Uwaga, opis strat po włamaniu
go! pisze:Snys pisze:Co za ludzie.
http://freehost13.websamba.com/MyFilesO ... ttackByCN/
"proud to be Albanian"
Jażeli ktoś sie stęsknił za tym widokiem to go! zamieścil wcześniej linka, mozecie sobie zobaczyc jak pieknie to wyglądało
-
Gość
To cos chyba tez dopadlo Rybnik... http://www.rkm.rybnik.pl/forum/index.php
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Gość
Był taki temat , nowy design strony.
Bardzo mi sie nie podoba (po prawej stronie) reklamy google ! po co to ?
Najlepej umieścić tam linki do stron : sportowefakty , przeglazuzlowy i innych o żużlu , jestem przekonany że na te reklamy google nikt nie wchodzi , a strony o żużlu by się przydały.
Najlepej umieścić tam linki do stron : sportowefakty , przeglazuzlowy i innych o żużlu , jestem przekonany że na te reklamy google nikt nie wchodzi , a strony o żużlu by się przydały.
- WojtekF
- Szkółkowicz
Hollywood pisze:Był taki temat , nowy design strony.
Skoro byl taki temat a Ty chcesz na ten teamt swoja opinie wyrazic i zapytac innych, co na ten temat sadza to zaloz taki temat. Moze z ankieta
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Hollywood pisze:Był taki temat , nowy design strony.
no kolejny bardzo dobry pomysł Pana Dobra Rada
-
Gość
Hollywood pisze:turystka w niemczech , czy apartament w Zakopanem , kogo to interesuje ? co to ma wspólnego z żużlem ??
W dziale media może umieścić fotki (sklep)przecież
Taki bystrzak a nie czai
-
Gość
- WojtekF
- Szkółkowicz
Bimmer pisze:Hollywood pisze:jak myślisz kto najbardziej nie lubi Lublina i Gorzowa ?
Zielona Góra?
Musze zaprotestowac!!! Nie dotyczy to wprawdzie mojej osoby, ale stwierdzenie, ze Zielona Gora nie lubi Gorzowa jest ogolnie prawdziwe.
Ale co Wam sie ubzduralo, ze Zielona Gora nie lubi Lublina. To wierutna bzdura. Jezdzi nasz stranieri u Was(moja osoba
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
WojtekF pisze:Bimmer pisze:Hollywood pisze:jak myślisz kto najbardziej nie lubi Lublina i Gorzowa ?
Zielona Góra?
Musze zaprotestowac!!! Nie dotyczy to wprawdzie mojej osoby, ale stwierdzenie, ze Zielona Gora nie lubi Gorzowa jest ogolnie prawdziwe.
Ale co Wam sie ubzduralo, ze Zielona Gora nie lubi Lublina. To wierutna bzdura. Jezdzi nasz stranieri u Was(moja osoba) i mamy Was nie lubic
![]()
![]()
no Nas, jako tych co majÄ… dobre stosunki z Gorzowem