Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Dyskusje czas zacząć przed jak że ważnym spotkaniem.
Re: Motor Lublin-GTŻ Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Wygrana Lublina za pewni praktycznie awans Gniezna, Grudziądz tak czy siak już praktycznie baraż zapewniony.
Hmm a o czym tu dyskutować. Musi być za trzy i już
Będzie to jednak cholernie trudne zadanie. Postępy zrobił Miesiąc a Łukaszewski się cofnął. Stachyra ciągle u nas się męczy. Mam nadzieję że dwa treningi odbędą się przed spotkaniem.
Po dzisiejszym meczu utwierdzam się, że na naszym torze Dawid "w Rzeszowie jest mój dom" Stachyra nie powinien jechać w parze z juniorem. Zaryzykowałbym ustawienie Miśka z juniorem.
Gelo ma zdecydowanie racje już nie pierwszy raz Stachyra przywiózł z juniorem 1-5 , Miśkowiak z juniorem , Stachyra z Woodwardem , Jeleń z Miesiącem.
Napewno przed meczem przydały by się dwa solidne treningi,oczywście trzeba zaprosić Cama bo Karol nawet w dzisiejszym meczu poza jednym biegiem nie błysnął.No i podejrzewam że zainteresowanie meczem będzie ogromne.Dawidowi ewidentnie nasz tor nie leży męczy się na nim cholernie.
Karol był dzisiaj bez mechanika i nie mógł sobie poradzić z silnikiem, który był baaardzo za mocny.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Karol jechał dzisiaj bardzo bezbarwnie. Trzeba brać Woodwarda i tyle. Pary zestawiłbym tak:
Miśkowiak
Miesiąc
Woodward
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Miśkowiak
Miesiąc
Woodward
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Jeleń to też zły pomyśł z juniorem,zresztą u nas każdy senior jak wyjdzie z juniorem na 5-1 to zero pomocy,zostawiają młodych w tyłach i niech się sami martwią.
Innej opcji za bardzo nie ma. Widać, że para Misiek-Miesiąc od kilku meczy się sprawdza i nie zmieniałbym tego.
Moze sie naraze ale za Karola widze tylko Cama w parze z Danielem innej opcji nie widzę,jesli chcemy walki o E-lige.
Dla mnie zadne tłumaczenie ze brak mechanika i takie tam ble ble powiedzmy sobie szczerze Karol nie istnieje,brak mechanika hahah co to za tłumaczenie z tak wymagającym rywalem jak dziś
Dla mnie zadne tłumaczenie ze brak mechanika i takie tam ble ble powiedzmy sobie szczerze Karol nie istnieje,brak mechanika hahah co to za tłumaczenie z tak wymagającym rywalem jak dziś
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Nie wiem czy ze swoim mechanikiem na 100% by sobie z tym poradzili ;] po prostu silnik dziś był dziki i nawet na najmniejszej zębatce wciąż był zbyt mocny i nie kleiło.
czyli zawodostwo "pełną gębą".
- niespokojny
- Trener
No niestety ale wszystkie mecze na Zygmuntowskich, za wyjatkiem tego z Łodzia potwierdzaja ze Karol sobie w tym sezonie na naszym torze nie radzi w ogole. Boje sie ze z Grudziadzem powtorzy wynik, z ktoregos z meczow z Gnieznem.
Tak czy inaczej musimy wygrac. Bonusu wcale zdobywac nie musimy, bo w Gnieznie trzeba wygrac. Wygramy z Grudziadzem, to mecz Gniezno - Lublin bedzie o bezposredni awans do Ekstraligi. Wygrany awansuje, a przegrany zajmuje 3 miejsce.
Tak czy inaczej musimy wygrac. Bonusu wcale zdobywac nie musimy, bo w Gnieznie trzeba wygrac. Wygramy z Grudziadzem, to mecz Gniezno - Lublin bedzie o bezposredni awans do Ekstraligi. Wygrany awansuje, a przegrany zajmuje 3 miejsce.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
a skończy się tak, że Karol spasuje silnik na treningu, zrobi dyche z Grudziądzem, a Wy znów będziecie go nosić na rękach... chorągiewki. 
Trening będzie tylko w sobotę ale długi.
