Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#201 Postautor: Saint » 2 maja 2005, o 15:45

Gawrzyk pisze:nie byłbym tego taki pewny...

Sorki Gawrzyk, że się czepiam i że trochę nie na temat... ale takimi postami dajesz tylko pożywkę wszystkim plotkarzom i pozwalasz na tworzenie dziwnych teorii...
Sprawa jest prosta jeśli jest coś co możesz napisać, nie drażnij się z kibicami, jeśli nie możesz podać szczegółów... nie zaczynaj tematu do czasu, gdy nie będzie jakegoś "niusa"... no chyba, że post miał przeczytać Franek... :twisted:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#202 Postautor: Łoptymista » 2 maja 2005, o 17:23

Saint pisze:

Sorki Gawrzyk, że się czepiam i że trochę nie na temat... ale takimi postami dajesz tylko pożywkę wszystkim plotkarzom i pozwalasz na tworzenie dziwnych teorii...
Sprawa jest prosta jeśli jest coś co możesz napisać, nie drażnij się z kibicami, jeśli nie możesz podać szczegółów... nie zaczynaj tematu do czasu, gdy nie będzie jakegoś "niusa"... no chyba, że post miał przeczytać Franek... :twisted:

SAINT z ust mi to wyjąłeś.

<to nie nabijanie postów, ja tylko dawno nie przeczytałem nic z czym tak bardzo bym się zgadzał>
PS Cała prawda - całą dobę :mrgreen:

Krzysio

#203 Postautor: Krzysio » 2 maja 2005, o 18:58

A co, szykujecie furki dla Jurka Mordela, a może chcecie powalić nas na kolana kolejnym obok Dominiczaka hitem transferowym w postaci np. Kamila Łyko?

p.s.
Daruj sobie Gawrzyku, bo chyba nie chcesz znowu zamykać forum?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#204 Postautor: kilar » 2 maja 2005, o 19:18

kaar pisze:No to Franek moze odetchnac :)

A po czym on ma odetchnac?? :shock: To, ze narazie nikogo nowego nie zakontraktowali oraz ze franek pojechal dobrze przeciwko Rybnikowi, nie znaczy ze juz wiecej od niego nie bedzie sie wymagac dobrej jazdy w meczacxh ligowych. Franka powinno malo obchodzic, czy bedzie ktos na jego miejsce czy tez nie, on ma sie skupic na dobrej jezdzie, ktora w koncu pokazal w niedziele. W pazdzierniku zuzlowcy beda sobie mogli odetchnac, po zakonczeniu sezonu. Teraz trzeba walczyc o 6ste miejsce, a nie odjechac sezon tak jak odrobienie jakiejs panszczyzny... :?

Pozdro

Koper
Trener
Kontakt:

#206 Postautor: Koper » 2 maja 2005, o 21:06

patryk kilar pisze:Teraz trzeba walczyc o 6ste miejsce, a nie odjechac sezon tak jak odrobienie jakiejs panszczyzny... :?
Pozdro

A ja tak przewrotnie napisze, fajnie byloby powalczyc o 5 miejsce w kontekscie wzmocnienia dobrym obco i ewentualnie jeszcze dobrym krajowym seniorem, wowczas bylby ciekawy mecz z 4 zespolem I ligi w play-off a zajecie 6 miejsca daje mniejsze szanse do powalczenia w pierwszym dwumeczu w play-off. Wiem ze w obecnej sytuacji mozemy sie bardzo cieszyc jak zajmiemy bezpieczne 6 miejsce na koniec fazy zasadniczej nie bedziemy musieli sie bronic bezposrednio przed spadkiem do II ligi. Za nami mecz w Krosnie i szansa na powalczenie nie tylko o wygrana ale tez punkt bonusowy przed nami mecz w Opolu i to z tymi druzynami wlasnie walczymy aby nie zajac miejsc 7-8, walka o ewentualne 5 miejsce bedziemy mogli stoczyc z Grudziadzem ktory pod wzgledem kontuzji ma w tym roku ogromnego pecha. Wiem ze jak sluchalem relacji z Ostrowa to bylo to tak zalosne ze az trudno pisac o naszej walce w tym sezonie o cokolwiek ale zakladajac walke o 5 miejsce :lol: w przelozeniu na pierwsze mecze w play-off moze sie okazac dla nas ciekawa. Po meczu w Opolu bedziemy madrzejsi, oczywiscie wierze we wzmocnienie nowym obco plus albo dobra postawe Frankowa albo wymiana na kogos lepszego.

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#207 Postautor: Madlene » 3 maja 2005, o 00:32

ciekawe kiedy w ogole bedzie cos wiadomo o kontrakcie Klingberga...oby to tylko wypaliło na Opole bo będzie ciężko... Jakoś trudno uzyskac jakiekolwiek informacje o Niklasie..Mam nadzieję że im bliżej meczu tym więcej się wyjaśni..

