siÄ™ pojawi
Wyjazd do Ostrowa - 08.07.2007 - zapisywać się!
Re: Wyjazd do Ostrowa - 08.07.2007 - zapisywac sie!
Szkoda że się chłopaki wykruszją
Mimo wszystko liczę że przynajmniej kilkunastu nas tam
siÄ™ pojawi
siÄ™ pojawi
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Jeszcze nadzieja w marsie który właśnie się pojawił na forum
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dzownilem do niego, ale jego tata powiedzial ze on jutro pracuje.Dj_Korgi pisze:Jeszcze nadzieja w marsie który właśnie się pojawił na forum
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
JEST WYJAZD! Mars jedzie ( praca nie zajÄ…c ) pozdrawiam
zeby mi budzic ojca no ladnie;) spalem juz ale coz sila wyzsza;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

InDorka a Ty sie wybierasz do Ostrowa?bo nie wiem czy mnie ktoÅ› obroni przed pewnym osobnikiem...

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Przepros tatÄ™! Byl bardzo zakrecony, az mi bylo glupio, ale bylem zdesperowany
jak to mowi bartosh chory na zuzel
Po pewnym czasie zorientowal sie ze Mars to moze byc jego syn ktory spi a jutro pracuje 
meesha pisze:Ekipa wozu nr 1 pozdrawia ze slonecznego Wroclawia![]()
Pogoda wysmienita wiec bez wahania ruszajcie jutro![]()
A tymczasem idziemy poznawac uroki miastaDo jutra
W Ostrowie pół godziny temu przestało padać
Cz@rek pisze:Mimo wszystko liczę że przynajmniej kilkunastu nas tam
siÄ™ pojawi
Ze wstępnych obliczeń coś koło 40-50 osób
Mars pisze:zeby mi budzic ojca no ladnie;) spalem juz ale coz sila wyzsza;)
Mars miałem do Ciebie dwa numery i nie wiedziałem który jest dobry i aktualny dlatego Koper dostał oba
Ostatnio zmieniony 7 lipca 2007, o 23:32 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
Koper pisze:Przepros tatÄ™! Byl bardzo zakrecony, az mi bylo glupio, ale bylem zdesperowanyjak to mowi bartosh chory na zuzel
Po pewnym czasie zorientowal sie ze Mars to moze byc jego syn ktory spi a jutro pracuje
haha Mikas podal ci zly numer pewnie ale mnie obudzil stary ze ktos dzwonil i sie pytal o wyjazd zerwalem sie odrazu ale to jest nałóg;P masz gg????

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Na ten pierwszy tez sie dodzwonilem ale bylo tak slychac jakby komus komorka sama sie odebrała w kieszenimikas pisze:Mars pisze:zeby mi budzic ojca no ladnie;) spalem juz ale coz sila wyzsza;)
Mars miałem do Ciebie dwa numery i nie wiedziałem który jest dobry i aktualny
Koper pisze:Na ten pierwszy tez sie dodzwonilem ale bylo tak slychac jakby komus komorka sama sie odebrała w kieszenimikas pisze:Mars pisze:zeby mi budzic ojca no ladnie;) spalem juz ale coz sila wyzsza;)
Mars miałem do Ciebie dwa numery i nie wiedziałem który jest dobry i aktualnywiec zadzwonilem na ten drugi numer no i wyszlo jak wyszlo
ale z happy endem
to taka poczta jest w tamtym bo mi ukradli i tyle zniego pozostalo;)

a Ty sie wybierasz do Ostrowa?
Nie,nie wybieram sie. Na kilka wyjazdow z naszymi zawodnikami widzialam tylko jeden wygrany mecz w Rzeszowie ( to byl chyba drugi garnitur rzeszowski).Obserwowalam po 2 x porazke w Krakowie,Tarnowie i Krosnie,po jednym razie w Rzeszowie i Åodzi i......dalam sobie spokoj.
A ta druga sprawa - jesteÅ› duzym chlopcem i dasz sobie rade
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Nie załamuj się
Meesha chyba dopiero po dwudziestym którymś wyjeździe zaliczył pierwszą wygraną... w tym roku w Gnieźnie, także trzeba wierzyć że zła passa się kiedyś odwróci 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A ja mam juz nie jednÄ… wygranÄ… wyjazdowÄ… na koncie:) A jedna z nich to wlasnie miala miejsce w...Ostrowie
Moj pierwszy mecz wyjazdowy byl wygrany, bylo to w Tarnowie a w naszym skladzie byl Hans Nielsen:)
mikas pisze:Nie załamuj sięMeesha chyba dopiero po dwudziestym którymś wyjeździe zaliczył pierwszą wygraną... w tym roku w Gnieźnie, także trzeba wierzyć że zła passa się kiedyś odwróci
a juz mialem odpalac furke i szukac skladu;P hehe

