Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#51 Postautor: WojtekF » 11 marca 2005, o 10:37

wilk tepy
Nie wiem czemu dziwicie sie kibicom lubelskim. Oni chcieliby, aby ich druzyna wygrala, licza na to, wierza w to. Pragna aby w dwumeczu z Krosnem Lublin zdobyl 5 punktow. Wy chcielibyscie jak najwyzej wygrac z Lublinem u siebie, tez na to liczycie, co jest uzasadnione i logiczne.

Ja obstawiam 50-40 dla Krosna, ale zwyciestwo Lublina wcale mnie nie zdziwi. Za Krosnem przemawia wlasny tor, ale obiektywnie mowiac i tego sie nie da ukryc, choc sklad lubelski nie jest silny, to od skladu krosnienskiego jest silniejszy na pewno.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2005, o 14:20 przez WojtekF, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#52 Postautor: GRISZA » 11 marca 2005, o 10:47

Moim zdaniem wynik będzie sprawa otwartą do końca,ale minimalnie wygrac powinno Krosno.Ferjan,Wilk,Szmid,Łukaszewicz,Ślączka są w stanie zrobić te 46 pkt. Z całym szacunkiem dla Lublina,ale prócz Jensena to żadnych dużych dział nie macie. Krosno też ,ale mieć będą atut własnego toru(o ile sobie coś na nim pojeżdża :lol: )
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Gość

#53 Postautor: Gość » 11 marca 2005, o 11:01

Z brakiem szacunku Grisza Józefie takie nazwiska jak : Iversen , Czerwiński , Romanek , Szombierski zapadną Ci długo w pamięci , a prócz Śledzia to żadnych klasowych zawodników nie macie.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#54 Postautor: Lublin_Fan » 11 marca 2005, o 11:19

Ja jestem dziwnie spokojny o wynik tego meczu. We wrześniu byłem w Krośnie na meczu z Ostrowem. KM wygrał bo wszyscy mieli rewelacyjne starty, które były raczej zasługą sprzętu niż umiejętności ostowian. Co do siły tego zespołu można było się przekonać w ubiegłym roku podczas obu meczów z nami. W Lublinie pogrom, na wyjeździe bajeczne akcje w wykonaniu Karlssona, Frankowa czy Piszcza.
W tym roku nazwisk w składzie nie mamy (co pare postów wyżej sensacyjnie odkrył jakiś Krzysztof Grisza Kolumb), ale za to zainwestowano w sprzęt jak nigdy wcześniej. Piszcz, Franków a przede wszystkim Jeleniewski bedą mieli silniki najwyższej klasy robione przez najlepszych mechaników. I to jest nasz głowny atut. Wystarcz dobrze wyjść spod taśmy a 3 punkty są niemal pewne. Dlatego również moim zdaniem Jeleniewski zaskoczy wszystkich. Tym bardziej, że w Krośnie zawsze mu sie dobrze jeździło bo na jego szczęście tor jest długi i łatwy do jazdy.
Natomiast jest już ktoś chce się bawić w tasowanie nazwiskami. Jensen, Franków czy Piszcz są wg mnie gwiazdami w porównaniu z zawodnikami Krosna. Z całym szacunkiem of kors :)

Hollywood pisze:Z brakiem szacunku Grisza Józefie takie nazwiska jak : Iversen , Czerwiński , Romanek , Szombierski zapadną Ci długo w pamięci , a prócz Śledzia to żadnych klasowych zawodników nie macie.

Chciałeś powiedzieć Hollywood kasowych zawodników :). Nie zdziwię sie jak Śledź zaliczy olimpijke w tym meczu. Kontakty z Szołtyskiem ma nadwyraz dobre.... :twisted:

Pozdr.

Gość

#55 Postautor: Gość » 11 marca 2005, o 12:00

Powoli zaczyna się czuć ciśnienie na lini Lublin-Rzeszów , ale to tego już sie zdąrzyliśmy przyzwyczaić , mam nadziej że chlopaki sie postarają i wygrają z Rzeszowem , bo jak przegramy to dopiro będzie napinactwo ze strony Rzeszowa.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#56 Postautor: GRISZA » 11 marca 2005, o 12:18

Hollywood pisze:Powoli zaczyna się czuć ciśnienie na lini Lublin-Rzeszów

Holly jak czujesz ciśnienie to są dwa wyjścia. Albo popuść pasa albo puść bąka.
Ja tam żadnego ciśnienia przed meczem z Wami nie czuję i wcalę nie będę płakał jak wygracie.A kto tu się tak bardzo napina na ten mecz to nie chcę pokazywać palcem 8)

ps. jak dostaniecie w dupę w Krośnie to Ci powiem kto :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Danio

