Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1826 Postautor: Łoptymista » 29 listopada 2005, o 15:41

Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem się, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka. :twisted:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1827 Postautor: Gelo » 29 listopada 2005, o 15:43

Łoptymista pisze:Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem się, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka. :twisted:

No właśnie też jestem zszokowany - bo chyba masz na myśli tego zawodnika, ktorego właśnie potwierdziłem przez komórę :twisted: .

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1828 Postautor: Łoptymista » 29 listopada 2005, o 15:47

Gelo pisze:
Łoptymista pisze:Dobra! Koniec z ogladaniem sie na Gawrzyka. Kazdy ma jakis znajomych niekoniecznie w Lublinie, którzy wiedza cos o żużlu. Wlasnie skonczylem pgaduche na messengerze i dowiedzialem się, ze ponoc jest juz prawie dogadany zawodnik dla TZ. Moim zdaniem i nie tylko moim gwarantuje on w 1 lidze co najmniej 10 pkt. Z tego co mi powiedzial ten znajomy wynikam, ze dla wielu jego pojaweinie sie w Lublinie bedzie spora niespodzianka. :twisted:

No właśnie też jestem zszokowany - bo chyba masz na myśli tego zawodnika, ktorego właśnie potwierdziłem przez komórę :twisted: .

Gdybys odpisywal mi na gg to byc moze udaloby nam sie skonfrontowac i zweryfkowac nasze wersje. Nie zmuszaj mnie do odbycia dlugiej pieszej wyprawy do Ciebie. :evil:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1829 Postautor: Gelo » 29 listopada 2005, o 15:49

W sumie konfrontacja jest zbędna - skoro mowa o niespodziance, wiadomo ze chodzi o... :wink:

Snys
Zawodowiec