05.06. Motor Lublin - Kolejarz Opole 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#226 Postautor: Smirnek » 8 czerwca 2005, o 11:16

No to co że Kępa był w budce? Przecież zdecydowali się jechać dalej a TŻ mógł równie dobrze przegrać ten mecz :|

Loocas

Szopka Opolska

#227 Postautor: Loocas » 8 czerwca 2005, o 11:18

Wydarzenia z 10-go biegu widziałem z odległości kilkunastu metrów. Większej szopki już dawno (nigdy) nie widziałem. Jeden i drugi robią taki uślizg żeby sobie czasem kolanka nawet nie rozbić (żaden z motocykli nie uderza w bandę już nie mówiąc o zawodnikach), a chwilę potem leżą obaj "nieprzytomni" jabkby się z czołgiem zderzyli. Podchodzą porządkowi, zdejmują jednemu kask (nie wiem który to, nie kojarze ich po twarzach), a on sobie leży na plecach i podziwia chumrki. Wyraz bólu na twarzy czy coś w tym rodzaju ? Gdzie tam, leży sobie spokojnie i patrzy na jaskółki. Perfidnych zagrywek w sporcie nie toleruję. Swój honor trzeba mieć, a to było bezczelne i tchórzowskie poprostu. No ale "Oliwa sprawiedliwa, a Opole podwójnie przegrywa" :D
TÅ» LUBLIN

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

Re: Szopka Opolska

#228 Postautor: InDorka » 8 czerwca 2005, o 15:02

[quote="Loocas
Perfidnych zagrywek w sporcie nie toleruję. Swój honor trzeba mieć, a to było bezczelne i tchórzowskie poprostu.

Nie przesadzasz odrobinkę ?:) Wydaje mi się,że kazdy zawodnik ma cos na swoim sumieniu,tyle,ze nie kazdy jest dobrym aktorem :D

........ :D ........

Loocas

#229 Postautor: Loocas » 8 czerwca 2005, o 16:35

Nie przesadzasz odrobinkę ? Wydaje mi się,że kazdy zawodnik ma cos na swoim sumieniu,tyle,ze nie kazdy jest dobrym aktorem

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Możliwe... ale to tego nie usprawiedliwia. Jak w sporcie się jest nie fair to w życiu też. Ale nie zganiam winy tylko na tych zawodników, jest rozłożona na cały zespół.
TÅ» LUBLIN

peterix
Szkółkowicz

#230 Postautor: peterix » 9 czerwca 2005, o 08:32

1. Gratulka dla chłopaków za pierwsze zwycięstwo w Lublinie w tym roku :D
2. Szacunek dla 2 kibiców z Opola którzy:
- przejechali szmat drogi by zobaczyć swoją drużynę
- nie siedzieli in cognito tylko wywiesili flagi i dopingowali swoich
3. Proponuję następny mecz rozegrać o 17.00 i przerwać dyskusję o godzinie rozpoczęcia meczu; może to pogodzi wszystkich(?) a na pewno dojeżdżającym ułatwi powrót do domu.
4. Dziwne, że w 10 biegu obaj Kolejarze mieli uślizg na 3 okrążeniu (jeśli się nie mylę) tzn. że na wcześniejszych tor był dobry :?: :evil:
Ale oliwa sprawiedliwa.. :)
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

meridol

#231 Postautor: meridol » 11 czerwca 2005, o 04:00

Z wypadkiem tych dwoch delikwentow bylo tak ze symulowali na calego!!! najpierw chcieli jechac do szpitala a kiedy dowiedzieli sie za zawody nie beda przerwane bo lekarz wezwal karetke z "miasta", powidzieli ze jest juz lepiej i nie musza jechac do szpitala...
dobre co? swoja droga seba powinien uprzedzic opolan ze u nas zawsze tak robiono zeby zawody nie byly przerywane.