Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#1851 Postautor: dilucio » 29 listopada 2005, o 20:07

czaszka pisze:
Pokemon pisze:No dzięki Danio! Teraz to widzę, że ani Lee, ani Jonas, ani Lindgren..

Można by zaryzykować z Andreasem Messingiem :idea: Na pozycję juniora rzecz jasna 8) W tym sezonie był objawieniem w Danii gdzie wykręcił średnią 2,45 i był lepszy od m.in. Ząbika, H. Andersena, Kościechy, Klingberga, Jędrzejaka czy Bjerre :!: W IM Szwecji seniorów zajął wysokie 8 miejsce, wyprzedzając Lindbaecka.. Pechowo pojechał w IME gdzie wywalczył 8 punktów (t,2,d,3,3) Coś mi się wydaje że niedługo może być następcą Andreasa Jonssona, trzeba go brać :)

no to czaszka znalazles ciekawego zawodnika na juniora!!przydalby sie w lublinie taki junior!!

ps.i na przyszlosc nie chwal sie tak swoja wiedza bo przeszkadza to niektorym gogusiom na forum :D :lol:

Snys
Zawodowiec

#1852 Postautor: Snys » 29 listopada 2005, o 20:07

kilar pisze:No to trzeba sie nastawic na wzmocnienie typu Jurczynski, Osumek. O Rempale proponuje zapomniec, a jezeli i Huszcza nie przyjdzie to przyszly sezon nie bedzie sie roznil zbyt wiele od tego.

Moze poczekajmy na tą sensację Łoptymisty i Gela :wink:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1853 Postautor: RadeKas » 29 listopada 2005, o 20:10

kilar pisze:Ciekawy jestem czy G.Knapp nie pluje sobie teraz w morde, ze podpisal tak szybko z Lublinem, bo przeciez jak narazie jedyne o co mozemy walczyc to o utrzymanie.

Mysle, ze sobie nie pluje biorac pod uwage to, ze gdyby podpisywal teraz pewnie dostalby sporo pieniedzy mniej, nawet w innym klubie. Poza tym poczekaj z przekreslaniem szans.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#1854 Postautor: jacur78 » 29 listopada 2005, o 20:13

No ja nie moge no... JEDRZEJAK... musialem puscic pare z geby bo juz ciezko wytrzymac pod taka presja

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#1855 Postautor: auganoff » 29 listopada 2005, o 20:19

kilar pisze:Ciekawy jestem czy G.Knapp nie pluje sobie teraz w morde

Grześ piękny nie jest, to fakt, ale żeby aż tak mu pojechać? :lol: :lol: :lol:

harry
Trener

#1856 Postautor: harry » 29 listopada 2005, o 20:21

Matko! W końcu podpisał. Ależ to trwało - prawie cały dzień. W międzyczasie jeszcze kilka telefonów z eligi. Na szczęście w tym sezonie jest inaczej. Jeszcze raz napiszę - kilka ważnych osób zrozumiało w końcu o co tu chodzi i jak pieniążki leżą na stole i telefony z eligi niestraszne.
Nie pytajcie o kogo chodzi. W sobotę kolejna konferencja i tam kilku gości naraz podpisze.
Musicie uzbroić się w cierpliwość. Dodam tylko, że to czwarty senior.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener