pulkownik pisze:ja bym chcial barana, miesiaca, woodwarda i puszakowskiego w nastepnym sezonie w naszej drużynie
i dlatego być może on już widzi wyżej wymienionych w naszym składzie za rok.. tfu, tfu, tfu...istred pisze:Jeszcze nie awansowaliśmy
pulkownik pisze:ja bym chcial barana, miesiaca, woodwarda i puszakowskiego w nastepnym sezonie w naszej drużynie
i dlatego być może on już widzi wyżej wymienionych w naszym składzie za rok.. tfu, tfu, tfu...istred pisze:Jeszcze nie awansowaliśmy
zacytuję Klasyka: nie wytrzymam!DrPaiHiWo pisze: Jeszcze ponad tydzień nerwówki..... nie wiem czy wytrzymam
Jeśli możliwy jest scenariusz, że ze rok nie będzie żużla w tym mieście, a w przypadku "dosprzętowienia" miałby to być ostatni mecz, to ja już bym wolał, żeby nasi na rometach pojechaliCiągle jest możliwy scenariusz ,że za rok w tym mieście w ogóle nie będzie żużla a wy ustalacie skład na wyższą ligę. (...) Trzeba odpowiednio na ten (oby) ostatni mecz dosprzętowić zawodników.
istred pisze:Komedia.
Ktoś zacytował komentarz ze sportowych faktów i na forum znów się sraczka zaczęłaJeśli możliwy jest scenariusz, że ze rok nie będzie żużla w tym mieście, a w przypadku "dosprzętowienia" miałby to być ostatni mecz, to ja już bym wolał, żeby nasi na rometach pojechaliCiągle jest możliwy scenariusz ,że za rok w tym mieście w ogóle nie będzie żużla a wy ustalacie skład na wyższą ligę. (...) Trzeba odpowiednio na ten (oby) ostatni mecz dosprzętowić zawodników.
- Zarezerwowaliśmy już hotel. We wtorek drużyna ma ostatni trening. W środę do południa zawodnicy będą jeszcze przygotowywać sprzęt i wyruszamy w trasę. Wieczorem powinniśmy być na miejscu. Nie chcemy ryzykować problemów na granicy w dniu meczu - twierdzi prezes KMŻ.
harry pisze:25 zł ( nie wiem czy brutto czy netto).
Ilość zalogowań ograniczona do jednego tysiąca.
Decydować będzie kolejność wpłat.
harry pisze:W sobote będzie wiadomo bo Motor -Wisła Puławy będzie kosztować 11 zł. To bedzie próba generalna
DM II Ligi
18 runda: 29 września 2011 (czwartek)
SK Kaskad Równe - Lubelski Węgiel KMŻ godz 16:00 Sędzia: Tomasz Proszowski