W tygodniu jest finał par i nie da się inaczej. Dlatego tor był taki jaki ma być na Grudziądz aby chłopaki mogli już pasować się.
W tygodniu jest finał par i nie da się inaczej. Dlatego tor był taki jaki ma być na Grudziądz aby chłopaki mogli już pasować się.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
ja go moge nosić i bez punktowania bo to jeden z moich ulubionych zawodników - ale ile on w tym roku tych "dych" zrobił?
niespokojny pisze:Tak czy inaczej musimy wygrac. Bonusu wcale zdobywac nie musimy, bo w Gnieznie trzeba wygrac. Wygramy z Grudziadzem, to mecz Gniezno - Lublin bedzie o bezposredni awans do Ekstraligi. Wygrany awansuje, a przegrany zajmuje 3 miejsce.
Jak nie zdobędziemy bonusu to :
GRUDZIĄDZ 22
LUBLIN 22
Grudziądz wyższe miejsce w tabeli bo zdobędzie z nami bonus.
Także musimy zdobyć ten bonus koniecznie !
KosaRKS pisze:a skończy się tak, że Karol spasuje silnik na treningu, zrobi dyche z Grudziądzem, a Wy znów będziecie go nosić na rękach... chorągiewki.
Powiem Ci ze jakos w tym sezonie nie było okazji by go nosic na rekach,i obawiam się ze juz nie będzie.
Jego miejsce jest w Rzeszowie, ma blisko do stadionu tak jak Dawid
Szkoda,że sam Karol nie czytuje forum bo miałby z Was tutaj piszących mega beke znaffcy mechaników itd
Otóż zmartwie tutaj zgromadzonych ale Karol w meczu z Grudziądzem wystąpi ba zrobi to na bank zatem wszyscy którzy mają z tym problem niech pozostaną w domu
Kosa brawo spostrzegawcza z Ciebie bestia xd
Otóż zmartwie tutaj zgromadzonych ale Karol w meczu z Grudziądzem wystąpi ba zrobi to na bank zatem wszyscy którzy mają z tym problem niech pozostaną w domu
Kosa brawo spostrzegawcza z Ciebie bestia xd
GeloSMT obawiam sie za mi Marian mówił co innego
Ale gratki za spostrzegawczość 
Deri ale ja nie jestem od tego aby się spierać mało tego nie zamierzam tego robić 
Co do treningów przed Grudziądzem to mało z tego wypali bo Karol Dawid i ktoś jeszcze (nie wiem kto) jadą w Piątek w finale MPPK więc ich nie będzie.
ps.Deri a może Marian uznał,że Tobie taka wiedza potrzebna i chcesz ją usłyszeć żeby nie katować "a czemu,a po co ,a dlaczego" ?xd
Co do treningów przed Grudziądzem to mało z tego wypali bo Karol Dawid i ktoś jeszcze (nie wiem kto) jadą w Piątek w finale MPPK więc ich nie będzie.
ps.Deri a może Marian uznał,że Tobie taka wiedza potrzebna i chcesz ją usłyszeć żeby nie katować "a czemu,a po co ,a dlaczego" ?xd
Moze i masz racje wszystko sie roztrzygnie na treningu w sobote, juz to widze Karol kontra Cam ,to bedzie ciekawy trening 
ps,tylko niech Karolek nie zapomni wziac ze soba mechanika zeby potem nie było
ps,tylko niech Karolek nie zapomni wziac ze soba mechanika zeby potem nie było
I to jest dobre zdrowe podejście ja nic nie wiem o treningach nie wiem kiedy będą zatem ufam,że masz rację i będzie na nim zarówno Cam jak i Karol a wtedy trener niech zdecyduje któremu bliżej do składu bo to co My sobie tutaj wypisujemy to są forumowe wypociny a w klubie i tak robią co Ich zdaniem dobre.
Karol w Piątek ma zawody w Lesznie i proponuje trzymać kciuki bo jedzie dla Lubelskich barw
Karol w Piątek ma zawody w Lesznie i proponuje trzymać kciuki bo jedzie dla Lubelskich barw
Karol miał dziś mechaników nawet dwóch więc nie wiem o czym mowa ? Bo nic mi nie wiadomo a jakichś brakach ale znów mogłem coś przeoczyć