#57 Postautor: Danio » 11 marca 2005, o 12:27

Lublin_Fan ma w zupełności rację. Krosno się napina ale to normalka! Moim zdaniem wygramy w Krośnie 49:41. Wszyscy znowu nisko cenią Lublin a mnie tym bardziej będzie cieszyło jak bedziemy doładowywać teoretycznie lepszym drużynom! Sprzęcik jest lepszy, jest mechanik własny a nie jak dotychczas mechanik (Piela- chyba o ile pamietam) z Rzeszowa robił niektóre sprzęty naszym.a wiadomo że i wiedział jak zrobić zawodnikom z Rzeszowa na nasz tor.Poza tym z tego co orientuje się z usług tego pana korzystali chyba Jeleniewski, Mordel, Franków i oni zazwyczaj w konfrontacji z Rzeszowem mieli problemy z sprzętem :!: Można domyśleć się dlaczego :shock: Józków marnych też przewieziemy u nas w Lublinie i będe się jeszcze bardziej cieszył :D Już Baran pokazuje w Angli jak zdbywa 3 pkt w meczu w Ipswich, ten zawodnik zawsze ma kiepskie początki sezonu!a nie wiadomo czy sprzet T. Rempała pozyczy od brata Marcina i jak u niego z formą- bo on też podobnie jak Baran zaczyna! Z Marnych u nas pojadą jedynie Kuciapa( choc nie koniecznie) Śledż i Max a reszta dorzuci pare punktów z juniorami!

Pozdraiwm kibiców z Krosna- odśnieżajcie tor na mecz :D

Awatar użytkownika
Mrucky

#58 Postautor: Mrucky » 11 marca 2005, o 13:24

Dziwna sprawa. Mówicie, że już jest napięcie na linii Rzeszów- Lublin i sami non stop w tym wątku zaczynacie dyskusje o meczu z nami. Może dla ułatwienia zmiencie jego temat na "Lublin - Rzeszów" ?

Danio pisze:Już Baran pokazuje w Angli jak zdbywa 3 pkt w meczu w Ipswich, ten zawodnik zawsze ma kiepskie początki sezonu!

Jakoś nie przypominam sobie żeby Piszcz przywoził w Anglii komplety. Warto zauważyć, że Baran jako jeden z nielicznych polskich zawodników ma już teraz okazję trenować na torze.

A co do meczu w Krośnie to bardzo trudno wskazać ekipę która wygra. Mecz na pewno będzie się toczył na styku, ale jeśli miałbym stawiać na kogoś $ (mimo całej sympati dla Krosna) stawiałbym jednak na Lublin.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2005, o 13:28 przez Mrucky, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#59 Postautor: Jasiek_Sydney » 11 marca 2005, o 13:28

Moim zdaniem wygra Krosno. Jensen z Piszczem to za malo,
aby wywiezc dwa punkty z meczu wyjazdowego. No chyba,
ze cudowna forma blysnie Frankow, Jeleniewski czy Mordel...
Aczkolwiek sadze, ze wynik bedzie na styku, bo raczej nikt
z krosnian poza Ferjanem nie bedzie w stanie ugryzc dwojki
liderow Lublina.
Regards from Sydney
Jasiek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#60 Postautor: Manitou » 11 marca 2005, o 13:53

Jaśko, zapomniałeś o Pietraszce, który w tamtym sezonie przywiózł w Krośnie dwucyfrówkę, więc jeżeli Jensen i Piszczyk przywiozą koło 12 i Pietraszko pojedzie swoje to już mamy cos koło 36-38 pkt. Nie wierzę, żeby Franek z Jeleniem nie dołożyli 10 punktów.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#61 Postautor: WojtekF » 11 marca 2005, o 14:27

Dlaczego tak czesto uwazacie slowa "napinanie" i jemu pokrewnych?

Logiczne jest to, iz kazdy kibic wierzy w swoja druzyne wiec nie sadze, aby napinal sie piszac, iz jego druzyna wygra. Okiem obiektywnych ekspertow mieszkajacych daleko od Lublina i Krosna, na torze w Krosnie powinni wygrac gospodarze roznica 6-12 punktow, ale wszystko moze sie zdarzyc.

P.S. Grisza Nie jestes szanowany przez taka osobistosc jak Hollywooda. Ja to bym sie chyba pocial :wink:
Albo nie. Odwoluje to poprzednie zdanie, bo jeszcze mi Hollywood wiazka sypnie i....bede mial problem :wink:
Pozdrawiam wszystkich!!!!

