Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#3977 Postautor: auganoff » 25 grudnia 2005, o 17:59

sting126 pisze:
papi pisze:Co prawda wszystko wskazuje na to, ze do Unii dolaczy Nicholls, ale to bedzie 3 zawodnik z GP, takze i tak moze zajac miejsce tylko Golloba albo Rickardssona.

Maja Golloba i Rickardssona wiec kontraktu z Nichollsem juz podpisac nie moga. W przepisie o zawodnikach z GP chodzi o posiadanie w skladzie, a nie start w meczu.

Ale czy ten przepis się zmienił? Bo przeciez w ostatnim sezonie mieli wspomnianą trójkę w składzie. No i miałem wrażenie, że całkiem poważnie się do Nichollsa przymierzają już po zakontraktowaniu Golloba i Rickardssona.

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#3978 Postautor: Smirnek » 25 grudnia 2005, o 18:11

auganoff pisze:Ale czy ten przepis się zmienił? Bo przeciez w ostatnim sezonie mieli wspomnianą trójkę w składzie. No i miałem wrażenie, że całkiem poważnie się do Nichollsa przymierzają już po zakontraktowaniu Golloba i Rickardssona.

W tamtym roku był przepis że nie można mieć dwóch obcokrajowców - stałych zawodników GP, Polaków to nie obowiązywało więc teoretycznie mogłeś mieć skład Gollob, Chrzanowski, Hampel i dwóch obco z GP z tym że tylko jeden obco występuje w meczu.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#3979 Postautor: papi » 25 grudnia 2005, o 19:01

sting126 pisze:
papi pisze:Co prawda wszystko wskazuje na to, ze do Unii dolaczy Nicholls, ale to bedzie 3 zawodnik z GP, takze i tak moze zajac miejsce tylko Golloba albo Rickardssona.

Maja Golloba i Rickardssona wiec kontraktu z Nichollsem juz podpisac nie moga. W przepisie o zawodnikach z GP chodzi o posiadanie w skladzie, a nie start w meczu.

nie jestem pewien czy masz racje :roll: W informacji o zmianie regulaminu jeden z punktow brzmi:

1.6
We wszystkich zawodach drużynowych o mistrzostwo Polski (DMP, DM I Ligi, DM II Ligi, MDMP, MPPK, MMPPK), nie ma żadnych ograniczeń ilościowych co do liczby zawodników obcokrajowców w składzie drużyny na dane zawody, za wyjątkiem zasady, która dotyczy także zawodników krajowych, tzn.: w meczu o DMP w składzie drużyny może być zgłoszonych nie więcej niż 2 zawodników, uczestników GP 2006 z numerami
1-15.

natomiast nie ma nic na temat ograniczen w kontraktowaniu zawodnikow z GP, a podobno Scottie zgodzil sie na bycie zmiennnikiem Rickardssona i starty tylko w wybranych meczach :wink:

sledzio

#3981 Postautor: sledzio » 25 grudnia 2005, o 23:25

Speedway pisze:Pobrałem właśnie akcję Screena. Bomba, szkoda że nie widzialem tego na żywo. :!: Jaki był wynik przed tym wyścigiem??

P.S. Mam nadzieję że u nas świst bedzie pewniejszy niż w tym wyścigu :D

Ja pamiętam ten mecz jak lecial na polsacie jakoś po 23 mimo ze 12 lat miałem to pamiętam jakby to było wczoraj , poprostu tego czegoś się nie zapomina a tutaj tylko pokazany jest bieg a w telewizji pokazywali widownie to poprostu ludzie skakali po sobie ze szczęście , dla takich chwil to aż chce sie żyć !

meridol

#3982 Postautor: meridol » 25 grudnia 2005, o 23:39

Gawrzyk chyba jestes dobrze poinformowany..., jest cos na rzeczy z tym Czerwinskim czy nie i kiedy bedziesz mogl powiedzic cos wiecej?
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2005, o 23:52 przez meridol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3984 Postautor: Jaga » 26 grudnia 2005, o 00:11

Przekopanie 40 stron po tygodniowej nieobecności troszke zajęło hehe, zatem :

harry pisze:
bkapusta pisze:Tez bys strzelil jakis przeciejk kontrolowany.

