Żeby nie było całkiem nie na temat to pozwolę sobie zatypować wynik jutrzejszego meczu - 56:36
TŻ Lublin - Start Gniezno 6 maja godz. 16
Taki średnio intensywny deszczyk nawet dobrze by zrobił
Żeby nie było całkiem nie na temat to pozwolę sobie zatypować wynik jutrzejszego meczu - 56:36
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
witam.
Ja wierzę, a wiara czyni cuda ...że jutro będzie u Was padać i to mocno, że nasi zawodnicy odbędą sobie miłą podróż po Polsce i że meczyk będzie przełożony. Na ew. kolejny termin powinien być już gotowy S. Burza, może Adrian Gomólski (choć w tym przypadku jest to wątpliwe) ...a i pewnośc co do przygotowania naszych "motorowerków" będe miał większą.
pozdrawiam całą brać żużlową z oddalonego Gniezna
Ja wierzę, a wiara czyni cuda ...że jutro będzie u Was padać i to mocno, że nasi zawodnicy odbędą sobie miłą podróż po Polsce i że meczyk będzie przełożony. Na ew. kolejny termin powinien być już gotowy S. Burza, może Adrian Gomólski (choć w tym przypadku jest to wątpliwe) ...a i pewnośc co do przygotowania naszych "motorowerków" będe miał większą.
pozdrawiam całą brać żużlową z oddalonego Gniezna
papi pisze:mirekmaj pisze:Ja wierzę, a wiara czyni cuda ...że jutro będzie u Was padać i to mocno, że nasi zawodnicy odbędą sobie miłą podróż po Polsce i że meczyk będzie przełożony.
bardzo sportowe podejście
no sportowe... bardzo sportowe... wszyscy przeciez chcemy żeby obie drużyny wystapiły w najsilniejszych składach i żeby wygrał ten lepszy a nie ten mniej osłabiony... prawda??
pzdr.
ponk pisze:papi pisze:mirekmaj pisze:Ja wierzę, a wiara czyni cuda ...że jutro będzie u Was padać i to mocno, że nasi zawodnicy odbędą sobie miłą podróż po Polsce i że meczyk będzie przełożony.
bardzo sportowe podejście
no sportowe... bardzo sportowe... wszyscy przeciez chcemy żeby obie drużyny wystapiły w najsilniejszych składach i żeby wygrał ten lepszy a nie ten mniej osłabiony... prawda??
pzdr.
Nic wam to nie da! i tak nie macie szans w Lublinie!
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!
ponk pisze:no sportowe... bardzo sportowe... wszyscy przeciez chcemy żeby obie drużyny wystapiły w najsilniejszych składach i żeby wygrał ten lepszy a nie ten mniej osłabiony... prawda??
pzdr.
nasze chęci mają tu niewiekie znaczenie, trzeba zmierzyć się z sytuacją w jakiej się znaleźliśmy. Równie dobrze my możemy narzekać że nie ma kasy na Ostergaarda, który poza Polską spisuje się bardzo dobrze
papi pisze:nasze chęci mają tu niewiekie znaczenie, trzeba zmierzyć się z sytuacją w jakiej się znaleźliśmy
po części masz rację- trzeba mierzyć się z sytuacją... wiec jutro pewnie wygracie ze startem...ze stratem bez adiego, staszka burzy i z poobijanym kajem... no ale w końcu 2 pkt to 2pkt
papi pisze:Równie dobrze my możemy narzekać że nie ma kasy na Ostergaarda, który poza Polską spisuje się bardzo dobrze
i tu trafiłes kula w płot... defekt mroczki w efekcie którego adi musi pauzowac przez 4 tygodnie czy pech kaja- który skutkuje tym, że fin bardziej walczy z bólem niz przeciwnikami...na to nasi działacze wpływu nie mają... wasi na to że "nie ma kasy na Ostergarda" maja wpływ... i to WIELKI- w końcu załatwianie kasy to ich rola...