Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#227 Postautor: Lublin_Fan » 31 lipca 2004, o 20:58

Kubbas pisze:Co to Darka to mysle ze jesli b.dobrze pojedzie z lotosem (moze nie odrazu komplet) i po walce przywiezie te 10-11 pkt. to bedzie super.

He 10-11 punktów zrobi, ale łącznie w dwumeczu....

Ps. DziÅ› leszczu nie masz szans ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#228 Postautor: Kubbas » 31 lipca 2004, o 21:02

Lublin_Fan pisze:He 10-11 punktów zrobi, ale łącznie w dwumeczu....

Jeszcze sie kolego zdziwisz.
Lublin_Fan pisze:Ps. DziÅ› leszczu nie masz szans ;)
Pozdr.

Taaa przyznaj sie ze wczoraj dostales 10:9 :D (te 9 to tylko dzieki mojej litosci ;) )

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#229 Postautor: Maxx » 1 sierpnia 2004, o 13:09

Gawrzyk pisze:
Maxx pisze:A Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?

nic. nawet gdyby robile teraz po 15 punktow to juz zdania o nim nie zmienie... 8)

No fakt, co zawalił to cofnąć się niestety nie da. Ale może chociaż spróbować ratować honor, o ile rzecz jasna zna takie pojęcie...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#230 Postautor: Łoptymista » 1 sierpnia 2004, o 15:33

Maxx pisze:
Gawrzyk pisze:
Maxx pisze:A Jak myślicie, co musi zrobić Śledź żeby się zrehabilitować w oczach kibiców?

nic. nawet gdyby robile teraz po 15 punktow to juz zdania o nim nie zmienie... 8)

No fakt, co zawalił to cofnąć się niestety nie da. Ale może chociaż spróbować ratować honor, o ile rzecz jasna zna takie pojęcie...

hihihihi. Śledź i honor.... Ten wątek robi się coraz bardziej abstrakcyjny.
Od ratowania "honoru" to on ma wywiady i opowieści o przejściowych kłopotach ze sprzętem, o tym jak kocha się scigać no i przede wszytkim jak zależy mu na zwycięstwach jego ukochanej drużyny.
Takie bajdużenie marketingowcy nazywaliby budowaniem wizerunku. I gdyby tylko to się liczyło Śledź byłby naszym najlepszym zawodnikiem. Niestety w żuzlu trzeba się jeszcze ścigać.
Czy dobrze poinformowani wiedzą jak mnasz ulubieniec spędził ostatni tydzień. W Anglii go nie było... więc może pojechał do mechanika robić maszyny....
Taaaaa, nawet zabawne to ostatnie zdanie.

Zulu
Junior

#231 Postautor: Zulu » 1 sierpnia 2004, o 23:00

Na podstawie tego, co Śledź ostatnio wyczynia, nie będzie chyba przesadą jeśli napiszę, że bardziej by się przydał drużynie myjąc motocykl Jeleniewskiemu. Paradoksalnie, rehabilitacja Darka w następnych meczach tak naprawdę bardziej potrzebna jest klubowi niż jemu, więc bym się tu specjalnie nie podniecał - kompletów nie będzie.

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#232 Postautor: arek200 » 5 sierpnia 2004, o 21:20

Szczerze powiedziawszy najlepiej by było gdyby Darek odniósł teraz kontuzję :D Oczywiście daleki jestem od tego żeby życzyć mu wypadku ani czegokolwiek złego, z drugiej jednak strony jeśli chodzi o dobro zespołu to można za niego by było puścić ZZ i niech Karlsson, Knapp i powiedzmy Franków czy ktokolwiek inny za niego jeżdżą. Nie jestem pewien kto jest z naszego klubu w pierwszej trójce na play-offy ale chyba Darek o ile pamiętam.

To tylko taki pomysł, ale nie życzę Darkowi niczego złego.