Jak przeczytałem ostatnie 10 stron to wielkiego zaskoczenia nie będzie. Te nazwiska się przewijają. Jedni trafiają lepiej drudzy gorzej.

No ja znając skład czytając niektórych posty to myślałem że połowa ludzi już wie jaki jest skład a tylko mnie podpuszcza żebym się przyznał :P Ale nie ma łatwo

Harry wracaj do zdrowia ... a gorsecik to przesrana sprawa bo się człowiek rusza jak robocop hehe :D

[quote=”boxing”] Unia Tarnow sciaga Lukasa Drymla. Patrzac na ruchy kadrowe w jeszcze kilku klubach, mozna dojsc do wniosku, ze zmierzamy troche do modelu szwedzkiego - szerokie kadry zespolow ale i swiadomosc, ze niektorzy moze wcale nie pokaza sie na torze a inni pojada sporadycznie[/quote]
No najchętniej to ja bym wykopał Drymla z Tarnowa sprzedawczyk wstrętny .. no ale niech już będzie tym takim zapasem :P
A co do sporych składów to pewnie będzie tak że połowa tych obco szybciutko odpadnie ze składów ... jakies takie przeczucie mam

Lublin_Fan pisze:A co jeśli się okaże, że te super niespodzianki to Grzegorz Rempała i Robert Wardzała ? :lol: ;)

To juz wiemy dlaczego się Jaga tak podniecał ;)

Pozdr.

Buahaha no to mi dowaliłeś :P wiesz ich to ja sam nie brałem pod uwage a czemu to już kiedyś pisałem ... Grygory sam zapowiedział że na tor wróci dopiero gdzies w maju więc zasadniczo odpadał od kopa jednak wiedziałem że nie będzie to ani Tarnów ani Lublin !!!
Co do Roberta to on pewnie podpisze z Unią bo się stąd nie chce wynosić ale jakby wylądował w Lublinie to zbytnio bym się nie martwił ... w sumie on mógłby wszędzie ale chłopak ma swój honor i np. w Żeszofie by nie wylądował :D
Jezu ale józki trzęsa portkami buahahhaa ;)

pav4u pisze:cos za bardzo mi sie gryzie nazwisko ''rempała'' z nazwiskiem ''wardzała'' .... :shock:

.... a może mi sie tak tylko wydaje ..?

Bardzo dobrze Ci się wydaje hehe tylko że w sumie w tym wypadku nie chodzi o tego Rempałe hehe

harry pisze:Louis jak gdzieÅ› w Polsce sie zdecyduje to tylko w Rzeszowie.

Te dwa rzeczowniki jakoÅ› do siebie nie pasujÄ… hehe 8) :P

----------------------------------------------

Jak przeczytałem proponowany skład przez Robala666 to tylko ten Jeleniewski mi nie pasował a reszta pięknie trafiona ... gratulacje i ukłony za to ;)

bkapusta pisze: Nowy Dyro zdaje sie byc powaznym czlowiekiem ;-)

No Kasa w wywiadzie niedawno powiedział że odszedł z Tarnowa dlatego że miał dość "chorej" sytuacji i chce siępokazać gdzie indzieć i osiągnąć znacznie więcej ... w skrócie mówiąc chce "rozwinąć skrzydła" i to się liczy :D
Bo facet jest naprawde pierońsko dobry w tym co robi i nalezy przyznać że w Unii taki koczkodan jak Bukowski go nie doceniał i za robote jaką wykonywał płacono mu grosze :?

boxing pisze:Spokojnie - u nas co roku sa nowe przepisy. Za rok moze sie okazac, ze juniorem moze byc tylko wlasny wychowanek - szczerze mowiac majac na sercu dobro naszego krajowego zuzla - taki przepis bym wprowadzil. Poki co - przepisy dopuszczaja cudzoziemcow na pozycje juniora, wiec jezeli chcemy o cos walczyc - to nie mozemy pozostac w tyle.

