Start Gniezno - TÅ» Motor Lublin (09.07.2006)
Po wypowiedzi Gawrzyka, porażka z Gieznem stała sie jeszcze bardziej dotkliwa.
Bez walki, bez ambicji, bez sensu..... Jedynie jak zawsze himeryczny ale waleczny Jacek próbował ratować wynik.
Biorąc pod uwage skład na ten mecz, nie mozna było spodziewac sie zwycięstwa, ale styl (vide wypowiedz wyżej) budzi niesmak. Nie dziwie sie Brhelowi - jemu juz nie musi zależeć. Ale Daniel i Grzesiek chyba chcą jeszcze w tym sporcie osiągnąć??
Sezon sie skończył. Przegralismy wszystkie wyjazdowe mecze (mecz z Krosnem nie ma znaczenia), nie wychodząc z 40 punktów. To pokazuje, że zmiany dokonane w składzie były całkowicie chybione. Jakie płyną z tego wnioski na przyszły sezon??
1. Przede wszystkim drużynie potrzebny jest lider-pewniak przywożący w każdym meczu kilkanaście punktów.
2. Drużyna oparta na zawodnikach blisko 40-letnich nie ma sensu. Zamiast walczyć, dbają o swoje kości.
3. Jesli nie stać nas na zawodników klasowych, to lepiej oprzeć zespół na "swoich" zawodnikach (Jeleniewski, Piszcz, Trumiński), bo wynik i tak i tak będzie identyczny. Wolę oglądać słabego Jeleniewskiego czy Trumińskiego niż beznadziejnego pieniacza Śwista.
4. Kontrakty mają byc tak podisywane, aby zawodnicy się z nich wywiązywali. To jakaś paranoja, że musimy błagac psuedogwiazdy pokroju Norrisa czy Louisa o przyjazd.
5. Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! Nie zawsze się wygrywa. Po meczu z Ostrowem, mimo porażki, byłem z drużyny dumny. Ale wiara nie może byc ślepa. W tej drużynie musza nastapić zmiany. TAKIE SAME ZMIANY MUSZĄ NASTEPIĆ W SAMYM KLUBIE!!
Bez walki, bez ambicji, bez sensu..... Jedynie jak zawsze himeryczny ale waleczny Jacek próbował ratować wynik.
Biorąc pod uwage skład na ten mecz, nie mozna było spodziewac sie zwycięstwa, ale styl (vide wypowiedz wyżej) budzi niesmak. Nie dziwie sie Brhelowi - jemu juz nie musi zależeć. Ale Daniel i Grzesiek chyba chcą jeszcze w tym sporcie osiągnąć??
Sezon sie skończył. Przegralismy wszystkie wyjazdowe mecze (mecz z Krosnem nie ma znaczenia), nie wychodząc z 40 punktów. To pokazuje, że zmiany dokonane w składzie były całkowicie chybione. Jakie płyną z tego wnioski na przyszły sezon??
1. Przede wszystkim drużynie potrzebny jest lider-pewniak przywożący w każdym meczu kilkanaście punktów.
2. Drużyna oparta na zawodnikach blisko 40-letnich nie ma sensu. Zamiast walczyć, dbają o swoje kości.
3. Jesli nie stać nas na zawodników klasowych, to lepiej oprzeć zespół na "swoich" zawodnikach (Jeleniewski, Piszcz, Trumiński), bo wynik i tak i tak będzie identyczny. Wolę oglądać słabego Jeleniewskiego czy Trumińskiego niż beznadziejnego pieniacza Śwista.
4. Kontrakty mają byc tak podisywane, aby zawodnicy się z nich wywiązywali. To jakaś paranoja, że musimy błagac psuedogwiazdy pokroju Norrisa czy Louisa o przyjazd.
5. Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! Nie zawsze się wygrywa. Po meczu z Ostrowem, mimo porażki, byłem z drużyny dumny. Ale wiara nie może byc ślepa. W tej drużynie musza nastapić zmiany. TAKIE SAME ZMIANY MUSZĄ NASTEPIĆ W SAMYM KLUBIE!!
Każdemu jego Everest...
