NORBI & KLUB KIBICA ZOLTYCH KOSZULEK - GDZIE JEST KARNET
NORBI & KLUB KIBICA ZOLTYCH KOSZULEK - GDZIE JEST KARNET
WITAM,
ZNACIE ZAPEWNE HISTORIE KOZY, BYL KONKURS NA IMIE KOZY, W RAMACH NAGRODY BYL KARNET, WYGRALEM, PONIEWAZ NAPISALEM "SIWUCHA" I CO SIE OKAZALO KOZA MA TAK NA IMIE, WIEC ANALOGICZNIE POWINIENEM MIEC KARNET PRZED PIERWSZYM MECZEM A NIE PO KILKU, A JA GO NA OCZY NIE WIDZIALEM A ZA WEJSCIE PLACE.
FAKT, PO MECZU Z RYBNIKIEM, RZEKOMO POSZEDL DO KLUBU PO MOJ KARNET, ALE ZAMIAST MI GO PRZYNIESC I BYM SIE ODPIERDOLIL TO GADAL Z ZAWODNIKAMI, NIE PATRZAC NA TO ZE CZLOWIEKOWI SIE SPIESZY, PO 40 MIN, CZEKANIA STWIERDZILEM ZE W DUPIE MAM TAKIE INTERESY I NIE BEDE CZEKAL CHUJ WIE ILE !!!
MOIM ZDANIEM FK W ZOLTYCH KOSZULECZKACH POWINIEN JAK NAJBARDZIEJ DAC MI KARNET PRZED MECZEM Z GORZOWEM BADZ WCZESNIEJ (KONTAKT NA KOM 509348313 LUB 661080464) I ZWROCIC KOSZTY TRZECH MECZY... NA KTORE MIALEM WEJSC ZA DARMO ZA UKAZANIEM KARNETU !!
DO FK NORBIEGO BADZ DO NIEGO SAMEGO, Z TAKIM POCZYNANIEM I ROBIENIEM LUDZI W CHUJA, NIE ZROBICIE ZBYT WIELE, A LUDZIE PRZESTANA WAM UFAC...
ROBICIE SOBIE SAMI ANTYREKLAME !!![/b]
ZNACIE ZAPEWNE HISTORIE KOZY, BYL KONKURS NA IMIE KOZY, W RAMACH NAGRODY BYL KARNET, WYGRALEM, PONIEWAZ NAPISALEM "SIWUCHA" I CO SIE OKAZALO KOZA MA TAK NA IMIE, WIEC ANALOGICZNIE POWINIENEM MIEC KARNET PRZED PIERWSZYM MECZEM A NIE PO KILKU, A JA GO NA OCZY NIE WIDZIALEM A ZA WEJSCIE PLACE.
FAKT, PO MECZU Z RYBNIKIEM, RZEKOMO POSZEDL DO KLUBU PO MOJ KARNET, ALE ZAMIAST MI GO PRZYNIESC I BYM SIE ODPIERDOLIL TO GADAL Z ZAWODNIKAMI, NIE PATRZAC NA TO ZE CZLOWIEKOWI SIE SPIESZY, PO 40 MIN, CZEKANIA STWIERDZILEM ZE W DUPIE MAM TAKIE INTERESY I NIE BEDE CZEKAL CHUJ WIE ILE !!!
MOIM ZDANIEM FK W ZOLTYCH KOSZULECZKACH POWINIEN JAK NAJBARDZIEJ DAC MI KARNET PRZED MECZEM Z GORZOWEM BADZ WCZESNIEJ (KONTAKT NA KOM 509348313 LUB 661080464) I ZWROCIC KOSZTY TRZECH MECZY... NA KTORE MIALEM WEJSC ZA DARMO ZA UKAZANIEM KARNETU !!
DO FK NORBIEGO BADZ DO NIEGO SAMEGO, Z TAKIM POCZYNANIEM I ROBIENIEM LUDZI W CHUJA, NIE ZROBICIE ZBYT WIELE, A LUDZIE PRZESTANA WAM UFAC...
ROBICIE SOBIE SAMI ANTYREKLAME !!![/b]
Ostatnio zmieniony 2 maja 2005, o 10:28 przez diego84, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: NORBI & FAN KLUB ZOLTYCH KOSZULEK - GDZIE JEST KARNE
diego84 pisze:WITAM,
MOIM ZDANIEM FK W ZOLTYCH KOSZULECZKACH!!
I to ty Diego taka gafa!!!
W żółtych koszulkach to jest KLUB KIBICA a FanKlub jest jeden !!!
grzesieck pisze:kaar pisze:ps a w ogole byl jakis konkurs na imie dla koziolka?
nie, Diego wymyslil ta historyjke, bo chcial sobie ponarzekac![]()
NIC A NIC SOBIE NIE ZMYSLAM, NIE MAM TAKIEJ FANTAZJI !!!!
BYL KONKURS, ROZDAWALI TAKIE GRANATOWE ULOTKI...
ALE PEWNIE ODWROCICIE KOTA OGONEM I NIKT SIE DO NICZEGO NIE PRZYZNA...
ZALOSNE...
PS. ZA POMYSLENIE FANKLUBU OD KLUBU KIBIA BARDZO PRZEPRASZAM, ZWYKLA POMYLKA I DZIEKI ZA ZMIANE NAZWY TEMATU
PODRAWIAM
diego84 pisze:grzesieck pisze:kaar pisze:ps a w ogole byl jakis konkurs na imie dla koziolka?
nie, Diego wymyslil ta historyjke, bo chcial sobie ponarzekac![]()
NIC A NIC SOBIE NIE ZMYSLAM, NIE MAM TAKIEJ FANTAZJI !!!!
