Skład na sezon 2006
-
keram
a wszyscy się tak bardzo boją Ostrowa i Zielonki, a jesteście tacy pewni że te asy będą współpracować miedzy sobą na torze. Jak dla nich liczy sie tylko kasa i będą tak jechać aby zdobyć jak najwięcej punktów za które płacą. Jak widać z poprzednich lat Karlsson nie wysilał sie podczas baraży nie wiadomo jak będzie jeżdził od połowy sezonu w Ostrowie. Jak macie pisać że nic nasi nie zdziałają to nie piszcie i nie chodzcie na żużel.
Sam sobie zaprzeczasz piszac ze liczy sie tylko kasa a potem ze bedzie robil malo punktow. Skoro liczy sie tylko kasa wiec bedzie robil duzo punktow zeby ja zarobic a ze umiejetności wszyscy 3 a raczej cala 5 ku temu ma to chyba nikt nie ma watpliwosci(mowie o ostrowie). A wspolprawcowac specjalnie nie musza niech ferjan karlsson i max jada w innych parach i kazdy przywiezie cos ok 14 i maja mecz wygrany bo 5 punktow to chyba nikt nie watpi ze ogor jest wstanie zrobic. Jesli dalej żyjesz tymi zludzeniami co caly lublin przed rokiem ze nazwiska nie jeżdża to niestety musze Cie zmartwic JEŻDŻA!!
keram pisze:a co sądzicie o takim zawodniku jak Daniel King na pozycji juniora o ile jeszcze nim jest. Niezle smigał w mistrzostwach świata.
Daniel urodzil sie w 1985 roku czyli wciaz moze wystepowac jako junior, ale zdecydowanie lepszy jest jego kolega z druzyny Edward Kennett, a tak w ogole czy on wam kogos czasem nie przypomina?
carpe diem!
http://www.sportowefakty.pl
"W Toropolu pojawił się prezes Jerzy Drozd,
[...]
W klubie od nowego roku zacznie powstawać warsztat, który poprowadzi Åukasz Janiec."
"W Toropolu pojawił się prezes Jerzy Drozd,
[...]
W klubie od nowego roku zacznie powstawać warsztat, który poprowadzi Åukasz Janiec."
kolega napisal ze max karllson i ferjan zrobia po 14 pk w meczu moze 2 pierwszych tak ale czy ferjan jest taki mocny jakos nigdy nie przemawiala do mnie jego jazda dla mnie jest taki bezbarwny i uwazam ze ogor jest duzo lepszy
kurcz i wreszci mogl by ktos napisac co sie dzieje w klubie bo tu mozna zwariowac !!!
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
- motorlublin
- Szkółkowicz
Gawrzyk pisze:A mnie zawsze najbardziej dziwiło to że o atmosferze najwięcej wiedzą Ci którzy nie mają o tym zielonego pojęcia. Ale cóż poradzić, taka ludzka natura.
Wracając do sytuacji z transferami to jest ciężko, szczególnie dysponując budżetem 2-3 razy mniejszym niż rywale. Ale bądzcie dobrej myśli, jeszcze zmieni się Wasz wisielczy humor przed sezonem....
hehe
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Tak sobie mysle ze jesli bylaby to prawda z tym Suchankiem jako juniorem, do tego powiedzmy Loram i Dryml to ja uwazam ze taki sklad bylby przyzwoity.Prawdopodobnie jedyny na jaki nas stac w tym momecie.Kazdy by chcial miec budrzet i sklad Ostrowa,ale powiedzmy sobie szczerze, nas na to nie stac.
I chyba bylo by latwiej z naszym budrzetem cos zwojowac przy zamknietym rynku dla obco.W przypadku takiego Ostrowa nawet 10 mil by nie pomoglo bo jezdzil by tylko jeden asior.
Ale tak jak pisze Gawrzyk moze nie bedzie tak zle i ja wciaz wieze na przyzwoity sklad.
I chyba bylo by latwiej z naszym budrzetem cos zwojowac przy zamknietym rynku dla obco.W przypadku takiego Ostrowa nawet 10 mil by nie pomoglo bo jezdzil by tylko jeden asior.
Ale tak jak pisze Gawrzyk moze nie bedzie tak zle i ja wciaz wieze na przyzwoity sklad.
- Łoptymista
- Trener
Åoptymista pisze:Ale bÄ…dzcie dobrej myÅ›li, jeszcze zmieni siÄ™ Wasz wisielczy humor przed sezonem....
Wydrukowałem sobie tę zlotą myśl i powiesiłem nad komputrem. Szkoda, że nie dopisałeś o jaki sezon chodzi.
'Sezon na leszcza'
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Jesli naprawde szukamy juniora wsrod Czechow to swiadczy to o duzej desperacji zarzadu lub całkowitym braku pieniedzy, przeciez sa jeszcze wolni lepsi juniorzy wymienieni na forum czy znow zostane zaskoczony nazwiskiem juniora tak jak z seniorem sie stało tylko to nazwisko jakos mnie nie zachwyciło
-
Holly
-
Holly
I gdzie Jelen pojdzie, jak on tylko w Lublinie jako tako jezdzi. Na wyjazdach nie istnieje, wiec kto go chcialby zakontraktowac skoro w meczach zdobywalby gora po 4 pt... chyba ze ma zamiar wzmocnic 2-ligowy klub...
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, o 13:08 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.