Gawrzyk znasz odpowiedź na moje wcześniejsze pytanie?
Lubelski klub w sezonie 2010
- Łoptymista
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
prasa kłamie
haha Gawrzyk się znowu lansuje -- wiem ale nie powiem jesteś chyba idolem tych forumowiczów 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- tezetomaniak
- Trener
przeciez napisal, ze skoro klub sobie zaplanowal na wtorek, to sie we wtorek dowiesz
najlepiej to zamknac temat i otworzyc po konferencji
najlepiej to zamknac temat i otworzyc po konferencji
Regdal pisze:Brakuje jeszcze jakiegoś info ,że mamy mieć możnego i bogatego sponsora tytularnego i już ekstaza zapewniona.
a co mi tam, upajajmy się:
Mamy mieć bogatego i moznego sponsora tytularnego
nic
Ktoś tu ściemnia. Albo prezes albo zawodnicy.
Albo to będą takie cztery nazwiska, że szczęka nam opadnie albo z rozpaczy albo z radości.
Bo jezeli nie Baran, nie Staszek, nie Miesiąc, nie Piszcz, nie Hynek to kto? I tylko jeden zagraniczny wśród sześciu?

Albo to będą takie cztery nazwiska, że szczęka nam opadnie albo z rozpaczy albo z radości.
Bo jezeli nie Baran, nie Staszek, nie Miesiąc, nie Piszcz, nie Hynek to kto? I tylko jeden zagraniczny wśród sześciu?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Ktoś tu ściemnia. Albo prezes albo zawodnicy.
Bo jezeli nie Baran, nie Staszek, nie Miesiąc, nie Piszcz, nie Hynek to kto? I tylko jeden zagraniczny wśród sześciu?![]()
![]()
Będą to zawodnicy którzy byli tutaj wielokrotnie wymieniani zapewne
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Jeden to pewnie Szostek, więc zostają tylko trzy intrygujące nazwiska 
Ciekawe co Rafał Klimek zadecydował na temat żużla? Nieźle by się uzupełniali z Szostkiem.Oczywiście, Jeśli tylko Rafał odstawiłyby panny na bok.
1.klimek 2. szostek 3.michaluk 4.karol polak
zagraniczniak Tomicek
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
janek pisze:Ciekawe co Rafał Klimek zadecydował na temat żużla? Nieźle by się uzupełniali z Szostkiem.Oczywiście, Jeśli tylko Rafał odstawiłyby panny na bok.
Najlepiej do zakonu z nim. W koncu sportowcy nie powinni zadawac sie z plcia przeciwna.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Egon
- Zawodowiec
Prosze Cie. Po co zaczynac w ogole temat Klimka? Poza tym nie trzeba odstawiac panien na bok, a wystarczy miec troche oleju w glowie, zapalu i profesjonalizmu.janek pisze:Ciekawe co Rafał Klimek zadecydował na temat żużla? Nieźle by się uzupełniali z Szostkiem.Oczywiście, Jeśli tylko Rafał odstawiłyby panny na bok.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Ciekawie piszą kibice Krosna:
"... Karol Baran i Mateusz Szostek w Krośnie! info pewne na 100% właśnie obaj odjeżdżali z klubu na Legionów! wielce prawdopodobne że obok nich w Krośnie zobaczymy Musielaka T. oraz Szymka Kielbase z Unii Tarnow, dzialacze walcza o Woodwarda, Wlasowa i Henke Gustafssona do konca roku minimum 4 z tych wymienionych podpisze! nie wiadomo co z Rempala Tomkiem bo tez chce w Krosnie jezdzic dlatego ze finanse klubu sa w stanie idealnym a zarzad jest napewno najlepszym w 2 lidze! pozdrawiam! do zobaczenia na wiosne KSM Krosno! ..."
"... Karol Baran i Mateusz Szostek w Krośnie! info pewne na 100% właśnie obaj odjeżdżali z klubu na Legionów! wielce prawdopodobne że obok nich w Krośnie zobaczymy Musielaka T. oraz Szymka Kielbase z Unii Tarnow, dzialacze walcza o Woodwarda, Wlasowa i Henke Gustafssona do konca roku minimum 4 z tych wymienionych podpisze! nie wiadomo co z Rempala Tomkiem bo tez chce w Krosnie jezdzic dlatego ze finanse klubu sa w stanie idealnym a zarzad jest napewno najlepszym w 2 lidze! pozdrawiam! do zobaczenia na wiosne KSM Krosno! ..."
W zeszlym roku o Baranie tez tak pisali, a co z tego wyszlo wszyscy wiemy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Może obok Mateusza Szostka klub zasili Dawid Bąk czy Marcin Bubel?? (jeśli Klimek woli być dźwigowym niż żużlowcem) 
- Łoptymista
- Trener
janek masz jakis kompleks Klimka? Chciales od niego dostac buzi, a dostales kopa? Po kiego ciagle sie czepiasz chlopaka?
janek pisze:Ciekawie piszą kibice Krosna:
Janek ! przestań brać na poważnie wpisy łebków z SF.
Nie zauważyłeś, ze facet pisze posta o 23?
Co tam o tej porze mogli robić Baran z Szostkiem? Jezeli ich tam widział, to powinien zmienić dilera bo mu się na oczy rzuca.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2009, o 10:41 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Łoptymista pisze:janek masz jakis kompleks Klimka? Chciales od niego dostac buzi, a dostales kopa? Po kiego ciagle sie czepiasz chlopaka?
Skąd że znowu, nic nie mam do Klimka
Już nic nie mówię, Zapewne jutro wszystko się wyjaśni.
Jezeli ich tam widział, to powinien zmienić dilera bo mu się na oczy rzuca.
To chyba nie powinien zmieniac, skoro ma az takie wizje
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Jezeli ich tam widział, to powinien zmienić dilera bo mu się na oczy rzuca.
To chyba nie powinien zmieniac, skoro ma az takie wizje
Zdecydowanie powinien podzielic sie namiarem na tego dilera.
ps. serio serio jak mozna czytac i brac na powaznie komentarze z SF?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Wiadomo że komentarze na SF są jakie są, a co powiecie na lubelskiego kibica?
http://www.youtube.com/watch?v=1dD8ZPHj ... re=related
i to też poszło w świat - piękny obraz lubelskiego speedwaya
janek pisze:Wiadomo że komentarze na SF są jakie są, a co powiecie na lubelskiego kibica?![]()
Ja pitole czy to dzis jakas akcja "swieto trolla" w tym temacie? Kompleks jakis masz?
Swiat jest pelen debili - dzis sie o tym dowiedziales?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Przynajmniej widać że się dobrze bawi
szkoda że takie pustki bo zapewne ktoś jeszcze by podłapał klimat i nie byłoby wyśmiewania a tańce na wirażu ^_^
szkoda że takie pustki bo zapewne ktoś jeszcze by podłapał klimat i nie byłoby wyśmiewania a tańce na wirażu ^_^
kompleks to mają ci, co takie rzeczy czy komentarze na SF zamieszczają 
On lubi tańczyć, inni wolą robić szkocję, ale najwazniejsza jest zabawa! 
Mnie ciekawi czy jutro Maciej M. podpisze pierwszy seniorski kontrakt...
Mnie ciekawi czy jutro Maciej M. podpisze pierwszy seniorski kontrakt...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...