Gosia
Szkółkowicz

#233 Postautor: Gosia » 5 sierpnia 2004, o 22:19

Wiecie coś a mnie zastanawia jedno Bo kazdy tak tylko osądza i osądza a czy ktos z was podszedł do Darka po meczu w Rzeszowie i spytał się co sie stało i dlaczego tak kiepsko?? Łatwo kogoś nazwać sprzedawczykiem itp ale skąd ta 100% pewność ze tak własnie jest Jeszcze niedawno kazdy wychwalał Darka pod niebiosa A teraz prosze łaska kibica... Ja nie bronie Darka bo jak się patrzyło na jego jazde w Rzeszowie to az cisnienie się człowiekowi podnosiło Ale to tylko człowiek i chyba lekką przesadą jest od razu go przekreślać nie wspomne już o wysyłaniu go na "urlop" i o ZZ Kazdy go rozlicza, wymysla historie co do Darek nie wyprawia gdzie teraz jest itp Czy wam się az tak nudzi Darek to dorosły facet i wie co robi skoro nie zalezy mu na druzynie i na kibicach mowi się trudno chociaz juz teraz mogę powiedzieć ze na 100% tak nie jest !! Może tak byście zastanowili sie troche nad postawą Frankowo bo wydaje mi się ze jemu więcej można byłoby zarzucić..... Pozdrawiam

KrzyÅ›
Junior

#234 Postautor: KrzyÅ› » 5 sierpnia 2004, o 23:05

arek200 pisze:Szczerze powiedziawszy najlepiej by było gdyby Darek odniósł teraz kontuzję :D Oczywiście daleki jestem od tego żeby życzyć mu wypadku ani czegokolwiek złego, z drugiej jednak strony jeśli chodzi o dobro zespołu to można za niego by było puścić ZZ i niech Karlsson, Knapp i powiedzmy Franków czy ktokolwiek inny za niego jeżdżą. Nie jestem pewien kto jest z naszego klubu w pierwszej trójce na play-offy ale chyba Darek o ile pamiętam.

To tylko taki pomysł, ale nie życzę Darkowi niczego złego.

Mam taki pomysł kolego - weź sobie zrób pętelkę i się powieś. To taki tylko pomysł i nie życzę Ci niczego złego. Nie wiem jak pozostali odczytają twój post ale dawno takiego kretynizmu nie przeczytałem. Nawet jakbym miał niespożyte poczucie humoru to i tak niezłym debilizmem się wykazałeś...

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#235 Postautor: arek200 » 5 sierpnia 2004, o 23:27

Krzyś pisze:Mam taki pomysł kolego - weź sobie zrób pętelkę i się powieś. To taki tylko pomysł i nie życzę Ci niczego złego. Nie wiem jak pozostali odczytają twój post ale dawno takiego kretynizmu nie przeczytałem. Nawet jakbym miał niespożyte poczucie humoru to i tak niezłym debilizmem się wykazałeś...

Przcież nie pisałem że chcę aby tak się stało. To mi po prostu przyszło na myśl, więc napisałem. Nie musisz mnie od razu bluzgać. Wiem, że mój pomysł nie jest trafny więc zaznaczyłem, że nie chodzi mi o to, żeby coś złego się Darkowi przytrafiło. Zresztą chodziło mi tylko o podkreślenie sytuacji w klubie. Niestety Darek jeździ ostatnio beznadziejnie i nie da się go nikim zastąpić. Jego jazda w naszej drużynie jest koniecznością. I myślałem że tak inni odczytają mój post

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#236 Postautor: Gelo » 6 sierpnia 2004, o 12:51

czy ktoś ma może jakieś info czy Śledz zrobił coś ze sprzętem, bo ponoć naprawił tylko drzwi w busie ;).

