Typer - komentarze
zenek pisze:co siÄ™ cieszysz,
Bo jestem wesoły, a tak w ogóle to nic Ci do tego... : )
zgodnie z regulaminem Twój post nie powinien byc brany pod uwagę przy naliczaniu punktów w tej kolejce
nie wygaduj bzdur
Pozdrawiam

-
zenek
Hans pisze:
W celu wysłania prawidłowego postu z typem należy skopiować zestaw par z pierwszego wpisu w temacie
Głosy nie będą liczone, jeżeli użytkownik:
zmienił kolejność typowanie spotkań (przypominam, że pary należy skopiować z pierwszego postu w temacie)
Jak wygląda Twój post a jak post nr 1 w temacie??
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
Chodzi Ci o to, że u luckasa brakuje słów "mecz 16 maja" ?
Bo innych różnic nie widzę. W regulaminie chodzi o to by zgadzała się kolejność par - to pomaga w liczeniu punktów. Więc nie mam naprawdę pojęcia do czego zmierzasz
Pewnie czujesz się pokrzywdzony wczorajszymi uwagami forumowiczów i szukasz dziury w całym jak rozkapryszone dziecko
Pozdrawiam
Pewnie czujesz się pokrzywdzony wczorajszymi uwagami forumowiczów i szukasz dziury w całym jak rozkapryszone dziecko
Pozdrawiam
człowieku dobrze Ty sie czujesz
Pomijając fakt, że się do mnie ni z tego ni z owego przypier****łeś to zauważ też, że wszystkich post musiałby zostać niezaliczony, ze względu chociażby takiego że posty WSZYSTKICH w NICZYM(oprócz wyników) się nie różnią od mojego, wiec nie wiem w czym masz cały czas problem.
pozdrawiam
pozdrawiam

A ja uwazam, ze nie powinien sie liczyc. Sorry, ale ja wyslalem wszystkie mecze w srode, dlaczego ktos moze je wyslac jutro rano, nie bedac w ogole stratnym, a majac przewage w postaci awizowanych skladow, informacji nt. kontuzji itd.? W regulaminie jest, ze typy trzeba wyslac przed rozpoczeciem pierwszego meczu kolejki i nie rozumiem, o co ta walka?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
o to, że w poprzednich edycjach nie było takiego problemu. Był 1 organizator i wszystko szło sprawnie. Teraz jest 3 czy 4 i gdy zadania wśród nich są podzielone trudno osiągnąć porozumienie.
Cooper czy myślisz, że ktoś typera uważa za rzecz na tyle wazną, ze przed każdą kolejką siada i analizuje awizowane składy? Nawet jeśli to trudno, a w tym konkretnym przypadku, Pablomasa nie ma przewagi, ma stratę jednego meczu. Moim zdaniem przesadzacie, chyba że typer odgrywa w czyimś zyciu aż takie duże znaczenie
Cooper czy myślisz, że ktoś typera uważa za rzecz na tyle wazną, ze przed każdą kolejką siada i analizuje awizowane składy? Nawet jeśli to trudno, a w tym konkretnym przypadku, Pablomasa nie ma przewagi, ma stratę jednego meczu. Moim zdaniem przesadzacie, chyba że typer odgrywa w czyimś zyciu aż takie duże znaczenie
papi pisze: Teraz jest 3 czy 4 i gdy zadania wśród nich są podzielone trudno osiągnąć porozumienie.
Ale tu w ogole nie chodzi o to, czy zdania sa podzielone, czy nie. Jest regulamin. Ktso go lamie, sa konsekwencje. Proste i sprawiedliwe. Zeby nie bylo zamieszania tak wlasnie nalezy postepowac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ludzie, wyluzujcie się. To tylko zabawa. Chyba zależy nam żeby było jak najwięcej uczestników. Nikomu się krzywda nie stała. Plombomasa czy inni, mają jeden mecz w plecy i już.
Co Tobie Cooper szkodzi, że ktoś wytypuje teraz? Wyniku nie zna, a o to przeciez w tym wszystkim chodzi
A regulamin jest po to żeby ludziom ułatwić życie, a nie żeby sztucznie utrudniać.
Co Tobie Cooper szkodzi, że ktoś wytypuje teraz? Wyniku nie zna, a o to przeciez w tym wszystkim chodzi
A regulamin jest po to żeby ludziom ułatwić życie, a nie żeby sztucznie utrudniać.
nie wyslalem posta przed sroda bo poprostu zapomnialem ze zielonka jedzie w srode.przeciez nie obstawilem tego meczu tylko te , ktore sie jeszcze sie nie odbyly.ale jesli to taki problem dla niektorych to nie liczcie mi tej kolejki i juz.proste.
P.S. wiedzialem ze znajdzie sie ktos ktory sie przyp...........
P.S. wiedzialem ze znajdzie sie ktos ktory sie przyp...........
ja sie jak najbardziej trzymam regulaminu.poprostu zapomnialem ze jeden mecz rozgrywany jest wczesniej i obstawilem dopiero dzie juz bez tego meczu.wiec jesli to dla kogos jakis problem to nie liczcie mi punktow w tej kolej ce i juz.moja wina,ja przeoczylem termin i do nikogo nie bede mial pretensji.
papi pisze:Cooper czy myślisz, że ktoś typera uważa za rzecz na tyle wazną, ze przed każdą kolejką siada i analizuje awizowane składy?
No cóż, są jednak tacy pasjonaci
Co do typów wysłanych po 1. meczu to nie widzę problemu. Równie dobrze można zatypować w niedziele o powiedzmy 19.00 - typując wyłącznie mecze Ekstraligi i też powinno się liczyc. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Jeśli ktoś uważa to za handicap to niech tak robi sam...
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:

Mecz TÅ» Lublin- RK Rybnik
Jeleń- 5 głosów
Trumna- 1 głosów
Rafał- 1 głosów
Piszczyk- 0 głosów
Dawid- 0 głosów