-
Danio
Co do zawodników to wstrzymał bym się z oceną do końca sezonu bo na spotkaniach z GKM czy Krosnem jeszcze sobie oni średnie podniosą
Kontrakty oczywiście należy podpisywać z korzyściami dla Klubu a nie cieszyć się że Louis czy Norris, Pavlic podpisali skoro mogą robić co chcą! Po co mydlić kibicom oczy skoro Ci zawodnicy byli ale tylko na papierku z wyjątkiem Louisa który odbierał przyjazdy jako podróże po wschodniej Europie
Najważniejsza rzecz to doprowadzić tor do normalnego stanu abyśmy oglądali żużel a nie cross. Bo jaki by nie przyszedł zawodnik to zawsze będzie lipa
Kiedyś gdy doszliśmy do baraży tor był naszym atutem, robiło się przyczepne tory i nigdy nie ponosiliśmy porażek na własnym torze, teraz robi się betony bo niby mamy gorszy sprzęt i wraz dostajemy baty od najlepszych 
Najważniejsza rzecz to doprowadzić tor do normalnego stanu abyśmy oglądali żużel a nie cross. Bo jaki by nie przyszedł zawodnik to zawsze będzie lipa
Moim zdaniem myslac o przyszlym sezonie trzeba przedewszystkim zatrzymac kilku zawodnikow, z ktorych moze byc pociecha. Obowiazkowo Jelen - bo swoj, bo na naszym torze da sobie rade. Knapp - raz lepiej, raz gorzej ale druga linia z niego bedzie niezla, pozatym milo patrzec na jego walke. Jacek Rempala - wiem, ze generalnie nie popisal sie w tym sezonie ale moze za rok bedzie lepiej, powaznie facet podejdzie do startow w Lublinie, pozatym IMO przyda sie jego doswiadczenie [dotyczace wychowania mlodych zawodnikow czy przygotowania sprzetu]. Obowiazkowo zostawic juniorow - Klimka, Michaluka, Pavlica, Tomicka, Messinga. Do tego z obecnego skladu Shields - bo jak sie chlopak pozbiera to beda z niego ludzie.
Norris odpada, Louis tez. Brhel robi sie troche stary ale z drugiej strony na druga linie/rezerwe czemu nie...
Swist, pewnie mnie ktos bedzie chail ukamieniowac ale ja bym go zostawil - patrzac na inne wpadki transferowe [Pulpet, Hans A.] przyszly sezon bedzie dla niego sezonem zycia
Ale trzeba mu postawic ostre warunki.
Do tego 2 nowych zawodnikow. Lidera, zbawce 1 ligowych druzyn - Petera K.
Oraz kogos mlodszego, wyrywnego, najlepiej Polaka ale ciezko mi upolowac odpowiednie nazwisko. Jesli chodzi o obco to moze byc Shlein, a moze byc Ruud...
Warto tez pomysslec o wychowankach np. Truminskim.
Do tego trener. Trener z prawdziwego zdarzenia. Raz zeby to wszystko trzymac za morde, organizowac treningi, podpowiadac, doradzac. Dwa zeby wykorzystac mozliwosci taktyczne.
Mysle, ze Peter wspierany solidna druga linia [Jacek, Knapp, Shields, Jelonek itd] i dobrymi juniorami [Messing, Tomicek, Pavlic, Klimek] "ujedzie nam" pierwsza czworke [2 lub 3 miejsce w lidze].
Na awans pewnie troche malo ale... Ale czy jest sens awansowac z taka organizacja, stadionem itp...
Norris odpada, Louis tez. Brhel robi sie troche stary ale z drugiej strony na druga linie/rezerwe czemu nie...
Swist, pewnie mnie ktos bedzie chail ukamieniowac ale ja bym go zostawil - patrzac na inne wpadki transferowe [Pulpet, Hans A.] przyszly sezon bedzie dla niego sezonem zycia
Do tego 2 nowych zawodnikow. Lidera, zbawce 1 ligowych druzyn - Petera K.
Warto tez pomysslec o wychowankach np. Truminskim.
Do tego trener. Trener z prawdziwego zdarzenia. Raz zeby to wszystko trzymac za morde, organizowac treningi, podpowiadac, doradzac. Dwa zeby wykorzystac mozliwosci taktyczne.
