KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#51 Postautor: mikas » 19 kwietnia 2005, o 18:19

W 2002r. też jechalismy do Ostrowa przegrać a okazało sie że wywalczyliśmy i przypieczętowaliśmy tam awans :wink:
Ja jako wieczny niepoprawny optymista stawiam 50:40 dla gospodarzy :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

kuba26

#52 Postautor: kuba26 » 19 kwietnia 2005, o 19:17

Osobiście myśle że przy odrobinie szczęścia powinniście dobić do 35pkt(jak znam zycie to nasi sobie nieco odpuszczą myśląc że łatwo mogą nazbierać punkciki :D ).My raczej pojedziemy w krajówce z Węgorzem(no chyba że nadal będzie niezdolny do jazdy to pewnie dla świętego spokoju nasi działacze ściągną ... :wink: )
U nas kazdego z seniorów stać na zdobycie nawet 12pkt wzwyz.Na waszym miejscu nieignorowałbym tez Bruchaisera,który w meczu z Gorzowem zdobył w 1 biegu 2 pkt a w swoim ostatnim starcie przywiózł na 5-1 wraz z Ogórem Hliba i Palucha.1 bieg obstawiam 4-2.

rob7
Senior

#53 Postautor: rob7 » 19 kwietnia 2005, o 19:24

Mikas to może trzeba tak jak wtedy pożyczyć sprzęt JM, wówczas pojechał bez treningu a teraz zimę przepracował /podobno/

JAG
Senior

#54 Postautor: JAG » 19 kwietnia 2005, o 19:27

jesli dobijemy tam do wyniku który osiagnelismy z Rzeszowem u siebie to uznam to za sukces.
z niecierpliwoscią czekam na konkretne treningi w jak najpełniejszym składzie(bo pełnego to chyba nie doczekam nigdy :roll: ) przed tym meczem.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#55 Postautor: Fork » 19 kwietnia 2005, o 19:38

grzesieck pisze:
A tak poważnie to nie wierzę w dobry wynik. Tylko wariat może oczekiwać, że w Ostrowie zrobimy 40 lub więcej punktów.

Pozdr.

a co bylo 2 lata temu w ostatnim(?) meczu sezonu?

pojechalismy do Rybnika z Bałabuchem w podstawowym skladzie i mielismy przegrac do 20... a tymczasem bylo tylko 50:40 w plecy i byla nawet szansa na zwyciestwo...

nie zebym wierzyl w wygrana w Ostrowie, ale tak tylko chcialem przypomniec: )[/quote]

No wlasnie w Rybniku bylismy skazywani na porazke w wysokich rozmiarach a tu taka mial niespodzianka, tylko 50:40 i swietny wystep naszego bylego mlodziezowca Daniela Jeleniewskiego. Oby tak bylo w Ostrowie :D

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#56 Postautor: cheeroke_re » 19 kwietnia 2005, o 20:23

czy wyjazdowe mecze tez sa transmitowane przez siec w radio lublin ??

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#57 Postautor: Apocalips » 19 kwietnia 2005, o 21:44

cheeroke_re pisze:czy wyjazdowe mecze tez sa transmitowane przez siec w radio lublin ??

Raczej tak. Chociaż "transmitowane" to troszkę za dużo powiedziane :) Radio Lublin łączy się z "tajemniczym nienajomym :wink: " co 3-4 biegi i ten miły dla ucha głos przekazuje nam informacje odnośnie meczu :) :wink: Polecam jednak śledzenie wyniku na żywo, na stadionie, nawet najlepsza transmisja tego nie zastąpi :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#58 Postautor: cheeroke_re » 20 kwietnia 2005, o 10:40

Apocalips pisze:Polecam jednak śledzenie wyniku na żywo, na stadionie, nawet najlepsza transmisja tego nie zastąpi :)

co fakt to fakt ale niestety jak sie nie moze byc to sie szuka jakiejs namiastki.

pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#59 Postautor: kdsz » 20 kwietnia 2005, o 12:34

Sugeruję wystawić Mordela do składu na ten mecz.

Jurek nie pojedzie do Ostrowa, bo niby na czym miaÅ‚by siÄ™ Å›cigać, wiÄ™c bÄ™dzie powód, żeby Go finansowo ukarać i zdyskwalifikować. Plusy tej sytuacji bÄ™dÄ… podwójne – 1. pieniÄ…dze do kasy klubu z tytuÅ‚u kary, 2. zamkniÄ™cie ust forumowych buraków, którzy domagajÄ… siÄ™ Jurka w skÅ‚adzie w miejsce Frankowa. Plan wrÄ™cz genialny, pozbawiony wad ;)
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Marcin29
Kontakt:

#60 Postautor: Marcin29 » 20 kwietnia 2005, o 12:41

Niema co lliczyć na wygraną,więc powińiśmy pojechać w krajowym składzie i dać szanse pokazania się Jurkowi wydaje ni się że będzie z tego lepszy pożytek.

Piotrbaz

#61 Postautor: Piotrbaz » 20 kwietnia 2005, o 18:02

czy jensen jedzie w meczu z ostrowem na 100 % ??

powinno byc to juz wiadome

Zaratustra
Kadrowicz

#62 Postautor: Zaratustra » 20 kwietnia 2005, o 18:54

Osobiście nie wysyłałbym do Ostrowa obcokrajowca , bo i po co ??!! Wynik jest wiadomy z góry. Lecz jeśli mamy dawać kolejną szansę Jensenowi :?: i jego "nowym , super szybkim rumakom" to właśnie w tym meczu , a nie z Rybnikiem. Mimo wszystko lepiej się "przejechać na nim" na wyjeździe , niż u siebie , kiedy mecz będzie bardziej wyrównany.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#63 Postautor: $korzen$ » 20 kwietnia 2005, o 20:46

40 pkt ?? Liczycie ze Frankow, Focus czy Jensen beda wozic Karlssona, Ogora czy Szczepaniaka ? watpliwe. Wszystko powyzej 32 pkt uznam za sukces.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#64 Postautor: dannie » 20 kwietnia 2005, o 20:52

Piotrbaz pisze:czy jensen jedzie w meczu z ostrowem na 100 % ??

powinno byc to juz wiadome

no chyba musi... Mordel nie ma sprzetu, chyba ze junior (ale nawet nie wiem czy juz wszyscy zdrowi...)
Obrazek

sledzio

#65 Postautor: sledzio » 20 kwietnia 2005, o 21:39

stawiam 55 - 35 dla Ostrowa ale nie mamy juz nic do stracenia i wszędzie trzeba walczyć ale raczej z tak silną drużyną nie mamy szans

Susic
Junior

#67 Postautor: Susic » 21 kwietnia 2005, o 11:36

Studziński też widział Mordela w składzie - i co z tego, jeśli nie ma na czym?

Co do startu Jensena: w pełni podzielam zdanie Zaratustry

W Ostrowie nie wyjdziemy z 30-stki.

Snys
Zawodowiec

#68 Postautor: Snys » 21 kwietnia 2005, o 12:06

Duża szansa że Wegrzyk pojedzie...

I z tego wynika że raczej bez Karlssona pojadą z Nami

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=62566

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#69 Postautor: Lublin_Fan » 21 kwietnia 2005, o 12:25

Jensen ma przywieść do Ostrowa zupełnie nowe motory. Będzie to ostateczny sprawdzian na to czy wina za słabe występy leżała po stronie sprzętu czy Duńczyk jest po prostu cieniasem. Następnie będzie kilka dni na podjęcie ruchów przez meczem z Rybnikiem.

Jurek nie ma sprzętu, więc i nie pojedzie. Trzeba czekać cierpliwie do momentu, aż w klubowej kasie pojawi się dopływ kasy od sponsorów i wtedy mooooże Juras dostałby nowy motor. A przydalby się on bardzo, bo nic tak nie zmobilizuje olewacza Frankowa jak widmo grzania własnym dupskiem ławy.