Może i było by to dobre ale weź pod uwage że jest np jakieś objawienie jeżdzące w 2 lidze i jakiś klub e-ligowy chce go kupić a nie może bo przepsy na to nie pozwalją i niestety tym przepisem blokuje się dalszy rozwój chłopaka!! Dlatego jak już to taki przepis że jede z juniorów musi być wychowankiem
Ale jak to napisałeś co roku sa nowe przepisy więc jak to w przysżłości będzie to tego sam GKSŻ nie wie :P

Gawrzyk pisze: w tym roku czego innego powinniśmy oczekiwać od Śwista, Rempały i Shieldsa czy Brhela. Jedni byli kontraktowani jako liderzy, a drudzy jako tzw druga linia.

Mysle że jak ta czwórka będzie zdobywała min35 pkt na mecz lub cos koło tego to ludzie nie powinni być zawiedzeni bo wtedy wystarczy żeby 3(4) zawodników w sumie zdobyło 11 pkt i wygrana jest ;)

No szkoda tylko że we Wrocku decyduje tylko start bo tak to sparing byłby fajowy ;) no ale niestety :P
Cod o Leszna to pewnie cała ta "mieścina" (Leszno Leszno miasto bycze 4 domy dwie ulice) wygwizda masakrycznie Jacka ... ale u nich to norma :roll:

No a skoro sparing z jedną Unią juz jest to może i z drugą by Kasa pokombinował ;)

MarcoPolo pisze:Poza tym MarcoPolo na tej Waszej (jak ją sami nazwaliście) Ukrainie ma rodzinkę!!!

Nie no tak być niemoże !! widze że niektórzy są niedokształceni z geografii ;) :P
Lublin należy do Polski więc nie rozumie skąd się pojawiajaą takie porównania hehe coś za dużo chyba się po tych konferencjach wypiło hehe :lol: (pilimy z chłopakami za wasz składzik 8) ). Do Ukrainy należy "lewosławny" (religia pochodna od prawosławia) Żeszuf !!! Tylk i wyłacznie ... zreszta swiadczą o tym pomniki które są obecne w tym mieście o ludziach to nie wspomne ...
Dlatego apeluje o zaprzestaniu takim porównaniom że Lublin lezy na Ukrainie
MarcoPolo Ciebie zacytowałem tylkod latego że nie chciało mi sie cofać :P
WojtekF wiesz no ZG na Ukrainie nie jest to samo Łódź (RTS ;) ) Lublin czy Zamość za to Żeszuf jak najbardziej ... 8)

Czarek pisze:Ponoć prezesi klubów E-ligi umówili się na limit 3 obcokrajowców w meczu. Co w takim razie w I lidze, bo podobny limit zburzy całkowicie Lublinowi koncepcję składu.

Hmm ... szczerze to powiem tak że nawet jakbny taka umowa była to nie nalezy się do niej stosować !! Bo jeśli np spotykają sie druzyny walczące o złoto i jedna ma 3 obco i dobry krajowy skłąd a druga będzi emieć 5 dobrych obco a lipnych polskich to wątpie że będą ryzykowac utrate złota tylko dlatego ze była taka umowa ... poza tym nie jest to zapisane w regulaminie a jest wręcz przeciwnie więc osobiście mając dobrych obco olał bym taką umowe ... no i jeśli to było ustalane przez kluby e-ligowe to wg mnie ma sie to nijak w stosunku do 1 i 2 ligii!!!

Dobromir pisze:Dlaczego by nie negocjacje podjąć zawsze można to nic nie kosztuje. Może akurat znalazłaby się firma która dałaby kaske na Holte.

NIE JEST POLAKIEM !!!! TEN NORWEG NIE JEST POLAKIEM !!!! ...
Jednak jeśli by się udało TŻetowi go zakontraktować i przyczynił by się do awansu do e-ligi to niech będzie ;) i tak jak Gelo mówił rozmawiac zawsze można bo można tylko zyskać a stracić tylko pare impulsów :P
A co to „Å›rodowisko” ma do gadania że tak siÄ™ spytam ? Oferte można zÅ‚ozyć a czy jÄ… przyjmie czy nie to od niego zalezy. Nie am siÄ™ czego wstydzić ... bo wiadomo ktos ma wiecej kasy ktos mniej i tak już w tym sporcie bywa wiec wg mnie nie ma siÄ™ czego obawiać tymbardziej jakiegoÅ› zbÅ‚aźnienia ... mieć to Å›rodowiskow dupie i robić swoje a przede wszystkim awansować ;)