Mysle, ze Peter wspierany solidna druga linia [Jacek, Knapp, Shields, Jelonek itd] i dobrymi juniorami [Messing, Tomicek, Pavlic, Klimek] "ujedzie nam" pierwsza czworke [2 lub 3 miejsce w lidze].
Na awans pewnie troche malo ale... Ale czy jest sens awansowac z taka organizacja, stadionem itp...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Gawrzyk pisze:- z innych względów Louis (długa historia, szkoda nerwów)
a czy można by jednak rozwinąć temat? ja np bardzo chętnie bym się dowiedział o co chodzi z Louisem, bo przed sezonem byłem pełen optymizmu, że dał się namówić na starty u nas. potem jego jazda zweryfikowała mój nastrój, a teraz padło tajemnicze "długa historia, szkoda nerwów".
Jeśli można, ja z chęcią bym się podenerwował
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Danio pisze:ze względu na kontuzje - Shields, Tomicek, Świst.
Twisty ma kontuzjęa gdzie się jej nabawił? że tak się zapytam, w domu?
a nawet jeśli? to czy z urazem nogi na skutek upadku z krzesła w domu mógłby jeździć?
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Wypowiedzi pomeczowe:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=133693
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=133693
bkapusta
proponujesz zostawić w składzie Jeleniewskiego, Knapp, Rempałę, Śwista, młodzieżowców zagranicznych i Shieldsa. + Klimek (obowiązkowo) daje to osmiu zawodników. Jesli tak to gdzie widzisz zmiany? Kontraktowanie kolejnych zawodników bez gwarancji odpowiedniej ilości startów? Kto podpisze taki kontrakt i jakiej klasy to będzie zawodnik?
Zgoda, jeśli przeszły nam mocarstwowe ambicje to ten skład na kolejny odjechany sezon jest do przyjęcia (oczywiście poza jednym zawodnikiem, którego nazwiska powtórnie nie napiszę).
proponujesz zostawić w składzie Jeleniewskiego, Knapp, Rempałę, Śwista, młodzieżowców zagranicznych i Shieldsa. + Klimek (obowiązkowo) daje to osmiu zawodników. Jesli tak to gdzie widzisz zmiany? Kontraktowanie kolejnych zawodników bez gwarancji odpowiedniej ilości startów? Kto podpisze taki kontrakt i jakiej klasy to będzie zawodnik?
Zgoda, jeśli przeszły nam mocarstwowe ambicje to ten skład na kolejny odjechany sezon jest do przyjęcia (oczywiście poza jednym zawodnikiem, którego nazwiska powtórnie nie napiszę).
Każdemu jego Everest...
ermen pisze:bkapusta
Alez rozwiazanie jest banalnie proste
Ewentualne drugie wzmocnienie, czyli np. Ruud - takze okreslona liczba startow...
Natomiast bez gwarancji startow zostalby Jelen, Knapp, Swist, Rempala, Shields [tak jak to chyba jest obecnie]. Jedzie ten kto jest w lepszej formie itp. - teoretycznie tak jest w tym roku.
Z juniorami nie ma problemu. Klimek na stale. Messing/Pavlic na drugiego juniora. Tomicek na rezerwe u-23.
Mysle, ze wiekszych zmian nam nie potrzeba w kadrze. Zawodnikow mamy oki. Pozbyc trzeba sie Louisa, Norrisa [sam nas sie pozbyl], Suchanka i pewnie Brhela.
Wazne sa zmiany w organizacji klubu, trener, uporzadkowanie toru, dmuchane bandy i odpowiednie zaplecze finasowe.
