TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

#1 Postautor: fcb » 6 czerwca 2004, o 18:31

to ja tak stawiam na 54-36. Wierzę że wygramy. Wiara czyni wszystko. :) :) :) :) :)
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#2 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 6 czerwca 2004, o 18:37

chyba masz za bujną wiarę. Ja obstawiam od 48-42 do 50-40 dla nas oczywiście:D

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#3 Postautor: Kubbas » 6 czerwca 2004, o 19:08

Ja mysle ze wygramy u Siebie z Gorzowem w granicach 50:40 , 55:35
Obawiam sie tylko w tym meczu wystepu (jego braku) Karlssona .
Jak wiemy Gorzow ostatnio troche cieniuje na wyjazdach a komplety Petera napewno troche kosztowaly klub.
niestety ale nie mozemy sobie pozwolic na ryzyko poniewaz Gorzow moze to wykorzystac i bedziemy mieli powtorke z zeszlego roku.

Pozdrawiam
Kubbas

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#4 Postautor: :Radim: » 6 czerwca 2004, o 19:11

ja stawiam na 51 39 dla nas jak wszyscy zrobia swoje :D Piszczyk i Peter zrobia kompleta to bedzie good
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#5 Postautor: Mars » 6 czerwca 2004, o 19:18

Chyba nikt nie dopuszcza do siebie mysli ze ten mecz mozemy przegrac ja stawiam na wygrana (8-12pkt max ) moze i tym razem padnie rekord frekwencji..;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

szela

#6 Postautor: szela » 6 czerwca 2004, o 19:20

bedzie 51-39 dla TŻ-u oczywiście. Karlsson musi być na gorzow przeciez to ciżki mecz bedzie. bez niego moga nie dac rady.
szela

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#7 Postautor: Radzio » 6 czerwca 2004, o 19:40

Hmm nie mzoemy byc tacy pewni z gorzowem. bo potem można sie rozczarować. Gdańsk był taki pewny ze wygra u nas i co?? tak samo kibice ostrowa byli pewni ze pokonaja nas i co??
a my chceilimy ale nie mówilsimy ze wygramy ze chcemy wygrac i to jest najwarzniejsze. nie moz.emy być tacy pewn isiebie bo mozemy sie rozczarować, ale co nie znaczy ze nie mzoem ywierzyć wnasza wygraną.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#8 Postautor: Ar2rB » 6 czerwca 2004, o 19:42

Coś mi sie zdaje, że meczyk może być naprawde ciężki i może być jeszcze bardziej dramatyczny jak ten z Gdańskiem... chociaz... juniorzy nasi już coś powinni pojechać.

Awatar użytkownika
toni

#9 Postautor: toni » 6 czerwca 2004, o 20:00

mecz ze stalą gorzów trzeba wygrać i objąć PROWADZENIE W LIGOWEJ TABELI :P :P :P :P
To może być przełomowy moment w walce o E-ligę!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#10 Postautor: dannie » 6 czerwca 2004, o 20:09

toni pisze:mecz ze stalą gorzów trzeba wygrać i objąć PROWADZENIE W LIGOWEJ TABELI

i obebrac to co nam sie slusznie nalezy :D hehe

jezeli chcemy walczyc o awans (a wiadomo ze chcemy) to mecz ten wygrac trzeba... mnie szczegolnie nie interesuje skala sukcesu, moze byc 46:44 - zeby tylko wygrac! a nie bedzie latwo, doskonale widac to po postawie Gorzowa w meczu z Lotosem. Mam nadzieje ze Jelen juz bedzie jezdzil jak to on potrafi i jak rowny z rownym powalczy z Hlibem bo w Lublinie jest w stanie!

moim skromnym zdaniem... wygramy! :D - choc bedzie duzo walki... wydaje mi sie takze ze wreszcie po tych trzech meczach (biore pod uwage takze mecz 13 czerwca) pokazemy niedowiarkom ktorzy caly czas pomijali nas wsrod faworytow do awansu ze TÅ» jest w stanie walczyc z Wybrzezem i Stala i ze wszystko jest jeszcze mozliwe!

TÅ» z Lublina najlepsza w Polsce druzyna! :D

P.S i zaczne chyba pisac pod kazdym postem (jak to robi wielu kibicow z Gorzowa lub Gdanska) : Lublin - Ekstraliga 2005 :D

Awatar użytkownika
ozzyman

#11 Postautor: ozzyman » 6 czerwca 2004, o 20:14

Za tydzień Lotos pauzuje.Jeśli wygramy z Gorzowem to zostaniemy samodzielnym liderem 1 ligi. Tego jeszcze tydzień temu chyba się nikt nie spodziewał.

