Treningi
-
zuzlopiotrek
Re: Treningi
Trening aktualny mimo przelozenia meczu?
Czy pomimo odwolanego meczu dzisiejszy trenig sie odbedzie? A jesli tak czy jest sens ściągania Cama na dzis?
Jako, iz mecz odwolany, Cam dzis nie przylatuje.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Byli Andriej, Jeleń, Baran, Kostro, Piszcz, Madej, Oskar i dwaj szkółkowicze.
Andriej na poziomie Jelenia, może nawet trochę lepiej. Baran nie odstawał od nich za bardzo.
Kostro i Piszcz nie jeździli za dużo. Kostro raz wygrał z juniorami, raz chyba przegrał z Oskarem. Piszcz zaliczył defekt, potem pojechał kilka kółek, już bardziej rekreacyjnie.
Oskar bardzo fajnie się pokazał, mniej więcej na równo z Madejem. Raz wygrywał jeden, raz drugi.
A szkółkowicze się szkolą i myślę że pan Marian może coś z nich wyciągnąć
Andriej na poziomie Jelenia, może nawet trochę lepiej. Baran nie odstawał od nich za bardzo.
Kostro i Piszcz nie jeździli za dużo. Kostro raz wygrał z juniorami, raz chyba przegrał z Oskarem. Piszcz zaliczył defekt, potem pojechał kilka kółek, już bardziej rekreacyjnie.
Oskar bardzo fajnie się pokazał, mniej więcej na równo z Madejem. Raz wygrywał jeden, raz drugi.
A szkółkowicze się szkolą i myślę że pan Marian może coś z nich wyciągnąć
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Andriej na poziomie jelenia zabrzmialo strasznie!
Mam nadzieje ze się chlopaczyna rozjezdzi bo bez daniela cieniutko bedzie
Mam nadzieje ze się chlopaczyna rozjezdzi bo bez daniela cieniutko bedzie
never ride faster than your angel can fly
Bez paniki. Andrej poszedł po rozum do głowy i zainwestował. Wyglada to dobrze. Zobaczymy co bedzie w praniu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
maestro76 pisze:Andriej na poziomie jelenia zabrzmialo strasznie!
Strasznie, ale to głupio brzmi Twoje zdanie. Pewnie że jechał na poziomie Daniela a chwilami nawet ciut lepiej więc nie wiem o co Ci kaman człowieku...
Co w tym głupiego?
Wyjścia są dwa. Albo Kudriaszow doskoczył do poziomu Daniela, albo Daniel prezentuje formę Kudriaszowa, który nie łapał się do składu.
Nic dziwnego, że po fatalnym meczu w Gdańsku od razu na myśl przychodzi ta druga opcja.
Wyjścia są dwa. Albo Kudriaszow doskoczył do poziomu Daniela, albo Daniel prezentuje formę Kudriaszowa, który nie łapał się do składu.
Nic dziwnego, że po fatalnym meczu w Gdańsku od razu na myśl przychodzi ta druga opcja.
istred pisze:Co w tym głupiego?
W pierwszej chwili odebrałem ten post jako sugestie aby to Kudriaszow miał się "rozjeżdzić" bo brakuje mu do Jelenia a co chodzi o ten konkretny trening jechali w nim na równym poziomie. Być może zle zrozumiałem przesłanie autora.
Tylko nie wyskakuj z okna 
- Egon
- Zawodowiec
Scibi chyba nie ma za wysoko, a poza tym co za wariat by skakał z okna w taką pogodę..jeszcze można by spaść w kałużę.. 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
3 piętro więc można by sobie krzywdę zrobić ale aż takim desperatem to ja nie jestem
. Ps. Sory za post nie w temacie ale nie mogłem się powstrzymać
.
harry pisze:Bez paniki. Andrej poszedł po rozum do głowy i zainwestował.
Boze widzisz i nie grzmisz. To 2-o ligowe osiolki mialy byc rakietami na lubelski owal
Na tych 2 ligowych osiłkach jak to nazywasz zrobił 7 p w Rawiczu i 5 p bez mozliwosci wczesniejszego treningu w Lublinie przeciwko mocnej druzynie jaka jest Grudzadz wiec jak na druga linie calkiem przyzwoicie ( moim zdaniem ) a skoro juz zainwestowal w sprzet to moze byc tylko lepiej
. -Wychodzi na to że pózne inwestycje w sprzęt nie dotycza tylko jednego zawodnika naszej druzyny ale skoro juz maja na czym jechac to mozemy bardziej optymistycznie spogladac w przyszlosc
. Ps. Znowu Sory ale muszę to napisać. Karol chciał konfrontacji z Andreyem na treningu więc sie wczoraj doczekał... Ja wiem, wiem ze to tylko trening i zaraz znajdzie sie tu stu jego mecenasów którzy znajda na to usprawiedliwienie że był słabszy od niego ale mnie te pierdoły już nie przekonuja.