Stawiam Perle przeciwko orzeszkom, ze taka koncepcja skladu daje nam pierwsza czworke.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Danio
Mnie zastanawia Jeleń- jedyny wychowanek ale do jego przydomka- jeżdzącego tylko dobrze na swoim torze dodałbym jeszcze że z przeciwnikami mniej wymagającymi
Zastanowiłbym się nad jego przydatnością w zespole pomimo sentymentów! W meczach z Falubazem i Ostrowem Jeleń dla mnie wcale nie zabłysnął na swoim torze!Dla mnie Jeleń, Piszcz, Trumna to ta sama klasa! Niestety albo chcemy swoich oglądać i zapomnieć o extralidze a skupić się na utrzymaniu albo wkońcu zakontraktujmy zawodników lecz nie emerytów czy spadochroniarzy z Extraligi i powalczmy wkońću o ten awans 
Danio pisze:Mnie zastanawia Jeleń- jedyny wychowanek ale do jego przydomka- jeżdzącego tylko dobrze na swoim torze dodałbym jeszcze że z przeciwnikami mniej wymagającymiZastanowiłbym się nad jego przydatnością w zespole pomimo sentymentów! W meczach z Falubazem i Ostrowem Jeleń dla mnie wcale nie zabłysnął na swoim torze!Dla mnie Jeleń, Piszcz, Trumna to ta sama klasa! Niestety albo chcemy swoich oglądać i zapomnieć o extralidze a skupić się na utrzymaniu albo wkońcu zakontraktujmy zawodników lecz nie emerytów czy spadochroniarzy z Extraligi i powalczmy wkońću o ten awans
Jelen jest Jelen. Nie jest to gwiazda ale takiego zawodnika trudno zastapic. Jest zwiazany z klubem, czesto ma niezle wystepy. Zawze moze byc rezerwa na wypadek kontuzji. Zmieni Mordela na etacie wiecznego koziolka. Wymagan finasowych nie ma oszalamiajacych... A czasami naprawde dokladna duza cegle do zwyciestwa.
Szeroka lawka jest potrzebna.
Co do ekstraligi to trzeba sobie jasno postawic pytanie "czy jest sens?". Trzeba dmuchanych band, krzeselek, oswietlenia, wypadalo by poprawic pare innych rzeczy na stadionie i okolicy. Na utrzymanie klubu w ekstralidze tzreba sporo kasy. Pozatym klania sie juz profesjonalizm - trzeba bedzie sie stac SSA itp.itd.
Jesli jest wola, pieniadze, mozliwosci to trzeba to robic juz teraz. Tak zeby o awans walczyc juz majac jakies fundamenty organizacyjne i finasowe.
I sponsorzy. Nie stac nas na Petera a ma nas byc stac na 2 zawodnikow z GP?
Zeby nie bylo, ze wszyscy chca dobrze a skonczy sie jak zawsze
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
meridol
meridol pisze:jelen nie ma duzych wymagan finansowych??? czy na pewno wiesz ze tak jest? to dlaczego tak ciezko przed sezonem bylo o podpis Daniela pod kontraktem... z tego co ja wiem wymagania mial bardzo wysokie.
To co dla jednego jest sufitem, dla innego jest podloga. Powyzej pewnego poziomu Jelen nie moze podskoczyc bo skonczy na zielonej trawce.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta
zgadzam się z Tobą w pełni.
Wzmocnienie zespołu liderem z prawdziwego zdarzenia jest bezdyskusyjne i konieczne (może Lee w przyszłym sezonie będzie mógł jeździć w I lidze i będzie chętny wrócić?).
Zespół z zagranicznym liderem, Rempałą, Knappem, Shieldsem, Klimkiem, Messingiem (+ Tomicek i jeszcze jeden zagraniczny - Ruud?) moim zdanie gwarantuje duże emocje, ale niekoniecznie awans.
Nie wiem jak Wam, ale mnie to w pełni wystarczy, bo po co mamy wchodzic do e-ligi i dziadować?
Jesli jednak jakimś cudem uda się pozyskać sponsora, który postawi za cel awans do e-ligi, to obawiam sie że ten skład tego nie zagwarantuje. Wtedy miejsca w kadrze np. dla Adama nie ma... Dla kogo więc z jeżdzących obecnie zawodników jest?? Rempała, Tomicek na rezerwie,Messing, Knapp? Każde z tych nazwisk jest dyskusyjne, ale chyba do przyjęcia. No i Klimek, w którego na pewno warto inwestować.
zgadzam się z Tobą w pełni.
Wzmocnienie zespołu liderem z prawdziwego zdarzenia jest bezdyskusyjne i konieczne (może Lee w przyszłym sezonie będzie mógł jeździć w I lidze i będzie chętny wrócić?).
Zespół z zagranicznym liderem, Rempałą, Knappem, Shieldsem, Klimkiem, Messingiem (+ Tomicek i jeszcze jeden zagraniczny - Ruud?) moim zdanie gwarantuje duże emocje, ale niekoniecznie awans.