Carlito

#12 Postautor: Carlito » 6 czerwca 2004, o 20:24

Myśle ,że damy radę aczkolwiek nie będzie to spacerek.Gorzów przecież jest silny.Ale obstawiam ,że to Lublin wygra ten mecz( nie obstawiam konkretnego wyniku,bo wydaje mi się to zbyt trudne i nie chce tu prorokować bez sensu).
Gorzów wygrał z gdańskiem wysoko,ale gorzów często u siebie wygrywa wysoko.
Tak więc uważam ,że 2 pkt zostaną w lublinie a wtedy zrobi niesłychanie ciekawie w tabeli.Pozdrowienia.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#13 Postautor: Radzio » 6 czerwca 2004, o 20:25

ozzyman pisze:Za tydzień Lotos pauzuje.Jeśli wygramy z Gorzowem to zostaniemy samodzielnym liderem 1 ligi. Tego jeszcze tydzień temu chyba się nikt nie spodziewał.

ale potem my pauzujemy i stracimy 1 miejsce. Najwarzniejsze jest to zeby wygrywać i na koniec sezonu zajadź pierwsze miejsce choć to bedzie bardzo trudne i będzie nas to kosztowała duzo nerwów i wyzeczeń ale w jedności sila tż lublin do eligi zaprowadziła:)

w meczu z Gorzowem trzeba sie wspiąć na szczyt naszych kibicowskich możliwości:) Trzeba dopingowac całym sektorem a nie cząstkami i wiele innych zeczy ale to juz jak bedzie blizej meczu z gorzowem a teraz cieszmy sie ze zwyciestwa i 2 pkt wywalczonych w ostrowie.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#14 Postautor: KubuÅ› » 6 czerwca 2004, o 20:52

Bedzie to bardzo ciezki mecz ja sadze ze wygramy go podobnie jak z lotosem w granicach 5-10 punktow. Mam nadzieje ze chlopaki sie przyloza rownie dobrze jak na mecz z Lotosem.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#15 Postautor: Jinxsior » 6 czerwca 2004, o 20:54

No tak mecz z Gorzowem bedzie baaaardzo ciezka przeprawÄ….Pierwszy mecz u nich niby nie zapowiadal ze Gorzow to mocny zespol bo jak wiadomo mecz w Gorzowie byl do wygrania,skupmy sie jednak na meczu u nas,ja osobiscie najbardziej obawiam sie Gorzowskich juniorow.Dzisiaj zrobili 17pkt to jest naprawde bardzo duzo,Zorro tez jest silny,seniorzy mysle ze prezentuja sie podobnie,dla tego naszym atutem powinien byc tor no i oczywiscie MY wszyscy ktorzy zjawimy sie na tym meczu i zzrobimy taka jazde ze sie chlopakom z Gorzowa odechce wygrywac :lol: :lol:
Ja jednak twierdze ze wygramy ten mecz roznica 10-8 pkt.

Robson
Senior

#16 Postautor: Robson » 6 czerwca 2004, o 21:22

Daliśmy radę z teoretycznie silniejszym Gdańskiem damy i z Gorzowem. Gorzów ma dwie dziury (Dąbrowski i Hućko) w seniorach za to ma bardzo dobrych juniorów. My u siebie na torze raczej nie mamy luki w seniorach za to mamy średnio kiepskich juniorów. Obcokrajowiec co by nie mówić nasz zdecydowanie lepszy. Patrząc z tej perspektywy mecz bliski remisu ale jak mówie mamy tylko "srednio kiepskich" juniorów więc i ich stać na podjęcie walki z Hlibem i Rajkowskim... Generalnie myślę że w trudach ale poradzimy sobie... Szczerze mówiąc to ostatnio naszym lepiej ze Stalą w Gorzowie idzie niż na własnym torze... :D Oj ciaśniutko bedzie w górze tabeli przed play offami coś mi sie zdaję....
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2004, o 21:33 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.

Sober
Senior

#17 Postautor: Sober » 6 czerwca 2004, o 21:26

Mecz na pewno nie będzie łatwy. Gorzów ma juniorów w polskiej czołówce i to już nie raz udowadniali na roznych zawodach. Na pewno trzeba brac Petera bo bez niego bedzie klapa. Jestesmy wstanie wygrac nawet 52:38 -55:35. I z tym nie przesadzam. Jesteśmy mocniejsi niz mi sie wydawalo i naprawde mamy rowna pake. Teraz wlasnie sie zastanawiam czy warto sciagac Petera na mecz z Rzeszowem bo oni tez sa mocni... :? I jezeli ten kontrakt jest podpisany na 12 meczow to..

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#18 Postautor: Radzio » 6 czerwca 2004, o 21:37

Manback pisze:Mecz na pewno nie będzie łatwy. Gorzów ma juniorów w polskiej czołówce i to już nie raz udowadniali na roznych zawodach. Na pewno trzeba brac Petera bo bez niego bedzie klapa. Jestesmy wstanie wygrac nawet 52:38 -55:35. I z tym nie przesadzam. Jesteśmy mocniejsi niz mi sie wydawalo i naprawde mamy rowna pake. Teraz wlasnie sie zastanawiam czy warto sciagac Petera na mecz z Rzeszowem bo oni tez sa mocni... :? I jezeli ten kontrakt jest podpisany na 12 meczow to..