Pozdr.

Danio

#70 Postautor: Danio » 21 kwietnia 2005, o 14:27

Trzeba czekać cierpliwie do momentu, aż w klubowej kasie pojawi się dopływ kasy od sponsorów i wtedy mooooże Juras dostałby nowy motor.

Podoba mi się to stwierdzenie- mooooże :D Więc jak Klub otrzyma kasę( co mooże nie prędko nastąpić) to i tak nie wiadomo czy wtedy Siwkowi sie przyśni zakupić Mordelowi nowy motor :!: :D

Awatar użytkownika
istred
Trener

#71 Postautor: istred » 21 kwietnia 2005, o 15:12

Nie mamy kasy, to pojedziemy na z góry przegrany mecz z obcokrajowcem... :roll: Czy Jensen jest aż tak tani, czy to polityka klubu jest ... ?

Może na żużlu się nie znam, ale wydaje mi się głupotą jest brać nowiutkie, nie wypróbowane na torze w Polsce, motocykle na mecz. To tak jakby wziąć nowe buty na bal - mogą obcierać.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#72 Postautor: WojtekF » 21 kwietnia 2005, o 16:11

Wreszcie wiem jak moge nawiazac do postawy Falubazu w Tarnowie.
Jedziecie tak samo na pozarcie do Ostrowa jak my jechalismy do Tarnowa i jedziemy w sobote do Czestochowy.
A odpowiadajac na Twoje pytanie lucki, to mnie zaskoczyla tylko postawa Swista. Pozostali zaprezentowali sie na tyle na ile ich stac w meczach na torze bardzo silnego rywala czyli slabo. Zreszta swist cieniuje w Anglii wiec widac, ze jest dolek formy u Niego. Oby byl to dolek chwilowy.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Gość

#73 Postautor: Gość » 21 kwietnia 2005, o 16:34

Ostrów zaczyna nas lekcewarzyć , gdzieś czytałem że prawdopodobnie Wegrzyk pojedzie w miejsce Karlssona.
Jeśli my pojedziemy z Jensenem to mamy szanse wygrać !!!
Jesper sie przełoży i przywiezie 17 pkt.

niestety nie bede na meczu , a tak chciałem pojechać , dopadła mnie paskudna infekcja dróg oddechowych :(

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#74 Postautor: Dobromir » 21 kwietnia 2005, o 18:11

Ja też musze przyznac ze tli sie we mnie iskierka nadzieii na zwycięztwo. Załozmy ze pojedzie nie do konca zdrowy Węgrzyk a u nas Jensen uciuła te 10 punktów to zawsze jakas minimalna szansa istnieje.

Niestety mam tez przeczucie ze ten mecz brutalnie da nam do zrozumienia jak słabi jesteśmy....

Siwek Patataj

#75 Postautor: Siwek Patataj » 21 kwietnia 2005, o 18:54

Hollywood pisze:Ostrów zaczyna nas lekcewarzyć , gdzieś czytałem że prawdopodobnie Wegrzyk pojedzie w miejsce Karlssona.
Jeśli my pojedziemy z Jensenem to mamy szanse wygrać !!!
Jesper sie przełoży i przywiezie 17 pkt.

Twoje celne typowanie widać w typerze.
1 kolejka i 2 miejsce... od końca :) Po następnej... 49 miejsce :), na 60 typujących :)

Ty lepiej Holly nie typuj. Typer pokazuje jak celne sÄ… Twoje trafienia.

Hollywood pisze:niestety nie bede na meczu , a tak chciałem pojechać , dopadła mnie paskudna infekcja dróg oddechowych :(

Taki kibic jak Ty i jakiejś grypce się poddaje??? :) :) :) Zawiodłeś mnie, bardzo mnie zawiodłeś.

ukłony
lucki73