Turniej o Puchar Prezydenta Lublina
Kołodziej mówił też że będzie w tym roku jeszcze turniej w którym pojedzie Kylmaekorpi a jak widzę w składzie go nie ma.
Mój typ na wyniki końcowe to:
1. GTÅ» GrudziÄ…dz
2. TÅ» Sipma Lublin
3. Marma Rzeszów
4. KSÅ» Krosno
5. Włókniarz Częstochowa
6. Ci juniorzy chyba że będzie to pare Uni Kasprzak - Kościuch albo Zielonej Nowaczyk - Suchecki.
Mój typ na wyniki końcowe to:
1. GTÅ» GrudziÄ…dz
2. TÅ» Sipma Lublin
3. Marma Rzeszów
4. KSÅ» Krosno
5. Włókniarz Częstochowa
6. Ci juniorzy chyba że będzie to pare Uni Kasprzak - Kościuch albo Zielonej Nowaczyk - Suchecki.
czaszka pisze:Ja z chÄ™ciÄ… bym zobaczyÅ‚ na naszym torze mimo że nie jest już juniorem, Åukasza Jankowskiego. Dobry startowiec, przydaÅ‚by siÄ™ w przyszÅ‚ym sezonie![]()
![]()
PS. Orientuje się ktoś w sprawie cen biletów
Fakt Åukasz przydaÅ‚by siÄ™
bilety? pewnie cos ok 10 zł
pozdro600v
Słyszałem że będzie to turniej wyłącznie juniorski
trening czyni mistrza.
- marcin_lub
- Junior
Moim skromnym zdaniem zarząd albo jest pewny i zainteresowany reprezentowaniem klubu przez Piszcza i Pietraszke albo są pewni, że ich nie chcą. Osobiście ewentualnie zostawiłbym Piszcza na przyszły sezon do tego dodał resztę zawodników, którymi jest klub zainteresowany. Wtedy byłaby jakaś motywacja i rywalizacja o miejsce w składzie. Chociaż to, co się mówi o zainteresowaniu przez klub owymi zawodnikami podobno mija się z prawdą. G. Knapp oraz P. Staszek twierdzą, że do dnia dzisiejszego klub w żaden sposób nie kontaktował się z nimi w sprawie startów w przyszłym sezonie w barwach Tż. Jedynie Jordan przyznał, iż są prowadzone rozmowy w tym temacie. Więc czy tak naprawdę klub jest zainteresowany tymi zawodnikami czy poprostu czeka aż ktoś zgarnie owych zawodników i wtedy powie " nie udało się..." Pozostawiam to bez komentarza.
marcin_lub pisze:.....Chociaż to, co się mówi o zainteresowaniu przez klub owymi zawodnikami podobno mija się z prawdą. G. Knapp oraz P. Staszek twierdzą, że do dnia dzisiejszego klub w żaden sposób nie kontaktował się z nimi w sprawie startów w przyszłym sezonie w barwach Tż.
Jo
mikas pisze:
Tak jak na memoriał, kto będzie chciał może wejść na karnety.
W turnieju nie wystąpi prawdopodobnie Paweł Staszek z powodu choroby a pojedzie Huszcza.
To ponownie będziemy mogli ujrzec w akcji niezniszczalnego i niezatapialnego "Tomka"
Coś chyba polubił tor w Lublinie
trening czyni mistrza.
-
Danio
I znowu będzie wymiatał- walnie z pewnością dwucyfrówkę przy takiej obsadzie turnieju
a jeżeli pojedzie w parze z Grzesiem Knappem to murowanymi faworytami są do zwycięstwa w całym turnieju!
Zastanawia mnie jedno
Podobno w do składu na 2006 r brany jest również pod uwagę Karol Baran- po raz kolejny na tym turnieju ma być obserwowany! W Rzeszowie nie ma dla niego miejsca w składzie, jest za cienki, miał straszne wachania formy i nieco olewał treningi. Czy to dobry pomysł? będzie powtarzała się sytuacja jak z Frankówem, czy Piszczem- co będzie odgrywał kolejnego gwiazdora 
Zastanawia mnie jedno
- marcin_lub
- Junior
DonKamizi pisze:marcin_lub pisze:.....Chociaż to, co się mówi o zainteresowaniu przez klub owymi zawodnikami podobno mija się z prawdą. G. Knapp oraz P. Staszek twierdzą, że do dnia dzisiejszego klub w żaden sposób nie kontaktował się z nimi w sprawie startów w przyszłym sezonie w barwach Tż.
Jo![]()
A skÄ…d takie info
![]()
Sorki ale popełniłem błąd. Chodziło mi o wypowiedz S. Burzy, który twierdzi żedo tej pory nikt sięz klubu z nim nie kontaktował. Jeżeli chodzi o Grześka to błąd mój polegał na tym że w wywiadzie zamieniłlem słowo Grudziądz na Lublin. Mój błąd i przepraszam za wprowadzanie kibiców w błąd.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Kilok pisze:W Dzienniku można wyczytac ze awizowani sa również:Mitko, Szczyrba, Kowolik czy Chinski.
O Mitko ! Chłopak naprawdę jest wart zainteresowania. Mimo, że licencje zdał niedawno to w zawodach juniorskich jeździ na poziomie Druchniaka czy Pawlaszczyka, a nawet lepiej
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Kilok pisze:W Dzienniku można wyczytac ze awizowani sa również:Mitko, Szczyrba, Kowolik czy Chinski.
potwierdza to, zwykle dobrze poinformowana, strona http://www.perla.pl :
2005/10/27 Wstępna lista startowa sobotnich zawodów w Lublinie
Za dwa dni, w sobotę o godz. 12,00, w Lublinie na torze przy al. Zygmuntowskich odbędzie się turniej par o puchar prezydenta miasta Andrzeja Pruszkowskiego. Organizatorzy ustalili już wstępną listę startową.
Oto kształt tej listy:
TÅ» Sipma Lublin
Daniel Jeleniewski
Jerzy Mordel
KSÅ» Krosno
Janusz ÅšlÄ…czka
Tomasz Åukaszewicz
Marma Polskie Folie Rzeszów
Karol Baran
Paweł Miesiąc
RKM Rybnik
Michał Mitko
Marek Szczyrba
W turnieju wystÄ…piÄ… też dwie pary „mieszane” zÅ‚ożone z Grzegorza Knappa (GTÅ» GrudziÄ…dz), Andrzeja Huszczy (ZKÅ» Kronopol Zielona Góra), Jordana JurczyÅ„skiego (TÅ» Åódź) i Sebastiana Kowolika (Kolejarz Opole). Rezerwowym zawodnikiem bÄ™dzie RafaÅ‚ ChiÅ„ski z Kolejarza Rawicz.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- motorlublin
- Szkółkowicz
-
Mateusz111
- Junior
-
Michael