Jak jest Kasa to mozna brać na wszystkie mecze Karlssona.
W kontraktach obcokrajowców jak ma wpisane 12 meczy to znaczy ze musi pojechać minimum 12 meczy:) a Pewnie się obawiasz ze tylko dwanascie:)

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#19 Postautor: arek200 » 7 czerwca 2004, o 01:21

Mam nadzieję że już w tym tygodniu zostaniemy liderami tabeli:) tzreba się sprężyć, bo to chyba jeden z 2 najważniejszych meczów do końca sezonu zasadniczego. Drugi myślę że będzie ten w grudziądzu.

Ciekawe tylko jeszcze kto jako ostatni zespół załapie się do pierwszej czwórk. Osobiście chciałbym żeby to był ktoś z dwójki rzeszów - ostrów. Rzeszów- bo blisko i pewnie znowu bym pojechałna wyjazd,
Ostrów- bo słąbsza drużyna i można 2 mecze z nimi wygrać.

A tak a'propos, to mecz jest w czwartek 10 czerwca?? bo nie jestem pewien, na stronie przeglądżużlowy podają że 13 a gdzieś widziałem że 10. z góry dzięki za odpowiedź

Awatar użytkownika
diego84

#20 Postautor: diego84 » 7 czerwca 2004, o 06:31

ludzie nie podplajcie sie tak. Ja rowniez chce abysmy wygrali ten mecz i wierze ze tak bedzie, ale pamietajcie, ze Gorzow tez ma ochote na E-lige i tez przyjedzie bojowo nastaawiony. Gdansk liczyl na latwe punkty i sie przewiozl sam, natomiast Gorzow bedzie wiedzial co go tu czeka. I tu moze byc pis p[ogrzebany. Jesli nasi zawodnicy nie spoczna na laurach (bo jeszcze nie ma na czym) to wtedy bede spokojny o wynik meczu. Ale jeszcze raz mowie. To bedzie trudniejszy mecz niz z Gdanskiem!

Czarek
Trener

#21 Postautor: Czarek » 7 czerwca 2004, o 08:09

Po pierwsze to naszym, gdy wyjadą na próbę toru należą się takie brawa, że usłyczy je cały Lublin.
Po drugie to do nas kibiców należy kwestia pomocy klubowi czyli ściągnięcia na ten mecz jak największej liczby osób. Już dzisiaj zaczynam namawiać niezdecydowanych do pójścia na stadion. Niech każdy namówi jedną osobę i będzie dobrze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Ja-Jacek

#22 Postautor: Ja-Jacek » 7 czerwca 2004, o 08:24

Robson napisał, że Gorzów ma dwie dziury w składzie: Dąbrowski i Hucko. Otóż Dabrowskiego nie liczcie, bo zawsze jeździ za niego Hlib, a Hućko okazał się najlepszym zawodnikiem Stali w ich przegranym meczu u nas w Grudziądzu... :shock: Ale Hućko to zwyczajowo tylko "kreda", więc chyba Wasi będą w stanie objeżdżać go po szerokiej.
Dla mnie jesteście faworytem, choć zapowiadają się super-emocje, bo oba teamy preferują chyba walkę na torze przyczepnym...
Pzdr z GrudziÄ…dza
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#23 Postautor: Maxx » 7 czerwca 2004, o 09:51

Nie dopuszczam do siebie nawet myśli, ze moglibyśmy przegrać z Gorzowem. Tym bardziej po wczorajszej wygranej w Ostrowie. Stal jest mocnym zespołem i trudnym rywalem, ale na naszym torze to my będziemy górą. Czeka nas na pewno emocjonujące spotkanie od pierwszego do ostatniego biegu. No i jest szansa, ze zobaczymy w Lublinie Zorro. Jego pojedynki z naszym Peterem będą okrasą tego meczu, jeśli Zorro oczywiście przyjedzie do Lublina.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#24 Postautor: $korzen$ » 7 czerwca 2004, o 09:53

Teoretycznie pokonalismy Gdansk bez juniorow to czemu nie mieli bysmy pokonac Gorzowian z juniorami. ALe ja podchodze do tego meczu z dystansem, kto wie czy Gorzow nie bedzie grozniejszy niz Gdansk !. Ciekawi mnie czy Gorzowianie po tym jak pokonalismy Lotos przyjada do nas z "Zorro".
Szykuje sie kolejny szlagier w Lublinie. Fajnie by bylo gdybysmy odrobili straty z 1 spotkania bowiem cienko u nas z malymi punktami. Ale moze byc z tym ciezko.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#25 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 11:52

Dokładnie , nie wolno lekceważyć rywala, Trzeba jak przed Gdańskiem 3 treningi zrobić , niech się chłopaki spasują z torem i powinno być dobrze.
Trzeba iść za ciosem;)

Przy dobrych układach jest szansa na naprawdę bardzo dobrą pozycję przed play-off i trzeba to wykorzystać ;)