Nie wiem jak Wam, ale mnie to w pełni wystarczy, bo po co mamy wchodzic do e-ligi i dziadować?
Jesli jednak jakimś cudem uda się pozyskać sponsora, który postawi za cel awans do e-ligi, to obawiam sie że ten skład tego nie zagwarantuje. Wtedy miejsca w kadrze np. dla Adama nie ma... Dla kogo więc z jeżdzących obecnie zawodników jest?? Rempała, Tomicek na rezerwie,Messing, Knapp? Każde z tych nazwisk jest dyskusyjne, ale chyba do przyjęcia. No i Klimek, w którego na pewno warto inwestować.
Każdemu jego Everest...
wiem o tym, ale chyba za wcześnie zakładać osobny wątek.
Jesli admin uzna, że nowy wątek jest uzasadniony to zawsze może przenieść dyskusję, wycinając kilka, kilkanaście ostatnich postów.
Jesli admin uzna, że nowy wątek jest uzasadniony to zawsze może przenieść dyskusję, wycinając kilka, kilkanaście ostatnich postów.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2006, o 13:02 przez ermen, łącznie zmieniany 2 razy.
Każdemu jego Everest...
meridol pisze:no wszystko fajnie pieknie, ale zwroc uwage na temat tego wÄ…tku!!!
Na ciecia sie zatrudniles? Od kilku lat na tym forum jest dosc luzne podejscie do tematow wiec po co teraz wprowadzac 100% formalizm?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
O meczu nic nie bede pisal bo wszystko napisal Gawrzyk, ale ja ze swej strony bardzo chciałbym "podziekowac" prawie wszystkim (wylaczajac Adama Shieldsa) zawodnikom naszej druzyny za szacunek okazany kibicom ktorzy wlekli sie za nimi przez pol Polski. Przez caly mecz dopingowalismy naszych zawodnikow, bylismy najlepiej widoczni i najglosniejsi, bo w Gnieznie trzeba przyznac doping byl nikly a oprawa zadna; ale oczywiscie nasze gwiazdy po meczu nie mialy czasu zeby wyjsc do nas zeby powiedziec cokolwiek, "dziekujemy" albo "pocalujcie nas w dupe" wychodzac z madrego zalozenia ze obojetnosc jest gorsza od otwartej niecheci. Wiadomo, ze mecz mozna przegrac bo czasami brakuje umiejetnosci, talentu czy szczescia ale na tyle zeby wyjechac na runde finalowa po meczu powinni sie zdobyc, a oni nas kompletnie zlekcewazyli mimo naszych okrzykow po meczu w stylu "chodzcie do nas" itp. a ktore byly przez nich slyszane. Jeszcze raz serdecznie dziekuje!
Z tego wszystkiego wylaczam Adama, ktory potwierdzil ze jako jedynemu wczoraj kibice nie latali mu kolo krocza. Dla mnie to on, za swoje zachowanie, bardziej niz za swoja jazde, jest priorytetem transferowym na nastepny sezon. W przekroju calego roku jakiekolwiek zainteresowanie kibicami wykazali tylko Adam, Lubos i Andreas, za co im serdecznie dziekujemy. Ewentualnie mozna do tych trzech zawonidkow dorzucic Grzeska Knappa za mecz z Gorzowem, bo glownie dzieki niemu w ogole odbyla sie runda honorowa przed meczem.
Z tego wszystkiego wylaczam Adama, ktory potwierdzil ze jako jedynemu wczoraj kibice nie latali mu kolo krocza. Dla mnie to on, za swoje zachowanie, bardziej niz za swoja jazde, jest priorytetem transferowym na nastepny sezon. W przekroju calego roku jakiekolwiek zainteresowanie kibicami wykazali tylko Adam, Lubos i Andreas, za co im serdecznie dziekujemy. Ewentualnie mozna do tych trzech zawonidkow dorzucic Grzeska Knappa za mecz z Gorzowem, bo glownie dzieki niemu w ogole odbyla sie runda honorowa przed meczem.

-
meridol
bkapusta pisze:meridol pisze:no wszystko fajnie pieknie, ale zwroc uwage na temat tego wÄ…tku!!!
