janek pisze:No i jak występ Jacka, łyso ???. "Krajowy Lyder KMŻ"
. I co powiecie?? Chyba zmienicie zdanie co do jego formy.
Razem z Tomickiem i nie sprawdzonymi wcześniej angolami przegrywają mecz.
janek pisze:Musimy mieć pewniaka na wyjazdy i od tego trzeba zacząć, koniec z bajkami typu J.Rempała "Krajowy Lyder KMŻ" poprowadzi nas do 1-ligii.
Przetrzyjcie oczy, czy zgodnie z zapowiedziami jesteśmy Drużyną która będzie walczyć o 1-ligę ?
Siedziałeś cicho po meczu z Miszkolcem i zagorzale czekałeś z niecierpliwością aż J. Rempała pojedzie gorzej... to się wygadasz i zejdzie ciśnienie.
Ale co właściwie niektórzy od tego Rempała chcą, pewnie nie raz jeszcze będzie walił powyżej 10 punktów, czy to na naszym , czy nie naszym torze i nie raz będziecie zmieniac zdanie.
Nie jestem jakimś jego zagorzałym zwolennikiem, bo nie mam w tym żadnego interesu, ale akurat on dzisiaj nam tego meczu nie zawalił. pojechał w 4 startach i zdobył 2 dwójki z bonusami - czyli trójki, jego brat zarobił więcej. Dzisiejsza zdobycz Jacka nie wskazuje na jego słabą kondycję... no chyba że Ci co byli na meczu będą twierdzic inaczej.
Śmieszy mnie gadanie, żeby na mecz z Piłą sobie odpoczął. Natomiast co powiedzą Ci niektórzy co po pierwszym meczu widzieli Andreasa jako lidera. Tak na prawdę to on i Tomicek zawalili nam ten mecz i to do nich trzeba miec pretensje w pierwszej kolejności.
Cieszy natomiast że mamy na dzień dzisiejszy dwóch mocnych zawodników tzw. "liderów", ale to również może się zmienic na innych torach. Więc nie krytykujcie i z drugiej strony nie napalajcie się... Trochę rozsądku.
Trzeba zbierac małe punkciki bo to raczej one będą decydowac o końcowej tabeli po rundzie zasadniczej. Może wygramy jeszcze jakiś mecz na wyjeździe, może nie... ale i tak będzie najbardziej liczyc się dwumecz w rundzie play-off. Nie sądzę aby takie drużyny jak Krosno , Piła czy Miszkolc rozgromiły nas u siebie. Każdy jest cwany na własnym torze - niech przyjadą do nas. Łódź natomiast to inna bajka, ale tym będziemy się martwic w play off - daj Boże...