmieniony 6 maja 2005, o 23:27 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

Na górę
 Tytuł:
Post: 6 maja 2005, o 23:27 
Offline
Senior
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 listopada 2003, o 17:56
Posty: 884
Lokalizacja: Åšwidnik
Apocalips pisze:
maestro76 pisze:
dlaczego wysylajac obrazek z mojego komputera w panelu podpisu pojawia sie to co ponizej :?: :?

ps.rozmiar zgodny z wymogami

Musisz wrzucić obrazek na jakiś serwer FTP. Potem wpisujesz normalnie w podpisie Obrazek. Wtedy też nie masz ograniczeń odnośnie rozmiaru i "wagi" tego obrazka.


apocalips-ale mi chodzi o obrazek w podpisie,jak np.u ciebie: 'tylko motor'

_________________
never ride faster than your angel can fly


Na górę
 Tytuł:
Post: 6 maja 2005, o 23:40 
Offline
Zawodowiec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 marca 2003, o 15:33
Posty: 1493
Lokalizacja: Warszawa/Lublin
maestro76 pisze:
Apocalips pisze:
maestro76 pisze:
dlaczego wysylajac obrazek z mojego komputera w panelu podpisu pojawia sie to co ponizej :?: :?

ps.rozmiar zgodny z wymogami

Musisz wrzucić obrazek na jakiś serwer FTP. Potem wpisujesz normalnie w podpisie Obrazek. Wtedy też nie masz ograniczeń odnośnie rozmiaru i "wagi" tego obrazka.


apocalips-ale mi chodzi o obrazek w podpisie,jak np.u ciebie: 'tylko motor'

Ale ja właśnie o takim obrazku mówię :) Robisz po kolei tak: Wysyłasz obrazek na dowolny serwer FTP, wchodzisz w profil, tam masz tekst podpisu. Wpisujesz w nim [img]adresobrazka[/img] Przykładowy adres obrazka: http://www.wp.pl/blabla.jpg.

Opcja wysyłanie obrazka z Twojego komputera, ani też wysyłanie obrazka z adresu nie działają :)

_________________
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips


Na górę
 Tytuł:
Post: 7 maja 2005, o 12:27 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 5 kwietnia 2004, o 17:44
Posty: 69
Lokalizacja: Lubelak
Czy podredaktor dudigelo mnie nie obraża na forum publicznym ? poczułem się urażony cyt. "Ja zaproponowałbym "kyniak" ale to raczej nie przejdzie Wink, prawa autorskie itd. Z tego co pamietam wymawia się normalnie - Kylmakorpi, a imię "Junas".
Może chociaż ostrzeżenie dać temu bardziej aktywnemu gk , to obaj dostaną po uszach. Pozdr.

_________________
Obrazek


Na górę
 Tytuł:
Post: 7 maja 2005, o 17:46 
Offline

Rejestracja: 12 lipca 2004, o 23:16
Posty: 19
Lokalizacja: Lublin
Nie wiem czy ten temat byl juz poruszany na forum wiec mam pytanko odnosnie godziny przy dacie posta ... a wlasciwie jej braku od jakiegos czasu :wink: Dlaczego zostalo to zlikwidowane ?? :twisted: IMHO wczesniej bylo lepiej.

_________________
http://www.betoftheday.pl


Na górę
 Tytuł:
Post: 7 maja 2005, o 18:12 
Offline
Senior

Rejestracja: 6 kwietnia 2004, o 17:51
Posty: 992
Lokalizacja: Lublin
Stacho85 pisze:
Nie wiem czy ten temat byl juz poruszany na forum wiec mam pytanko odnosnie godziny przy dacie posta ... a wlasciwie jej braku od jakiegos czasu :wink: Dlaczego zostalo to zlikwidowane ?? :twisted: IMHO wczesniej bylo lepiej.


Juz było pisane ze nalezy zmienić FORMAT DATY


Na górę
 Tytuł:
Post: 7 maja 2005, o 22:59 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 marca 2004, o 23:44
Posty: 7445
Lokalizacja: Lublin
Snys pisze:
Stacho85 pisze:
Nie wiem czy ten temat byl juz poruszany na forum wiec mam pytanko odnosnie godziny przy dacie posta ... a wlasciwie jej braku od jakiegos czasu :wink: Dlaczego zostalo to zlikwidowane ?? :twisted: IMHO wczesniej bylo lepiej.


Juz było pisane ze nalezy zmienić FORMAT DATY
Ja tylko dodam, że robi się to W PROFILU bo może nie dla wstystkich jest to oczywiste :? :roll:

_________________
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 754 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 531 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl