NORBI & KLUB KIBICA ZOLTYCH KOSZULEK - GDZIE JEST KARNET

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
diego84

NORBI & KLUB KIBICA ZOLTYCH KOSZULEK - GDZIE JEST KARNET

#1 Postautor: diego84 » 2 maja 2005, o 09:52

WITAM,
ZNACIE ZAPEWNE HISTORIE KOZY, BYL KONKURS NA IMIE KOZY, W RAMACH NAGRODY BYL KARNET, WYGRALEM, PONIEWAZ NAPISALEM "SIWUCHA" I CO SIE OKAZALO KOZA MA TAK NA IMIE, WIEC ANALOGICZNIE POWINIENEM MIEC KARNET PRZED PIERWSZYM MECZEM A NIE PO KILKU, A JA GO NA OCZY NIE WIDZIALEM A ZA WEJSCIE PLACE.
FAKT, PO MECZU Z RYBNIKIEM, RZEKOMO POSZEDL DO KLUBU PO MOJ KARNET, ALE ZAMIAST MI GO PRZYNIESC I BYM SIE ODPIERDOLIL TO GADAL Z ZAWODNIKAMI, NIE PATRZAC NA TO ZE CZLOWIEKOWI SIE SPIESZY, PO 40 MIN, CZEKANIA STWIERDZILEM ZE W DUPIE MAM TAKIE INTERESY I NIE BEDE CZEKAL CHUJ WIE ILE !!!
MOIM ZDANIEM FK W ZOLTYCH KOSZULECZKACH POWINIEN JAK NAJBARDZIEJ DAC MI KARNET PRZED MECZEM Z GORZOWEM BADZ WCZESNIEJ (KONTAKT NA KOM 509348313 LUB 661080464) I ZWROCIC KOSZTY TRZECH MECZY... NA KTORE MIALEM WEJSC ZA DARMO ZA UKAZANIEM KARNETU !!
DO FK NORBIEGO BADZ DO NIEGO SAMEGO, Z TAKIM POCZYNANIEM I ROBIENIEM LUDZI W CHUJA, NIE ZROBICIE ZBYT WIELE, A LUDZIE PRZESTANA WAM UFAC...
ROBICIE SOBIE SAMI ANTYREKLAME !!![/b]
Ostatnio zmieniony 2 maja 2005, o 10:28 przez diego84, łącznie zmieniany 1 raz.

Czarek
Trener

#2 Postautor: Czarek » 2 maja 2005, o 09:57

No to faktycznie zostałeś zrobiony w ch..a, ale najbardziej w ch..a zrobił Cię twój nauczyciel polskiego, albo ktoś kto Cię tam uczył mówić i pisać, dzięki komu znasz termin "prawdomowsto".
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
diego84

#3 Postautor: diego84 » 2 maja 2005, o 10:30

Czarek pisze:No to faktycznie zostałeś zrobiony w ch..a, ale najbardziej w ch..a zrobił Cię twój nauczyciel polskiego, albo ktoś kto Cię tam uczył mówić i pisać, dzięki komu znasz termin "prawdomowsto".

JUZ CI PASUJE ????

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#4 Postautor: kaar » 2 maja 2005, o 10:43

A czego sie spodziewales po kolesiu, ktory rzuca petardy na tor i chodzi z piwkiem na meczu?? :)

ps a w ogole byl jakis konkurs na imie dla koziolka?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#5 Postautor: grzesieck » 2 maja 2005, o 10:47

kaar pisze:ps a w ogole byl jakis konkurs na imie dla koziolka?

nie, Diego wymyslil ta historyjke, bo chcial sobie ponarzekac :roll: :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

go!
Trener

Re: NORBI & FAN KLUB ZOLTYCH KOSZULEK - GDZIE JEST KARNE

#6 Postautor: go! » 2 maja 2005, o 11:11

diego84 pisze:WITAM,
MOIM ZDANIEM FK W ZOLTYCH KOSZULECZKACH!!

I to ty Diego taka gafa!!!

W żółtych koszulkach to jest KLUB KIBICA a FanKlub jest jeden !!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#7 Postautor: grzesieck » 2 maja 2005, o 11:26

Zmienilem nazwe tematu zeby nie bylo zadnych watpliwosci.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
diego84

#8 Postautor: diego84 » 2 maja 2005, o 11:35

grzesieck pisze:

NIC A NIC SOBIE NIE ZMYSLAM, NIE MAM TAKIEJ FANTAZJI !!!!
BYL KONKURS, ROZDAWALI TAKIE GRANATOWE ULOTKI...
ALE PEWNIE ODWROCICIE KOTA OGONEM I NIKT SIE DO NICZEGO NIE PRZYZNA...
ZALOSNE...

