Treningi
Re: Treningi
do narzekania sluza inne tematy na forum, np. 'Do adminow' albo 'Ostrzezenia, bany i nagany', wiec jezeli kogos tak bardzo boli, ze dostal bana za pisanie bzdur albo spamowanie, to niech tam sie zali
do pisania o formie Karola Barana sluzy temat 'Karol Baran'
do pisania o formie Karola Barana sluzy temat 'Karol Baran'
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale jednak prawdą jest że Malitowski był brany pod uwagę w tym meczu. Była rozważana taka ewentualność.

Pirat pisze:co by sie nie działo zamierzam zawieść kibiców
Ja bym tam jednak wolał, żebyś nas zawiózł, a nie zawiódł
Malitowski był brany pod uwagę w tym meczu. Była rozważana taka ewentualność.
I taka sama ewentualność jest rozważana w kontekście meczu z Rawiczem. Tylko nie wiem czy to jest prawda w 64 czy w 92 procentach
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Klub chce, żeby Patryk przyjechał już w piątek trenować, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie.
I jest to prawda w 100%. To, że klub chce, a nie, że Malitowski przyjedzie
I jest to prawda w 100%. To, że klub chce, a nie, że Malitowski przyjedzie
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
wiadomo cos o treningach? dzis/jutro ?
-
Smirnek_
- Senior
Mam nadzieję, że będzie na tym treningu Proctor, bo od niego będzie bardzo dużo zależało w niedzielę. Sprawdziłem i mecz w Anglii ma dzisiaj a potem do poniedziałku nic.
ale ja się dziwię tylko jednej rzeczy. dlaczego jest tylko jeden trening w tygodniu?? czy 2 nie można zrobić?? bo nie znam innej dyscypliny oprócz zużla żeby trening byl 1 raz w tygoniu. (szyba że szachy)
-
Smirnek_
- Senior
A skąd wiesz, że treningu w sobotę nie będzie? Motor tego dnia gra w Olsztynie więc nie widzę problemu.
dzis ktoś jeździł na torze ale nie wiem kto bo tylko przejeżdżałem
pulkownik pisze:ale ja się dziwię tylko jednej rzeczy. dlaczego jest tylko jeden trening w tygodniu?? czy 2 nie można zrobić?? bo nie znam innej dyscypliny oprócz zużla żeby trening byl 1 raz w tygoniu. (szyba że szachy)
przecież na treningu będą sami krajowi zawodnicy a nasze asy mają taki sprzęt że trzeba oszczędzać chyba aby odjechali mecz z Rawiczem
- Egon
- Zawodowiec
Czy chyba aby tylko dla mnie jest niezrozumiałe, to co tam napisałeś?
Spokojnie..chyba nikt nie uważa, że Rawicz wyjdzie z 35
Przewiduję mecz o słabym aspekcie finansowym.
Pogrywając w szachy raz w tygodniu to raczej żadnym zawodnikiem nie zostanieszpulkownik pisze:ale ja się dziwię tylko jednej rzeczy. dlaczego jest tylko jeden trening w tygodniu?? czy 2 nie można zrobić?? bo nie znam innej dyscypliny oprócz zużla żeby trening byl 1 raz w tygoniu. (szyba że szachy)
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
ale mi nie chodziło o to że rawicz ma nam wpieprzyć 9 w co nie wierzę) ale o to żę 1 trening to mało
przeciez chlopaki trenuja u siebie na tygodniu tez 
Dobra, a trening o której?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Może będzie Malitowski jeśli zależy mu na jeździe bo we Wrocławiu sezon się skończył a taki młodzieżowiec powinien szukać okazji do startów. A myślę że przyda się w niedzielę chociaż i bez niego jestem bardzo spokojny o wynik.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:A myślę że przyda się w niedzielę chociaż i bez niego jestem bardzo spokojny o wynik.
Z pewnością się przyda, a na pewno bardzo potrzebny będzie na Ostrów, więc dobrze byłoby widzieć go na treningach

W moich żyłach mam metanol, w sercu MOTOR od małego !
- michal5555
I jak dziś na treningu po upadku tego młodego ktoś później jeszcze jeździł ?
jezeli kogos to interesuje, to na treningu byli:
Miesiąc, Puzon, Suchecki, Fierlej, Trojanowski, Łukaszewski, Borowicz, Malitowski i szkolka.
Wyszedlem jak jeden ze szkolkowiczow zlamal noge (chyba - tak slyszalem). Do tego momentu wszyscy wyjechali po jednym razie na tor i nie zaczeli jezdzic spod tasmy.
Miesiąc, Puzon, Suchecki, Fierlej, Trojanowski, Łukaszewski, Borowicz, Malitowski i szkolka.
Wyszedlem jak jeden ze szkolkowiczow zlamal noge (chyba - tak slyszalem). Do tego momentu wszyscy wyjechali po jednym razie na tor i nie zaczeli jezdzic spod tasmy.
potem widzialem sucheckiego i puzona, poziom identyczny.
malitowski ladnie sobie poczynal na torze ; )
malitowski ladnie sobie poczynal na torze ; )
Malitowski w swoich dwóch pierwszych startach nie łapany. Startował z Miesiącem i Łukaszewskim. Trzeci start bardzo łądna walka z Miesiącem przez dwa kółka a Puzon daleko z tyłu.

Jeszcze moze sie okazac, ze nie zaden Momberg czy inny Kus, ale wlasnie Malitowski bedzie naszym prawdziwym wzmocnieniem do walki o awans.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
A może ktoś napisać jak prezentował się Fierlej na tle Puzona i Sucheckiego?