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#62 Postautor: piwo__ » 11 marca 2005, o 14:36

meesha pisze:
piwo__ pisze:Ceny biletów (sezon 2005):
Szkolny: 8 zł
Normalny: 15 zł
Mam nadzieję, że szkolny obejmuje też szkoły wyższe :wink: bo 15 zł to chyba troszkę przesada za tak marne widowisko :roll:

Z tego co dowiadywalem sie na forum KSÅ» to szkolne obejmuja studentckie nasienie ;)
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#63 Postautor: Fire » 11 marca 2005, o 14:48

Jasiek_Sydney pisze:z krosnian poza Ferjanem nie bedzie w stanie ugryzc dwojki
liderow Lublina.
Ferjan :shock: ? to chyba, że w tym sezonie się przyłoży.
Z tego co pamietam to nie jaki Matej Ferjan przegrywał z D.Stachyrą.
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Gość

#64 Postautor: Gość » 11 marca 2005, o 14:51

To Proste że Rzeszów kibicuje za Krosnem.Ja mam nadzieje że przegra z Rybnikiem.
Tuż przed meczem z Rzeszowem napewno bedzie ostry najazd Józefów na nasze forum , to dopiero będzie ..... :D

Awatar użytkownika
Mrucky

#65 Postautor: Mrucky » 11 marca 2005, o 15:14

Hollywood pisze:(...)to dopiero będzie ..... :D

.... ostre banowanie :P

hayabusarider

#66 Postautor: hayabusarider » 11 marca 2005, o 16:09

Mrucky pisze:
Hollywood pisze:(...)to dopiero będzie ..... :D

.... ostre banowanie :P

Widziałeś żeby na tym forum naprawdę zasłużenie kogoś zbanowano??
:lol:
A należy się kilku,należy tym co mają buźkę niewyparzoną

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#67 Postautor: GRISZA » 11 marca 2005, o 16:17

WojtekF pisze:Grisza Nie jestes szanowany przez taka osobistosc jak Hollywooda. Ja to bym sie chyba pocial

Wojtek ja już się od razu pociąłem jak rejestrowałem się na tym forum. Rany się bliźnią,ale co jakiś czas ktoś próbuje je otwierać. 8)
A tak analizując wypowiedzi Hollego dochodzę do wniosku,że gdyby miał do wyboru zwycięstwo Lublina w Krośnie i jednoczesne Rzeszowa z Rybnikiem lub przegraną Lublina w Krośnie i wygraną Rybnika w Rzeszowie to myslę że wybrałby tą drugą opcję.... Prawdziwy kibic z chłopaka.
echhhh marny z Ciebie kibic Holly....

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#69 Postautor: grzesieck » 11 marca 2005, o 16:24

sting126 pisze:
hayabusarider pisze:Widziałeś żeby na tym forum naprawdę zasłużenie kogoś zbanowano??

chyba niezasluzenie? :roll:

pewnie chodzi o to, ze wg hayabusy bany dostaja tylko Ci, ktorzy na nie nie zasluzyli, a prawdziwe ancymony wciaz biegaja na wolnosci 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#70 Postautor: dannie » 11 marca 2005, o 16:28

1. jako kibic wierze ze wygramy
2. obiektywnie sadze ze jest szansa wygrac, ale bedzie ciezko... duzo zalezy od tego jak spisze sie Ferjan i nasze "czarne konie": np. Jeleniewski
3. Holly daj sobie spokoj! Naprawde to nie ma sensu... wydaje mi sie ze to Ty chcesz sztucznie wytworzyc jakies "napiecie"... wiem, ze jozki z natury sa zdradzieckie ale teksty "z brakiem szacunku" itp. sa nie na miejscu - akurat Grisza jest tym rzeszowiakiem, ktory reprezentuje na tym forum dosyc wysoki poziom wypowiedzi i kultury osobistej...
4. krosno wierzy ze wygra (bo co mu pozostaje!), my wierzymy ze wygramy... taki juz wsrod kibicow jest... ;)
Obrazek

hayabusarider

#71 Postautor: hayabusarider » 11 marca 2005, o 16:35

grzesieck pisze:
sting126 pisze:
hayabusarider pisze:Widziałeś żeby na tym forum naprawdę zasłużenie kogoś zbanowano??

chyba niezasluzenie? :roll:

pewnie chodzi o to, ze wg hayabusy bany dostaja tylko Ci, ktorzy na nie nie zasluzyli, a prawdziwe ancymony wciaz biegaja na wolnosci 8)

