Tomek Piszcz
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: Tomek Piszcz
Może chodzi o wszechobecne zło (ew. zuo), które tym razem dotknęło Tomka i tylko dlatego nie przywiózł on kolejnego kompletu ku uciesze oraz niczym nie ograniczonej ekstazie jego fanów.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
I z calego lubelskiego zuzla zostalo mi czytanie coraz bardziej zgryzliwego i zdewocialego forum. Super.

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- Łoptymista
- Trener
to nie czytaj
jak sie nudzisz to wymien szybko slowa na 3 litery
jak sie nudzisz to wymien szybko slowa na 3 litery
Birmingham Brummies - Somerset Rebels 48:44
Birmingham Brummies
1. Tomasz Piszcz (1*,3,3,u,0) 7+1
2. Kyle Legault Z/Z
3. Jason Lyons (3,3,3,3,3) 15
4. James Birkinshaw (1,1,0,3) 5
5. Craig Watson (2,3,1*,0,3,1) 10+1
6. Jay Herne (3,1,2,1,1,1) 9
7. Ben Taylor (0,1,0,1) 2
Somerset Rebels
1. Jason Doyle (3,2,4!,2*,2,2) 15+1
2. Simon Walker Z/Z
3. Emil Kramer (d,3,1*,3,2,0) 9+1
4. Stephan Katt (0,2,0,2) 4
5. Jordan Frampton (u,u,1*,3,1*) 5+2
6. Mathias Kroeger (1*,0,2,2,0) 5+1
7. Brent Werner (2,2,2*,0) 6+1
Birmingham Brummies
1. Tomasz Piszcz (1*,3,3,u,0) 7+1
2. Kyle Legault Z/Z
3. Jason Lyons (3,3,3,3,3) 15
4. James Birkinshaw (1,1,0,3) 5
5. Craig Watson (2,3,1*,0,3,1) 10+1
6. Jay Herne (3,1,2,1,1,1) 9
7. Ben Taylor (0,1,0,1) 2
Somerset Rebels
1. Jason Doyle (3,2,4!,2*,2,2) 15+1
2. Simon Walker Z/Z
3. Emil Kramer (d,3,1*,3,2,0) 9+1
4. Stephan Katt (0,2,0,2) 4
5. Jordan Frampton (u,u,1*,3,1*) 5+2
6. Mathias Kroeger (1*,0,2,2,0) 5+1
7. Brent Werner (2,2,2*,0) 6+1
od 1988 tylko SPEEDWAY
cyc, sut, miś, wuj, pal, hak, rów, mol, mak, rak, dur, dół, sól, muł, lew, paw, oko, mur, jak .....
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Za to mozna obejrzec dzis dwa mecze na raz:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
znalazłem dobre ujęcie Piszczyka w Anglii
jesli ktos dalej sie zastanawia jak on robil te kilkanascie punktow na mecz to jest odpowiedz:

z Knappem tworzyłby dobra pare na lodzie
jesli ktos dalej sie zastanawia jak on robil te kilkanascie punktow na mecz to jest odpowiedz:

