Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
yrastanisław

#4076 Postautor: yrastanisÅ‚aw » 2 stycznia 2006, o 12:37

Uwaga! Pewne info!
Bjarne Pedersen przeszedł do Torunia.
Chrzanowski też chce uciekać. Trzeba z nim porozmawiać, koniecznie. :o :D :D

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#4077 Postautor: GIGI » 2 stycznia 2006, o 13:08

No to już, dawaj go to ja z nim pogadam, może podpisze ;) ;););)

Chrzanowski to za wysokie progi dla nas niestety ;(

Danio

#4078 Postautor: Danio » 2 stycznia 2006, o 13:09

Jeżeli to pewne, to trzeba moim zdaniem ściągać braci Jabłońskich a przynajmniej seniora! jeżeli Czerwiński do nas nie przyjdzie, nie wierze raczej aby udało się Chrzanowskiego pozyskać bo znajdzie z powodzeniam Klub w extralidze!
Gdyby jeszcze LOTOS zaczynał od II ligi to tymbardziej cieszy nas gdyż może KM Ostrów dostałby szanse w extralidze a tym sposobem zwiększają się nasze szanse na awans :!: i Z. Czerwiński może zdecyduje się podpisać w Lublinie, gdyż jak wiadomo otrzymał on ofertę z Gdańska

Danio

#4079 Postautor: Danio » 2 stycznia 2006, o 13:12

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#4080 Postautor: Dobromir » 2 stycznia 2006, o 13:50

No trzeba cisnąć z Jabłońskimi!!! żeby przypadkiem nie wylądowali np w Gnieźnie bo przybędzie kolejny rywal.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4081 Postautor: Gelo » 2 stycznia 2006, o 14:24

Dajcie spokój z Jabłońskimi - jeden gbur już nam w zespole wystarczy - niepotrzebni nam następni, tym bardziej, że ich forma (Jaboli) jest jedną wielką niewiadomą - zresztą mało prawdopodobne że się rozdzielą. Jak już kogokolwiek brać z Gdańska to Chrzanka - ale również nie mam do końca przekonania.

yrastanisław

#4082 Postautor: yrastanisÅ‚aw » 2 stycznia 2006, o 14:33

Chrzanowski to by była prawdziwa"kropka nad i"

Danio

#4083 Postautor: Danio » 2 stycznia 2006, o 14:44

Gelo napisał:
Jak już kogokolwiek brać z Gdańska to Chrzanka - ale również nie mam do końca przekonania.

Na jakim Ty świecie żyjesz człowieku :?: O Chrzanowskim to możemy pomarzyć narazie, jemu trzeba jeszcze zapewnić dobrego sponsora na GP bo chłopak ma ambicje i takie warunki.A dotychczasowi indywidualni jego sponsorzy zapewne pozostaną z nim jak podpisze w Toruniu! i tam z pewnością Chrzanek trafi :!:

yrastanisław

#4084 Postautor: yrastanisÅ‚aw » 2 stycznia 2006, o 14:59

Toruń już zamknął skład. Chrzan tam napewno nie trafi.

Awatar użytkownika
volf

#4085 Postautor: volf » 2 stycznia 2006, o 15:01

Danio pisze:Gelo napisał:
Jak już kogokolwiek brać z Gdańska to Chrzanka - ale również nie mam do końca przekonania.

Na jakim Ty świecie żyjesz człowieku :?: O Chrzanowskim to możemy pomarzyć narazie, jemu trzeba jeszcze zapewnić dobrego sponsora na GP bo chłopak ma ambicje i takie warunki.

A po co mu sponsor na GP - przejrzyj listę startową GP 2006 ??Chyba,że Ci chodzi o sponsora na turnieje eliminacyjne do GP 2007 :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gabor

#4086 Postautor: Gabor » 2 stycznia 2006, o 15:28

Gelo pisze:Dajcie spokój z Jabłońskimi - jeden gbur już nam w zespole wystarczy - niepotrzebni nam następni.
.

Chodź nie jestem fanem Krzysztofa Jabłońskiego to argument żeby go nie kontraktować " bo jest gburem " zupełnie do mnie nie trafia , tak samo jak zarzut kierowany pod adresem niektórych zawodników: "bo jest za stary" . Trzeba sobie odpowiedzieć na jedno pytanie : Jaki zespół chcemy mieć sympatyczny czy dobry ? . Bo jesli będziemy kierowali się kryterium "kto fajniejszy" to proponuję zakontraktować np. Mirka Cierniaka swego czasu najsympatyczniejszego zawodnika w Plebiscycie TŻ . To samo tyczy się wieku zawodników , niech sobie mają nawet i po 150 lat ale jeśli będą punktowali na przyzwoitym poziomie to właśnie takich powinniśmy kontraktować .