Koper
Trener
Kontakt:

#208 Postautor: Koper » 3 maja 2005, o 03:17

Madlene pisze:ciekawe kiedy w ogole bedzie cos wiadomo o kontrakcie Klingberga...oby to tylko wypaliło na Opole bo będzie ciężko... Jakoś trudno uzyskac jakiekolwiek informacje o Niklasie..Mam nadzieję że im bliżej meczu tym więcej się wyjaśni..

W tej kwestii mysle ze mozemy ufac kierownictwu klubu gdyz z obcokrajowcami w ostatnim czasie nie mielismy problemu, awansowalismy z Zorro do I ligi, pozniej byl Lee Richardson a gdy ten nie mogl startowac w I lidze zakontraktowalismy Petera Karlssona teraz mam nadzieje ze po porazce z Jensenem zakontraktujemy wlasnie Niklasa, moze czekamy na kolejna kolejke Elitserien aby uzyskac pewnosc co do Niklasa, z drugiej strony skoro nie zakontraktowalismy go juz na Rybnik mysle ze rozsadne jest to czekanie z kontraktem bo gdyby zlapal kontuzje w lidze szwedzkiej mielibysmy male pole manewru przed bardzo waznym meczem z Opolem bo mozna kontraktowac tylko 2 obco w sezonie, tak wiec spokojnie zaczekajmy az odjada dzis kolejke w Szwecji (rezultaty mozna sledzic na zywo tutaj: http://www.speedway.nu ) i juz pewnie w srode jest szansa ze wszystko bedzie jasne w moim doczuciu przynajmniej.

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#209 Postautor: Madlene » 3 maja 2005, o 10:48

No tak...zapomnialam ze dzisiaj gra liga szwedzka :oops: :wink: W takim razie poczekajmy, ale wydaje mi sie to tylko formalnością...Myslę że Niklas znow troche tych punktow na swoim koncie zapisze :wink:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#210 Postautor: Lublin_Fan » 3 maja 2005, o 11:05

Gawrzyk pisze:Dlaczego zawsze doszukujecie siÄ™ sensacji w tym co napiszÄ™ :?:

Otóż to. Ludzie ! Czytajcie programy zawodów! Tam wszystko pisze :)

Pozdr. ;) :lol:

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#211 Postautor: Saint » 3 maja 2005, o 13:13

Lublin_Fan pisze:

Myslałem, że jest napisane... :wink:
Pozdrawiam

Koper
Trener
Kontakt:

#212 Postautor: Koper » 3 maja 2005, o 18:44

Saint pisze:
Lublin_Fan pisze:

Myslałem, że jest napisane... :wink:
Pozdrawiam

Jest napisane za 5 zl :wink:

Geest
Senior

#213 Postautor: Geest » 3 maja 2005, o 19:46

a czy Klingbergowi nie beda w przyszlosci inne mecze kolidowaly z naszymi? oczywiscie jesli podpisze...

Snys
Zawodowiec

#214 Postautor: Snys » 3 maja 2005, o 19:48

Raczej nie, gdyż zaakcepotował juz terminy

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#215 Postautor: Madlene » 3 maja 2005, o 21:08

No i Klingberg zrobił dziś w lidze szwedzkiej 8 punktów(5 startów) w tym 3 wygrywając z Leigh Adamsem. Nie jest moze imponujacy wynik ale nie jest też źle. Zespół Klingberga Vargarna wygrał z Masarną 46-44..a przecież dla Masarny jeździ Tony Ricchardson i Leigh Adams...

Snys
Zawodowiec

#216 Postautor: Snys » 3 maja 2005, o 21:10

Madlene pisze:No i Klingberg zrobił dziś w lidze szwedzkiej 8 punktów(5 startów) w tym 3 wygrywając z Leigh Adamsem. Nie jest moze imponujacy wynik ale nie jest też źle. Zespół Klingberga Vargarna wygrał z Masarną 46-44..a przecież dla Masarny jeździ Tony Ricchardson i Leigh Adams...

1. Zrobił 11 w 6 startach

2. Tony dzis nie jechał

http://www.speedway.nu/2005/Report.asp?Elit.DH

Awatar użytkownika
shasdil

#217 Postautor: shasdil » 3 maja 2005, o 21:11

klingberg znowu dobrze wypadl w lidze szwedzkej, jwgo druzyna Vargaran ulegla na wyjezdzie Masarnie Avesta 49:47
Niklas byl zdecydowanie najlepszym zawodnikiem swojej druzyny zdobyl w 6 startach 11 punktow (3,1,2,3,2,0), przegrywal regularnie tylko z Lindbackiem(w swoim drugim, trzecim i szostym biegu). {na podstawie http://www.speedway.nu}

Ten mecz potwierdza ze zakontraktowanie Niklasa moze wyjsc nam tylko na dobre

Dla porownania Jesper B. dzisiaj 3 punkty w 4 startach sic..

pozdrawiam

shasdil
Ostatnio zmieniony 3 maja 2005, o 21:44 przez shasdil, łącznie zmieniany 1 raz.

