Treningi
Re: Treningi
Straszny leń z tego Dzikowskiego...
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Też mam taką nadzieję i przy okazji wyjdzie czy to była wina klubu czy trenera że było tak mało treningów.luckylukelbn pisze:Oby zmiana na stanowisku trenera, byla rowniez zmiana w podejsciu do treningow.
moko pisze:Treningpo co? Przecież nie mamy aspiracji e-ligowych. Juniorzy z klubów e-ligowych, seniorzy zresztą też, po co im trenować? Z żużla w wydaniu lubelskim wyleczyłem się po zeszłorocznym popisie z Piłą. Myślę, że do dnia dzisiejszego niewiele się zmieniło zarówno organizacyjne jak i sportowo. Liczę tylko, że Pan Taras, wkrótce straci cierpliwość i odprawi przypadkowych ludzi z kwitkiem.
Zasadniczo to mogę cię nawet zrozumieć. Pamiętaj jednak, że miłośnik żużla jest ze swoim klubem na dobre i na złe bo to sport nieuleczalny dla nas, najwyżej zawsze można mniej klaskać ale jest co podziwiać (czasem pośmiać)
Owszem aspiracji nie mamy ale jest walka o pierwszą czwórkę i potrzeba punktów. A żeby były punkty trzeba znać dobrze swój tor. I jak ma dobrze pojechać nasz lider Misiek jak nie potrenuje? Im więcej jazdy tym większa skuteczność
jerry78 pisze:W piątek i sobotę trening
Dodam, że o 17-tej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Egon
- Zawodowiec
Po dzisiejszej wizycie na stadionie ciężko mi uwierzyć w to, że jutro ten trening będzie, no ale o tym się przekonamy. O 15 jak wyszedłem na tor, to myślałem, że nie wrócę
Podobno już z Zielonej jedzie do nas:

Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- rafal13056
skad takie info ze to cos jedzie do nas i jutro bedzie trening myslicie ze zielona nam to wypozyczy ? w koncu jestesmy z aspiracjami do enea wiec takie rzeczy juz powinnismy posiadac a o polewaczce nie wspomne
rafal jezeli nie wyczules ironii w poscie Egona, to zwatpilem w ludzi...
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Na stówe trening o 17 ? ? ? Bo nie chce mi sie na darmo jechać 25 km ;d;d;d
[quote="Egon"]Po dzisiejszej wizycie na stadionie ciężko mi uwierzyć w to, że jutro ten trening będzie, no ale o tym się przekonamy. O 15 jak wyszedłem na tor, to myślałem, że nie wrócę

Swoja droga nie jest to zbyt skomplikowana maszyna
8 palników gazowych ciekawe czy daje rade osuszyć tor.
Swoja droga nie jest to zbyt skomplikowana maszyna
Myślę ,że ona może dać tylko taki doraźny efekt. Z tego co widać to za szeroka nie jest a i ciągnik musiałby dłuuugo jechać. Lepszym rozwiązniem byłoby całkowite zadaszenie toru 
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
A czy jakiś klub stosuje podgrzewanie toru?? Wiecie coś może na ten temat?? Pytam z czystej ciekawości
W Gnieźnie jest podgrzewanie toru z tego co się orientuję.
Nie wiem czy stosuje ale w projekcie nowego stadionu, który miał powstać przy Zygmuntowskich, tor miał być podgrzewany a polewanie miało iść z krawężnika całym systemem nawodnień. I komu to miało przeszkadzać? Żeby nie ten Wasilewski to już mielibyśmy taki tor i taki stadion. A teraz to nawet nie wiadomo kiedy tn piłkarski ruszy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
jerry78 pisze:W Gnieźnie jest podgrzewanie toru z tego co się orientuję.
tego sie nie spodziewalem, przeciez nawet na MotoArenie tor nie jest podgrzewany z tego co kojarze?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mi również obiło się o uszy, że w Gnieźnie jest podgrzewany.
http://youtu.be/WNQ5twIf0ws
Tutaj na początku filmu Kędziora mówił, że mają podgrzewany tor. 7 marca już kręcili kółka, także chyba coś z tym jest
Tutaj na początku filmu Kędziora mówił, że mają podgrzewany tor. 7 marca już kręcili kółka, także chyba coś z tym jest
dzis na treningu ma byc chyba lampart pewnie bedzie straszak da jelenia 
Deszcze były całkiem spore, da się w ogóle przygotować tor na dzisiaj ?? Widział ktoś jak to teraz wygląda ?
Nie chwal dnia przed zachodem słońca, ale podoba mi się podejście trenera Wardzały i nie zdziwiłbym się gdyby na naszym torze zaczęła chodzić zewnętrzna
Lampart mówicie...no wszelkie sposoby poprawy naszej sytuacji są dobre...a czy jakiś zawodnik rakieta jest jeszcze na rynku do wzięcia? Bjerre?
Lampart mówicie...no wszelkie sposoby poprawy naszej sytuacji są dobre...a czy jakiś zawodnik rakieta jest jeszcze na rynku do wzięcia? Bjerre?
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
Janowski na gościalombard pisze:..a czy jakiś zawodnik rakieta jest jeszcze na rynku do wzięcia? Bjerre?
motoru brum
lombard pisze:...no wszelkie sposoby poprawy naszej sytuacji są dobre...a czy jakiś zawodnik rakieta jest jeszcze na rynku do wzięcia? Bjerre?
Bjerre nie jest już do wzięcia, nie można 2 razy w sezonie wypożyczyć tego samego zawodnika.
manjolo pisze:Janowski na gościa
Janowski nie może być gościem
- niespokojny
- Trener
lombard pisze:i nie zdziwiłbym się gdyby na naszym torze zaczęła chodzić zewnętrzna![]()
Zebys sie nie zdziwil jak zobaczysz beton
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ja się tego tarnowskiego betonu najbardziej obawiam. Przez ten beton o mało co nie spłynęli do naszej obecnej ligi.
Rozumiem, że trener chce konsultować przygotowanie toru z zawodnikami. Żeby im nie przyszło do głowy robienie betonu, bo ze startami u nas cienko.
Rozumiem, że trener chce konsultować przygotowanie toru z zawodnikami. Żeby im nie przyszło do głowy robienie betonu, bo ze startami u nas cienko.
- rafal13056
byl moze ktos na stadionie i widzial jaki jest stan toru ?? jak przygotowania do dzisiejszego treningu bedzie ??? ciekawe czy z zielonej ta maszyna dotarla ?