Nowe plastrony

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

Nowe plastrony

#1 Postautor: Carew » 28 marca 2005, o 12:18

Szukałem czy jest taki temat, ale jakoś nie mogłem się doszukać.
Jeśli jest to skasujcie go a dyskusję przenieście do odpowiedniego tematu.

Jak byście mogli wypowiedzcie się na temat tego nowego plastronu.
Moim zdaniem Perła powinna być niżej jak w ninionym sezonie był Dziennik Wschodni, tak żeby Koziołek był w centralnym miejscu. :wink:
----- FORZA JUVE -----

meesha
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: meesha » 28 marca 2005, o 12:25

Też myślę, że koziołek powinien być na środku tylko pewnie Perłą chce być "górą"...
Browary Lubelskie będą szeroko reklamowane podczas zawodów
Ja tam bym wolał żeby były szeroko dystrybuowane podczas zawodów 8) :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3 Postautor: Gelo » 28 marca 2005, o 12:26

Zdecydowanie trzeba zamienic miejscami perłę i koziołka. Koziołek musi byc na środku - inaczej podczas jazdy zawodnik będzie go miał na wysokosci między pępkiem a... aaa - i koziołka zrobiłbym wiekszego.

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#4 Postautor: Carew » 28 marca 2005, o 12:34

Właśnie też to zauważyłem że Koziołek jest trochę mały.
Z tego wychodzi że na plastronach nasz herb schodzi na 2 plan jako że Perła jest w centralnym miejscu a nie Kozioł.

A tak zapytam czy ten projekt plastronu jest zatwierdzony i w 100% wiadomo że w takich będą jeżdzić, czy może jest szansa na drobną korektę ???
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#5 Postautor: prt » 28 marca 2005, o 12:39

po pozycji logo PERŁY na plastronie mozna sie spodziewac spooorej gotowki lub innych profitow :lol:

nie sadze aby zepchniecie (i chyba zmniejszenie wzgledem ostatniego sezonu) Koziolka na sam dol a umieszczenie Perły tak wysoko bylo spowodowane osobistymi preferencjami Wojtka co do zlocistego napoju.
takie rzeczy sa przedmiotem umowy sponsorskiej i nie wierze zeby cos sie dalo z tym jeszcze zrobic.

skoro Perła tak bardzo naciskala na dobra pozycje na plastronie - czy proponowano na przyklad centralne umieszczenie Koziolka a logo Perły po bokach??

przy okazji tez warto zauwazyc, ze dotychczas pozostajace na uboczu zuzla Browary Lubelskie wreszcie weszly w ten biznes. nie znamy warunkow umowy (ile dostaniemy? co w zamian za to? na jak dlugo podpisano umowe? czy sa jakies niebezpieczne klauzule?), ale sam fakt jej podpisania moze cieszyc.

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Ziutek

#6 Postautor: Ziutek » 28 marca 2005, o 13:14

Wydaje mi sie ze napis Perła powinien byc troszeczke większy i pod koziolkiem

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#7 Postautor: wojtas » 28 marca 2005, o 13:31

A moim skromnym zdaniem miejsce na plastronie i rozmiar logo nie jest bardzo istotny, lepiej zeby Perla dawala spore pieniazki na zuzeli byly z tego korzysci dla naszego klubu. Jesli na forum beda panowie poinformowani to prosimy o jakies szczegoly dotyczace umowy z Browarami Lubelskimi.

P.S. Szkoda ze dopiero teraz, moze gdyby wczesniej Perla zdecydowalaby sie podpisac umowe udaloby sie zakontraktowac naszym dzialaczom lepszych zawodnikow...

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#8 Postautor: neir1 » 28 marca 2005, o 13:33

no no nareszcie Perełka właczyla sie do zuzla bardzo mnie to cieszy :D:D a wlasnie moze jakies informacje na temat tej umowy sponsorem?? :D
Ostatnio zmieniony 28 marca 2005, o 13:37 przez neir1, łącznie zmieniany 1 raz.

sledzio

#9 Postautor: sledzio » 28 marca 2005, o 13:35

Wow :shock: co to perła sponsorem strategicznym obok sipmy ze widnieje logo na plastronie ? bo pierwszy raz mi się o uszy odbiło !!!

Gość

#10 Postautor: Gość » 28 marca 2005, o 13:36

Obrazek

moim zdaniem tak bylo by lepiej :D

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#11 Postautor: neir1 » 28 marca 2005, o 13:40

holly spoko projekt ale uwazam podobnie jak Wojtas ze rozmiar loga nie ma takiego znaczenia wazne zeby sponsor dawal hajs hajs hajs 3h :D

Gość

#12 Postautor: Gość » 28 marca 2005, o 13:49

No tak tyle że jak Perła chce aby logo firmowe było widoczne , niech lepiej przygotuje wszywki na kevlary zawodników.
Plastron nie mało widoczny , tylko na prezentacji coś widać.
Niech podprowadzający pod taśme , będzie ubrany w zielony kostium perły. :D

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#13 Postautor: wojtas » 28 marca 2005, o 14:01

Holly, coraz bardziej nas zaskakujesz!
Podobnie jak Neir1 uwazam ze Twoj projekt jest lepszy od dziela Pana Wojciecha Szybartowskiego.
Ciekawe kiedy na forum ukaze sie Harry albo Gawrzyk, ale oni pewnie opijaja sukces sponsorski wlasnie Perłą z prezesem Browarow Lubelskich. Harry niby taki spkojny czlowiek ale cicha woda brzegi rwie...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#14 Postautor: Łoptymista » 28 marca 2005, o 14:20