z Knappem tworzyłby dobra pare na lodzie
A inne ujęcia znalazłeś,czy tylko to ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- tezetomaniak
- Trener
Regdal pisze:A inne ujęcia znalazłeś,czy tylko to ?
tylko to
Carl Stonehewer i Tomasz Piszcz będą startować na przemian w drużynie Poole Pirates na pozycji zawodnika rezerwowego. Brytyjczyk i Polak będą jednocześnie jeździć w Premier League.
Stonehewer w PL będzie reprezentował barwy Redcar Bears, zaś Piszcz po raz drugi założy plastron Birmingham Brummies.
Tomasz Piszcz w akcji. http://pl.youtube.com/watch?v=Pcg0wi9ghn4&feature=related
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
yyy i co w zwiazku z tym ?
Bieg jak bieg. Nic się nie działo ciekawego. Dobre rozegranie pierwszego łuku przez parę Birmingham i po rybach.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
wow ale ciekawy bieg z udziałem Piszcza hahahaha normalnie rewelka haha
harry pisze:Bieg jak bieg. Nic się nie działo ciekawego. Dobre rozegranie pierwszego łuku przez parę Birmingham i po rybach.
I wypłata należności zaraz po zakończonym meczu.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Aaa to po to ten filmik.
Skad u was tyle jadu? Odpusccie sobie, ani Piszcz nie jest skazany na Lublin, ani Lublin na Piszcza.
Mi wyszło że 2,5.
15p x 30 Pf= 450Pf x 4,5 = 2025 zł : 800 zł= ~2,5p. Marzenie każdego żużlowego skarbnika w Polsce takie grosze płacić. Na lubelszczyźnie byłoby z 5 klubów.
15p x 30 Pf= 450Pf x 4,5 = 2025 zł : 800 zł= ~2,5p. Marzenie każdego żużlowego skarbnika w Polsce takie grosze płacić. Na lubelszczyźnie byłoby z 5 klubów.
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2009, o 23:57 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Regdal pisze:harry pisze:Bieg jak bieg. Nic się nie działo ciekawego. Dobre rozegranie pierwszego łuku przez parę Birmingham i po rybach.
I wypłata należności zaraz po zakończonym meczu.
No i przed sezonem nie dostaje się sto tysięcy złotych ( nic się nie dostaje, fury kupuje się za te kontrakty w Polsce) za kilka meczów dobrze pojechanych z frajerami. Bo z mocnymi to albo pies zdechł albo wiatr wiał w oczy, albo przeleżało się w szpitalu.
święte słowa:)
marcinza pisze:święte słowa:)
Ale kłamliwe.
"Tomasz Piszcz (rozumiem że harry jego ma na myśli), w historii TŻ Sipma Lublin nigdy nie otrzymał przed sezonem a nawet przez cały sezon 100tys. złotych.
Wyrażam zgodę,aby Pan Siwek opublikował umowy kontraktowe zawarte przez TZ Sipma ze mną jasno mówiące o kwocie 100tys. zł.
Oświadczam również, że wszystkie informacje dotyczące mojej osoby wychodzące od P. Siwka i P Słupskiego ze są zwykłymi kłamstwami niemającymi nic wspólnego z rzeczywistością.Jedynie nie mogę mieć zastrzezeń do oceny mojej jazdy w klubie TŻ Sipma przez P. Siwka ,ale tylko dlatego,że jest to jego prywatne zdanie.
Mnie zależy na tym aby żużel na dobre powrócił do Lublina, ale z takim sposobem działań jakim kieruje się były prezes TZ Sipma Lublin J.Siwek (a przecież doradza władzom nowego klubu) raczej będzie bardzo ciężko.
Dlatego też nie rozumiem deprecjonowania mojej osoby i innych byłych zawodników z Lublina przez P. Siwka (harry) P Słupskiego (Gawrzyk), bo jak historia już pokazała TZ Sipmy nie ma i to na pewno nie za sprawą zawodników z Lublina.Najłatwiej jest zrzucić winę na zawodników, sponsorów, władze miasta czy kibiców, że ostatnio w małej ilości odwiedzają stadion żużlowy.
Jeżeli P.Siwek nie widzi w sobie żadnej winny w tym,że "stary" klub upadł, a powstał nowy, to znaczy ze tacy ludzie nie powinni pełnić takiej funkcji jaką jest funkcja prezesa lub dyr. klubu żużlowego, bo niestety ale przez nieudolne kierowanie żużlem, tracimy wszyscy to co dla Lublina jest pewną historią, więc wystrzegajmy się takich ludzi i obiektywnie spoglądajmy na to co się dzieje wokół środowiska żużlowego w Lublinie.
Negatywnie także oceniam sytuację, w której wcześniej P.Siwek jako Prezes i Dyrektor klubu żużlowego prowadził na łamach tego forum wszelkie dyskusje.Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.
Tym wpisem chciałbym zakończyć na forum polemikę na temat zawodników z lublina, dotyczącą mnie, Rafała, Sebastiana, i innych, a skierowaną przeciwko nam.Niech wszyscy pamiętają o tym,że ze to my jesteśmy z Lublina i to naprawdę nam najbardziej zależy na stworzeniu w Lublinie dobrego klubu żużlowego.
Chciałbym życzyć wytrwałości wszystkim, którzy podjęli się ratowania żużla w lublinie bo w tym środowisku najtrudniejszym zadaniem będzie odbudowanie zaufania wśród zawodników sponsorów i kibiców.Chciałem pozdrowić również wszystkich kibiców z Lublina i życzyć im wspaniałych i niesamowitych emocji na Zygmuntowskich.Ja również się cieszę że będziemy mieli drużynę w rozgrywkach ligowych.Cieszę się bo jestem z Lublina i gdzie bym nie jeździł to zawsze będę z Lublina."
Podpisano - Tomasz Piszcz
PS - dziękuę regdalowi za udzielenie możliwości wypowiedzi po jego nickiem na forum.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Wydaje mi sie, ze forum to nie jest odpowiednie miejsce do takiego typu dialogu. Niepotrzebnie Regdal poruszyles ten temat. Mysle, ze sprawy tego pokroju powinno sie zalatwiac w waskim gronie, pomiedzy zainteresowanymi osobami, a nie za pomoca forum, do ktorego dostep ma praktycznie kazdy...