Zawodnik nie ma być fajny tylko punkty robić :wink:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#4087 Postautor: Jaga » 2 stycznia 2006, o 15:38

Gabor pisze:Zawodnik nie ma być fajny tylko punkty robić :wink:

No punkty musi robić ale ważne jest też żeby kibicowi przypadł do gustu 8)

Co do Mirka to gangsta jest i już :D
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
forester

#4088 Postautor: forester » 2 stycznia 2006, o 16:04

yrastanisław pisze:Toruń już zamknął skład. Chrzan tam napewno nie trafi.

w takim razie co jest z W. Jagusiem ?? bo on chyba nadal nie podpisał żadnego kontraktu ??
Forest

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#4089 Postautor: $korzen$ » 2 stycznia 2006, o 16:08

Jagus ma oficjalnie podpisac na dniach, co do Krzysia Jablonskiego, wlasciwie nie rozumiem tych negatywnych opinii pod jego adresem. Gwiazdorem nie jest, ale patrzac na nasz sklad bylby dobrym wzmocnieniem, a batem z cala pewnoscia :wink: Na pewno lepsza opcja nizPiszcz,Jelen czy Rory Schlein.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4090 Postautor: Gelo » 2 stycznia 2006, o 16:19

Zawodnik nie ma być fajny tylko punkty robić :wink:

Ja sie z tym zgadzam - ale akurat do Jabola nie mam zaufania - a to że jest gburem tylko potęguje niewiarę w jego formę.
ps. Danio - nie wiem co Cie tak dziwi? Dla mnie Chrzan to wcale nie jest złapanie Pana Boga za nogi i ja osobiście wcale o nim nie marzę. Nie wiem skąd Ci sie wziął sponsor na GP skoro tam nie bedzie jezdził. Już raz kiedy mało kto w to wierzył Chrzanowski jezdził w I lidze - nie widzę przeszkód żeby to się powtórzyło. I nie przesadzajmy - to tylko Chrzanowski a nie Rickardsson

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#4091 Postautor: fcb » 2 stycznia 2006, o 16:37

ja osobiście podzielam opinię Gela (tak wogóle to ja też jestem grzesiek :wink: ) jabłoński nie jest dla mnie niczym szczególnym. Zdecydowanie wolałbym piszcza !!!!!!!!! myślę że Chrzanowski nie jest na nasze finanse. Kłopot według mnie też nie jest dla nas. Wolałbym juz Tomka Rempałę. Fajnie by wyglądała para dwóch braci.

ps.obiło mi się o uszy że w styczniu do sipmy miał dołączyć jakiś drugi sponsor strategiczny, wie ktoś coś o tym ????????????????
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Holly

#4092 Postautor: Holly » 2 stycznia 2006, o 16:49

O Chrzanowskim możecie zapomnieć - ma dwie oferty : z Bydgoszczy i Rzeszowa.
Co do Jabłońskich to chyba macie nie równo pod sufitem ! przecież to są kelnerzy , już bym wolał Franka :D
Cały czas będę nękał !!!! Drogi Zarządzie podpiszcie wkońcu kontrakt z Kennettem !

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4093 Postautor: bkapusta » 2 stycznia 2006, o 16:52

fcb pisze:ja osobiście podzielam opinię Gela (tak wogóle to ja też jestem grzesiek :wink: ) jabłoński nie jest dla mnie niczym szczególnym. Zdecydowanie wolałbym piszcza !!!!!!!!! myślę że Chrzanowski nie jest na nasze finanse. Kłopot według mnie też nie jest dla nas. Wolałbym juz Tomka Rempałę. Fajnie by wyglądała para dwóch braci.

ps.obiło mi się o uszy że w styczniu do sipmy miał dołączyć jakiś drugi sponsor strategiczny, wie ktoś coś o tym ????????????????

1.Z calym szacunkiem dla Piszcza, K.Jablonski jest minimalnie lepszy. No i ew. plus w postaci mlodszego brata. Ale generalnie nie przepadam za tymi zawodnikami, wolal bym Chrzanka czy Jagusia:P

2.Chrzanek faktycznie ponoc niezle spiewa za wystepy. No coz jesli nas nie stac to szkoda... Ale zapytac moze warto.

3.Wymienianie nazwiska Klopot w kontekscie skladu TZ i walki o awans powinno sie laczyc z dyskusja o stanie zdrowia psychicznego forumowiczow.