BYL KONKURS, ROZDAWALI TAKIE GRANATOWE ULOTKI...
ALE PEWNIE ODWROCICIE KOTA OGONEM I NIKT SIE DO NICZEGO NIE PRZYZNA...
ZALOSNE...
Diego...widzisz emotke na koncu mojej wypowiedzi?
Doskonale pamietam, ze byl taki konkurs organizowany i doskonale pamietam ze nagroda mial byc karnet...
METHANOL ADVENTURE TEAM
KAAR zadnych pretensji nie mam, jesli mam to tylko do organizatorow tego konkursu za nie dotrzymanie warunkow konkursu...
GRZESIECK widzialem emotke ale zle odczytalem twoje intencje, jesli w jakims stopniu poczules sie pokrzywdzony to przepraszam
skoro w wiekszosci pamietacie o takim konkursie to znaczy ze ja zadnych wyimaginowanych zdarzen nie robie
czekam na ruch czlonkow Klubu Kibica...
GRZESIECK widzialem emotke ale zle odczytalem twoje intencje, jesli w jakims stopniu poczules sie pokrzywdzony to przepraszam
skoro w wiekszosci pamietacie o takim konkursie to znaczy ze ja zadnych wyimaginowanych zdarzen nie robie
czekam na ruch czlonkow Klubu Kibica...
Nie ma wątpliwości, że taki konkurs był i wybrano dla kozy imię "Siwucha". Skoro człowiek uczciwie coś wygrał to chyba mu się to należy i koniec tematu
Czekamy na ruch (oby nie kolejny wystrzał z petardy
) "realnego" klubu kibica.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
-
radziorks
No niekoniecznie dziewiczym:patryk kilar pisze:radziorks pisze:na to jest jedna odpowiedz, nie ufac ludziom co puszczajÄ… petardy na stadionie podczas przegranego meczu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolega w swoim dziewiczym posciezablysnal inteligencja
Bardzo nie lubię jak jedna osoba pisze z dwóch nicków (a moze nawet trzech - nie chce mi się tego sprawdzać) i dałbym za to od razu bana, ale na razie ostrzezenie...IP dla tego postu
80.55.***.***[ 1 Post ] [ IP <-> Host ] [ Whois ]
Użytkownicy piszący z tego IP
yamahaR1 [ 242 Posty ]
radzio_ [ 45 Posty ]
czecho [ 5 Posty ]
radziorks [ 1 Post ]
Ostatnio zmieniony 3 maja 2005, o 09:53 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Miałeś rację że nie chciałeś moderować tego forum i dziwie się że jesteś najaktywniejszym moderatorem. To że znalzles 4 nicki z jedneg IP to nie dowód. Sprawdz sobie, że to Ip należy do wspólnoty mieszkaniowej i nie wiadomo ile ludzi z niego pisze. Może 100?
Może akurat masz racje. Pewien nie jestem, a ty?
PS. Aha! a z tym podaniem publicznie czyjegoś IP to też chyba nie do końca fair...
Może akurat masz racje. Pewien nie jestem, a ty?
PS. Aha! a z tym podaniem publicznie czyjegoś IP to też chyba nie do końca fair...
Lucki73 mial chyba dla nas jakas super-hiper-mega-sensacje kryminalna tez zwiazana z IP. Miala zostac zaprezentowana w dziale "Inne" ale jak dotad niczego sie nie doczekalismy. Moze ktos wie co stanelo na przeszkodzie tej interesujacej publikacji 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
boxing pisze:Lucki73 mial chyba dla nas jakas super-hiper-mega-sensacje kryminalna tez zwiazana z IP. Miala zostac zaprezentowana w dziale "Inne" ale jak dotad niczego sie nie doczekalismy. Moze ktos wie co stanelo na przeszkodzie tej interesujacej publikacji
Ano właśnie, gdzież to jest nasz forumowy Columbo. Czekam i czekam i doczekać się nie mogę. A może Lucki jeszcze zbiera materiały, żeby w ogóle nie było nawet cienia dowodu, że nie ma racji.
meesha pisze:No niekoniecznie dziewiczym:Bardzo nie lubię jak jedna osoba pisze z dwóch nicków (a moze nawet trzech - nie chce mi się tego sprawdzać) i dałbym za to od razu bana, ale na razie ostrzezenie...IP dla tego postu
80.55.***.***[ 1 Post ] [ IP <-> Host ] [ Whois ]
Użytkownicy piszący z tego IP
yamahaR1 [ 242 Posty ]
radzio_ [ 45 Posty ]
czecho [ 5 Posty ]
radziorks [ 1 Post ]
Meesha tu jest też mój nick a ja w życiu innego konta nie zakładałem. Dwa razy miałem bana zanim jeszcze zacząłem tu cokolwiek pisać, ale po mailu do shacka zostałem odblokowany. Teraz już przynajmniej wiem komu zawdzięczam to samo ip i problemy
Ale ja nie mogę banować to raz, a nawet jeśli to nie byłby to ban na IP właśnie dlatego, że zablokowałoby to dostęp niewinnej osobie - czyli TobieyamahaR1 pisze:Meesha tu jest też mój nick a ja w życiu innego konta nie zakładałem. Dwa razy miałem bana zanim jeszcze zacząłem tu cokolwiek pisać, ale po mailu do shacka zostałem odblokowany. Teraz już przynajmniej wiem komu zawdzięczam to samo ip i problemyAle Meesha widzisz, że takie banowanie za samo ip niesprawdzone to nie jest dobry pomysł, co ja bym zrobił bez tego forum
![]()
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?