portek pisze:Troche odbiegając od tematu. Trumna w Krośnie...Podpisać mają wszyscy 12 stycznia. Oto sklad:
S.Trumiński
K.Stojanowsk
K.Baran
S.Burza
R.Wilk
T.Łukaszewicz
Ch.Gjedde
S.Ermolenko
Podobno podpisac mają Trojan,Burza i jakis junior z Rosji. Jak myslicie, mają szanse pogadać z Gnieznem?

Buahaha no to niezły dowcip na święta hehe :lol: Stachu będzie walczył o miejsce w składzie i jak papi napisał nie odwidzi mu sie by zmienić klub ... poza tym w niedawnym wywiadzie dodał że zrobi wszystko na co go stac by być w podstawowym skladzie i ja wierze ze mu sie to uda bo wg mnie jest on lepszy od takiego L. Drymla który gówno na tarnowskim torze poaże!!! A jeśli chodzi o Nicholsa to on ma być w Tarnowie zakontraktowany i jest już jedną noga ... a to dlatego że ma być zmiennikiem Tonego i jakby nie patrzec to ma być nasz przyszły stranieri na sezon 2007 :D dlatego sting się myli bo o takiej akcji nasz prezes nawet mówił ... choć taki prezes jaki u nas jest to hehe szkoda gadac :P
Jak coś to do Krosna pójdzie Robuś Wardzała ale na bank nie będzie to Stachu ... NO WAY !!!!!!

Tak na koniec chce powiedziec że jak czytałem wypowiedzi niektórych przed podaniem składu na sobotniej konferencji to wiedzac jaki on bedzie to sie obawiałem że mnie wysmiejecie iz pisałem że Lublin będzie walczył o e-lige i bedziecie niezadowoleni ... a tu widze że jest inaczej niż myslałem i bardzo mnie to cieszy ze skład wam przypadł do gustu ta że mile jestem zaskoczony ;)

A żeby już nie przynudzać to troche spóźnione no ale jepiej późno niż wcale : WeSoŁyCh ŚwIąT 8) i AWANSU do e-ligii :D

Pozdrawiam
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#3985 Postautor: Portek » 26 grudnia 2005, o 04:27

Co do tego skladu ktory podalem, info otrzymalem od kumpla z Krosna. Ja mu ufam i raczej za zart to nie biore, no moze 2-3 nie trafi do KSZ-u. Tez odebralem to jako zart,ale kto wie... :roll:

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#3986 Postautor: auganoff » 26 grudnia 2005, o 09:34

Jaga, nasza tarnowska mróweczko albo i pszczółko - Ty to chyba od wigilii pisałeś!!! :lol: :lol: :lol:
Trzeba przyznać, że kawał roboty wykonałeś z cytatami!
Co do Nichollsa to tak właśnie mi się wydawało, że jest do was szykowany więc nie mogło być tak jak pisał Sting.

Jaga pisze:No Kasa w wywiadzie niedawno powiedział że odszedł z Tarnowa dlatego że miał dość "chorej" sytuacji i chce siępokazać gdzie indzieć i osiągnąć znacznie więcej ... w skrócie mówiąc chce "rozwinąć skrzydła" i to się liczy :D

Jeśli po 2 mistrzostwach odchodzi i chce osiągnąć znacznie więcej, to dobre czasy nadchodzą dla żużla w naszym pięknym mieście! :wink:

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#3987 Postautor: Dobromir » 26 grudnia 2005, o 11:15

Skoro Brhel ma takie głodowe stawki to powinniśmy go widzieć w każdym meczu jak będzie przyzwoicie jeździł!!