PS. ZA POMYSLENIE FANKLUBU OD KLUBU KIBIA BARDZO PRZEPRASZAM, ZWYKLA POMYLKA I DZIEKI ZA ZMIANE NAZWY TEMATU :)
PODRAWIAM

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#9 Postautor: kaar » 2 maja 2005, o 11:54

hej to nie do mnie miej pretensje, nie jestem Norbi :). Na szczescie nie naleze tez do FC czy KK, bo to oni powinni sie wypowiedziec w tym temcie. Skoro byly ulotki i konkurs, to znaczy, ze nie tylko Norbi to organizowal.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#10 Postautor: mikas » 2 maja 2005, o 12:14

kaar pisze:Na szczescie nie naleze tez do FC czy KK, bo to oni powinni sie wypowiedziec w tym temcie.

Kaar Fan Klub nie powinien sie wypowiadać w tej kwestii i się nie wypowiada,bo tego nie organizował i nikt z Fan Klubu nikomu karnetów nie obiecywał :twisted: 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#11 Postautor: kaar » 2 maja 2005, o 12:18

ok to KK
macie tak podobne nazwy,ze i tak nikt was ( oprocz samych czlonkow) nie rozroznia :)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#12 Postautor: grzesieck » 2 maja 2005, o 12:18

diego84 pisze:
grzesieck pisze:

NIC A NIC SOBIE NIE ZMYSLAM, NIE MAM TAKIEJ FANTAZJI !!!!
BYL KONKURS, ROZDAWALI TAKIE GRANATOWE ULOTKI...
ALE PEWNIE ODWROCICIE KOTA OGONEM I NIKT SIE DO NICZEGO NIE PRZYZNA...
ZALOSNE...

Diego...widzisz emotke na koncu mojej wypowiedzi?

Doskonale pamietam, ze byl taki konkurs organizowany i doskonale pamietam ze nagroda mial byc karnet...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
diego84

#13 Postautor: diego84 » 2 maja 2005, o 12:26

KAAR zadnych pretensji nie mam, jesli mam to tylko do organizatorow tego konkursu za nie dotrzymanie warunkow konkursu...

GRZESIECK widzialem emotke ale zle odczytalem twoje intencje, jesli w jakims stopniu poczules sie pokrzywdzony to przepraszam

skoro w wiekszosci pamietacie o takim konkursie to znaczy ze ja zadnych wyimaginowanych zdarzen nie robie

czekam na ruch czlonkow Klubu Kibica...

peterix
Szkółkowicz

#14 Postautor: peterix » 2 maja 2005, o 12:45

Nie ma wątpliwości, że taki konkurs był i wybrano dla kozy imię "Siwucha". Skoro człowiek uczciwie coś wygrał to chyba mu się to należy i koniec tematu :!: Czekamy na ruch (oby nie kolejny wystrzał z petardy :D ) "realnego" klubu kibica.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

radziorks

#15 Postautor: radziorks » 2 maja 2005, o 16:03

na to jest jedna odpowiedz, nie ufac ludziom co puszczajÄ… petardy na stadionie podczas przegranego meczu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#16 Postautor: kilar » 2 maja 2005, o 16:12

radziorks pisze:na to jest jedna odpowiedz, nie ufac ludziom co puszczajÄ… petardy na stadionie podczas przegranego meczu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kolega w swoim dziewiczym poscie :wink: zablysnal inteligencja :D

meesha
Trener
Kontakt:

#17 Postautor: meesha » 2 maja 2005, o 16:16

patryk kilar pisze:
radziorks pisze:na to jest jedna odpowiedz, nie ufac ludziom co puszczajÄ… petardy na stadionie podczas przegranego meczu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kolega w swoim dziewiczym poscie :wink: zablysnal inteligencja :D
No niekoniecznie dziewiczym:
IP dla tego postu
80.55.***.***[ 1 Post ] [ IP <-> Host ] [ Whois ]

Użytkownicy piszący z tego IP
yamahaR1 [ 242 Posty ]

radzio_ [ 45 Posty ]

czecho [ 5 Posty ]

radziorks [ 1 Post ]
Bardzo nie lubię jak jedna osoba pisze z dwóch nicków (a moze nawet trzech - nie chce mi się tego sprawdzać) i dałbym za to od razu bana, ale na razie ostrzezenie...
Ostatnio zmieniony 3 maja 2005, o 09:53 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

go!
Trener

#18 Postautor: go! » 2 maja 2005, o 22:30

Miałeś rację że nie chciałeś moderować tego forum i dziwie się że jesteś najaktywniejszym moderatorem. To że znalzles 4 nicki z jedneg IP to nie dowód. Sprawdz sobie, że to Ip należy do wspólnoty mieszkaniowej i nie wiadomo ile ludzi z niego pisze. Może 100?
Może akurat masz racje. Pewien nie jestem, a ty?