Awatar użytkownika
marcinza

#237 Postautor: marcinza » 6 sierpnia 2004, o 14:16

Gelo pisze:czy ktoś ma może jakieś info czy Śledz zrobił coś ze sprzętem, bo ponoć naprawił tylko drzwi w busie ;).

co do sprzętu to nie wiem,ale dzwi jeszcze nie naprawił :lol:

Carlito

#239 Postautor: Carlito » 6 sierpnia 2004, o 16:47

Gelo pisze:czy ktoś ma może jakieś info czy Śledz zrobił coś ze sprzętem, bo ponoć naprawił tylko drzwi w busie ;).

z tego co widziałem to chyba coś było w sprzętach robione...także może coś z tego będzie...oby :)

Shack
Administrator

#240 Postautor: Shack » 6 sierpnia 2004, o 16:50

Carlito pisze:z tego co widziałem to chyba coś było w sprzętach robione...także może coś z tego będzie...oby :)

jak za kazdym razem, cos sie połata, to sie cos od Tomka pożyczy, oczy sie zamydli ;)

Carlito

#241 Postautor: Carlito » 6 sierpnia 2004, o 16:56

Shack pisze:
Carlito pisze:z tego co widziałem to chyba coś było w sprzętach robione...także może coś z tego będzie...oby :)

jak za kazdym razem, cos sie połata, to sie cos od Tomka pożyczy, oczy sie zamydli ;)

być może shack..być może :)

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#242 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 6 sierpnia 2004, o 16:58

Carlito pisze:
Shack pisze:

być może shack..być może :)

Ja mam jednak nadzieję, że Darek sie w końcu obudzi z zimowego jeszcze snu...

Shack
Administrator

#243 Postautor: Shack » 6 sierpnia 2004, o 17:48

Carlito pisze:być może shack..być może :)

musi miec dobry bajer :) zeby go pozniej wciskac panienkom po zawodach :]

Gosia
Szkółkowicz

#244 Postautor: Gosia » 6 sierpnia 2004, o 18:37

No prosze jakich my tu znawców mamy Co jeden to mądrzejszy Proponuje iść do Darka po zawodach może któregoś zatrudni jako menagera
musi miec dobry bajer zeby go pozniej wciskac panienkom po zawodach :]

Shacku a skąd o tym wiesz czyżby Darek Ci taki bajer wciskał ??? 8)

Shack
Administrator

#245 Postautor: Shack » 6 sierpnia 2004, o 18:42

Gosia pisze:No prosze jakich my tu znawców mamy Co jeden to mądrzejszy Proponuje iść do Darka po zawodach może któregoś zatrudni jako menagera
musi miec dobry bajer zeby go pozniej wciskac panienkom po zawodach :]

Shacku a skąd o tym wiesz czyżby Darek Ci taki bajer wciskał ??? 8)

nie, Tobie wciskał :twisted: chyba to widac w kazym poscie :lol:

Gosia
Szkółkowicz

#246 Postautor: Gosia » 6 sierpnia 2004, o 18:46

Tak a to ciekawe bo ja w kazdym poscie podkreslam ze Darka nie bronie tylko wkurza mnie bezmyslne gadanie To po pierwsze a po drugie nie jestem z tych panienek które łatwo dadzą się zbajerowac Pomyliles osoby chyba

Gosia
Szkółkowicz

#248 Postautor: Gosia » 6 sierpnia 2004, o 19:21

Paweł tez mnie wkurza to jak jezdzi Sledz i to co wyprawia od jakiegos czasu Ale bezsensowne jest gadanie ze wydaje kase na panienki ze bajeruje je w parkingu a tym bardziej ze remontuje sobie drzwi w busie Wchodzi sobie ktoś na forum i czyta takie pierdoly o Darku i co ma o nim myslec ??? Takie gadanie jest głupie i nic nie zmieni a powstają tylko idiotyczne plotki przez takie wpisy

Shack
Administrator

#249 Postautor: Shack » 6 sierpnia 2004, o 19:44

uderz w stół...... :)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#250 Postautor: bkapusta » 6 sierpnia 2004, o 21:31

LOL

No wsumie co sie dziwic

Darek dobija do 40stki