Bimmer pisze:rob7 pisze:to skoro nikt nie chce sponsorować
No, na razie, tj. od kilku lat, sponsor chyba jest? Czy tylko mi się zdawało?nikogo żużel nie interesuje
Żużel nikogo nie interesuje poza miastami, będącymi ośrodkami żużlowymi. Nie wypaczaj słów, do których się odnosisz, bo na takich zasadach dyskusja traci sens.to po co się tak męczycie złożyć rezygnacje, wycofać drużynę, zlikwidować stowarzyszenie....
a może podjęliście się czegoś czego nie potraficie dobrze robić... warto to przemysleć
Tzn. komu zarzucasz niekompetencjÄ™?
Bimmer, w zasadzie Lucki 73 wyczerpująco odpowiedział od siebie dodam że nie jestem radą naszorczą aby zarzucać niekompetencję zarządzającym klubem....
jako kibic mogę sugerować pewne sprawy do przemyślenia bo wyrażnie widać brak koncepcji działania klubu a opowieści o przepłaconej lidze i nieodpowiedzialnych działaniach prezesów pozostałych klubów gdy samemu rozliczyło się cztery kolejki ligowe świadczą o braku rozeznania oraz braku umiejętności pozyskiwania środków od sponsorów
Ps.
a ile klub "zaoszczędził" nie kontraktując Petera lub Maxa a ile "stracił" na wpływach z biletów bo kibice nie chcą oglądać "oszczędnościowej" drużyny?