Nic dodać, nic ująć.
Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!
-
Michał K.
- Kontakt:
"Fala krtyki jaka spadla na Sledzia, mimo ze oczywiscie zasluzona, w wielu przypadkach przybrala wyjatkowo chamską forme. Wyzywanie Darka od ćwoków i sprzedawczykow swiadczy tylko i wylacznie o osobach piszacych te slowa. Krytyka - tak, ale z zachowaniem szacunku dla zawodnikow. "
Nic dodać, nic ująć.
Nic dodać, nic ująć.
- Łoptymista
- Trener
kdsz pisze:Fala krtyki jaka spadla na Sledzia, mimo ze oczywiscie zasluzona, w wielu przypadkach przybrala wyjatkowo chamską forme. Wyzywanie Darka od ćwoków i sprzedawczykow swiadczy tylko i wylacznie o oobach piszacych te slowa. Krytyka - tak, ale z zachowaniem szacunku dla zawodnikow.
Nie bardzo wiem czemu mam szanować kogoś kto mnie nie szanuje, perfidnie oszukuje i robi krzywdę członkom ekipy, którym zależy na dobrym wyniku?
Ludzie zejdźcie na ziemię i pwiedzcie o co naprawdę wam chodzi. Jak nie możecie bronić wyników Śledzia - bo ich nie ma, to teraz próbujecie przyczepić się do formy jaką przyjęła forma krytyki (moim zdaniem i tak w 98 procentach bardzo zachowawcza i wyważona, jeśli porównać ją do wyczynów tego "sportowca").
-
Michał K.
- Kontakt:
A co się stało z Mordelem???
Są dwie opcje 1 to to ze gdzieś wczoraj zapił i nie był wstanie dojechac na mecz a 2 opcja to taka ze wszedł w spółke ze Sledziem
Patrząc na to co robi Sledz to mi się przypomnia sytuacja sprzed kilku lat z Rybnika Historia lubi się powtarzać..... A później ma pretensje ze go na stadionie po meczu wyzywają....
- _piotrusss
- Kadrowicz
Gelo pisze:chciałbym zobaczyc na całej długosci prostej transparent "Sledż ty oszuście!!!"
Oj ja też... chyba będę o takowym śnił
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
m a k a b r a
gdy sie o tym dowiedzialem, nie moglem uwierzyc...
dorosli i wydawaloby sie powazni faceci a takie numery robia...
z niecierpliwoscia czekam na jakies informacje z klubu w tej sprawie -
- takie sytuacje nie zdarzaja sie chyba codziennie...
gdy sie o tym dowiedzialem, nie moglem uwierzyc...
dorosli i wydawaloby sie powazni faceci a takie numery robia...
z niecierpliwoscia czekam na jakies informacje z klubu w tej sprawie -
- takie sytuacje nie zdarzaja sie chyba codziennie...
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Nie no wyraźnie widac, że komitet obrony sledzia (lub ochrony śledzi krolewskich) wyraźnie ucichł... może cała ta gromadka pojechała podtrzyamć Darka na duchu... nad jeziorko oczywiscie 
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Gawrzyk pisze:Scream pisze:Nie wiem co wy tak sie czepiacie.
Scream nie przesadzaj. Koles pokazał jakim jest wielkim profesjonalistą. Pojechał nad jeziorko zamiast na mecz. Mówiłem pare razy, żę gośćjest kompletnie nieodpowiedzialny. Nikt nie chciał wierzyć w historie o sprzęcie, o jego podejściu itp. Teraz dalej go broncie. Przeciez Darek Sledz jest superstar i na niego nie można powiedziec zlego słowa.
Teraz trzeba poklepac go po plecach i poprosic łaskawie- Darek pomoż nam pokonac Wybrzeze. on tylko na to czeka....Krzyś co powiesz w tym temacie ??? Jak ocenisz postawę swojego idola ?? Znou nie można go skrytykować za takie postępowanie ??
pozdrawiam
Wiesz, jak już powiedziałem,zwisa mi to co robi Śledź, Mordel...Trzeba się cieszyć że ma kto jeszcze jeździć. Po meczu w tamtym sezonie z Warszawą byłem za jazdą Trumny i zastanwia mnie to, dlaczego Stachyra tak kurczowo trzymał się tej dwójki... A co do postawy obojga panów to niezasługuje ona na pochwałę, dali dupy i koniec. Tylko bardzo poważne argumenty mogą ich jeszcze uratować ale wątpię ażeby takowe mieli...Cieszmy się że Trumna i Piszczyk powoli wracają...
P.s.
Wyzywanie obojga panów od takich i owakich nie ma sensu bo to i tak Wam nic to nie pomoże. Trzeba siÄ™ pogodzić z faktem że ubyÅ‚o nam już 2 zawodników i trzeba bardziej poważnie podejść do transferów w przyszÅ‚ym sezonie.TRZEBA STAWIAĆ NA MÅODZIEÅ» A NIE WETERANÓW!!!
-
radzio_
dla mnie sledz to SPRZEDAWCA (czyt. wszystko najgorsze co moze być) i moze to nie jeste dobre określenie dla zawodnika ktory jednak dużo zrobił dla tezeciku ale jednak tylko ono określa jego postwę, sledz od meczu u nas z rzeszowem dla mnie nie istnieje i pewnie nie tylko dla mnie
szkoda ale taka jest prawda a wyjazd do gdanska i obecnośc na meczu tego karpia to potwierdza
pozdro
p.s
darujcie sobie ze kibic nie powinien mowic takich rzeczy o zawodnikach i powinien mieć jakiś szacunek, jak zawodnik nie ma szacunku kibic tez nie powinien mieć !
pozdro
pozdro
p.s
darujcie sobie ze kibic nie powinien mowic takich rzeczy o zawodnikach i powinien mieć jakiś szacunek, jak zawodnik nie ma szacunku kibic tez nie powinien mieć !
pozdro
- _piotrusss
- Kadrowicz
radzio_ pisze:p.s
Właśnie, już to gdzieś pisałem, ale napisze jeszcze raz... sledź zadrwil z kibiców w sposób prymitywny i żałosny... I choćby nie wiem ile kiedyś zrobił dla nas to jest przegrany i skończony w oczach więkrzoścli lubelskich kibiców...
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt: