Przekopanie 40 stron po tygodniowej nieobecności troszke zajęło hehe, zatem :
harry pisze:bkapusta pisze:Tez bys strzelil jakis przeciejk kontrolowany.
Jak przeczytałem ostatnie 10 stron to wielkiego zaskoczenia nie będzie. Te nazwiska się przewijają. Jedni trafiają lepiej drudzy gorzej.
No ja znając skład czytając niektórych posty to myślałem że połowa ludzi już wie jaki jest skład a tylko mnie podpuszcza żebym się przyznał

Ale nie ma łatwo
Harry wracaj do zdrowia ... a gorsecik to przesrana sprawa bo się człowiek rusza jak robocop hehe

[quote=”boxing”] Unia Tarnow sciaga Lukasa Drymla. Patrzac na ruchy kadrowe w jeszcze kilku klubach, mozna dojsc do wniosku, ze zmierzamy troche do modelu szwedzkiego - szerokie kadry zespolow ale i swiadomosc, ze niektorzy moze wcale nie pokaza sie na torze a inni pojada sporadycznie[/quote]
No najchętniej to ja bym wykopał Drymla z Tarnowa sprzedawczyk wstrętny .. no ale niech już będzie tym takim zapasem

A co do sporych składów to pewnie będzie tak że połowa tych obco szybciutko odpadnie ze składów ... jakies takie przeczucie mam
Lublin_Fan pisze:A co jeśli się okaże, że te super niespodzianki to Grzegorz Rempała i Robert Wardzała ?

To juz wiemy dlaczego się Jaga tak podniecał

Pozdr.
Buahaha no to mi dowaliłeś

wiesz ich to ja sam nie brałem pod uwage a czemu to już kiedyś pisałem ... Grygory sam zapowiedział że na tor wróci dopiero gdzies w maju więc zasadniczo odpadał od kopa jednak wiedziałem że nie będzie to ani Tarnów ani Lublin !!!
Co do Roberta to on pewnie podpisze z Unią bo się stąd nie chce wynosić ale jakby wylądował w Lublinie to zbytnio bym się nie martwił ... w sumie on mógłby wszędzie ale chłopak ma swój honor i np. w Żeszofie by nie wylądował

Jezu ale józki trzęsa portkami buahahhaa

pav4u pisze:cos za bardzo mi sie gryzie nazwisko ''rempała'' z nazwiskiem ''wardzała'' ....
.... a może mi sie tak tylko wydaje ..?
Bardzo dobrze Ci się wydaje hehe tylko że w sumie w tym wypadku nie chodzi o tego Rempałe hehe
harry pisze:Louis jak gdzieÅ› w Polsce sie zdecyduje to tylko w Rzeszowie.
Te dwa rzeczowniki jakoÅ› do siebie nie pasujÄ… hehe

----------------------------------------------
Jak przeczytałem proponowany skład przez Robala666 to tylko ten Jeleniewski mi nie pasował a reszta pięknie trafiona ... gratulacje i ukłony za to

bkapusta pisze: Nowy Dyro zdaje sie byc powaznym czlowiekiem
No Kasa w wywiadzie niedawno powiedział że odszedł z Tarnowa dlatego że miał dość "chorej" sytuacji i chce siępokazać gdzie indzieć i osiągnąć znacznie więcej ... w skrócie mówiąc chce "rozwinąć skrzydła" i to się liczy

Bo facet jest naprawde pierońsko dobry w tym co robi i nalezy przyznać że w Unii taki koczkodan jak Bukowski go nie doceniał i za robote jaką wykonywał płacono mu grosze

boxing pisze:Spokojnie - u nas co roku sa nowe przepisy. Za rok moze sie okazac, ze juniorem moze byc tylko wlasny wychowanek - szczerze mowiac majac na sercu dobro naszego krajowego zuzla - taki przepis bym wprowadzil. Poki co - przepisy dopuszczaja cudzoziemcow na pozycje juniora, wiec jezeli chcemy o cos walczyc - to nie mozemy pozostac w tyle.
Może i było by to dobre ale weź pod uwage że jest np jakieś objawienie jeżdzące w 2 lidze i jakiś klub e-ligowy chce go kupić a nie może bo przepsy na to nie pozwalją i niestety tym przepisem blokuje się dalszy rozwój chłopaka!! Dlatego jak już to taki przepis że jede z juniorów musi być wychowankiem
Ale jak to napisałeś co roku sa nowe przepisy więc jak to w przysżłości będzie to tego sam GKSŻ nie wie

Gawrzyk pisze: w tym roku czego innego powinniśmy oczekiwać od Śwista, Rempały i Shieldsa czy Brhela. Jedni byli kontraktowani jako liderzy, a drudzy jako tzw druga linia.
Mysle że jak ta czwórka będzie zdobywała min35 pkt na mecz lub cos koło tego to ludzie nie powinni być zawiedzeni bo wtedy wystarczy żeby 3(4) zawodników w sumie zdobyło 11 pkt i wygrana jest

No szkoda tylko że we Wrocku decyduje tylko start bo tak to sparing byłby fajowy

no ale niestety

Cod o Leszna to pewnie cała ta "mieścina" (Leszno Leszno miasto bycze 4 domy dwie ulice) wygwizda masakrycznie Jacka ... ale u nich to norma
No a skoro sparing z jedną Unią juz jest to może i z drugą by Kasa pokombinował