A ja pierwszą wygraną zaliczyłem już na drugim wyjeździe. Było to w Tarnowie bodajże 28.04 1984 roku. 45-44.
To było jedyny chyba raz kiedy Lublin miał szybciej nowinki techniczne niz inni. Wchodziły wtedy gaźniki Delorto czy jakoś tak i my mieliśmy 3 a Tarnów żadnego i dostali w dupsko chociaż byli faworytami.
No i wtedy poznałem Jacka Ziółkowskiego. Jechaliśmy jednym autobusem rejsowym.
To było jedyny chyba raz kiedy Lublin miał szybciej nowinki techniczne niz inni. Wchodziły wtedy gaźniki Delorto czy jakoś tak i my mieliśmy 3 a Tarnów żadnego i dostali w dupsko chociaż byli faworytami.
No i wtedy poznałem Jacka Ziółkowskiego. Jechaliśmy jednym autobusem rejsowym.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Moj pierwszy wyjazd, tez Tarnów byl 4.07.1993 wynik 44:46, pozniej zwerykikowany na 42:48.harry pisze:Było to w Tarnowie bodajże 28.04 1984 roku. 45-44.
Gdyby ktoś miał jeszcze wolne miejsce do Ostrowa to niech pisze na gg:4918704
dla tego biegu co zrobil Darek Åšledz bylo warto jechac cudo !!!! chlopaki pozostawili po sobie wiele dobrego wynik nie odzwierciedla do konca formy naszych zawodnikow do 8 biegu powinnismy prowadzic ale coz bledy na trasie popelniane przez naszych sprawialy ze z 4-2 dlanas robilo sie 3-3 od 10 biegu Intar zaczal jechac z naszych nieco uszlo powietrze ale wyjazd kozacki noi doping byl taki ze nasi czuli sie jak usiebie MOTOR !!!!!!!!!

A mój pierwszy wyjazd to Åódz 2002 rok i wygrany 42 - 48 byÅ‚o miÅ‚o i jak zawsze wesoÅ‚o 
Dziękuję wszystkim kibicom obecnym na meczu w Ostrowie. Doping był fantastyczny. Mimo tych prawie 400 km te kilkadziesiąt osób zrobiło niezłe zamieszanie. Szacunek.
( nie mogłem podziękować po meczu bo byłem bardzo wkurzony na jednego osobnika tym bardziej, że to przewidziałem).
( nie mogłem podziękować po meczu bo byłem bardzo wkurzony na jednego osobnika tym bardziej, że to przewidziałem).
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Mam nadzieję, że całe to zamieszanie nie spowoduje przede wszystkim spadku formy Seby.
Bo jak spowoduje to niektórzy będą mieli naprawdę przechlapane.
Kto ma przechlapane
Pewnie osobnik, ktorego forma mooocno spadla, i Harry to przewidzial?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Ja napisał Mars dla tego jednego biegu Darka (ale oczywiście nie tylko) opłacało się pojechać na ten mecz. Akcja ala słynny bieg Screena w Częstochowie, cudo.
Było nas na sektorze 56 osób + trochę ostrowiaków
oraz kilka osób z Lublina wśród miejscowych.
Było nas na sektorze 56 osób + trochę ostrowiaków
harry pisze:( nie mogłem podziękować po meczu bo byłem bardzo wkurzony na jednego osobnika tym bardziej, że to przewidziałem).
Wydaje mi się, że "osobnikowi" temu nie wystarcza sił na 3 biegi po tygodniu przerwy, a co dopiero na jeżdżenie dzień po dniu, po przebytych kikuset km.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.