Karol nie jeździł wczoraj na ligowym silniku, więc ciężko sugerować się tymi treningowymi kółkami.
Nie bylem na treningu, ale jak widac wraz z nowym motocyklem chyba nie przyszla nowa zajawka
Co do Kudriaszova, to w Rawiczu pojechal ok jednak z Grudziadzem bylem jednak zawiedziony. Poza I startem byl wolny jak woz z sianem i przypominajac sobie wowczas o jego rzekomej rakiecie na lubelski tor jego jazda wzbudzala u mnie raczej usmiech... politowania. No ale niech sie bija o numer 10, moze cos sie z tego urodzi (czyt. zajawka) A Karol jak to Karol, juz od dluzszego czasu gada to i owo a kontrargumentow na torze za wielkich raczej nie ma.
jerry78 pisze:Karol nie jeździł wczoraj na ligowym silniku, więc ciężko sugerować się tymi treningowymi kółkami.
Wiem, (tzn. słyszałem a nie wiem ile w tym prawdy ). To dlaczego nie wziął ligowego skoro po przedmeczowym treningu z Grudziądzem tak bardzo chcial pokazac trenerowi ze jest lepszy od Kudriaszova i bardziej zasługuje na miejsce w składzie? Miał przeciez znakomita okazje zeby to udowodnic w bezpośredniej konfrontacji...
Będzie miał taką okazję w Grudziądzu i niech tam udowodni.
Gdyby się sugerować treningami to po jednym z nich własnoręcznie odstawiłbym Kuciapę od składu. Przegrywał na treningu wszystko co się dało. A Trojan jaki był kozak, nie? No właśnie to są treningi i powinniśmy je traktować jako dobrą rozrywkę dla kibica. Zawodnicy sami wiedzą czego potrzebują spróbować i z jaki sprzęt przetestować.
Inaczej jest tylko wtedy, gdy trener powie wybranym zawodnikom, że walczą o skład. Wtedy pewnie wyciągają co mają najlepszego. Wczoraj walki o skład nie było.
Gdyby się sugerować treningami to po jednym z nich własnoręcznie odstawiłbym Kuciapę od składu. Przegrywał na treningu wszystko co się dało. A Trojan jaki był kozak, nie? No właśnie to są treningi i powinniśmy je traktować jako dobrą rozrywkę dla kibica. Zawodnicy sami wiedzą czego potrzebują spróbować i z jaki sprzęt przetestować.
Inaczej jest tylko wtedy, gdy trener powie wybranym zawodnikom, że walczą o skład. Wtedy pewnie wyciągają co mają najlepszego. Wczoraj walki o skład nie było.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2013, o 15:52 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
jerry78 pisze:Będzie miał taką okazję w Grudziądzu i niech tam udowodni.
Jestem tego samego zdania i życzę mu dobrego występu z calego serca
Mariusz (Ścibi) słuchaj temat wygląda tak,że Karol i owszem nie zabrał na wczorajszy trening silnika na lubelski tor nie ze względu na to,że Mu się nie chciało czy coś. Tutaj chodziło o dopasowanie tej drugiej jednostki do naszej nawierzchni przez co zdecydowanie czy też nie Karol odstawał w konfrontacji z pozostałymi Chłopakami. Silnik drogi Przyjacielu na nasz tor jest zrobiony tak,że lepszy nie będzie i nie Karol nie chce po prostu z nim kombinować natomiast skupił się mocno na dopasowaniu tego "drugiego" co wczoraj zakończyło się jeszcze większym bólem głowy i przemyśleniami
Andriej jest szybki i to nie na tle tego,że Daniel się porozbijał ale w rozmowie z trenerem nasz "rosyjski kamikadze" notował bardzo fajne czasy także bądźmy dobrej myśli.
Andriej jest szybki i to nie na tle tego,że Daniel się porozbijał ale w rozmowie z trenerem nasz "rosyjski kamikadze" notował bardzo fajne czasy także bądźmy dobrej myśli.
ciekawa konkurencja - rozmowy z trenerem na czasw rozmowie z trenerem nasz "rosyjski kamikadze" notował bardzo fajne czasy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...