MarcoPolo pisze:Poza tym MarcoPolo na tej Waszej (jak ją sami nazwaliście) Ukrainie ma rodzinkę!!!
Nie no tak być niemoże !! widze że niektórzy są niedokształceni z geografii

Lublin należy do Polski więc nie rozumie skąd się pojawiajaą takie porównania hehe coś za dużo chyba się po tych konferencjach wypiło hehe

(pilimy z chłopakami za wasz składzik

). Do Ukrainy należy "lewosławny" (religia pochodna od prawosławia) Żeszuf !!! Tylk i wyłacznie ... zreszta swiadczą o tym pomniki które są obecne w tym mieście o ludziach to nie wspomne ...
Dlatego apeluje o zaprzestaniu takim porównaniom że Lublin lezy na Ukrainie
MarcoPolo Ciebie zacytowałem tylkod latego że nie chciało mi sie cofać

WojtekF wiesz no ZG na Ukrainie nie jest to samo Åódź (RTS

) Lublin czy Zamość za to Żeszuf jak najbardziej ...

Czarek pisze:Ponoć prezesi klubów E-ligi umówili się na limit 3 obcokrajowców w meczu. Co w takim razie w I lidze, bo podobny limit zburzy całkowicie Lublinowi koncepcję składu.
Hmm ... szczerze to powiem tak że nawet jakbny taka umowa była to nie nalezy się do niej stosować !! Bo jeśli np spotykają sie druzyny walczące o złoto i jedna ma 3 obco i dobry krajowy skłąd a druga będzi emieć 5 dobrych obco a lipnych polskich to wątpie że będą ryzykowac utrate złota tylko dlatego ze była taka umowa ... poza tym nie jest to zapisane w regulaminie a jest wręcz przeciwnie więc osobiście mając dobrych obco olał bym taką umowe ... no i jeśli to było ustalane przez kluby e-ligowe to wg mnie ma sie to nijak w stosunku do 1 i 2 ligii!!!
Dobromir pisze:Dlaczego by nie negocjacje podjąć zawsze można to nic nie kosztuje. Może akurat znalazłaby się firma która dałaby kaske na Holte.
NIE JEST POLAKIEM !!!! TEN NORWEG NIE JEST POLAKIEM !!!! ...Jednak jeśli by się udało TŻetowi go zakontraktować i przyczynił by się do awansu do e-ligi to niech będzie

i tak jak Gelo mówił rozmawiac zawsze można bo można tylko zyskać a stracić tylko pare impulsów

A co to „Å›rodowisko” ma do gadania że tak siÄ™ spytam ? Oferte można zÅ‚ozyć a czy jÄ… przyjmie czy nie to od niego zalezy. Nie am siÄ™ czego wstydzić ... bo wiadomo ktos ma wiecej kasy ktos mniej i tak już w tym sporcie bywa wiec wg mnie nie ma siÄ™ czego obawiać tymbardziej jakiegoÅ› zbÅ‚aźnienia ... mieć to Å›rodowiskow dupie i robić swoje a przede wszystkim awansować

portek pisze:Troche odbiegając od tematu. Trumna w Krośnie...Podpisać mają wszyscy 12 stycznia. Oto sklad:
S.Trumiński
K.Stojanowsk
K.Baran
S.Burza
R.Wilk
T.Åukaszewicz
Ch.Gjedde
S.Ermolenko
Podobno podpisac mają Trojan,Burza i jakis junior z Rosji. Jak myslicie, mają szanse pogadać z Gnieznem?
Buahaha no to niezły dowcip na święta hehe

Stachu będzie walczył o miejsce w składzie i jak papi napisał nie odwidzi mu sie by zmienić klub ... poza tym w niedawnym wywiadzie dodał że zrobi wszystko na co go stac by być w podstawowym skladzie i ja wierze ze mu sie to uda bo wg mnie jest on lepszy od takiego L. Drymla który gówno na tarnowskim torze poaże!!! A jeśli chodzi o Nicholsa to on ma być w Tarnowie zakontraktowany i jest już jedną noga ... a to dlatego że ma być zmiennikiem Tonego i jakby nie patrzec to ma być nasz przyszły stranieri na sezon 2007

dlatego sting się myli bo o takiej akcji nasz prezes nawet mówił ... choć taki prezes jaki u nas jest to hehe szkoda gadac
Jak coś to do Krosna pójdzie Robuś Wardzała ale na bank nie będzie to Stachu ... NO WAY !!!!!!
Tak na koniec chce powiedziec że jak czytałem wypowiedzi niektórych przed podaniem składu na sobotniej konferencji to wiedzac jaki on bedzie to sie obawiałem że mnie wysmiejecie iz pisałem że Lublin będzie walczył o e-lige i bedziecie niezadowoleni ... a tu widze że jest inaczej niż myslałem i bardzo mnie to cieszy ze skład wam przypadł do gustu ta że mile jestem zaskoczony
A żeby już nie przynudzać to troche spóźnione no ale jepiej późno niż wcale : WeSoÅyCh ÅšwIÄ…T

i AWANSU do e-ligii
Pozdrawiam