Dokladnie,wyjąłeś mi to z ust.
Dzięki kolego. :P

wilk

#72 Postautor: wilk » 11 marca 2005, o 16:48

Lublin_Fan pisze:Ja jestem dziwnie spokojny o wynik tego meczu. We wrześniu byłem w Krośnie na meczu z Ostrowem. KM wygrał bo wszyscy mieli rewelacyjne starty, które były raczej zasługą sprzętu niż umiejętności ostowian. Co do siły tego zespołu można było się przekonać w ubiegłym roku podczas obu meczów z nami. W Lublinie pogrom, na wyjeździe bajeczne akcje w wykonaniu Karlssona, Frankowa czy Piszcza.
W tym roku nazwisk w składzie nie mamy (co pare postów wyżej sensacyjnie odkrył jakiś Krzysztof Grisza Kolumb), ale za to zainwestowano w sprzęt jak nigdy wcześniej. Piszcz, Franków a przede wszystkim Jeleniewski bedą mieli silniki najwyższej klasy robione przez najlepszych mechaników. I to jest nasz głowny atut. Wystarcz dobrze wyjść spod taśmy a 3 punkty są niemal pewne. Dlatego również moim zdaniem Jeleniewski zaskoczy wszystkich. Tym bardziej, że w Krośnie zawsze mu sie dobrze jeździło bo na jego szczęście tor jest długi i łatwy do jazdy.
Natomiast jest już ktoś chce się bawić w tasowanie nazwiskami. Jensen, Franków czy Piszcz są wg mnie gwiazdami w porównaniu z zawodnikami Krosna. Z całym szacunkiem of kors :)

Hollywood pisze:Z brakiem szacunku Grisza Józefie takie nazwiska jak : Iversen , Czerwiński , Romanek , Szombierski zapadną Ci długo w pamięci , a prócz Śledzia to żadnych klasowych zawodników nie macie.

Chciałeś powiedzieć Hollywood kasowych zawodników :). Nie zdziwię sie jak Śledź zaliczy olimpijke w tym meczu. Kontakty z Szołtyskiem ma nadwyraz dobre.... :twisted:

Pozdr.

hehe, zebys sie nie zdziwil z ta spokojnoscia ! no i co z tego ze byles we wrzesniu w krosnie na meczu z ostrowem, czego to dowodzi ?? NICZEGO. Po I mecz nie byl meczem o wszystko, bo i tak wszyscy wiedzieli ze awans mamy w kieszeni i nie walczylo sie tak jak o najwieksza stawke. Po II kolego to teraz chcialem zaznaczyc ze jest nowy sezon, nowy sprzet (w krosnie tez, jakbys nie wiedzial) i nowe mozliwosci. Kilku nowych zawodnikow tez mamy (niedoceniany baran, ferjan i wilk). To nie jest tak, ze tylko wy bedziecie mieli super sprzet, wilki tez nie beda jechac na byle czym ! Idac tego typu rozumowaniem co ty, ze ktos tam kiedys wygral, a wy pokonaliscie tego kogos to dojdziemy do absurdu ze jestescie lepsi od mistrzow polski ! hehehe. Kazdy mecz jest inny, wszystko zalezy od dnia, samopoczucia, przygotowanaia toru itp, itd. bardzo cie prosze -- NIE ROB GWIAZDY Z JELENIEWSKIEGO !!! OK ??? juz widzialem jak on smiga na naszym torze i moge tylko napisac dwa slowa - BEZ REWELACJI ! a z tym ze u nas jest latwy tor to juz przegiales !!! buhahaha ! popytaj troszke zawodnikow, jak to meczyli sie na kwadratowym drugim luku albo jak mimo szerokosci toru zaliczali bande !! a i nawierzchnia robi swoje !

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#73 Postautor: dannie » 11 marca 2005, o 17:10

odpowiem na Twoj post Twoim postem...

NIE ROB GWIAZDY Z JELENIEWSKIEGO !!! OK ??? juz widzialem jak on smiga na naszym torze i moge tylko napisac dwa slowa - BEZ REWELACJI!

Kazdy mecz jest inny, wszystko zalezy od dnia, samopoczucia, przygotowanaia toru itp, itd.

[/quote]
Obrazek

Gość

#74 Postautor: Gość » 11 marca 2005, o 18:01

Moim zdaniem wynik będzie sprawa otwartą do końca,ale minimalnie wygrac powinno Krosno.Ferjan,Wilk,Szmid,Łukaszewicz,Ślączka są w stanie zrobić te 46 pkt. Z całym szacunkiem dla Lublina,ale prócz Jensena to żadnych dużych dział nie macie. Krosno też ,ale mieć będą atut własnego toru(o ile sobie coś na nim

Przepraszam a jakie to wy działa macie poza Darkiem Śledziem ? powinien zatem minimalnie wygrać Rybnik.

hayabusarider

#75 Postautor: hayabusarider » 12 marca 2005, o 07:42

Prognoza pogody na zliżające się święta nie jest za bardzo optymistyczna.
Ciekawi mnie czy rzeczywiście tor Krośnieński zostanie doprowadzony do stanu używalności na czas?
Boję się że ten mecz może być przełożony na inny termin.
Myślę że Józków z Mojrzeszowa będziemy mieć jako pierwszych do rozjechania w tym sezonie,pomijając sparing z Turbiną. :)