Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
Re: Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
Pirat, możesz wstępnie dopisać mnie +1 osobę. Siebie jestem prawie pewny, druga osoba tak 50/50
-
Pirat
Ze Stypułą na pewno bede rozmawiał, info na temat wyjazdu pojawi się w czasie meczu z Rawiczem.uważałem że teraz było by jeszcze za wcześnie,widząc jaki był odzew na forum.
W tym tygodniu zrobie to co radziłeś Grzesieck ,z tel do Ostrowa i negocjacjami z tamtejszą Policją. I dzięki bardzo za wskazówki!!! cenne zresztą!
W tym tygodniu zrobie to co radziłeś Grzesieck ,z tel do Ostrowa i negocjacjami z tamtejszą Policją. I dzięki bardzo za wskazówki!!! cenne zresztą!
do ostrowskiej policji nie musisz dzwonic, podales na forum swoj numer telefonu, wiec oni odezwa sie do Ciebie zapewne, tak przynajmniej bylo w zeszlym roku :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
I dwa lata temu też 
To ja dodam, że zamiast dzwonić do klubu, lepiej wysłać maila. Zawsze to na piśmie lepiej mieć takie rzeczy
Nie wiem też czy nie będzie trzeba wysłać imiennej listy uczestników wyjazdu grupowego (imię, nazwisko, PESEL), bo już bywały z tym jaja, o czym pisał grzesiecek, więc warto się zabezpieczyć.
To ja dodam, że zamiast dzwonić do klubu, lepiej wysłać maila. Zawsze to na piśmie lepiej mieć takie rzeczy
Nie wiem też czy nie będzie trzeba wysłać imiennej listy uczestników wyjazdu grupowego (imię, nazwisko, PESEL), bo już bywały z tym jaja, o czym pisał grzesiecek, więc warto się zabezpieczyć.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A jadący własnym transportem muszą się też na listę zapisywać, żeby później siedzieć ze swoimi?:)
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
-
Pirat
Dzwoniłem do klubu, bede potrzebował PESEL Imię i nazwisko ,nr tel również w razie kontaktu,muszę przedstawić Ostrowskiemu klubowi zbliżoną liczbe kibiców pod przygotowanie dla nas miejsca.Ponieważ w sektorze gości w tzw ''klatce''możemy się nie zmieścić. Policja sama się bedzie ze mną kontaktować także to mogę sobie odpuścić.
osoby które już do mnie wysyłały wiadomość o chęci wyjazdu proszę o przesłanie tych danych o których pisałem wyżej.
osoby które już do mnie wysyłały wiadomość o chęci wyjazdu proszę o przesłanie tych danych o których pisałem wyżej.
To do którego Ostrowa jedziemy ? Lubelskiego czy Wielkopolskiego ? Pierwsze słyszę że nie pomieścimy się w sektorze gości
Jak będzie taka liczba jak rok temu w Ostrowie na play-off to będzie sukces, a lista imienna to już wogóle paranoja
Skąd wy to wytrzasneliście ?
-
Pirat
To są wymogi Ostrowskiego Klubu ,o nie pomieszczeniu sie pisałem czysto teoretycznie,mam im przedstawić na piśmie zbliżoną ilość kibiców którzy przyjadą,pózniej klub przekazuje tę informację Tamtejszej Policji,jak chcesz dam Ci numer to sobie te info sprawdzisz.
Jutro zadzwonie do klubu Ostrovi pogadać z tymi Peselami,z tego co zrozumiałem chodzi o sprawdzenie zakazów stadionowych,których sprawdzenie podobnowymaga policja. Dam jeszcze znać.
edit; dzwoniłem,załatwiłem PESEL odpuszczamy zostaje ; imię nazwisko,nr tel.(do mojej informacji)
Jutro zadzwonie do klubu Ostrovi pogadać z tymi Peselami,z tego co zrozumiałem chodzi o sprawdzenie zakazów stadionowych,których sprawdzenie podobnowymaga policja. Dam jeszcze znać.
edit; dzwoniłem,załatwiłem PESEL odpuszczamy zostaje ; imię nazwisko,nr tel.(do mojej informacji)
kylong pisze:A jadący własnym transportem muszą się też na listę zapisywać, żeby później siedzieć ze swoimi?:)
o odpowiedz na to pytanie można prosic??