A ja mam w dupie co bedzie na gorze, a co na dole (poza tym miejsce na reklame wybierajÄ… sobie sponorzy).
Istotniejsze jest zawarcie porozumienia z Perwełką. Skoro maja miejsce na plasttronie zaraz po sponsorze strategicznym to za czapkę gruszek go nie dostali :]
PS Wreszcie mogę zakońcyć oficjalny czas bojkotu Pwerły, który nota bene ostatnio przychodził mi ze sporym trudem.
:wink:
PPS Polecam piwo Kryształ ze Zwierzyńca. Rewelacja (szczególnie w kategorii cena - jakość).

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#15 Postautor: Saint » 28 marca 2005, o 15:15

Łoptymista pisze:PS Wreszcie mogę zakońcyć oficjalny czas bojkotu Pwerły, który nota bene ostatnio przychodził mi ze sporym trudem.
:wink:
PPS Polecam piwo Kryształ ze Zwierzyńca. Rewelacja (szczególnie w kategorii cena - jakość).

Jak bojkotowałeś PERŁĘ a piłeś piwo ze Zwierzyńca... to nie do końca pełny bojkot, bo pieniążki i tak trafiały do jednej kieszeni.. To wszystko Browary Lubelskie :wink:

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#16 Postautor: neir1 » 28 marca 2005, o 15:26

Holluy ma pytanie co oznacza napis barchu cos tam cos tam jestem bardzo ciekaw a co do perelki to najlepsze piwko na swiecie :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#17 Postautor: Cz@rek » 28 marca 2005, o 15:28

Myślę że z punktu widzenia marketingowego(sponsorów)projekt jest
dobry.Dla kibiców nieco mniej ale to nie jest aż tak bardzo istotne,
najważniejsze jest to co pisze Łoptymista-podpisanie kontraktu sponsorskiego z Perłą :!: :!: :!: :D
PS:Mam tylko małą uwagę do projktu.Brak nazwy miasta na plastronie :evil: Mam nadzieje że to tylko przeoczenie Wojtka,bo inaczej
świadczyło by to o pogarszającej się współpracy z miastem :?
Ale nawet to nie powinno być wytłumaczeniem.

Gość

#18 Postautor: Gość » 28 marca 2005, o 15:29

Holluy ma pytanie co oznacza napis brachu cos tam cos tam

to po hebrajsku , nie da sie tego dokładnie przetłumaczyć , ale to znaczy : witamy was przybyli goście.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#19 Postautor: Maciek » 28 marca 2005, o 16:55

Ja bynm powiększył koziołka wkońcu to jest logo Tż-u Perełke przeniósł na dół pozdrawiam!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Siwek Patataj

#20 Postautor: Siwek Patataj » 28 marca 2005, o 17:01

A ja mam pytanie: a gdzie jest nazwa Motor??? Gdzie te obietnice powrotu do tradycji??? Jak klub chce zachęcić do powrotu do historii, skoro sam nie umieszcza historycznej nazwy na plastronie???

ze świątecznym pozdr.
lucki73

Johnny Bravo

#21 Postautor: Johnny Bravo » 28 marca 2005, o 17:24

"Nie ma takiego miasta Londyn. Jest Lądek, Lądek Zdrój..."

meesha
Trener
Kontakt:

#22 Postautor: meesha » 28 marca 2005, o 17:48

Ja akurat nie zgodzę się, że projekt Hollywooda jest lepszy. Na pewno nie dla Perły. Przecież to malutkie logo jest kompletnie nieczytelne :roll: Jak ktoś wykłada 150 000 PLN* za reklamę na plastronie to chyba nie po to, żeby pozostać niezauważonym :wink:

*cena oficjalna, za ile w rzeczywistości poszło miejsce na plastronie nie wiem, bo i skąd mam wiedzieć 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#23 Postautor: maestro76 » 28 marca 2005, o 18:12

plastron jest ok,sponsor placi to i wymaga-takie sa teraz prawa rynku
never ride faster than your angel can fly

Gość

#24 Postautor: Gość » 28 marca 2005, o 18:22

Ja akurat jestem z zawodu plastykiem i z zawodowego punktu widzenia moge stwierdzić że tzw.kompozycja plastyczna głównego projektu plastronu jest o tyle nieprawidłowa że zawarte 3 loga (Sipmy , klubwe Tż oraz Perły) są w tzw drabince.
Plastron żużlowy powinien też posiadać nazwe drużyny czyli Tż Lublin , a tego tam nie widać.
Bardziej to przypomina folder reklamowy.
Oczywiście to nie moja sprawa i w nic nie ingeruje , ale zwracam uwage na prawidłowść kompozycji plastycznej. :D

meesha
Trener
Kontakt:

#25 Postautor: meesha » 28 marca 2005, o 18:30

Holly, to co powiesz o plastronach dwóch Stali (ups, przepraszam - Marmy i Marsa ertefał-agiede). Tam to w ogóle nie widać herbu klubu :lol: A że się zrobiła drabinka to fakt. Najprostszy sposób, żeby ją zlikwidować to dodać po bokach jakieś dwie reklamy, a najlepiej w pionie napis - po lewej MOTOR po prawej LUBLIN 8) :P