Nasi rywale w sezonie 2006
Baran wczoraj zrobił 5 pkt i bonusa w Anglii. A na treningu w Rzeszowie jego mechanik mu troszkę motor pokiereszował 
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
- WojtekF
- Szkółkowicz
Nie powiedzialbym, ze Gorzow slabiutko. Sparing z Wybrzezem nie wyszedl Im, a pozostale niezle. Tak samo Ostrow mial nieudany sparing u siebie z Lesznem a pozostale dobrze.
P.S. Aj Grisza, Grisza
Walnales tego avatra, aby mnie i Talibowi przypomniec wczorajsza porazke z Belchtowem

P.S. Aj Grisza, Grisza
Walnales tego avatra, aby mnie i Talibowi przypomniec wczorajsza porazke z Belchtowem
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
WojtekF pisze:P.S. Aj Grisza, Grisza
Walnales tego avatra, aby mnie i Talibowi przypomniec wczorajsza porazke z Belchtowem![]()
![]()
Wojtek nie martw się. Widzew niedługo znów będzie wielki
Ja na otarcie łez zawsze słucham sobie relacji redaktora Zimocha z meczu w Kopenchadze
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
KSÅ» KROSNO - HAJDU VOLAN 46-40
9. ÅšlÄ…czka 11 (3,2,3,3)
10. Baran 5 (2,d1,d2,3,ns)
11. Åukaszewicz 2 (d1,d2,1,d2,1)
12. Szmid 8 (2,d4,-,3,3)
13. Wilk 8 (2,3,3,-)
14. Bęben 2 (2,-,-,d3,-)
15. Åšpiewanek 8 (3,1,2,1,1)
16. Golonka 2 (2,u2)
źródło: http://www.yabbers.com/phpbb/viewtopic. ... rum=krosno
9. ÅšlÄ…czka 11 (3,2,3,3)
10. Baran 5 (2,d1,d2,3,ns)
11. Åukaszewicz 2 (d1,d2,1,d2,1)
12. Szmid 8 (2,d4,-,3,3)
13. Wilk 8 (2,3,3,-)
14. Bęben 2 (2,-,-,d3,-)
15. Åšpiewanek 8 (3,1,2,1,1)
16. Golonka 2 (2,u2)
źródło: http://www.yabbers.com/phpbb/viewtopic. ... rum=krosno
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
A Wasi rywali rozegrali wczoraj mecz między sobą na torze wilków. Karol nie poradził sobie z jednym najtrudniejszych torów na "wyspach" i zaliczył występ z zerowym dorobkiem. CyberMike zdobył 8 pkt i tez specjalnie raczej nie zachwycił jak i jego cała druzyna. Czarownice wygrały dzięki wspaniałej postawie Andersena,Protasiewicza i Miśkowiaka. Misiek chyba się juz rozjeździłw Anglii i należy żywić nadzieję że razem z Hansem będą tak szaleć w Polsce 
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Misiek - rozkręcił się w właściwie jego sprzęt , bo to był jedyny problem. Teraz wrócił juz na właściwe obroty
Baran wczoraj cieniutko ;/ W Polsce jednak bedzie grozny.
A wracaja jeszcze na moment do sparingu WTS:KMO , cały mecz wyglądał mniej więcej tak. Warto dodac , to był dopiero 1 łuk... już zamias Krzycha i Gapy widze tam lublinian ...
:D
Baran wczoraj cieniutko ;/ W Polsce jednak bedzie grozny.
A wracaja jeszcze na moment do sparingu WTS:KMO , cały mecz wyglądał mniej więcej tak. Warto dodac , to był dopiero 1 łuk... już zamias Krzycha i Gapy widze tam lublinian ...
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Jak podaja SF najprawdopodobniej Krzysiek Pecyna trafi do Gorzowa w ramach wypozyczenia...
Wiecej na
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=60779
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=60779
MOTORLUBLIN
-
Danio
no wtedy ich szanse na pewno wzrosnÄ…, ale jeszcze nie przeszedl, w prima aprilis podali na jakiejs stronie ze Pecyna bedzie jezdzil w ostrowie bo chca zapelnic miejsce po wegrzyku, co prawda to byl zart ale nie zdziwilbym sie jakby rzeczywiscie ostrow szukal jeszcze jednego seniora, moze trafi na Pecyne 
Informacja o Pecynie jest też w Przeglądzie Sportowym więc nie wydaje mi się papi, żeby to był żart. Ale z tego co piszą na razie nie jest to nic pewnego. Pecyna dostał wolną rękę od klubu i jest tylko po wstępnych rozmowach.
Jak to wypali to Gorzów ma awans w kieszeni. Tylko jakiś kataklizm mógłby sprawić, że nie wejdą do e-ligi.
Jak to wypali to Gorzów ma awans w kieszeni. Tylko jakiś kataklizm mógłby sprawić, że nie wejdą do e-ligi.
Informacja o Pecynie jest też w Przeglądzie Sportowym więc nie wydaje mi się papi, żeby to był żart. Ale z tego co piszą na razie nie jest to nic pewnego.
heh, przypomne, ze Przeglad Sportowy pisal takze, ze Rafal DObrucki jest juz jedna noga w Rzeszowie, a jak sie okazalo prowadzil on tylko luzne rozmowy
michal85 pisze:Informacja o Pecynie jest też w Przeglądzie Sportowym więc nie wydaje mi się papi, żeby to był żart. Ale z tego co piszą na razie nie jest to nic pewnego.
heh, przypomne, ze Przeglad Sportowy pisal takze, ze Rafal DObrucki jest juz jedna noga w Rzeszowie, a jak sie okazalo prowadzil on tylko luzne rozmowy
o tym to akurat nie tylko PS pisal, przeciez cale forum pialo z zachwytu, ze Dobrucki bedzie w Rzeszowie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Manitou pisze:Informacja o Pecynie jest też w Przeglądzie Sportowym więc nie wydaje mi się papi, żeby to był żart. Ale z tego co piszą na razie nie jest to nic pewnego. Pecyna dostał wolną rękę od klubu i jest tylko po wstępnych rozmowach.
Manitou, jak mowilem o żarcie to chodzilo mi o domniemana jazde Pecyny w Ostrowie, jak podala jakas strona zuzlowa, natomiast o jezdzie Pecyny w Gorzowie nie czytalem nigdzie, ale jest to bardzo mozliwe, i jesli dojdzie do tego wypozyczenia to rzeczywiscie beda faworytem rozgrywek
- WojtekF
- Szkółkowicz
Rekiny pokazały dzisiaj charakter na torze przy Hetmańskiej. Z faworyzowanymi Rzeszowianami radzili sobie bardzo dzielnie. Zawiódł Iversen. Przyznaję, że nie doceniałem drużyny z Rybnika i sądzę, że jak tak będą przez cały sezon jeździć, to wcale nie są bez szans w walce o ekstraligę.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Witam wszystkich forumowiczów. Być może niektórzy mnie znają z innych for.
Nie bardzo wiedziałam w którym wątku o to zapytać... Jak przedstawiają się ceny biletów na stadionie w Lublinie? Bo na Waszej stronie są jedynie ceny karnetów... Z góry dziękuję za odpowiedź i zapewne do napisania. 

-
sebek