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#3989 Postautor: pav4u » 26 grudnia 2005, o 11:49

[quote="Gawrzyk] ...........czasy otrzymywania kilkudziesięciu tysięcy złotych za podpis z zawodnikiem którzy niczego nie gwarantuje skończyły się......[/quote]

na wieki wieków amen!!!

a panu Sebastianowi T. życzymy samych trójek ....za Uralem

ps. moze zabrac ze soba jeszcze panów Daniela J. i Tomasza P.

pzdr.
pav4u

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3990 Postautor: Jaga » 26 grudnia 2005, o 12:02

auganoff pisze:Jaga, nasza tarnowska mróweczko albo i pszczółko - Ty to chyba od wigilii pisałeś!!! :lol: :lol: :lol:
Co do Nichollsa to tak właśnie mi się wydawało, że jest do was szykowany więc nie mogło być tak jak pisał Sting.

Jaga pisze:No Kasa w wywiadzie niedawno powiedział że odszedł z Tarnowa dlatego że miał dość "chorej" sytuacji i chce siępokazać gdzie indzieć i osiągnąć znacznie więcej ... w skrócie mówiąc chce "rozwinąć skrzydła" i to się liczy :D

Jeśli po 2 mistrzostwach odchodzi i chce osiągnąć znacznie więcej, to dobre czasy nadchodzą dla żużla w naszym pięknym mieście! :wink:

Hehe jakie fajne określenia mróweczko i pszczółko hehe :lol: no może nie pisałem tego od wigilii no ale zanim sie przebiłem przez te wszystkie strony to troche dużo czasu mi zeszło no ale ... ;)

Co do Kasińskiego To wiesz chodzi o to że on w Tarnowie nie był doceniany i to musze przyznać że przez Bucowskiego wg mnie był traktowany jak "śmieć" bo tyrał od rana do wieczora i robił naprawde wiele a wiekszość zasług przypisał sobie Bucowski a jeśli nie Kasa to pewnie by tych mistrzów nie było :P
Dlatego on chce osiagnąć więcej może jako człowiek i się spełnić w roli dyra ... a przede wszystkim chce być szanowany bo u nas to różnie było.
Ale tak to jest jak klubem rządzi KGB (Kużdżał Grzyb Bukowski) :evil:

Dlatego ... Go Go Kasa Go !! :wink:

P.S.
A czasy to mam nadzieje że nastaną u was niesamowite i tego wam pierońsko zycze :D
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3991 Postautor: Gelo » 26 grudnia 2005, o 12:18

Pojawił sie na forum osobny temat poswiecony Piotrkowi Świstowi - dlaczego został wykasowany? Mają "swoje działki" inni żuzlowcy - wiec i nasz najlepszy zawodnik chyba na to zasługuje...

meridol

#3992 Postautor: meridol » 26 grudnia 2005, o 12:49

Jaga pisze:
auganoff pisze:Jaga, nasza tarnowska mróweczko albo i pszczółko - Ty to chyba od wigilii pisałeś!!! :lol: :lol: :lol:

Hehe jakie fajne określenia mróweczko i pszczółko hehe :lol: no może nie pisałem tego od wigilii no ale zanim sie przebiłem przez te wszystkie strony to troche dużo czasu mi zeszło no ale ... ;)

Co do Kasińskiego To wiesz chodzi o to że on w Tarnowie nie był doceniany i to musze przyznać że przez Bucowskiego wg mnie był traktowany jak "śmieć" bo tyrał od rana do wieczora i robił naprawde wiele a wiekszość zasług przypisał sobie Bucowski a jeśli nie Kasa to pewnie by tych mistrzów nie było :P
Dlatego on chce osiagnąć więcej może jako człowiek i się spełnić w roli dyra ... a przede wszystkim chce być szanowany bo u nas to różnie było.
Ale tak to jest jak klubem rządzi KGB (Kużdżał Grzyb Bukowski) :evil:

Dlatego ... Go Go Kasa Go !! :wink:

P.S.
A czasy to mam nadzieje że nastaną u was niesamowite i tego wam pierońsko zycze :D

prawda lezy zawsze po srodku... z innego zrodla wiem ze nieporozumienia na linii P. Bukowski a nasz dyrektor byly rowniez z winy tego drugiego. szczerze mowiac niewiele mnie to obchodzi bo najwazniejsze aby w naszym klubie bylo bez takich konfliktow...

