zuzel.info

Lubelskie Forum Żużlowe
Dzisiaj jest 22 lipca 2018, o 12:55

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
Post: 22 sierpnia 2004, o 16:33 
Offline
Administrator

Rejestracja: 10 sierpnia 2002, o 20:45
Posty: 1816
Lokalizacja: Lublin
Mam takie pytanko, czy niektorzy nie widza ze po wstawieniu obrazka za duzego rozwala sie całe forum i trzeba przesuwac je w poziomie ???


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 23 sierpnia 2004, o 10:24 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 sierpnia 2004, o 11:55
Posty: 44
Lokalizacja: Lublin
Ja niewiedziałem ale już wiem bo mi o tym osobiście napisałes :)

_________________
ObrazekTÅ» SIPMA LUBLINObrazek
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 25 września 2005, o 15:46 
Offline
Szkółkowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 lipca 2004, o 22:32
Posty: 256
Lokalizacja: Lublin
czemu emblematy nie dzialaja dodaje a one sie nie pojawiaja??

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 28 listopada 2005, o 12:42 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 listopada 2002, o 12:06
Posty: 2777
Lokalizacja: Warszawa
A ze sie tak zapytam jak dodac obrazek do sygnaturki?:)

_________________
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 28 listopada 2005, o 12:53 
Offline
Senior

Rejestracja: 11 lutego 2004, o 21:17
Posty: 828
bkapusta pisze:
A ze sie tak zapytam jak dodac obrazek do sygnaturki?:)


najpierw to pasowalo by rozdzielczosc zmniejszyc :shock:


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 28 listopada 2005, o 12:54 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 kwietnia 2003, o 08:22
Posty: 3551
Lokalizacja: Lublin
bkapusta pisze:
A ze sie tak zapytam jak dodac obrazek do sygnaturki?:)


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klasyka :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 28 listopada 2005, o 13:22 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 listopada 2002, o 12:06
Posty: 2777
Lokalizacja: Warszawa
wojteko pisze:
bkapusta pisze:
A ze sie tak zapytam jak dodac obrazek do sygnaturki?:)


najpierw to pasowalo by rozdzielczosc zmniejszyc :shock:


Pracuje nad tym:)

_________________
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 14 kwietnia 2006, o 19:34 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 7 lipca 2004, o 00:29
Posty: 2916
Lokalizacja: Lublin City
jak sie wstawia gifa do sygnaturki :?:
z gory dziekuje za odp :)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 14 kwietnia 2006, o 19:47 
Offline
Trener
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 maja 2003, o 19:59
Posty: 5184
[img] bla bla bla bla.gif [/img]

_________________
METHANOL ADVENTURE TEAM


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 14 kwietnia 2006, o 21:58 
Offline
Kadrowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 kwietnia 2005, o 16:16
Posty: 1798
A ja chcę oprotestować powolny proces zamiany zuzel.info w odpust z banerami. Najpierw jotpegi, teraz gify.Obrazek
Ludzie.... Wesołych Świąt :!:

_________________
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: 27 sierpnia 2006, o 19:47 
Offline
Zawodowiec

Rejestracja: 19 stycznia 2006, o 09:53
Posty: 1240
Lokalizacja: Lublin
Mam pewien problem:
Jeszcze niedawno w podpisie miałem dwa userbars'y (czy jakoś tam :P ) i po pewnym czasie znikły :? Dziwi mnie to że stało się tak samo bo ja w Profilu nie grzebałem i nic nie zmieniałem. Do tego miałem jeszcze podpis ale też się skasował :x Dziwi mnie też to : że już raz tak miałem, wiec postanowiłem jeszcze raz umieścić userbars'y ( :P ) wraz z podpisem i po pewnym czasie znów nie ma :x Czy orientuje się ktoś dlaczego tak się dzieje :?: :?:

Pozdrawiam :!:


EDIT:
Potrafi mi ktos odpowiedzieć co się dzieje i z jakiej przyczyny :?:


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group