Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!
-
Michael
Po pierwsze Sledz dostal 70tys zl na przygotowanie do sezonu wydal na przygotowanie okolo 15tys i wyniki po prostu super 2 razy udalo mu sie przekroczyc 10 punktow jak by troche pomyslal a uwazalem go za osobe poukladana to wydal by na sprzet powiedzmy okolko 40 tys i zdobywal by regularnie powyzej 10 punkow, zobaczcie jak jechal w zeszlym sezonie,przeciez zarobil by dwa razy tyle,ale tak bylo i we Wroclawiu dostal w sezonie duzo kase od sponsorow i kupil posiadlosc pod Wroclawiem .
Wczoraj dla Sledzia bylo poprostu za goraco
on lubi gdy pada jak kazda ryba. Zastanowcie sie czy bylibyscie w stanie funkcjonowac na bezdechu...
Jemu trzeba kask zmienic na taka kule (akwarium) napelniona woda...z 100zl przylepiona przed oczami...wtedy smiganko zapewnione, ze hej...SPRZEDAWCZYK P......Y!!!
-
Michael
Podsumowujac wypowiedzi na temat szanownego Dariusza Sledzia mozna powiedziec ze jest on oszustem, antysportowcem, pazera i lajdakiem ktory zakpil z tych najwazniejszych, z kibicow.
To jest niewybaczalne.Dowody sa niezbite.
Chcialbym wyrazic apel do kibicow:
nawet jesli on wziolby sobie to moooooze do serca(w co watpie) to nie moze byc tak ze pojedzie zajebiscie a ludzie beda krzyczec np."darek sledz", albo "przepraszamy", albo "jestesmy z toba".Musimy byc stanowczy.Albo woz albo przewoz.
Aaa mialo byc tak pieeknie...
To jest niewybaczalne.Dowody sa niezbite.
Aaa mialo byc tak pieeknie...
kaar pisze:A czy nie uwazacie ze to nie tylko wina Darka??
Wiadomo ze klub "nie chce" awansowac do Extraligi bo co tam zdziala bez kasy?? Wiec nie spiesza sie z pomaganiem zawodnikom jesli im sprzet wysiadzie - przeciez im to tylko na reke...Cala wine zrzuci sie na zuzlowcow i po nastepnym sezonie...
po 1) Dyrektor jest pierwszą osobą w tym mieście ze względu na "zależenie" na awansie"
po 2) sÄ… sponsorzy na ekstralige
po 3) Sledz całkiem przed meczem z Rzeszowem otrzymał takową pomoc
po 4) wine w klubie zrzuca sie na winnych
hehe czlowieku chyba nie wiesz co mowisz....po pierwsze mysle ze takie rozne "ustawki" meczow nie dzieja sie bez wiedzy Siwka...nie badz naiwny
Zreszta masz przyklad Kaczmarka...dlaczego wszystkie dowody publikuje sie dopiero po tylu miesiacach??
A po drugie - mozesz mi powiedziec gdzie sa ci sponsorzy??
Bo ja wiem ze klub moze liczyc na 3 miliony w razie awansu do e-ligi a z ich wyliczen na dobra jazde potrzeba 5...i tu sie caly problem zaczyna...
Pozdrawiam
Zreszta masz przyklad Kaczmarka...dlaczego wszystkie dowody publikuje sie dopiero po tylu miesiacach??
Bo ja wiem ze klub moze liczyc na 3 miliony w razie awansu do e-ligi a z ich wyliczen na dobra jazde potrzeba 5...i tu sie caly problem zaczyna...
Pozdrawiam
Proponuje zakonczyc te dyskusje na temat budzetów. Nasz klub ma nieporównywalnie mniejszy np. do Ostrowa i ma się to nijak do wyniku. Dyskusja jest o Śledziu - przez niego zawalone zostały mecze, które bez problemu mozna było wygrac. Poza naszym zasiegiem jest Wybrzeze w Gdansku i Stal w Gorzowie - reszta powinna byc nasza. A dzieki duetowi pajaców mozemy sobe na awans pogwizdac. Jeszcze raz podkreślę - Śledz pusci baraze kazdemu - w dwumeczu ujeździ 1 punkt. A decyzja o zakonczeniu kariery po tym sezonie (bardzo słuszna) jest tylko dowodem na to, ze przyszedl do Lublina zeby wydoić klub z kasy. Transparent musi byc - kto sie podejmie czegos ostrego?
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 20:54 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
kaar pisze:hehe czlowieku chyba nie wiesz co mowisz....po pierwsze mysle ze takie rozne "ustawki" meczow nie dzieja sie bez wiedzy Siwka...nie badz naiwny
Pozdrawiam
kaar pisze:Gelu wlasnie caly czas o tym mowie!!!
Chodzi mi o to ze JAZDA DARKA JEST NA REKE KLUBOWI!!!
Bo my nie chcemy awansowac i juz...
a Ty jesteś wszystkowiedzący, rozumiem Twoje rozgorycznie, ale to, że nie dociera do Ciebie to co wszyscy mówie na około od paru meczy można tłumaczyć tylko tym ze jestes tumanem :]
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 20:59 przez Shack, łącznie zmieniany 1 raz.