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3993 Postautor: Jaga » 26 grudnia 2005, o 13:07

sti pisze:
prawda lezy zawsze po srodku... z innego zrodla wiem ze nieporozumienia na linii P. Bukowski a nasz dyrektor byly rowniez z winy tego drugiego. szczerze mowiac niewiele mnie to obchodzi bo najwazniejsze aby w naszym klubie bylo bez takich konfliktow...

Ano oczywiście że konflikty były i to nie tylko na tej lini ale w sumie na lini Bucowski - kazdy inny (oczywiscie poza Kużdzałem i Grzybem :P )
U nas jest poprostu chora atmosfera w klubie wszystko przez tego kreta niestety a u was że tak to określe w klubie jest atmosfera rodzinna i wszyscy wszystkich sie lubią co sprzyja rozwojowi klubu :D
Klub współpracuje z kibicami i mają stały kontakt czego u nas brakuje i to bardzo :(

Kurde takiej atmosfery jak u was i kontaktu z zarzÄ…dem to bardzo Lublinowi zazdroszcze !!
Obrazek

NSN

kacper
Kontakt:

#3995 Postautor: kacper » 26 grudnia 2005, o 16:40

Gelo pisze:Pojawił sie na forum osobny temat poswiecony Piotrkowi Świstowi - dlaczego został wykasowany? Mają "swoje działki" inni żuzlowcy - wiec i nasz najlepszy zawodnik chyba na to zasługuje...
rowiniez nie rozumiem dzialan administratora tego forum :evil: moze jaednak temat powroci ?
na zawsze w naszej pamieci...RAFAL [']

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#3996 Postautor: fcb » 26 grudnia 2005, o 23:08

Jaga pisze:
sti pisze:Kurde takiej atmosfery jak u was i kontaktu z zarzÄ…dem to bardzo Lublinowi zazdroszcze !!

hehe my też wam trochę pewnej rzeczy zazdrościmy... 8)
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#3997 Postautor: Jaga » 26 grudnia 2005, o 23:18

fcb pisze:
Jaga pisze:
sti pisze:Kurde takiej atmosfery jak u was i kontaktu z zarzÄ…dem to bardzo Lublinowi zazdroszcze !!

hehe my też wam trochę pewnej rzeczy zazdrościmy... 8)

Hmm .. ciekawe jakiej ? Czyżby Drymla ? :P

;)
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2005, o 23:36 przez Jaga, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#3998 Postautor: Ar2rB » 26 grudnia 2005, o 23:27

Gelo pisze:Pojawił sie na forum osobny temat poswiecony Piotrkowi Świstowi - dlaczego został wykasowany? Mają "swoje działki" inni żuzlowcy - wiec i nasz najlepszy zawodnik chyba na to zasługuje...

Widać dzieci przejęły się swoją rolą. Mogą porządzić....

meesha
Trener
Kontakt:

#3999 Postautor: meesha » 27 grudnia 2005, o 00:03

Ar2rB pisze:Widać dzieci przejęły się swoją rolą. Mogą porządzić....
Jakie znowu dzieci :?: :shock:
Może po prostu temat był nie na temat (z tego co pamiętam to miał chyba bardziej na celu wywołanie kolejnej wojenki falubazowo-koziołkową niż dyskusję o zawodniku Piotrze Świście) i widocznie ktoś kto go usunął miał ku temu jakieś powody...

Dziecinne "dyskusje" o wyższości Świętego Falubazu ( :lol: ) na wiejskimi Kozłami ( :lol: )prowadzone są na Sportsbordzie i nie ma powodu (przynajmniej na razie :wink: ) zaszczepiać ich na grunt tego forum :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#4000 Postautor: wojtas » 27 grudnia 2005, o 11:41

Wracajac do skladu, to na rybnickim forum pojawila sie informacja (pewna podobno, jak zawsze w takich przypadkach :wink: ), ze Czerwinski zostaje w Rybniku.

Zasłyszane z dobrego źródła:

- szykuje nam siÄ™ jeszcze jeden obco
- szykuje nam siÄ™ jeden krajowy
- Czerwo zostaje

a wszystko to rozstrzygnąć się ma w ciągu mniej więcej tygodnia. Zobaczymy...

Obrazek