4.Rempalow jest tylko dwoch. Marcin i Jacek. Inni lepiej zeby dla naszych dzialaczy nie istnieli ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#4094 Postautor: Smirnek » 2 stycznia 2006, o 16:54

A Mirek Jabłoński jest jeszcze juniorem? Jak tak to trzeba go brać bo całkiem fajnie jeździł w SK u nas.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#4095 Postautor: papi » 2 stycznia 2006, o 17:04

w dzisiejszym LSE jest wywiad z Czerwińskim, nie ukrywa, że ma oferty z Lublina i Rybnika, ale mówi też, że jest kilka innych, m. in. z jakiegoś extraligowego klubu (Gdańsk :roll: ). Sam przyznaje, że ma zamiar podpisać kontrakt w najbliższych dniach, także pozostaje czekać i wierzyć, że swój autograf złoży z sobote w siedzibie Sipmy :P :wink:

Wydaje sie, że kontrakt podpisze też Piszcz, ale chyba tylko po to by go gdzieś wypożyczyc :x Szkoda, bo przynajmniej na naszym torze miałby spore szanse na wejscie do skladu :)

Nie wiem jak sie ma sprawa z Jeleniem, ale na miejscu Kasińskiego bym go sobie odpuscił. Skoro nie może sie zdecydować to lepiej dać sobie z nim spokoj :x W Tygodniku żużlowym jest informacja, że do startow w Polsce przygotowuje sie M. Smolinski. Uwazam, ze byłby to bardzo dobry kandydat na rezerwowego. Rok młodszy od Jelenia, gdyby sie prezentowal dobrze mogłby przebić się do podstawowego składu :wink: Natomiast druga moim zdaniem ciekawą opcją na rezerwowego byłby Suchecki. Zdaje sie, ze w ZKŻ nikt go nie chce, dostal do podpisania jakiś aneks, na który się nie zgodził. Tyle, że mało prawdopodobne wydaje się to, by Zielona pozwoliła na darmowe wzmocnienie bezpośredniego rywala do awansu :x Chociaz spróbować nie zaszkodzi, może akurat się uda 8)

PS. jak wygląda sprawa z Lotosem :?: Pedersen miał przecież podpisany kontrakt z nimi, a dziś podpisał z Toruniem. Wniosek z tego taki, że klub z Pomorza został wycofany z rozgrywek :roll: Troche niejasna sprawa, wiadomo, że w Gdańsku są spore problemy, ale póki co oficjalnej informacji o wycofaniu drużyny jeszcze nie było :roll:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4096 Postautor: bkapusta » 2 stycznia 2006, o 17:10

B.P nie mial oficjhalnie kotraktu z Gdanskiem. Costam podpisal ale zaden kontrakt nie zostal zgloszony w PZM.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#4097 Postautor: Kubbas » 2 stycznia 2006, o 17:12

A czy to prawda ze lubelski klub jest zainteresowany pozyskaniem Artura Pietrzyka??!!

Moze ktos to potwierdzic?

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#4098 Postautor: Smirnek » 2 stycznia 2006, o 17:18

Kubbas pisze:A czy to prawda ze lubelski klub jest zainteresowany pozyskaniem Artura Pietrzyka??!!

Moze ktos to potwierdzic?

A po co on nam? To jest dobry zawodnik na 2linie zespołu walczącego o utrzymanie. Aktualnie :wink:

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4099 Postautor: Fork » 2 stycznia 2006, o 17:35

Nie zgadzam siÄ™ z Toba Smirnek...
Artur Pietrzyk ma doświadczenie i to duże...
Jezdził przeciez w Esktralidze !!
I do kontuzji radził sobie dobrze....
Przy dobrym sprzęcie będzie dobrze jezdził w 1 lidze :)

A co do Zawodników z Gdańska to nie radziłbym się gorączkować !!! bo nie sądze aby zamienili e-lige na 1 lige :)
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#4100 Postautor: fcb » 2 stycznia 2006, o 17:46

o gdańsku to możemy raczej zampomnieć...chrzanek nie jest na nasze finanse a reszta to że tak powiem niewiadomo co !!! Pietrzyk mówicie ? dla mnie to jest coś w rodzaju Grześka Kanppa zdecydowanie wolałbym Czerwińskiego. Wierzę że będzie się ścigał nad bystrzycą. W końcu sądzę że Gdańsk raczej odpadnie ze stawki a w lublinie są większe perspektywy niż w Rybniku.....coś długo sie harry nie odzywa, szkoda bo chciałbym się dowiedzieć czegoś chociaz troszeczkę konkretnego.
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!