więc może i u nas???
Lublin już nie raz był pierwszy więc i traz
Tz the best
JAG pisze:jak kiedys zgromadzę troche kasy to napewno spróbuję,a jak na razie to mogę tylko z zazdrością popatrzeć choćby na amatorów.
co do egz. na licencje to dziewczyny nie mogą przystąpić bo regulamin okresla że uprawniona do egz. jest osoba płci męskiej,itd.
Gelo pisze:JAG pisze:jak kiedys zgromadzę troche kasy to napewno spróbuję,a jak na razie to mogę tylko z zazdrością popatrzeć choćby na amatorów.
co do egz. na licencje to dziewczyny nie mogą przystąpić bo regulamin okresla że uprawniona do egz. jest osoba płci męskiej,itd.
Ale masz już jakies podstawy - na tym zdjęciu jestes podobna do Roberta Dadosa
EWELINA pisze:a ja jestem za szkolka dla dziewczyn, ale nie mam zamiaru placic za sprzet.klub ma kase ale nie na to co potrzeba, ale dla zawodnikow nie ma, wiec dla dziewczyn tym bardziej nie bedzie
a ja jestem za szkolka dla dziewczyn, ale nie mam zamiaru placic za sprzet.klub ma kase ale nie na to co potrzeba, ale dla zawodnikow nie ma, wiec dla dziewczyn tym bardziej nie bedzie
JAG pisze:jak kiedys zgromadzę troche kasy to napewno spróbuję,a jak na razie to mogę tylko z zazdrością popatrzeć choćby na amatorów.