Na ciecia sie zatrudniles? Od kilku lat na tym forum jest dosc luzne podejscie do tematow wiec po co teraz wprowadzac 100% formalizm?
wchodzac na temat mam zamiar dowiedziec czegos o meczu na ktorym nie bylem a za kazdym razem widze samych specjalistow ktorzy radza co zrobic zeby lepiej bylo w nastepnym sezonie. to przejdzcie chociaz na watek dzialalnosc klubu i tyle. bo tak to moge sobie zaczac tu pisac np. o Piszczu a jak admin bedzie chcial to sobie przeniesie ten wpis do dobrego watku.
Pisalem juz w poprzednim, usunietym temacie, ze nie ma nas w pierwszej IV glownie dlatego ze po prostu nie mamy lidera. Czy nie warto bylo przed sezonem przeplacic i miec w skladzie Karlssona czy Kligberga ? Tak mielismy dziadka Brhela, wiecznie kontuzjowanego Shieldsa i Louisa z osiolkami. Chcac osiagnac sukces trzeba zainwestowowac w infrastrukture, w naszym przypadku bylby to np. taki Karlsson. Jestem pewien ze gdyby Peter jezdzil u nas w miejsce takiego Swista dzis spokojnie planowalibysmy przebieg meczow w pierwszej IV. Tak poraz kolejny budzimy sie z reka w nocniku, a co najgorsze II sezon z rzedu dziadujemy. Kibice zaczynaja sie od klubu odwracac, co jest calkowicie zrozumiale. Sipma wycofuje sie ze sponsoringu, a mamy pewnosc ze przyjdzie ktos w ich miejsce ? Przypominam ze obecnie nie mamy zadnej karty przetargowej, przyznam ze mam powazne obawy co do przyszlego sezonu. Patrzac na obecny sklad zostawil bym tylko Klimka, Tomicka,Pavlica,Knappa i Rempale. Reszta rozgonic w cholere. Do tego zakontraktowac Szombierskiego,Wegrzyka,Karlssona,Klingberga i mamy pake ktora rzeczywiscie moze cos zdzialac. Odpowiem odrazu na pytania, jezeli stac nas bylo teraz na Swista i Rempale to i spokojnie stac nas na Wegrzyka i Szombierskiego. Tak jak wspomnialem, chcac osiagnac sukces trzeba najpierw sporo zainwestowac, efekty przyjda na pewno.
Karlsson-Knapp
Wegrzyk(Rempala)-Szombierski
Klingberg-Klimek(Pavlic)
Pavlic (R1)-Tomicek(r2)
Nie mozna bylo tak odrazu ?
Karlsson-Knapp
Wegrzyk(Rempala)-Szombierski
Klingberg-Klimek(Pavlic)
Pavlic (R1)-Tomicek(r2)
Nie mozna bylo tak odrazu ?
A niby Świst, Rempała czy Louis to miała być nasza "druga linia"?
Ehh
Kto by pomyślał przed sezonem, że z takimi nazwiskami będzie ciężko załapać się do pierwszej czwórki?
Wynik drużyny mieli ciągnąc wyżej wymienieni zawodnicy...
Louis, Norris czy Suchanek mieli przyjeżdżać na de facto najważniejsze pojedynki(Ostrów, Zielona Góra, Lublin). A jak było, każdy wie...
Teraz jedynie możemy łudzić, że Gorzów pogubi punkty a my wszystko zgarniemy...
Ale, to chyba też nic nie da :/
trening czyni mistrza.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Danio
Po prostu brakuje nam szczęścia i po co Gawrzyk tutaj się produkujesz, szkoda twojego klikania a i tak nie którzy nie zrozumieją.
Tak dla ścisłości $korzeń$ powinieneś wiedzieć że Wegrzyk i Szombierski nie nawidzą się od pewnego zaiścia jak razem jeździli w Rybniku. Tak więc Twoje wyssane z palca typy aby razem ich zakontraktować to byłaby kolejna bzdura jakich było w tym sezonie wielu
Tak dla ścisłości $korzeń$ powinieneś wiedzieć że Wegrzyk i Szombierski nie nawidzą się od pewnego zaiścia jak razem jeździli w Rybniku. Tak więc Twoje wyssane z palca typy aby razem ich zakontraktować to byłaby kolejna bzdura jakich było w tym sezonie wielu