Snys
Zawodowiec

#218 Postautor: Snys » 3 maja 2005, o 21:13

shasdil pisze:klingberg znowu dobrze wypadl w lidze szwedzkej, jwgo druzyna Vargaran ulegla na wyjezdzie Masarnie Avesta 49:47
Niklas byl zdecydowanie najlepszym zawodnikiem swojej druzyny zdobyl w 6 startach 12 punktow (3,1,2,3,2,1), przegrywal regularnie tylko z Lindbackiem(w swoim drugim, trzecim i szostym biegu).

pozdrawiam

shasdil

[ Dodano: Wto 03 Maj, 2005 ]
klingberg znowu dobrze wypadl w lidze szwedzkej, jwgo druzyna Vargaran ulegla na wyjezdzie Masarnie Avesta 49:47
Niklas byl zdecydowanie najlepszym zawodnikiem swojej druzyny zdobyl w 6 startach 12 punktow (3,1,2,3,2,1), przegrywal regularnie tylko z Lindbackiem(w swoim drugim, trzecim i szostym biegu). {na podstawie http://www.speedway.nu}

pozdrawiam

shasdil

W ost. biegu 0 a nie 1 = 11 pkt

http://www.speedway.nu/2005/Report.asp?Elit.DH

No to trzeba kontraktować i liczyc w koncu na obco w meczu :!:

Awatar użytkownika
shasdil

#219 Postautor: shasdil » 3 maja 2005, o 21:17

blad na stronce, u mnie wlasnie tez zmienilo sie na 0 :)

co nie zmienia faktu ze mozna uznac wystep Klingberga za udany

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#220 Postautor: Regdal » 3 maja 2005, o 21:39

Jestem za zakontraktowaniem Klingberga.Pojechał kolejny dobry mecz w lidze szwedzkiej,trzeba spróbować kontraktu z tym zawodnikiem.

rob7
Senior

#221 Postautor: rob7 » 3 maja 2005, o 21:48

tym bardziej że jeździł w barwach Opola:
http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthr ... &TID=30343
Niklas Klingberg startował w drużynie TŻ Noban Opole w roku 2000. Wystąpił wówczas bodaj w 4 meczach a zadebiutował na opolskim torze w meczu z Rybnikiem zdobywając 13+2 pkt. Na pewno jest to zawodnik solidny którego stać na 10-12 pkt. Jego występ w niedzielę może przysporzyć wielu kłopotów Kolejarzowi.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#222 Postautor: kilar » 3 maja 2005, o 23:03

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=64100

Klingberg zdobyl 12 pt :wink: . Wiec jaki z tego moral ?? A moral z tego taki, ze jak najszybciej bierzmy go do druzyny i jedziemy do Opola po pierwsze (realne 8) ) zwyciestwo, bo przeciez do Ostrowa tez jechalismy po wygrana, no ale niestety nie wyszlo.
Teraz z Klingbergiem powinno byc juz duuuuzo lepiej i mam nadzieje, ze od spotkania z Kolejarzem zacznie sie marsz TZ-u w gore tabeli :)

Pozdro

Snys
Zawodowiec

#223 Postautor: Snys » 3 maja 2005, o 23:12

patryk kilar pisze:http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=64100

Klingberg zdobyl 12 pt :wink: . Wiec jaki z tego moral ?? A moral z tego taki, ze jak najszybciej bierzmy go do druzyny i jedziemy do Opola po pierwsze (realne 8) ) zwyciestwo, bo przeciez do Ostrowa tez jechalismy po wygrana, no ale niestety nie wyszlo.
Teraz z Klingbergiem powinno byc juz duuuuzo lepiej i mam nadzieje, ze od spotkania z Kolejarzem zacznie sie marsz TZ-u w gore tabeli :)

Pozdro

Ja tam bardziej wierze http://www.speedway.nu/2005/Report.asp?Elit.DH

Zresztą...11 czy 12 brać "trza" :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#224 Postautor: kilar » 3 maja 2005, o 23:42

Snys pisze:Ja tam bardziej wierze http://www.speedway.nu/2005/Report.asp?Elit.DH

Zresztą...11 czy 12 brać "trza" :wink:

Moze juz wziety, tylko narazie to jeszcze tajemnica, zeby potrzymac w niepewnosci kibicow :wink: :D

Pozdro

Snys
Zawodowiec

#225 Postautor: Snys » 3 maja 2005, o 23:52

No tak, mozliwe. Skoro reszta terminów mu pasi to RACZEJ jest juz nasz.
Oby tylko sie sprawdził bo jak nie (tfu tfu) to załamka poprostu....śmiać sie czy plakać trzeba bedzie..

No ale trzeba być dobrej mysli, oby pokazał sie (z dobrej strony :wink: ) juz w niedziele.