takie wpisanie na liste nic nie kosztuje, a z cala pewnoscia nie zaszkodzi
ciezko jednoznacznie na takie pytanie odpowiedziec, bo za kazdym razem w takich sytuacjach duzo zalezy od checi i nastawienia ochrony, akurat ta w Ostrowie jest nastawiona do kibicow duzo pozytywniej niz w Krakowie, co nie znaczy ze dadza kibicom wejsc sobie na glowe
ciezko jednoznacznie na takie pytanie odpowiedziec, bo za kazdym razem w takich sytuacjach duzo zalezy od checi i nastawienia ochrony, akurat ta w Ostrowie jest nastawiona do kibicow duzo pozytywniej niz w Krakowie, co nie znaczy ze dadza kibicom wejsc sobie na glowe
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:25 przez tommi1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:26 przez tommi1980, łącznie zmieniany 1 raz.
jezeli mecz z ovia bedzie decydujacy o awansie to czemu nie? mozemy sie nie pomiescic:) tak jak bylo to rok temu z Lodzia:)
swoja droga jeszcze kawalek do meczu
do kiedy zbierasz zapisy??
no rlz!
Pirat,jestem "nowy" na forum i nie moge Ci jeszcze wysłać PW,niestety. Więc jestem zmuszony podać swoje dane na forum,zapisz,w tym tygodniu zjawie sie wpłacic "talary".
wyslalem Piratowi PW z Twoimi danymi, po co maja wisiec na publicznym forum : ) - grzesiecek
wyslalem Piratowi PW z Twoimi danymi, po co maja wisiec na publicznym forum : ) - grzesiecek

"Na ekranie pan i pani, dużo różu i błyskotek
Sensu za nic, bal jak z kiepskich dyskotek"
-
Pirat
z zapisami zaczeło sie ruszać,muszę kilka dni wcześniej poinformowac tamtejszy klub o przybliżonej ilości kibiców,lista puki co jest otwarta bo do meczu jeszcze 3 tygodnie,chociaż miło by było już mieć jakąś obszerniejszą liste bo przewoznik ciśnie co z rezerwacja.
-
Pirat
Chciałem poinformować że zapisy na wyjazdowy mecz do Ostrowa wlkp. zbieram tylko do 4 września.
2 wolne msc w osobówce na wyjazd. Koszt 55zł.os.
Jak coś PW.
Jak coś PW.
-
Pirat
Sledzio pisze:2 wolne msc w osobówce na wyjazd. Koszt 55zł.os.
Jak coś PW.
sorry ,że zapytam ale czy ty dalej wybierasz sie wyjazdem organizowanym,czy na własną ręke???
jak coś masz na PW.
Ile osób się wczoraj zapisało?
Mecz sezonu a ja oczywiscie jestem wtedy swiadkiem na weselu i nie pojade 
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
-
Smirnek_
- Senior
Łączymy się z Tobą w bólu i cierpieniu 
-
Pirat
zapisało sie 30osób,nie wszyscy wpłacili więc dokładnie nic nie wiadomo.bilans bede miał pewny pod koniec tygodnia. Wczoraj rozmawiałem z DS i mówił ,że media bardziej nagłośnią wyjazd,więc pozostało tylko czekać. Prezes liczy na 600 osób przynajmniej
miejsca wolne są , zapraszam!!!
Ja zapewne w tym tygodniu przyjade z pieniedzmi za jakies 3-4 osoby
- Egon
- Zawodowiec
Pirat pisze:zapisało sie 30osób,nie wszyscy wpłacili więc dokładnie nic nie wiadomo.bilans bede miał pewny pod koniec tygodnia. Wczoraj rozmawiałem z DS i mówił ,że media bardziej nagłośnią wyjazd,więc pozostało tylko czekać. Prezes liczy na 600 osób przynajmniejmiejsca wolne są , zapraszam!!!
Pan Dariusz jak zwykle w oderwaniu od rzeczywistości. Jeśli zbierze się 1/4 tej liczby to będzie duży sukces. To nie Łódź 10'.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."