PS. Aha! a z tym podaniem publicznie czyjegoś IP to też chyba nie do końca fair...

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#19 Postautor: boxing » 2 maja 2005, o 22:43

Lucki73 mial chyba dla nas jakas super-hiper-mega-sensacje kryminalna tez zwiazana z IP. Miala zostac zaprezentowana w dziale "Inne" ale jak dotad niczego sie nie doczekalismy. Moze ktos wie co stanelo na przeszkodzie tej interesujacej publikacji :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#20 Postautor: Metalliczny » 3 maja 2005, o 10:36

boxing pisze:Lucki73 mial chyba dla nas jakas super-hiper-mega-sensacje kryminalna tez zwiazana z IP. Miala zostac zaprezentowana w dziale "Inne" ale jak dotad niczego sie nie doczekalismy. Moze ktos wie co stanelo na przeszkodzie tej interesujacej publikacji :D

Ano właśnie, gdzież to jest nasz forumowy Columbo. Czekam i czekam i doczekać się nie mogę. A może Lucki jeszcze zbiera materiały, żeby w ogóle nie było nawet cienia dowodu, że nie ma racji.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#21 Postautor: yamahaR1 » 3 maja 2005, o 11:42

meesha pisze:No niekoniecznie dziewiczym:
IP dla tego postu
80.55.***.***[ 1 Post ] [ IP <-> Host ] [ Whois ]

Użytkownicy piszący z tego IP
yamahaR1 [ 242 Posty ]

radzio_ [ 45 Posty ]

czecho [ 5 Posty ]

radziorks [ 1 Post ]
Bardzo nie lubię jak jedna osoba pisze z dwóch nicków (a moze nawet trzech - nie chce mi się tego sprawdzać) i dałbym za to od razu bana, ale na razie ostrzezenie...

:shock: :shock: :shock: :shock:
Meesha tu jest też mój nick a ja w życiu innego konta nie zakładałem. Dwa razy miałem bana zanim jeszcze zacząłem tu cokolwiek pisać, ale po mailu do shacka zostałem odblokowany. Teraz już przynajmniej wiem komu zawdzięczam to samo ip i problemy :evil: Ale Meesha widzisz, że takie banowanie za samo ip niesprawdzone to nie jest dobry pomysł, co ja bym zrobił bez tego forum :cry: :(

meesha
Trener
Kontakt:

#22 Postautor: meesha » 3 maja 2005, o 12:45

yamahaR1 pisze:Meesha tu jest też mój nick a ja w życiu innego konta nie zakładałem. Dwa razy miałem bana zanim jeszcze zacząłem tu cokolwiek pisać, ale po mailu do shacka zostałem odblokowany. Teraz już przynajmniej wiem komu zawdzięczam to samo ip i problemy :evil: Ale Meesha widzisz, że takie banowanie za samo ip niesprawdzone to nie jest dobry pomysł, co ja bym zrobił bez tego forum :cry: :(
Ale ja nie mogę banować to raz, a nawet jeśli to nie byłby to ban na IP właśnie dlatego, że zablokowałoby to dostęp niewinnej osobie - czyli Tobie 8) A tak w ogóle to po raz kolejny proszę Shacka lub Gawrzyka o odebranie mi moderatora - nie jest mi to do szczęścia potrzebne, a jak raz chciałem dobrze to wyszło do dupy i z kazdej strony mi się teraz obrywa. Dziękuję za pozytywne rozpatrenie mojej prośby i sorka za OT
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#23 Postautor: yamahaR1 » 3 maja 2005, o 12:56

Meesha ja Cie nie chciałem wcale atakować, tylko był tam też mój nick wymieniony to od razu chciałem sprostować. Sam nie toleruję pisania z kilku nicków i cwaniakowania, moim zdaniem też ban na nick się za to należy.